![]() |
SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?...
Alıntı:
YETERKİ İYİ NİYETİNİ GÖSTER.. YETERKİ DİNLE VE OKU..YETERKİ MAKUL OL.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tabiki magazin önemli ama toplumda bu yanlış yerlere gidiyor. . .Ben bir kaç defa hürriyet gazetesi ve posta gazetesi aldım oda kupon için almıstım . . .
Ve magazin sayfasında gerçi ayrı sayfası yok gazetesın yarısı magazin :-\ Neyse konuya geleyim size soruyorum mesela çağla şikel emre altuğla nişanlandı yok bu sene şunlar trendy olacak . . .Bunların topluma ne faydası var ben bunları Tv den de izlerim . . . Bu türkiye doğru yada gerçekleri magazinle görmeyecek.Zaman gazetesin de abartılmamıs sekli mevcut . . .Konu dağılacak biraz ama konu zaman ın bedava satılıp satılmamasıydı ? Gerçekler ZAMAN la anlaşılır diyorum . . . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kardeşim derdin yokmu senın bunlarla uğrasıyorsun . . .Yiyecek ekmeği yokmuşta evıne zaman gazetesi geliyor Allahım ya kendıme hakım olamıycam kusura bakmayın Sizin amacınız farklı ne için buraya geldiğinizde ortada ortalığı karıştırıp gündem yaratmayın bu sitede . . . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ABDE VEYA AVRUPADA VERİLEBİLİR AMA TÜRKİYENIN YAPISI NI ÖRF VE ADETLERİNİ BU ÜLKELERLE BIR TUTAMAZSINIZ. . .
KUSURA BAKMAYIN AMA AÇIK SAÇIK İNSANLARI BU GAZETELERDE GÖRMEK İÇİN PARAMI SOKAĞA ATAMAM. . . YOK BEDAVA SATILIYOR YOK SN.FETHULLAH HOCANIN GAZETESIYMIŞ BUNLARIN HEPSİ ZAMANIN BASARISI ÇEKEMEYENLER İÇİN SÖLENMİŞ ORTALIK LAFLARDIR.SEN GİT BAKALIM ÜCRETSİZ ZAMAN GAZETESİ İSTE MARKETTEN VERECEKLER Mİ ? HERKESIN KENDINE GÖRE OKUDUĞU GAZETE VARDIR SİZ HURRİYET OKUYASANIZ SAYGIM VARDIR AMA MILLETİN ZAMAN OKUMASINA NEDEN GOCUNUYORSUNUZ HAK SEÇİMİ KENDİ YAPIYOR UĞRASMAYIN BU İŞLERLE SİZE GÖRE DEĞİL BUNLAR ! . . . |
Alıntı:
ama ortak olmayan farklı açıları da var.. her soru farklı bir cepheden sorulduğundan cevaplarda ayrı ayrı olması gerekiyor o yüzden hepsinede olmasada duyduklarıma cevap vermeye çalışacağım.. Cevaplar soruların içinde kardeşim: Para ile satılanlarmı okunuyor zaman mı ? Halkın sahip çıkması iyimi dir kötümüdür ? Yalan haber yapmıyor diye alanlarmı haklıdır diğerlerimi ? Bedava satılıyor diyenlerin tirajımı eriyor yoksa zamanın tirajımı ? Dürüstün itibarımı yükselir yoksa diğerlerininkimi ? En çok yalan haber yapan gazeteleremi inanalım yoksa yalanlarını manşet yapanlaramı ? Abone sayımız artsın diyen bir gazete okuru ve gazetesi hakkında ne düşünülür ? ... |
All times are GMT +3. The time now is 19:20. |