Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   AKP DEĞİL AK PARTİ!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=53087)

politikaci 01-25-2009 13:12

:) :) bu konuda söylemiştim zaten,birdaha hatırlatıyım

Sıfatlara takılırsak yüklemleri unuturuz :8

Bırakın kim ne derse desin,hizmetlerimizin önüne iki sıfat geçemez.. :)

Necip Fazıl 01-25-2009 13:13

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498229)
:) peki Akparti yazmaya üşeniyorum..akp desem,ben artniyetlimi oluyorum :)

tabiki sen artniyetli değilsin... dedim yaa alışkanlık için akp diyenler var onlara eyvallah... ama artniyetli olanlarda var bunların zaten bikaç mesaj sonra niyetleri anlaşılıyor... seni asla bu safa koyamayız... ;1 :)

*ADEM* 01-25-2009 15:47

bu konu güzel ama insanlar hep bir olmuyor iş te ak olan bilir ak partiyi AK ak

Alparslan 01-25-2009 15:59

Ben Ak Partili değilim.Bence herkes istediğini diyebilmeli.

Alparslan 01-25-2009 16:02

Yıllarca insanları yaftalayıp durduk..Sen Necip Fazıl mı dedin vay Faşist,sen nazım mı dedin vay komünist yeter Allah aşkına yeterince zaman kaybetmedik mi?

gizosh33 02-05-2009 11:54

Adımızın hiçbir onemi yoktur onemli olan yaptıgımız işlerdir isterse adımız kara parti olsun ama yinede yaptıgımız işler onemlidir.

Katil 02-05-2009 12:37

Resmi sitede (bir yerde dahi) AKP lafzı geçiyorsa, kimsenin bunu "söyleyemezsin, kullanamazsın" gibisinden kişilerin kullandığı kelimelere müdahale zıngırtıları çıkarmaya hakkı olmadığını düşünüyorum!

Adamı "senin resmi siten kullanmasın bende kullanmayayım" diye oturtmazlarmı!

Ha önemli olan üç beş harfi takıntı yapmak değil, hizmet vede gelecektir!

Aşalım artık bu bebe polemiklerini!

Neymiş! AK Parti değilde AKP demiş!

Aman ne büyük ihanet!

yolcu44 02-05-2009 12:46

Resmi sitede, resmi kayıtlar baz alınarak AKP denilmiş olabilir. Zaten resmi kayıtlarda "AK Parti" olarak geçmez, geçemez; AKP olarak geçer.
Fakat bir çok muhalif Ak Partinin AK'lığını kabullenemediğinden AKP demekte ısrar ediyor sadece. Üstat Bülent Arınç'a "AKP Milletvekili" denildiğinde derhal müdehale eder ve "Hayır Ben Ak Parti Milletvekiliyim" der. Hitabet ustası Bülent Arınç yoksa bebe polemikler içinde mi?

Hülasa, resmi kayıtlarda nasıl ki CHP,MHP olarak geçilmişse Ak Parti'de AKP olarak geçilir. Resmi sitelerde bunlara uymak zorundadır ;;)
Fakat her "AKP" diyen kişilerde muhalif değildir.

Kadim Sevgiler..

*AZRA* 02-05-2009 12:47

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498212)
[/center]
bak güzel kardeşim partinin orjinal adını saymak yasakmı diyorsun... partinin orjinal adı ADALET VE KALKINMA PARTİSİ'dir kısaltması ise AK PARTİ'dir... bunu akp diye kısaltan art niyetli insanlar var... ama bunu alışkanlık için de kısaltanlar var bunlara sözüm yok... benim kızdığım art niyetlilerdir herkes üstüne alınmasın... ;1 ;1

??? ilklerde bende akp diye yazmıştım ama art niyet olmadan :olmaz:sonra düzeltim tabi:karizmatik::saygılar:AK PARTİ:güzel:

msucar 02-05-2009 12:55

bende dikkat ettim bizim partimizi çekemeyen bazı şahıslar AKP diyorlar bizler AK PARTİYİZ...

All times are GMT +3. The time now is 06:16.