![]() |
Ak Parti Forum yilin en leri baslamistir!...
Alıntı:
En Muhalefet üye hoşuma gitti :-* |
AKPARTIFORUM *2008* YILIN ENLERI - Bolum 1 - En İyi Aktif Üye: tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 7 ) Demokrat ( 5 ) Berika ( 4 ) ummu_seleme ( 4 ) Ak Kelebek ( 4 ) Dolunay Kadim ( 3 ) Hudaverdi ( 3 ) politikaci ( 2 ) haritaci70 ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) Alemdar ( 1 ) En İyi Yardımsever Üye: Dolunay Kadim ( 13 ) feyza ( 4 ) Bir Baska ( 2 ) romakudus ( 1 ) Demokrat ( 1 ) Meftun ( 1 ) Selahattin_Ay ( 1 ) sadeceali ( 1 ) duyguseli ( 1 ) Yavuz Niksar ( 1 ) nese ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) dilek ( 1 ) Mechul ( 1 ) Hifzi LIsan(Rahmanin Kulu) ( 1 ) LuGaT ( 1 ) Aga ( 1 ) En İyi Ciddi Üye: LuGaT ( 11 ) Necip Fazil ( 8 ) Abdullah KAC ( 4 ) Nusret ( 2 ) loneliness (1 ) tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Semm ( 1 ) duyguseli ( 1 ) ayhan42 ( 1 ) murat kurt ( 1 ) gonulden ( 1 ) En İyi Şair Üye: Nazende ( 9 ) Ayse Berra ( 9 ) Necip Fazil ( 8 ) Aga ( 2 ) islam ( 2 ) bilgi mudavimi ( 1 ) Gizli Sair ( 1 ) parabol ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) En İyi Çok Rastladığınız Üye: tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 5 ) Bir Baska ( 4 ) Rdonmezs ( 2 ) Nur Efsan ( 2 ) Demokrat ( 2 ) murat kurt ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) Hudaverdi ( 2 ) Hifz-i Lisan(Rahmanin Kulu) ( 1) Nagihan ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) KartaliCe ( 1 ) Parantez ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) sertkaya ( 1 ) Berika ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) En İyi Sevdiğiniz Üye: Demokrat ( 4 ) efser ( 4 ) Bir Baska ( 2 ) politikaci ( 1 ) Nazende ( 1 ) Necip Fazil ( 1 ) parabol ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) MURAT EMIN ( 1 ) tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 1 ) islam ( 1 ) loneliness ( 1 ) milli mucahide ( 1 ) ummuseleme ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Gulseven ( 1 ) acizane44 ( 1 ) Meftun ( 1 ) nese ( 1 ) Duyguseli ( 1 ) Yeniden ( 1 ) dildade ( 1 ) Ayse Berra ( 1 ) Ask-i Ilahi ( 1 ) romakudus ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) En İyi Fanatik Üye: Parantez ( 8 ) oguzdesouza ( 7 ) ozgun genc ( 4 ) Hudaverdi ( 3 ) politikaci ( 2 ) ummu seleme ( 2 ) sadeceali ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) YavuzSultanSelim ( 1 ) Ha lee ( 1 ) aksa 34 ( 1 ) nusret ( 1 ) En İyi Tatlı Başbelası üye: Ummu Seleme ( 5 ) duyguseli ( 5 ) politikaci ( 3 ) Ak Kelebek ( 2 ) Yaren ( 1 ) Sumeyra ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) Ruh-i zar ( 1 ) Mechul ( 1 ) Milli Mucahide ( 1 ) En İyi Geveze Üye: politikaci ( 3 ) ummu seleme ( 3 ) Berika ( 3 ) YavuzSultanSelim ( 3 ) haritaci70 ( 2 ) duyguseli ( 2 ) Ak Kelebek ( 1 ) cilik ( 1 ) KamusaL Misss ( 1 ) ayhan42 ( 1 ) Alemdar ( 1 ) sadeceali ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) bilgi mudavimi ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) Hifz-i LIsan(Rahmanin Kulu) ( 1 ) En İyi Karizmatik Üye: Demokrat ( 5 ) Kirik Cocuk ( 3 ) LuGaT ( 2 ) KaraEsref ( 2 ) tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 2 ) Berika ( 2 ) Dolunay Kadim ( 2 ) yalcin ( 2) Alemdar ( 1 ) Parabol ( 1 ) Necip Fazil ( 1 ) Access ( 1 ) Loneliness ( 1 ) politikaci ( 1 ) aksa 34 ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) nusret ( 1 ) duyguseli ( 1 ) Onlybullet34 ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) En İyi Kibar Üye: KaraEsref ( 7 ) tayyipleyiz ( 3 ) Hifzi Lisan ( 2 ) umitli bekleyis ( 2 ) Ha lee ( 2 ) gonulden ( 2) Nazende ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) yalcin ( 2 ) haritaci70 ( 1 ) efser ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) ASLAN MASHADOV ( 1 ) Loneliness ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Ravza Ruveyda ( 1 ) Kartalice ( 1 ) nusret ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) nar ( 1 ) Ruhi Zar ( 1 ) En İyi Komik Üye: Aksa 34 ( 9 ) ENGINEER ( 3 ) Demokrat ( 2 ) duyguseli ( 2 ) loneliness ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) dilek ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) romakudus ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) sadeceali ( 1 ) proff ( 1 ) Nur Efsan ( 1 ) politikaci ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) En İyi Daimi Üye: Dildade ( 4 ) Ak Kelebek ( 4 ) Dolunay Kadim ( 3 ) tayyipleyiz ( 3 ) nusret ( 2 ) Rdonmezs ( 2 ) Meftun ( 2 ) Berika ( 2 ) duyguseli ( 2 ) ha lee ( 1 ) Abdullah KAC ( 1 ) Demokrat ( 1 ) feyza ( 1 ) Hudaverdi ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) merve ( 1 ) milli mucahide ( 1 ) selahattin ay ( 1 ) En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Hudaverdi ( 10 ) Demokrat ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) Berika ( 2 ) politikaci ( 2 ) umitli bekleyis ( 2 ) Parantez ( 1 ) YavuzSultanSelim ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) loneliness ( 1 ) abrek ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) Meftun ( 1 ) nusret ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) Turkiye icin Akparti ( 1 ) En İyi Yavaş Paylaşım Üye: caglar ( 2 ) Demokrat ( 1 ) feyza ( 1 ) murat kurt ( 1 ) Hüdaverdi ( 1 ) loneliness ( 1 ) sehremini ( 1 ) rdonmezs ( 1 ) berika ( 1 ) En İyi Paylaşımcı Üye: Hudaverdi ( 6 ) umitli bekleyis ( 3 ) dildade ( 2 ) Benide kapatin ( 2 ) duyguseli ( 2 ) gonulden ( 2 ) Nur EFsan ( 2 ) nusret ( 2 ) loneliness ( 1 ) hipermuhafazakar_sağlıkçı ( 1 ) Berika ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) acizane44 ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) kadirhan ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) Meftun ( 1 ) Reddiye ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) En İyi Sevilen Üye: tayyipleyiz ( 6 ) Bir Baska ( 4 ) yalcin ( 3 ) Demokrat ( 2 ) Dolunay Kadim ( 2 ) Berika ( 2 ) ummu seleme ( 2 ) nese ( 2 ) ayse berra ( 1 ) duyguseli ( 1 ) acizane44 ( 1 ) sumeyra ( 1 ) efser ( 1 ) Ravza Ruveyda ( 1 ) Meftun ( 1 ) dildade ( 1 ) Reddiye ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) politikaci ( 1 ) En İyi Sevimli Üye: politikaci ( 10 ) Bir Baska ( 3 ) efser ( 2 ) ha lee ( 2 ) nese ( 2 ) nagihan ( 2 ) Turkiye icin akparti ( 1 ) Meftun ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) eddie ( 1 ) gonulden ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) Nur Efsan ( 1 ) kubra ( 1 ) En İyi Sinirli Üye: Alemdar ( 15 ) Necip Fazil ( 3) ENGINEER ( 2 ) murat kurt ( 1 ) abrek ( 1 ) Demokrat ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) En İyi Kültürlü Üye: yalcin ( 7 ) Lugat ( 6 ) tayyipleyiz ( 4 ) KaraEsref ( 3 ) Demokrat ( 2 ) ENGINEER ( 2 ) Benide Kapatin ( 1 ) Muntesip ( 1 ) nar ( 1 ) Mechul ( 1 ) MURAT EMIN ( 1 ) Davasina sevdali ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) nusret ( 1 ) Hifzi Lisan ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) *Ak_mehmetakif kurallari kaale almadigi ve formata uymayan bir liste hazirlayip uyeleri yanilttigindan dolayi enlerden men edilmistir.* 2. Bolumde bulusmak uzere, saglicakla kalin |
Bunları hazırlamak oldukça zor olmuştur,sandıktan çıkan oylar gibi
emeğin için çok teşekkür ediyoruz Kafes +1 :) |
Alıntı:
|
Emeğinize sağlık..!!
