Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=9004)

KARAHANLI 09-22-2007 00:27

SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU

Sağ olun... masrafları karşılayın, iyi olur...
BU ÜYENİN BANLANMASINI ARZ EDERİM...

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:29

Alıntı:

KARAHANLI Nickli Üyeden Alıntı
Sağ olun... masrafları karşılayın, iyi olur...
BU ÜYENİN BANLANMASINI ARZ EDERİM...

sen şimdi iste masrafları karşiliyim ayrıca çok korktum ben bu sitede 6 kez banlandım.... fakat bana ;D ;D kıymayın...

TÜRK EVLADI 09-22-2007 00:30

Alıntı:

muhammed-bin-süleyman Nickli Üyeden Alıntı

eğer br gün kurulursa sizi yunanistana sürgüne yolarız...

Aferin sana güzel...Bu kafayla devam et...Madem öyle burda Turan Devletini savunanlarda eğer devlet kurulursa seni bu ülkeden mi postalasın?

Hatırlarsın belki...Süleyman Demirel'de başörtülü bayanlara Arabistan'a gitsinler demişti!

Senin ondan bi farkın kalmadı şu anda...

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:33

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

eğer br gün kurulursa sizi yunanistana sürgüne yolarız...

Aferin sana güzel...Bu kafayla devam et...Madem öyle burda Turan Devletini savunanlarda eğer devlet kurulursa seni bu ülkeden mi postalasın?

Hatırlarsın belki...Süleyman Demirel'de başörtülü bayanlara Arabistan'a gitsinler demişti!

Senin ondan bi farkın kalmadı şu anda...

bir gün bu ülkede turan devleti kurulursa ben bir yere gitemem bu vatan benim fakat çerkez etem gibi dağa çıkarım...

Orhu_N_utu_Kuran 09-22-2007 00:37

muhammed bin süleyman

turan imparatorluğu enkazları arasından yükselince senin gibilerin bu ülkede değil kalacak,yatacak yeri olmayacak.

Onlybullet34 09-22-2007 00:39

Alıntı:

bir gün bu ülkede turan devleti kurulursa ben bir yere gitemem bu vatan benim fakat çerkez etem gibi dağa çıkarım...

Dağa çık iyi olur ...BİZ OVADAYIZ BEKLERİZ.

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:40

Alıntı:

Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
muhammed bin süleyman

turan imparatorluğu enkazları arasından yükselince senin gibilerin bu ülkede değil kalacak,yatacak yeri olmayacak.

gün doğmadan neler doğar senin zihniyetin chp derseği alamdan meclise giremiyo syn: mhp zihniyetli arkadaş... bu zihniyetle yaşayacağıma o gün kendimi istabula feda ederim.

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:41

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Dağa çık iyi olur ...BİZ OVADAYIZ BEKLERİZ.

ya boş versen çarpıtma... ebnim demem o zihniyet başa geçersen adamın bahsetiği zihniyet mhp zihiyeti siz AKP dğil misiniz bunlar değilmiz başbakan selam vermeyeb ahmet türke selam verip apdulla gülü es geçen...

Orhu_N_utu_Kuran 09-22-2007 00:42

mhp li değil büyük birlik partiliyim.alperenim alperen..

TÜRK EVLADI 09-22-2007 00:42

Alıntı:

Bu konu çok uzadı ve hep aynı şeyleri söylüyoruz ama kısaca demek istediğimi son kez söyleyim.!

Eğer şerefli, onurlu ve dayanışma içinde bir birlik olacaksa Türk Birliğide, İslam Birliğide benim için uygundur!

Fakat Müslüman aleminin en büyük kısmı Araplara güvenmediğimi söylerim sadece...Aralarından iyileride varsa vardır ama onlar birliğin kurulması için yeterli olamaz!..

All times are GMT +3. The time now is 13:22.