![]() |
Şeriat isteyenlerin oranı
Su anda icinde bulundugumuz konjoktöre göre yorum yapsak nasil olur ;)
|
Alıntı:
Tamam belki indiği dönemde kadınların durumu düşünürsek onları ve haklarını çok üstün kılmış olabılır ma a bugünü türkiyeyi sahip olduğum hakları ve ortamı düşününce bu kurallar beni kısıtlar...ben istemiyorum!!! Örneğin erkeklere daha çok miras düşmesi o dönemde mantıklıdır ama bu dönemde ev geçindiren kadınlar olduğu düşürsek hiç mantıklı değil... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Değerlendirirken yanlış argümanlar kullanmayalım ki doğru yere ulaşalım ;) |
Alıntı:
Hoş adamlar hep işlerine gelen mesajları seçiyorlar benimkini almazlar ;) |
Alıntı:
hic sorma bende hic ünlü olmadim giderler yine alemdarin mesajlari alirlar :) bizim mesajlar islerine yaramiyor herhalde :) |
Alıntı:
şeriatla yönetilsek bile meyhaneler kapanmaz. Murat Başaran boşuna diyor yıkılsın meyhaneler diye :D Osmanlı adeletini gösteriyordu demokrasi o dönemde doğmasa bile doğmayan demokrasinin varlığını gösteriyor herkesin ayrım yapmadan haklarını gözetiyordu. Osmanlı şeriatının dünyada benzeri yoktur başka bir ülkede olamaz da zaten |
şeriat: din manasına geldiği gibi dinin hükümlerinede denir. kimki şeriat istemiyorsa İSLAMI istemiyor demektir.çünkü şuan ve kıyamete kadar geçerli din islamdır.islamiyet kimlikte taşınacak kadar basit değil, hayata yansıtılcak kadar asil olmalı ::)
|
All times are GMT +3. The time now is 05:17. |