Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Kazan; AKP ,Gülcüler Tayyipçiler diye ikiye bölünecek (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=31676)

Demokrat 06-11-2008 19:16

Kazan; Ak Parti ,Gülcüler Tayyipçiler diye ikiye bölünecek

Alıntı:

Maneviyat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Nato kafa, nato mermer!...yok siyasi tartisma yapacagim ama ortada tartisilacak fikir yok, ekonomik tartisma yapacagim daha benzin fiyatlarinin neden arttigini bilmiyor, sosyolojik tartisma yapacagim onada türkcesi yetmeyecek ;)...
kardes konumuz chp degil bilmem farkinda misin! 8)

Bu demokrat arkadas nasil simdiye kadar hakaret etmeden dayandi merak etmistim :D,

ona bakacak olursan ekonomi de konumuz degil sabahtan berli tartisiyorsun,

kardesim madem o kadar zekisin acikla bakim Türkiye ile Avrupa daki benzin fiyatlarinin sebebini ;)

Sen hakettigin hakareti kendine yapiyorsun bize ne gerek :).. tükürügü bile yagmur sananlara biz hakaret etmeyiz 8)..
sende bedava ders istiyorsun ama sen önce benzin fiyatlarini bruaya kopyala sonra sana güzel bir anlatayim yapayim 8)

Maneviyat 06-11-2008 19:17

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Nato kafa, nato mermer!...yok siyasi tartisma yapacagim ama ortada tartisilacak fikir yok, ekonomik tartisma yapacagim daha benzin fiyatlarinin neden arttigini bilmiyor, sosyolojik tartisma yapacagim onada türkcesi yetmeyecek ;)...
kardes konumuz chp degil bilmem farkinda misin! 8)

Bu demokrat arkadas nasil simdiye kadar hakaret etmeden dayandi merak etmistim :D,

ona bakacak olursan ekonomi de konumuz degil sabahtan berli tartisiyorsun,

kardesim madem o kadar zekisin acikla bakim Türkiye ile Avrupa daki benzin fiyatlarinin sebebini ;)

Sen hakettigin hakareti kendine yapiyorsun bize ne gerek :).. tükürügü bile yagmur sananlara biz hakaret etmeyiz 8)..
sende bedava ders istiyorsun ama sen önce benzin fiyatlarini bruaya kopyala sonra sana güzel bir anlatayim yapayim 8)

Güldürme adami kendin birsey bilmiyorsunda bilmislik satiyorsun :D :D

Demokrat 06-11-2008 19:22

birak simdi demogoji yapmayi sana fiyat listelerini aktar dedim 8).. benim bilmediklerim bile senin bildiklerini döver güzel kardesim 8)

Maneviyat 06-11-2008 19:26

Alıntı:

birak simdi demogoji yapmayi sana fiyat listelerini aktar dedim 8).. benim bilmediklerim bile senin bildiklerini döver güzel kardesim 8)ne Demogojisi ben bilmem bunu ,fiyat listeleri aktar demissin ne zaman gözden kacmis sanirim yakin zamanda sana bir rapor veririm ;)

Demokrat 06-11-2008 19:28

Alıntı:

Alıntı:

birak simdi demogoji yapmayi sana fiyat listelerini aktar dedim 8).. benim bilmediklerim bile senin bildiklerini döver güzel kardesim 8)ne Demogojisi ben bilmem bunu ,fiyat listeleri aktar demissin ne zaman gözden kacmis sanirim yakin zamanda sana bir rapor veririm ;)

hadi saldir google :) ne oldu o kadar iddali konusuyordun simdi is ciddiye binince hemen kiviriyorsun, sende haklisin hazimsizlik insana neler yaptirmiyor ki sana tek diyecegim önce Maneviyat! 8)

Maneviyat 06-11-2008 19:31

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

hadi saldir google :) ne oldu o kadar iddali konusuyordun simdi is ciddiye binince hemen kiviriyorsun, sende haklisin hazimsizlik insana neler yaptirmiyor ki sana tek diyecegim önce Maneviyat! 8)

ne oldu simdi beni ansiz yakalamis havalarina giriyorsun,sen birkere o fiyat listesini benden ne zaman istedinde?,ben aksine senden istedim halen beklemekteym Havalara girme kardeees

tayyipleyiz 06-11-2008 19:32

CHP tatilden vazgeçmeyiz diyormuş Ahmet ... Ne yapalım sen onu söyle. :)

eddie 06-11-2008 19:35

konu ne? yani başlık dağılmış.. zorla ne konuşulduğunu anlamaya çalışıyorum :D :D :D :D

Maneviyat 06-11-2008 19:39

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı

konuyu dagitma arkadas >:( :D

tayyipleyiz 06-11-2008 19:41

Alıntı:

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı

konuyu dagitma arkadas >:( :D

Hem kızıp hem gülen ilk sensin sanırım. İlkler iyidir ancak, iyi olanlar iyidir. İyilik adına iyi olmaya çalış bence ... :)

All times are GMT +3. The time now is 20:08.