![]() |
"Dusunecek halim kalmadi Serhat. Fenerbahceli agit yakiyor agit. Herkes uzuntu icinde"
"Cok sevdigim Aziz baskan, kendi ayagina kursun sikarken cevresini de kursunladi. Kulubun orta yerine de bombayi koydu" Fenerbahce'nin baskaninin evinden sabah 07'de alinip goturulmesi beni rahatsiz eder. Org. Suc orgutu lideri diyorlar. Bu nedir? Ziya Şengül |
"Sokaga cikamiyorum, bakkala gidemiyorum, su icemiyorum bir yudum. Ne hale getirdiler Fenerbahce'yi"
"Eger ki ispat edilirse bu belgeler deliller, Aziz Yildirim o kulubun kapisindan onunden gecmesin." "Sevgili Aziz kardesim oyle bir gecirdin ki, yuregimiz yaniyor. Yiktin Fenerbahce'yi" "Lefterlerin, Can Bartularin, benim biraktigim Fenerbahce'ye bu mu yapilacakti. Inanamiyorum, kabul edemiyorum" Ziya Şengül |
(2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.
Yukarıdaki maddeye ve ortaya çıkan bilgi ve belgelere göre Fenerbahçe küme düşürülmenin yanı sıra Bank Asya 1. Lige eksi puanla başlamak durumunda kalacak gözüküyor. Kamuoyunu böyle bir kararın çıkabileceğine hazırlamak gerekiyor. Medya bu gerçeği halkla paylaşmalı ve Fenerbahçelileri bu sonuca hazırlamalı. |
''Temiz Lig operasyonunda şike yapılan 16 maç ortaya çıktı''
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/7/978.jpg |
uhaha :D
beşiktaş maçı diyo ya la :D valla 2.yarı tüm maçları izledim ama bu karabük maçında şike var diyenin aklından şüphe ederim :D son dakika kornere kalecileri çıktı geldi adamlar almaya oynadı :D buca maçında 2-1 mağlup girdik yarıya bide ardından 3 ü yedik :) sivas maçından sonra millet hep 5 dakika daha olsa yerdiniz dördü zor yırttınız diyordu şimdi şike diyor :D ha beşiktaş ve galatasaray maçları olabilir ona birşey demem çok fantastik galibiyetlerdi :D ama en rahat kazandığımız maç trabzon maçıydı adamlar pozisyonsuz yenildiler bize o maç temizmi :P |
Yavuzum Fenerbahçe'nin avukatı bile senin kadar savunmuyor bu takımı:)
|
o değilde bu şampiyonluğu bizden alsalar kime gidicek...
trabzonamı gidicek yoksa lig tescil edilmeyecekmi... |
Alıntı:
|
Şekip Monstoroğlu ; Eskişehirspor - Trabzonspor maçı için Fenerbahçe'den teşfik primi gönderildiğini itiraf etti..
|
Alıntı:
milletin dişinden tırnağından arttırarak verdiği (oda ne kadar doğruysa çoluk çocuk nafaka beklerken) parayı hileye bulaştır... hadi bakalım bi atsınlar içeride elleri kelepçeli bi para babası görelim... |
Alıntı:
|
20 kişinin sorgusu tamamlandı. Mahkemenin kararları bekleniyor
|
Mahkemeye sevkedilen 20 kişiden 15 kişi tutuklandı, 5 kişi tutuksuz yargılanacak.
|
Tutuksuz yargılanacaklar: Cengiz Demirel, Yavuz Ağırgöl, Mehmet Şen, Doğan Ercan ve Erdem Konyar.
|
Şekip Mosturoğlu , İlhan Ekşioğlu , Cemil Turan , Bülent Uygun, Korcan Çelikay, Ümit Karan , Mecnun Odyakmaz , Ali Kıratlı , Mehmet Yenice , Ahmet Çelebi , Sami Dinç , Yusuf Turanlı , Abdullak Başok , Tamer Yelkovan , Bülent İşcen tutuklanan isimler.
