Saltuk Buğra Han |
07-07-2008 01:35 |
Ülkü Ocakları birer birer kapatılıyor.
Alıntı:
Meftun Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gece_gezgini89 Nickli Üyeden Alıntı
Gerçek milliyetçiler benim gibi milliyetçiliğin Ak Parti de olduğuna inananlardır. :-*
|
O zaman ne pay edilemiyor.Doğrusu sevindim burada Milliyetci insanları görmek güzel bir şey.
O zaman Yöneticilerinize söyleyin ,Bir Milliyetcilik köşesi açılsın hep beraber kurtlarımızı dökeriz.Uygun değilmi?
|
bunun mhp reklam kampanyasına dönüşme ihtimali var...
fakat gençlik meydanı diye bir projemiz var...
daha önce de güzel konular tartışmıştık...
bir haftaki konumuzda 'milliyetçilik nedir? gerçek ülkücülük nasıl olur? mhp ve akpartinin duruşları nasıl?' başlığıyla düzenlenebilir...
|
Senin dediğin şekildeki konular zaten yeteri kadar işlenebiliyor.Ben sadece adresi belli olması açısından Milliyetcilik köşesi açılsın dedim.. Parti adı altında reklam olduğu takdirde ise kontrol altında olacağından rahatlıkla önüne geçilebilir diye düşünüyorum.Kendi adıma örnek vermek gerekirse benim açtığım ve bir elin sayısını belki ancak geçen konuların hiç birinde MHP nin reklamı ile ilgili bir şey bulamazsınız.ve onunda en az yarısı sosyal içerikli konulardır. Testi izdivaç,açmısın tokmusun veya bir problem mi var? gibi.Haddini ve amacını bilenler için adresin netliği açısından ve özellikle şu ana kadar aklımdan bile geçmediği halde bana bu ilhamı veren ve ona teşekkürü borç bildiğim gece gezgini arkadaşının da iddia ettiği gibi forumdaki milliyetci arkadaşların hem sayısını hemde nabzını ölçme açısından faydalı olur derim.İnanın faydası olur, zararı olmaz.
|