Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dualar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=147)
-   -   DUA KARDEŞİ OLMAYAN KALMASIN..LİSTE DEĞİŞİYOR... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8913)

sumeyra_tonkal 11-28-2007 12:07

DUA KARDEŞLİĞİ

benim kardeşim nerde :'( ben dua istiyorum :-[

fütüvvet 11-28-2007 14:52

DUA KARDEŞLİĞİ

DUA KARDEŞİM SEVGİLİ YALÇIN
AYNI ORANDA SİZE DUADA KARŞILIK VERMEM MÜMKÜN DEĞİL. AMA DUA DİLENCİSİYİZ.RABBİMDEN ONUDA DİLER VE DİLENİRİM..
TÜM AK PARTİ FORUM KARDEŞLERİMLE DUALARIMI SÜSLEYECEĞİM İNŞALLAH..

RABBİM YAAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..

sumeyra_tonkal 11-28-2007 18:55

DUA KARDEŞLİĞİ

Allahım! Senden yardım isteriz, günahlarımızı bağışlamanı isteriz, razı olduğun şeylere hidayet etmeni isteriz. Sana inanırız, sana tevbe ederiz. Sana güveniriz. Bize verdiğin bütün nimetleri bilerek seni hayır ile öğeriz. Sana şükrederiz. Hiçbir nimetini inkâr etmez ve onları başkasından bilmeyiz. Nimetlerini inkâr eden ve sana karşı geleni bırakırız.

Allahım! Biz yalnız sana kulluk ederiz. Namazı yalnız senin için kılarız, ancak sana secde ederiz. Yalnız sana koşar ve sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız. İbadetlerini sevinçle yaparız. Rahmetinin devamını ve çoğalmasını dileriz. Azabından korkarız, şüphesiz senin azabın kâfirlere ve inançsızlara ulaşır.

kunut duaları

Ravza_Ruveyda 11-28-2007 18:58

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
Allahım! Senden yardım isteriz, günahlarımızı bağışlamanı isteriz, razı olduğun şeylere hidayet etmeni isteriz. Sana inanırız, sana tevbe ederiz. Sana güveniriz. Bize verdiğin bütün nimetleri bilerek seni hayır ile öğeriz. Sana şükrederiz. Hiçbir nimetini inkâr etmez ve onları başkasından bilmeyiz. Nimetlerini inkâr eden ve sana karşı geleni bırakırız.

Allahım! Biz yalnız sana kulluk ederiz. Namazı yalnız senin için kılarız, ancak sana secde ederiz. Yalnız sana koşar ve sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız. İbadetlerini sevinçle yaparız. Rahmetinin devamını ve çoğalmasını dileriz. Azabından korkarız, şüphesiz senin azabın kâfirlere ve inançsızlara ulaşır.

kunut duaları

aminnnn canım . Allah razı olsun ne kıymetli bir dua değil mi ?

sumeyra_tonkal 11-28-2007 19:03

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kunut duaları

Benim en çok sevdiklerim arasında. Tekrar tekrar okusamda tadından hiçbirşey kaybolmuyor. Bu duanın önemini seyyid kutub un gelin müslüman olalım kitabını okurken fark ettim. Bügün de öğrencilerden dinlerken, dedim bu güzelliği dua kardeşlerimle paylaşmalıyım. :D

Ravza_Ruveyda 11-28-2007 19:05

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

kunut duaları

Benim en çok sevdiklerim arasında. Tekrar tekrar okusamda tadından hiçbirşey kaybolmuyor. Bu duanın önemini seyyid kutub un gelin müslüman olalım kitabını okurken fark ettim. Bügün de öğrencilerden dinlerken, dedim bu güzelliği dua kardeşlerimle paylaşmalıyım. :D

Allah c.c. razı olsun . Canım yoksa hocalık mı yapıyorsun sende ??

sumeyra_tonkal 11-28-2007 19:08

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

kunut duaları

ŞÜKÜRLER OLSUN EVET. ÜYELER KISMINDA KENDİMİ TANITTIM OKUMAK İSTERMİSİN :-[ SENDE Mİ YAPIYORSUN EĞER ÖYLEYSE FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPMAK İSTERİM :D

