![]() |
Alıntı:
peh peh peh (. |
abi hani cumhur başkanı bendim...:ağla::ağla:
|
Alıntı:
şimdilik idare et. bu zamanda hangi ülkenin cumhurbaşkanı bayan ki bizim ülkemizde de bayan olsun :) |
Yeni Kabine herkes için hayırlara vesile olsun,inşALLAH.:)
|
Alıntı:
ben bu kabinede olmak istemiyomm.:V...koltuğumu yalçın abiye verdin:@ tamam yalçın abiye ver vermen sorun değil....ben koltuk sevdalısı değilim:ayutandım: ama sen beni resmen kandırdın:@ küs küs..:V |
Alıntı:
tamam seleme, gerçeği açıklıyorum. genelkurmay başkanı başörtülü birinin cumhurbaşkanı olmasına izin vermedi :( bizim de üstlerimiz var şimdilik olmaz murat dediler. yalçın hocamın 5 yılı dolsun seni aday cumhurbaşkanı yapacaz. az idare et ;D daha yıkmamız gereken bir sürü kale var !! |
Alıntı:
:):) abi cumhurbaşkanı yapıyorum seni yine bir beğenini alamıyorum ;D bilseydim selemeyi cumhurbaşkanı yapardım onun beğenisi hazırdı ;D |
Alıntı:
:):) abi cumhurbaşkanı yapıyorum seni yine bir beğenini alamıyorum ;D bilseydim selemeyi cumhurbaşkanı yapardım onun beğenisi hazırdı ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
vaaavvvv, gözlerim yaşardı :) milli görüşçü olduğunu hemen de belli ediyon. bu lafın üzerine askeri de çiğner seni cumhurbaşkanı yapardık ama yalçın hocama ayıp olur. bi 5 sene bekle bi zahmet :hihi2: zavallı adamlar, yalçın hocamı farklı biri olarak sanıyorlar. mevcut düzeni koruyacagını zannediyorlar. yalçın hocam iyi kamufle etti kendini. 5 yılı doldurmadan güneş doğacak ülkemizde ;) |
| All times are GMT +3. The time now is 08:31. |