![]() |
Lisede aldığınız en düşük not??
vurma bak fena olur :D
|
Alıntı:
|
MATEMATİKTEN SIFIR...
ZATEN MATEMATİK İLE OMOMATİK HEP BENZER ÇAĞRIŞIMLAR YAPMIŞTIR BENDE... ALAKAM O KADARDI YANİ... |
hayatımın en berbat yazılı kağıdını bu hafta kimyadn verdim.soruların hepsini sırayla yapıodum,ama hoca kpy çekenlerden dolayı kağıtları erken topladı.3 soru yaptım.10 sorudan.moralim çok bozuk.aslında o soruların hepsini yapardım da 10 dk de 10 soru çözdük,ve hoca erken topladı kimyayı.moralim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bozuk.
|
9. sınıftayken matematiğin birinci yazılısından 20 ikinci yazılısından 95 ve nihayet son yazılıdan da 100 alımıştım.Hoca elinden geleni yapmış ama yıl sonu ortalamam ancak 3 gelebilmişti. Evet aldığım en düşük not 20idi.
|
lise son sınıf öğrencisi olarak öğrencilik hayatım çok renkli ve eğlenceliydi...bir daha lise sıralarına dönemeyeceğim için çok üzülüyorum..derslerimi gelince eşit ağırlık öğrencisiyim..ama okuldan mezun olmadan önce önemli olmayan bir dersin sınavında boş kağıt vericez..öyle kararlaştırdık ???
hatırladığım öyle düşük bir notum yok.. :-* |
valla benim hatırladığım kadarıyla en düşük not 10 :D.... geometriden.... :D sonra 17 ile kimya geliyo....
|
100 üzerinden 05 almıştım coğrafyadan ;D
|
napmışsın be ya.. :D
|
ben yazmiim hava atmış gibi olur :D
|
All times are GMT +3. The time now is 15:02. |