NTV Spor - Bence artık bu iş bitmiştir. Fenerbahçe'nin kurtuluşu yok. |
Geçmiş olsun fenevlileve ve aziz yıldıvıma
|
Fenerbahçe İkinci Başkanı Şekip Mosturoğlu ,
Fenerbahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu , Fenerbahçe Altyapı Sorumlusu Cemil Turan , Fenerbahçe Kulübü Muhasebecisi Tamer Yelkovan , Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun , Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan , Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz , Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay , Ali Kıratlı , Bülent İşçen , Sami Dinç , Yusuf Tarçınlı , Abddullah Başok , Ahmet Çelebi , Mehmet Yenice tutuklandı ve Metris cezaevine gönderildi. NTV Spor |
|
Ümit Kara nın bu işe bulaşmasına üzüldüm,gözüme hep iyi bir aile babası olarak görünüyordu.Beyfendi olarak bilirdim.Yazık etti hem kendisine hem ailesine.
|
Alıntı:
ne aile babası la :D adamın gece klübü var ;D |
Yok hacı ne güzel ailesi vardı çocukları falan.
|
Alıntı:
|
eee...
hacı o zaman buca kasımpaşa ve konya gerimi gelecek ki :/ e bu takımlardan bi sürü topçu gitti küme düştüler diye... diğerleri bir sürü topçu aldı seneye oynamak için... amma karışıyor la lig o zaman... |
Alıntı:
|
Tutuklu isimler Metris'e götürülmek üzere otobüse bindirilirken "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor" sesleri kameralara yansıdı... (Yorumsuz)
http://www.facebook.com/video/video....22571&comments Nasıl taraftar maşallah :) |
Eskişehirspor, şike soruşturmasında tutuklanan Teknik Direktör Bülent Uygun ve Sportif Direktör Ümit Karan ile gözaltına alınıp serbest bırakılan futbolcu Mehmet Yıldız’ın sözleşmelerini fesh etme kararı aldı.
NTV Spor |
Aziz Yıldırım sorgu için adliyeye götürülüyor...
NTV SPOR |
ulan iyi takımdık biz be ;D
|
Sivasspor kaleci Korcan Çelikay'ın sözleşmesini tek taraftlı olarak feshetti.
TRT Spor |
Alıntı:
geçen epey esip gürledin burda feneri başbakan şampiyon yapıyor senin mantığına göre başbakan feneri küme düşürüyor öylemi :) |
O değil de merak ettiğim Korcan'ın sözleşmesini fesheden Sivasspor, Mecnun'u ne yapmayı planlıyor acaba. :)
|
biz de koyun gibi maç seyrediyoruz
|
Alıntı:
Başbakan azizi bitirecekti bunu fenerbahçe üzerinden yaptı mevzu bu :şaşkın: |
feneri küme düşürmek çok ağır bir karar olur.
18 maçta 17 galibiyet alan bjk,gs,trabzon gibi takımları mağlup eden, mücadeleci bir takımımız vardı. aziz yıldrım başta olmak üzere suç işleyen yönetici ve futbolculara ağır cezalar verilmeli, fener de önümüzdeki sezona -15 puanla başlamalı. |
Kanun çok açık:
"Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik primi verilmesi de bu kapsamdadır. Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir. İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir." |
Kümeye kümeye kümeye kümeye.
|
fenerin küme düşürülmesine doğal olarak en çok gs sevinir. fenerle aynı ligde bulunmak gs için lige -6 puanla başlamak demek :)
|
Alıntı:
|
bu işe en çok gs sevinecek sanırım çünkü 2 maç garanti yeniliyorlardı
|
Kendi yargısını kuruyor diye havlayanlar. Sevdiği takımın hukuk karşısında hesap vermesi ile utanıyorlarmıdır. Bu olayda aklıma gelen sadece budur.
|
All times are GMT +3. The time now is 22:50. |