![]() |
yıl 2039..
Son Dakika.. Kuruluşunun 38. yılında yine tek başına iktidar olan AK Parti seçimi %49 oyla kazandı. Birazdan Başbakan Murat, yeni kabinesini basına tanıtacak.. |
heytt be...
Murat kim tutar seni(: |
Cumhurbaşkanı: Ukba
Başbakan: Beylerbeyi Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Hüdaverdi Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Akıncı İç İşleri Bakanı: Noktaların Efendisi Kültür ve Turizm Bakanı: ALmi Diyanet Bakanı: Gönülden Milli Eğitim Bakanı: AK Kelebek Maliye Bakanı: adem etyemez (maliye konusundaki düşünceleri beni cezbetti :)) Tarım Bakanı: Furkanca Bakış Orman Bakanı: Mavera (malum avrupa çok yeşil, gel avusturyayı örnek alıp türkiyeyi yeşillendir ;D ) (başından fazla) Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Minik Kelebek Ulaştırma Bakanı: unnamed Devlet Bakanı: Fırat Devlet Bakanı: İKRA Devlet Bakanı: El Emin Devlet Bakanı:Nusret Devlet Bakanı: Hakan Özkan |
"Başbakan: Beylerbeyi
Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Hüdaverdi Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Akıncı İç İşleri Bakanı: Noktaların Efendisi Devlet Bakanı: El Emin Devlet Bakanı:Nusret" Bu kadroyu düşünmek bile istemiyorum..AMAN ALLAH'ım ..:) |
Alıntı:
ne varmış kabinede. göreve başlar başlamaz İsrail'e savaş ilan edecez, kötü mü ;D |
Ulaştırma Bakanı: unnamed...
tam görevim..... ilk önce şu k belgelerini ve src'yi kaldıracam.... |
Hüdaverdi doğu ve güneydoğuyu yakar..
Yavuz israli yıkar.. Senle ibrahim abide devleti yıkarsınız..:D |
Alıntı:
çok yobaz bi dörtlü olmuş ;D;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
seni yeni kabinemde maliye bakanı yaptım ;D |
Alıntı:
|
Linç mi ettireceksin sen beni millete kardeşim:ağla::ağla::ağla::ağla::ağla:
|
Alıntı:
|
Cumhurbaşkanı: akgurbetci
Başbakan: ayyildiz Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: minikkelebek Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: gönülden İç İşleri Bakanı: nun Kültür ve Turizm Bakanı: ikra Diyanet Bakanı: hatice Milli Eğitim Bakanı: hifzi lisan Maliye Bakanı: dellin nur Tarım Bakanı: hazancicegi Spor Bakanı: almi Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: ruhizar Ulaştırma Bakanı: siyahgül Devlet Bakanı: akkelebek Devlet Bakanı: nrsbh Devlet Bakanı: aksevda Devlet Bakanı: buzul Kadinlar matinesine hosgeldiniz ;D |
Alıntı:
|
:w: Orman bakanı olmuşsun almi. Hayırlı olsuunn
|
Fark etmez yahu aklima gelenleri bastan asaga yazdim önemli olan biz bayanlar güclerimizi birlestirmemiz dimi ama ;D:karizmatik:
Iyi hadi almi koyu bjkli oldugu icin spor bakanligina terfi oldunuz görevinizde basarilar dilerim :D |
:hihi2:
Çook teşekkür ederim efendim..Zahmet verdik.. :) |
Alıntı:
Sağolasın gurbet ;1 Almi hadi yine iyisin,bu kıyağımı unutma :hihi2: |
ne demek efenim ;1
|
Puhaha :)
size hasan mezarcının tansu çiller için söylediklerini armağan ediyorum :) Anam dahi olsa kadın başbakana karşıyım diyordu... Bu memleketin sonu diyordu... Çiller sinirle kürsüyü yumrukladığında biz gülerek izliyorduk karşıdan diyordu :) Aynen öyle :) siz dedikodu yaparken hırsızlar makamlarınızı soyarlar yahu :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İçişleri...
bayılırım içişlerine... ilk iş kadrolaşma...http://www.gscimbom.com/forum/images...ilies/kick.gif |
Alıntı:
|
Alıntı:
icislerine bayildigina göre sen bekarsin herhalde ;D;D baksana bana hep disisleri takiliyorum, icislere karismak ne haddimize :) |
Alıntı:
Mavera abi beylerbeyinden ses seda yok henüz : )) |
Alıntı:
bayanlar birlik olmuşlar bize en küçük memur koltuğunu bile kaptırmazlar. bir dahaki kabinemde buna dikkat edecem :kızdım: |
Alıntı:
asil sen aksam benim kabineyi bekle.. gerci benim aksamlar bitmez, bu siralar cok sallamaci oldum su ramazan ciksada su stresten kurtulsak.. bu arada murat yarin elimi öpecenmi, seker verecem ona göre :) |
Alıntı:
Fitr bayramımız şimdiden mübarek olsun...:) |
Alıntı:
|
Aldım bilem...
Hemde iki kutu...:) |
Alıntı:
|
Yahu napiyim abiler forumda bir 'reyiz' muhabbeti varken biz bayanlari kimsenin gözü görmüyorken ancak böyle sesimizi duyurabiliriz diye düsündüm... Hodri meydan demekten alamiyorum kendimi... ;D
Saka maka bir yana girgirina öyle bir liste olusturdum ona göre :saygılar: |
Reyizlere laf yok...http://www.gscimbom.com/forum/images...ilies/kick.gif
|
Alıntı:
Yok abi hele reyizlerin efendisine hic yok :olmaz: |
| All times are GMT +3. The time now is 23:39. |