![]() |
Türkiye`nin başına gelebilecek en büyük felaket sizce hangisidir?
Alıntı:
|
Hırsızlığa sürüklüyor fakirlik ama biz hırsızlığa izinmi verelim hırsızlık normal birşeymi Allahın emri budur kolunu kesiceksin buda ne manaya geliyor ben istediğime istediğim kadarını veririm
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya bir kere Osmanlı bence bu zamana kadar gelmiş geçmiş en büyük imparatorluk
ve bu Osmanlı şeriatla yönetilmişse demek ki şeriat yönetimi iyi benim belirttiğim şeriatı isterim dediğim yönetim biçimi İran'da ki yönetim biçimi değil bir kere bunu açıklığa kavuşturayım zaten İran'da ki şeriatta şeriat değil sözde şeriat ayrıca benim tanıdıklarım gördüklerim var çok kalabalık ailelerini gerekirse iki işte çalışıp kimseye muhtaç olmadan yaşayanları da biliyoruz evet işsizlik var ama isteyen bal gibi de iş bulabilir insanların birçoğu işi beğenmedikleri için işsiz bunu kabul edin |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama işsizlikte insanların gururları bile ön plana çıkıyor.. Çevremde çok insan var sıkıntı çeken, işsiz olan...500 milyon maaşı beğenmiyor diye çalışmıyor mesela...Ya da pazarcılık yapmayı gururuna yediremiyor... Ama bu şekilde de eline tek kuruş geçmiyor, hep çevreden istiyor...Bu kadar da kibirli olmamak gerekli... |
Alıntı:
|
O ayrı bir konu iyi eğitimli birisi nin iyi ahlak ve dini eğitimi almış birisinin ne kadar zor durumda kalırsa kalsın bu gibi suçlara başvurmayacağı kesin, Ancak ailesi çok zor durumda olan çocukları kötü ve sağlıksız koşullarda barınan bir aile reisinin içinde bulunduğu durumu düşünmenizi isterim.. Kimse zor durumda kalmasa o yola başvurmaz.. Bakın bir daha söylüyorum meslek edinenler haric..
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 11:46. |