Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Eger AK Parti Kapatilirsa naparsiniz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24268)

kocturk 06-27-2008 00:21

Eger Ak Parti Kapatilirsa naparsiniz?

yoksulluk sence ne alemde insanlar hayatlarından çok memnunlarmı her gün onlarca dükkan kepenk kapatıyor sen bu ülkede hiç çiftçinin ve esnafın meydanlara indiğini gördünmü ben gördüm eğer görmediysen sen bu ülkede yaşamıyorsundur yada akp nin paylaştığı pastada seninde payın vardır.Ben o kadar çok insan tanıyorumki büyük şirket sahipleri bankalarda bol sıfırlı hesaplara sahip insanlar o kişiler hiçbir şekilde akp savunduğunu söylediği dindar kimliğiyle alakalı değil kesinliklede akp ye oy veren insanlar değil ama pastadan pay kapmak için son derece kaliteli akp yandaşı rollerindeler.
Bankalarda kaç yüzbin protestolu senet çek ve kredi mağduru insanların olduğundandamı haberin yok yolsuzlukla ilgili söyleyecek hiç bie şey yok zaten r.t.e istanbul belediye başkanıyken hakkında açılan davaların olduğunu bilmiyomusun şu anda hiçbirinden yarğılanamıyor milletin vekili olduğu için dokunulmazlık zırhından faydalanıyor.haklısın aslında sadece uzanla uğraştı onun sebebinide bilmiyor değilsindir.
o kadar şey yazdım akp hakkında ancak sen sadece yolsuzluk ve yoksulluk maddesine takılmışsın onu sormuşsun yoksa diğer söylediklerime sende katılıyomusun

Berika 06-27-2008 00:56

Alıntı:

kocturk Nickli Üyeden Alıntı
yoksulluk sence ne alemde insanlar hayatlarından çok memnunlarmı her gün onlarca dükkan kepenk kapatıyor sen bu ülkede hiç çiftçinin ve esnafın meydanlara indiğini gördünmü ben gördüm eğer görmediysen sen bu ülkede yaşamıyorsundur yada Ak Parti nin paylaştığı pastada seninde payın vardır.Ben o kadar çok insan tanıyorumki büyük şirket sahipleri bankalarda bol sıfırlı hesaplara sahip insanlar o kişiler hiçbir şekilde Ak Parti savunduğunu söylediği dindar kimliğiyle alakalı değil kesinliklede Ak Parti ye oy veren insanlar değil ama pastadan pay kapmak için son derece kaliteli Ak Parti yandaşı rollerindeler.
Bankalarda kaç yüzbin protestolu senet çek ve kredi mağduru insanların olduğundandamı haberin yok yolsuzlukla ilgili söyleyecek hiç bie şey yok zaten Recep Tayyip Erdoğan istanbul belediye başkanıyken hakkında açılan davaların olduğunu bilmiyomusun şu anda hiçbirinden yarğılanamıyor milletin vekili olduğu için dokunulmazlık zırhından faydalanıyor.haklısın aslında sadece uzanla uğraştı onun sebebinide bilmiyor değilsindir.
o kadar şey yazdım Ak Parti hakkında ancak sen sadece yolsuzluk ve yoksulluk maddesine takılmışsın onu sormuşsun yoksa diğer söylediklerime sende katılıyomusun

:-X

LoNeLiNeSS 06-27-2008 00:59

Alıntı:

yoksulluk sence ne alemde insanlar hayatlarından çok memnunlarmı her gün onlarca dükkan kepenk kapatıyor sen bu ülkede hiç çiftçinin ve esnafın meydanlara indiğini gördünmü ben gördüm eğer görmediysen sen bu ülkede yaşamıyorsundur yada Ak Parti nin paylaştığı pastada seninde payın vardır.Ben o kadar çok insan tanıyorumki büyük şirket sahipleri bankalarda bol sıfırlı hesaplara sahip insanlar o kişiler hiçbir şekilde Ak Parti savunduğunu söylediği dindar kimliğiyle alakalı değil kesinliklede Ak Parti ye oy veren insanlar değil ama pastadan pay kapmak için son derece kaliteli Ak Parti yandaşı rollerindeler.
Bankalarda kaç yüzbin protestolu senet çek ve kredi mağduru insanların olduğundandamı haberin yok yolsuzlukla ilgili söyleyecek hiç bie şey yok zaten Recep Tayyip Erdoğan istanbul belediye başkanıyken hakkında açılan davaların olduğunu bilmiyomusun şu anda hiçbirinden yarğılanamıyor milletin vekili olduğu için dokunulmazlık zırhından faydalanıyor.haklısın aslında sadece uzanla uğraştı onun sebebinide bilmiyor değilsindir.
o kadar şey yazdım Ak Parti hakkında ancak sen sadece yolsuzluk ve yoksulluk maddesine takılmışsın onu sormuşsun yoksa diğer söylediklerime sende katılıyomusun

