Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25427)

fütüvvet 05-13-2008 13:33

SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?...

Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Zaman gazetesi okuyan arkadaşlara bir sorum var: Zaman neden bedava satılıyor? Fethullah Gülen'in gazetesi olduğu doğru mu?

SEN GERÇEKTEN SAÇMALAMA DÖNEMİNDESİN HERHALDE..

Hayır ciddi bir soru sordum. Neden cevaplamaktan kaçıyorsunuz?

ALLAH İÇİN SANA CEVAP VERİRİM..
YETERKİ İYİ NİYETİNİ GÖSTER..
YETERKİ DİNLE VE OKU..YETERKİ MAKUL OL..

Mcht_Ln 05-13-2008 13:35

Alıntı:

Zaman gazetesi okuyan arkadaşlara bir sorum var: Zaman neden bedava satılıyor? Fethullah Gülen'in gazetesi olduğu doğru mu?

Sen bu söylediğini kanıtla! Bende öyle olmadığını kanıtlayacam! Var mısın?? Lakin kulaktan duyma gibi abuk subuk kanıtları kabul etmiyoruz.

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:35

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

İyi niyetliyim. Lütfen sorumu cevaplayınız.

NuR-eFSaN 05-13-2008 13:36

Tabiki magazin önemli ama toplumda bu yanlış yerlere gidiyor. . .Ben bir kaç defa hürriyet gazetesi ve posta gazetesi aldım oda kupon için almıstım . . .

Ve magazin sayfasında gerçi ayrı sayfası yok gazetesın yarısı magazin :-\

Neyse konuya geleyim size soruyorum mesela çağla şikel emre altuğla nişanlandı yok bu sene şunlar trendy olacak . . .Bunların topluma ne faydası var ben bunları Tv den de izlerim . . . Bu türkiye doğru yada gerçekleri magazinle görmeyecek.Zaman gazetesin de abartılmamıs sekli mevcut . . .Konu dağılacak biraz ama konu zaman ın bedava satılıp satılmamasıydı ?

Gerçekler ZAMAN la anlaşılır diyorum . . .

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:40

Alıntı:

Mcht_Ln Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sen bu söylediğini kanıtla! Bende öyle olmadığını kanıtlayacam! Var mısın??

Evlere bedava dağıtılmadığını mı iddia ediyorsunuz? Fethullah Gülen cemaatine bağlı olanlara badava dağıtılıyor. Ben demiyorum, Zaman okurları diyor. Abonelik sistemi adı altında bedava satılacağına serbest piyasa koşullarına bırakılsa daha iyi olur. Adamın yiyecek ekmeği yok ama her gün evine Zaman gazetei gelir. Yiyecek ekmeği olmayanların bir gazeteye abone olacağını düşünmek bile saçma.

NuR-eFSaN 05-13-2008 13:43

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Evlere bedava dağıtılmadığını mı iddia ediyorsunuz? Fethullah Gülen cemaatine bağlı olanlara badava dağıtılıyor. Ben demiyorum, Zaman okurları diyor. Abonelik sistemi adı altında bedava satılacağına serbest piyasa koşullarına bırakılsa daha iyi olur. Adamın yiyecek ekmeği yok ama her gün evine Zaman gazetei gelir. Yiyecek ekmeği olmayanların bir gazeteye abone olacağını düşünmek bile saçma.

Kardeşim derdin yokmu senın bunlarla uğrasıyorsun . . .Yiyecek ekmeği yokmuşta evıne zaman gazetesi geliyor Allahım ya kendıme hakım olamıycam kusura bakmayın Sizin amacınız farklı ne için buraya geldiğinizde ortada ortalığı karıştırıp gündem yaratmayın bu sitede . . .

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:43

Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
Tabiki magazin önemli ama toplumda bu yanlış yerlere gidiyor. . .Ben bir kaç defa hürriyet gazetesi ve posta gazetesi aldım oda kupon için almıstım . . .

Ve magazin sayfasında gerçi ayrı sayfası yok gazetesın yarısı magazin :-\

Neyse konuya geleyim size soruyorum mesela çağla şikel emre altuğla nişanlandı yok bu sene şunlar trendy olacak . . .Bunların topluma ne faydası var ben bunları Tv den de izlerim . . . Bu türkiye doğru yada gerçekleri magazinle görmeyecek.

ABD'de ve Avrupada da magazin haberleri veriliyor. Magazin haberleri okuyarak, ülke ters bir yöne gitmez. Kişinin örnek aldığı sanatçılar vardır. O sanatçılar hakkında bilgi edinmesi en doğal hakkı. Magazin de bunları karşılar.

Mcht_Ln 05-13-2008 13:49

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Kimseye bedava verilmiyor.Kendin söylüyorsun abonelik diye.Bugüne kadar kimseye bedava dağıtıldını ne gördüm ne de duydum.Adamın yiyecek ekmeği olmasa emin ol zamandan önce ekmek gelir evine hergün.Anlar mısın bilmem.

NuR-eFSaN 05-13-2008 13:49

ABDE VEYA AVRUPADA VERİLEBİLİR AMA TÜRKİYENIN YAPISI NI ÖRF VE ADETLERİNİ BU ÜLKELERLE BIR TUTAMAZSINIZ. . .
KUSURA BAKMAYIN AMA AÇIK SAÇIK İNSANLARI BU GAZETELERDE GÖRMEK İÇİN PARAMI SOKAĞA ATAMAM. . .

YOK BEDAVA SATILIYOR YOK SN.FETHULLAH HOCANIN GAZETESIYMIŞ BUNLARIN HEPSİ ZAMANIN BASARISI ÇEKEMEYENLER İÇİN SÖLENMİŞ ORTALIK LAFLARDIR.SEN GİT BAKALIM ÜCRETSİZ ZAMAN GAZETESİ İSTE MARKETTEN VERECEKLER Mİ ?

HERKESIN KENDINE GÖRE OKUDUĞU GAZETE VARDIR SİZ HURRİYET OKUYASANIZ SAYGIM VARDIR AMA MILLETİN ZAMAN OKUMASINA NEDEN GOCUNUYORSUNUZ HAK SEÇİMİ KENDİ YAPIYOR UĞRASMAYIN BU İŞLERLE SİZE GÖRE DEĞİL BUNLAR ! . . .

fütüvvet 05-13-2008 13:49

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

İyi niyetliyim. Lütfen sorumu cevaplayınız.

Bu tür soruları ortaya atanların ortak özelliği zaman düşmanlığı
ama ortak olmayan farklı açıları da var.. her soru farklı bir cepheden sorulduğundan cevaplarda ayrı ayrı olması gerekiyor
o yüzden hepsinede olmasada duyduklarıma cevap vermeye çalışacağım..

Cevaplar soruların içinde kardeşim:

Para ile satılanlarmı okunuyor zaman mı ?
Halkın sahip çıkması iyimi dir kötümüdür ?
Yalan haber yapmıyor diye alanlarmı haklıdır diğerlerimi ?
Bedava satılıyor diyenlerin tirajımı eriyor yoksa zamanın tirajımı ?
Dürüstün itibarımı yükselir yoksa diğerlerininkimi ?
En çok yalan haber yapan gazeteleremi inanalım yoksa yalanlarını manşet yapanlaramı ?
Abone sayımız artsın diyen bir gazete okuru ve gazetesi hakkında ne düşünülür ?
...

All times are GMT +3. The time now is 19:20.