![]() |
Ufff....!!!
Fena olmuş bu..Cevabı merakla bekliyorum.. Tabi verecek cevapları varsa.. :) (+) Ellerine sağlık Faruk.. ;;) |
Alıntı:
kasım Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/s...s/viewpost.gif Hayır hiçbirşey yapmadık. Yapmışsak çakılık ispatla İspatyamayarak kıvırıp çakallık yapma... İspatlayamayacağın sözü söyleme şimdi çakal kim oldu..?:evet: teşekkürler faruk;1 |
Alıntı:
Yarın vize sınavım var ona çalışıyorum. Gerekli cevabı vereceğim inş. |
Alıntı:
Kaçış numaranı keşke bu kadar klasik seçmeseydin... :D ;D Bu arada kendi lafın da sana kapak oldu kusura bakma... :hihi2: ;D |
Alıntı:
Hımmm.. Alıntı:
Bilmem, gider abilerine, üstlerine mi danışırsın. Ortalığı ayağa kaldırıp buna bi kulp mu bulursun... Bilemem. Hadi hayırlı geceler. (Sınavına çalışırken(!) boş yere dolaşma forumlarda vs. Aklın felan karışır maazallah:evet:) |
Alıntı:
Çocuk biz senin gibi değiliz. Bilmediğimiz koulara senin gibi çocukca girmeyiz. Aaaaa saat 3'e gelmiş sen yatmadın mı hala çocuk ? |
Alıntı:
Zamanım olduğunda gereken cevabı vereceğim. |
Alıntı:
Yok yatmadım yaa senin rezil oluşunu keyifle izliyorum... ;D :hihi2: |
Alıntı:
(: Bu cevap ve tavrın yeterli. Ben; ŞAHİD OL FORUM. TAVRA ŞAHİD OL demiştim. Oldular. Gördüler bak. Yani sende kavra sert taşa tosladığını. Karşıma geçerken sözlerini iki kere düşünüp söyleyemen gerektiğini. --- MEÇHUL; Bu alttaki sözleri sana veriyorum, sen kapak olarak 'şurdan şuraya' koyarsın. Sana zahmet ;;) : Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
VE; Alıntı:
Alıntı:
Büyük konuşmayın diyen ben. İSPATLARSAN OYUMU AK PARTİYE VERECEĞİM diyene karşı da 'büyük konuşma' diyen ben... Senin hangi partiye vereceğine de karışmam diyen; yine ben. =============== Bizim duruşumuz ve düsturumuz belli arkadaş. Tekrar söylüyorum; yiyemeyeceğimiz muzu soymayız.:karizmatik: Bu ders sana yeter. Şimdi yeni fâveranlar, dümenler NUMARALAR alıp gelirsin ya... Ona yine güleriz biz.. "Vâr olun yahu, partimize daha da sıkıcana sarılmamızı sağlıyorsunuz" diyerekten. |
Burada çok kapak var Faruk bunların hepsini arkadaşa nasıl yükleyeceğiz... :w: :D ama kendi döşen ağlamaz... :D :w:
|
All times are GMT +3. The time now is 04:55. |