Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Eğlenceler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Başbakansınız. Bakanlarınızı Forumdaki Hangi Üyelerden Seçerdiniz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=41296)

FarukARSLAN. 01-03-2009 01:29

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487856)
Kadından Sorumlu Devlet Bakanı:Ümmü_seleme

;1..teşekkürler

peh peh peh (.

Beritan 01-03-2009 01:43

abi hani cumhur başkanı bendim...:ağla::ağla:

Beylerbeyi 01-03-2009 12:52

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 488608)
abi hani cumhur başkanı bendim...:ağla::ağla:

şimdilik idare et. bu zamanda hangi ülkenin cumhurbaşkanı bayan ki bizim ülkemizde de bayan olsun :)

ishakyilmaz 01-03-2009 13:05

Yeni Kabine herkes için hayırlara vesile olsun,inşALLAH.:)

Beritan 01-03-2009 13:11

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 488678)
şimdilik idare et. bu zamanda hangi ülkenin cumhurbaşkanı bayan ki bizim ülkemizde de bayan olsun :)

banane sen beni resmen kandırdın..:ağla::ağla::ağla:
ben bu kabinede olmak istemiyomm.:V...koltuğumu yalçın abiye verdin:@ tamam yalçın abiye ver vermen sorun değil....ben koltuk sevdalısı değilim:ayutandım: ama sen beni resmen kandırdın:@ küs küs..:V

Beylerbeyi 01-03-2009 18:52

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 488681)
banane sen beni resmen kandırdın..:ağla::ağla::ağla:
ben bu kabinede olmak istemiyomm.:V...koltuğumu yalçın abiye verdin:@ tamam yalçın abiye ver vermen sorun değil....ben koltuk sevdalısı değilim:ayutandım: ama sen beni resmen kandırdın:@ küs küs..:V

tamam seleme, gerçeği açıklıyorum. genelkurmay başkanı başörtülü birinin cumhurbaşkanı olmasına izin vermedi :(

bizim de üstlerimiz var şimdilik olmaz murat dediler. yalçın hocamın 5 yılı dolsun seni aday cumhurbaşkanı yapacaz. az idare et ;D

daha yıkmamız gereken bir sürü kale var !!

Beylerbeyi 01-03-2009 20:25

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 488905)
:):) Güzel insan, hisleriniz de bu tür mevkilerde yer almanın bile kendine has bir lezzeti var . Bize tahsis ettiğiniz konumu daha iyi dolduracak nice aksiyon insanı forumda mevcut, bunların içinde sizde varsınız . Ben haddimi bileyim forumdaki en donanımlı paylaşım yapanları oraya oturtalım daha isabetli karar vermiş oluruz.:) aksi halde cift başlı ideolojik yargı ile kararını bloke edicem , chp aracılığı ile haberiniz olsun :)

:):)

abi cumhurbaşkanı yapıyorum seni yine bir beğenini alamıyorum ;D

bilseydim selemeyi cumhurbaşkanı yapardım onun beğenisi hazırdı ;D

Beylerbeyi 01-03-2009 20:25

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 488905)
:):) Güzel insan, hisleriniz de bu tür mevkilerde yer almanın bile kendine has bir lezzeti var . Bize tahsis ettiğiniz konumu daha iyi dolduracak nice aksiyon insanı forumda mevcut, bunların içinde sizde varsınız . Ben haddimi bileyim forumdaki en donanımlı paylaşım yapanları oraya oturtalım daha isabetli karar vermiş oluruz.:) aksi halde cift başlı ideolojik yargı ile kararını bloke edicem , chp aracılığı ile haberiniz olsun :)

:):)

abi cumhurbaşkanı yapıyorum seni yine bir beğenini alamıyorum ;D

bilseydim selemeyi cumhurbaşkanı yapardım onun beğenisi hazırdı ;D

Beritan 01-03-2009 20:29

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 488856)
tamam seleme, gerçeği açıklıyorum. genelkurmay başkanı başörtülü birinin cumhurbaşkanı olmasına izin vermedi :(

bizim de üstlerimiz var şimdilik olmaz murat dediler. yalçın hocamın 5 yılı dolsun seni aday cumhurbaşkanı yapacaz. az idare et ;D

daha yıkmamız gereken bir sürü kale var !!

zaten artık olmam..ben cesaretli seçmen isterim...birinin lafıyla yola çıkan değil;ı:

Beylerbeyi 01-03-2009 20:33

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 488915)
zaten artık olmam..ben cesaretli seçmen isterim...birinin lafıyla yola çıkan değil;ı:

vaaavvvv, gözlerim yaşardı :)

milli görüşçü olduğunu hemen de belli ediyon. bu lafın üzerine askeri de çiğner seni cumhurbaşkanı yapardık ama yalçın hocama ayıp olur. bi 5 sene bekle bi zahmet :hihi2:

zavallı adamlar, yalçın hocamı farklı biri olarak sanıyorlar. mevcut düzeni koruyacagını zannediyorlar. yalçın hocam iyi kamufle etti kendini. 5 yılı doldurmadan güneş doğacak ülkemizde ;)

All times are GMT +3. The time now is 08:31.