Bunlara kendin inanıyormusun... kahvehanelerde konuşulan muhaliflerden duyduklarını mı ekledin buraya.. Arkadaş değilde senin başka bir memlekette yaşadığın belli..

ebru_li 06-29-2008 18:56

Arkadaşım kocTürk yazdığın bütün maddelere de açıkca cevabımız var tabiki ne sizin gibi körü körüne inanıyoruz nede gözümüzde at gözlükleri takılı! Zaten ülkenin son 50 yılına baktığımızda en iyi Türkiye dönemi son 5 yılda yaşanmış olduğunu, hiç bişeye bağlı olmadığmızı ve hatta ilk defa bu kadar bağımsız olduğumuzu at gözlüğü takmayan, cahil olmayan insanların göreceğinden eminim...(ki bu cahilliğe kesinlikle okuma manasında söylemiyorum, okuyan fakat bilgilerini gerçekle bağdaştıramayan yobazların olduğunu biliyorum...)
Arkadaşlar yeter artık gerçekleri görün, görün ki MENFAATÇİLERİN merdiven basamağı olmayın sonra sizden prim sağlayıp sizide bi kibritle yakıverirler...
Eğer okumayı araştırmayı o kadar biliyosan kocTürk arkadaşım bu dediklerimi bi araştır bakalım ama belgeler istatistikler üzerinde olsun, etraftan duyduklarınla, kulaktan dolma laflarla değil gerçek belgelerle, kayıtlara dayanarak olsun bu suçlamaların acaba hangisinin arkasında durabileceksin gerçekleri görünce merak ediyorum doğrusu...

Beytullah2 06-30-2008 01:35

AKP kapatılırsa ,ne olacak ki ? Hayat , devam ediyor .

Fazla birşey olacağını sanmam.

Meftun 06-30-2008 01:43

Alıntı:

seni unutmuşum yoksa cevap verme zevkini kaçırmazdım :-X
ilk maddeler özellikle o kadar saçmaydı ki aradan bir madde alayım ispatlayabileceği birşey olsun inandırsın bakalım dedim ama nafile :) görüyorum ki hala çiftçi şöyle halk böyle diyorsunuz...
evet ben meydanlara inen insanlar gördüm...
üçlü koalisyon zamanında yazarkasaları yerlere fırlatan insanlar gördüğüm meydanlar dün gibi hafızamda...tıpkı seçim zamanı ellibin kişilik mitinglerde meydanlara inen 'ak insanlar'ı gördüğüm gibi...

eğer senin pasta dediğin ekonomik istikrardan doğan huzur,refah,kalkınma seviyesi ise evet nemalanıyorum!
ve bunu sarsan dış dalgalanmalara müdahale edemesem de içerideki dalkavukların karşısında duracağım....

ve senin gibiler hamasetle konuşmaya devam ettiği müddetçe çocuklarıma göstereceğim...işte bunlar ülkenin ilerlemesini engellemeye çalıştılar diye ;)

Gölge 06-30-2008 01:50

Kurulacak olan yeni parti ile yola devam ederim ...durmak yok yola devam dedi Başbakanımız ;)

Supraliminal 06-30-2008 18:14

Yen Kurulacak Partiye Oy Veririm (:.Allah'ın İzniyle .
Ve Rekorlarıda Kırarız.

kemalistdevrim 07-01-2008 22:53

ben AKP kapatılırsa 40 gun 40 gece göbek atarım...BUNUN DA OLUCAĞINA EMINIM çunku ben her akşam hepinizden az dua ediyorum vede bılıyoruzkı temız kalplılerın dua sı tutar
;D ;D ;D ;D :-* :-* :-X :-X

isimsiz 07-01-2008 22:55

Alıntı:

kemalistdevrim Nickli Üyeden Alıntı
ben Ak Parti kapatılırsa 40 gun 40 gece göbek atarım...BUNUN DA OLUCAĞINA EMINIM çunku ben her akşam hepinizden az dua ediyorum vede bılıyoruzkı temız kalplılerın dua sı tutar
;D ;D ;D ;D :-* :-* :-X :-X

siz zaten bu temiz kalpliliğinizle cennetide garantiledinz haç merak etmeyin sizin kalbiniz temiz :D:-*

All times are GMT +3. The time now is 03:18.