|
Alıntı:
|
emegine saglik kardesim +.. bu arada karizmamiz tescillendi 8)
|
Emeğinize sağlık + :)
|
ummu değil ümmü.... :)
|
Tesekkur ederim duyguseli, Demokrat abi ve Nagihan :) Daha 2. bolumumuz var bakalim orada neler var bekleyin :D
Evet karizman tescillendi abi ;) |
En İyi Sevimli Üye:Deniz.Feneri teşekkürler bilgi müdavimi
En İyi Nick : Deniz.Feneri teşekkürler meçhul |
Kafescim, sana MaaşAllah diyorum. Çok zamanını almıştır bunu hazırlamak. Eline sağlık. + 'lar senin için
Alıntı:
|
Kafes emeğine sağlık :-* (+1)
|
+1 Kafes :-*
|
Ümmü Seleme... Komik
Oguzdesouza..... Geveze hadi ordan sensin geveze ;D Aşk-ı İlahi........ Fanatik Yavuzsultanselim...Yardımsever Lügat.................En iyi küçük bana enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim hepinize... |
KaraEsref, ha lee ve Hudaverdi tesekkur ederim 2. bolumumuzu kacirmayin ;D
|
Alıntı:
Merakla bekliyoruz. :) |
off kafes bunların hepsini sen mi saydın.. helal olsun.. çalışkanlığın bu kadarı :o +++
|
AKPARTIFORUM *2008* YILIN ENLERI - Bölüm 2 - En İyi Sabırlı Üye: Dolunay Kadim ( 11 )dildade ( 3 ) Ayse Berra ( 3 ) ümitli_bekleyiş ( 2 ) Demokrat ( 2 ) Nazende ( 2 ) Hifz-i Lisan ( 2 ) Abrek ( 1 ) Abdullah KAC ( 1 ) Ha lee ( 1 ) nese ( 1 ) loneliness ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) yalcin ( 1 ) Deniz.Feneri ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) En İyi Sakin Üye: Hifz-i Lisan ( 4 ) Enfal ( 3 ) yalcin ( 3 ) nar ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) Ravza Ruveyda ( 2 ) gonulden ( 2 ) Abrek ( 2 ) KaraEsref ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) Lugat ( 1 ) dildade ( 1 ) sumeyra (1 ) ozgun genc ( 1 ) Benide Kapatin ( 1 ) efser ( 1 ) nar ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) dilek ( 1 ) RDonmezs ( 1 ) Kamusal miSS ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) En İyi Bayan Üye: nese ( 5 ) Bir Baska ( 5 ) Meftun ( 4 ) feyza ( 3 ) Berika ( 3 ) sumeyra ( 2 ) Merve ( 1 ) Nazende ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) nar ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) ha lee ( 1 ) ozturks ( 1 ) seba ( 1 ) _Yeniden_ ( 1 ) acizane44 ( 1 ) Ayse Berra ( 1 ) anatolia ( 1 ) milli mucahide ( 1 ) En İyi Erkek Üye: Demokrat ( 7 ) Loneliness ( 3 ) yalcin ( 3 ) ozgurtutsak ( 2 ) Hudaverdi ( 2 ) nusret ( 2 ) Alemdar ( 2 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Ngereklinsan ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) Engin Er ( 1 )haritaci70 ( 1 ) Mechul ( 1 ) wantedturk ( 1 ) Sehremini ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) AkSa 34 ( 1 ) cartman ( 1 ) En İyi İmza: acizane44 ( 5 ) Parantez ( 4 ) nese ( 4 ) Berika ( 3 ) Meftun ( 2 ) AcceSS ( 1 ) Hudaverdi ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) sumeyra ( 1 ) Ravza Ruveyda ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) Nazende ( 1 ) Ask-i Ilahi ( 1 ) ayse84 ( 1 ) En İyi Nick: Alamet-i Farika(tayyipleyiz) ( 4 ) Ask-i Ilahi ( 3 ) Benide Kapatin ( 3 ) milli mucahide ( 2 ) kayisikentli44 ( 2 ) ozgurtutsak ( 2 ) Anatolia ( 1 ) Demokrat ( 1 ) bilgi mudavimi ( 1 ) LuGat ( 1 ) loneliness ( 1 ) Hudaverdi ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) dildade ( 1 ) Deniz.feneri ( 1 ) YavuzSultanSelim ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) Hifz-i Lisan ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) En İyi Efendi Üye: efser ( 3 ) yalcin ( 3 ) nusret ( 2 ) tayyipleyiz ( 2 ) lugat ( 2 ) KaraEsref ( 2 ) kayisikentli44 ( 1 ) abrek ( 1 ) Aga ( 1 ) bir baska ( 1 ) parabol ( 1 ) wantedturk ( 1 ) ravza ruveyda ( 1 ) murat kurt ( 1 ) loneliness ( 1 ) onlybullet34 ( 1 ) ozturks ( 1 ) necip fazil ( 1 ) engineer ( 1 ) sumeyra ( 1 ) taya ( 1 ) romakudus ( 1 ) aksavasci ( 1 ) access ( 1 ) gonulden ( 1 ) En Muhalefet üye: Kemalist59 ( 13 ) Hun Yabgu ( 5 ) Kirik Cocuk ( 2 ) nusret ( 1 ) aksavasci ( 1 ) susmak ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) Hifz-i Lisan ( 1 ) Necip Fazil ( 1 ) En Bilimsel üye: LuGaT ( 4 ) bilgi mudavimi ( 3 ) dildade ( 2) Yaren ( 2 ) Hoge Mera ( 2 ) tayyipleyiz ( 2 ) Yaren ( 2 ) Bostanci ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) ayhan42 ( 1 ) Demokrat ( 1 ) Erenon ( 1 ) hipermuhafazar_sağlıkçı ( 1 ) Semm ( 1 ) parabol ( 1 ) yalcin ( 1 ) Kirik Cocuk ( 1 ) Alemdar ( 1 ) En Tekrarcı üye: ALI BORAN ( 5 ) Mechul ( 1 ) RDonmezs ( 1 ) Abrek ( 1 ) Meftun ( 1 ) hipermuhafazakar_sağlıkçı ( 1 ) duyguseli ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) En iyi en küçük üye: politikaci ( 22 ) akgenclik56 ( 2 ) bilgi mudavimi ( 1 ) sadeceali ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) mami24 ( 1 ) efser ( 1 ) kubra ( 1 ) En Çok istekte Bulunan Üye: Duyguseli ( 8 ) Mechul ( 3 ) ummu seleme ( 1 ) mami24 ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) Reddiye ( 1 ) acizane44 ( 1 ) *Ak_mehmetakif kurallari kaale almadigi ve formata uymayan bir liste hazirlayip uyeleri yanilttigindan dolayi enlerden men edilmistir.* Yillik Enlerine has *Ekstra* larimiz 3. bolumumuzde; kacirmayin ;D |
yine ummu ama.. >:(
varya tebrik ederim nasıl sayıyorsun ama... bu arada akgençlik56 en ufak üyeye yazan 2 kişi ikm :D |
Kusura bakma "ummu" seleme ;D
sayiyorum valla inadima bindi, basladigim isi yarim birakmayi sevmem :) o 2 kisiden biri bendim ;D |
senmi adamın neresi küçük..28 yaşında :D
tamam önce teşekkür ederiz sonra sabır deriz ;D |
rekor politikacıda
+1 kafes |
Alıntı:
|
Kafes ellerineemeğine sağlık çok uğraşmışsın çok teşekkür ediyorum Çünkü kimse bu kadar sabırlı olamaz ben şahsen asla yapamazdım +1 az devam ettireceğim +ları :)
|
Alıntı:
|
En İyi Komik Üye: Aksa 34 ( 9 ) ENGINEER ( 3 ) Demokrat ( 2 ) duyguseli ( 2 ) loneliness ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) dilek ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) romakudus ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) sadeceali ( 1 ) proff ( 1 ) Nur Efsan ( 1 ) politikaci ( 1 ) Rdonmezs ( 1 )
teşekkürler Rıdvan kardeşim 8) |
ozgurtutsak, Ak Kelebek ve politikaci ben tesekkur ederim, sizlerin destegi beni mutlu ediyor ^___^
Ilk mesaja bakabilirsiniz tam liste icin. Buradaki mesajlar arasindan bulmaya calismakla ugrasmayin ^__~ |
aranıza yeni katılıyorum ama en anlayıslı üyede demokrat nickli üye olmalıydı tanımıyorum ama öle :-*
|
Alıntı:
|
ya ben söle anladım deomakrat abinin(desem sorun olurmu)ben foruma bişeyler yazmıstım alıntı uzerine konustum herkes o alıntıyı benim yazdıgımı sandı demokrat(abi)harıcc o yuzden söledim
|
Alıntı:
O zaman özür diilerim kardeşcan..Yeni bir üyenin böyle demesi benim yanlış düşünmeme neden olabilir tabiki..Hakkınızı helal edin..Anlayışı için bir şey diyemem o kadar çok tanımıyorum ama herkes gibi sizde onu sevmişsiniz ne güzel..Sevmeyeni pek azdır zaten herkes sever..!!! |
Az evvel ben olayı görmeden bir kardeşimiz durduk yere niçin arkadan konuşuyorsunuz demiş..Benim arkadan konuştuğum yok bilakis cümlelerim her şeyi anlatıyor..Arkadaşın mesajıda silinmiş..kim sildi bilemiyorum..Bilip bilmeden yorum yapan şahsiyetleri Herşeyi BİLEN'E havale ediyorum..
selametle.. |
Ak Parti Forum yilin en leri Bitmistir...
beni enleri arasna alan herkese teşekkürler
|
All times are GMT +3. The time now is 07:44. |