Ravza_Ruveyda 11-28-2007 19:09

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

kunut duaları

ŞÜKÜRLER OLSUN EVET. ÜYELER KISMINDA KENDİMİ TANITTIM OKUMAK İSTERMİSİN :-[ SENDE Mİ YAPIYORSUN EĞER ÖYLEYSE FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPMAK İSTERİM :D

Öyle mi okumadım canım ya . Bakayım hemen inşaAllah . Evet bende çok şükür . İnşaAllah tabiki konuşuruz vakit buldukça :)

selahattin_ay 11-30-2007 13:00

DUA KARDEŞLİĞİ

Allah im Bu mubarek cuma gunu butun kardeslerimin dua larini kabul et

ak_mavish 11-30-2007 13:01

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Allah im Bu mubarek cuma gunu butun kardeslerimin dua larini kabul et

aminnnnnnnnnnnnnnn

selahattin_ay 11-30-2007 13:05

DUA KARDEŞLİĞİ

Zeynep kardesimin
gelecege dair dualarini bu gun sana dua eden kullarinin hurmetine kabul et ya Rabbim ;)

ak_mavish 11-30-2007 13:08

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Zeynep kardesimin
gelecege dair dualarini bu gun sana dua eden kullarinin hurmetine kabul et ya Rabbim ;)

ayy bin kere amin sağol kardeşim :)

selahattin_ay 11-30-2007 13:13

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Zeynep kardesimin

ayy bin kere amin sağol kardeşim :)

sen sagol ;)

sumeyra_tonkal 12-02-2007 13:12

DUA KARDEŞLİĞİ

Göklerdeki her şey, yerdeki her şey Allah'ındır. İçinizdekini açığa vursanız da, gizleseniz de Allah sizi, onunla sorguya çeker de dilediğini bağışlar, dilediğine azap eder. Allah'ın gücü her şeye hakkıyla yeter.

Peygamber, Rabbinden kendisine indirilene iman etti, mü'minler de (iman ettiler). Her biri; Allah'a, meleklerine, kitaplarına ve peygamberlerine iman ettiler ve şöyle dediler: "Onun peygamberlerinden hiçbirini (diğerinden) ayırt etmeyiz." Şöyle de dediler: "İşittik ve itaat ettik. Ey Rabbimiz! Senden bağışlama dileriz. Sonunda dönüş yalnız sanadır."

Allah bir kimseyi ancak gücünün yettiği şeyle yükümlü kılar. Onun kazandığı iyilik kendi yararına, kötülük de kendi zararınadır. (Şöyle diyerek dua ediniz): "Ey Rabbimiz! Unutur, ya da yanılırsak bizi sorumlu tutma! Ey Rabbimiz! Bize, bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme. Ey Rabbimiz! Bize gücümüzün yetmediği şeyleri yükleme! Bizi affet, bizi bağışla, bize acı! Sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et."

(BAKARA 284. 285. 286. ayetler)

sumeyra_tonkal 12-02-2007 13:18

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı
+1 amin inşallah

Teşekkür edrim :) İNŞALLAH

sumeyra_tonkal 12-03-2007 20:50

DUA KARDEŞLİĞİ

RAVZA RÜVEYDA BENİM DUA KARDEŞİM NERDE BİLİYOMUSUN :'(

Hıfz-ı lisan 12-03-2007 20:55

DUA KARDEŞLİĞİ

benim dua kardeşim siteye uğramıyor sanırım ::) dualarımda :'(

fütüvvet 12-03-2007 20:57

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı
benim dua kardeşim siteye uğramıyor sanırım ::) dualarımda :'(

çat kapı ulaşılabilir.. o uğramıyorsa biz uğraşalım.. :)

sumeyra_tonkal 12-03-2007 20:58

DUA KARDEŞLİĞİ

BENDE DUA EDİYORUM AMA KARDEŞİM HİÇ GELMİYOR :(

AkSa- 34 12-03-2007 22:31

DUA KARDEŞLİĞİ

Ey kalpleri çeviren rabbim, dua kardeşimin kalbinide daha güzel bir kalbe çevir...ecmain.

Meftun 12-03-2007 22:36

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Ey kalpleri çeviren rabbim, dua kardeşimin kalbinide daha güzel bir kalbe çevir...ecmain.

ecmain...

vuslat_19 12-04-2007 01:22

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

ne yani mehmet abi benim kalbim kötümü bu duandan bunumu anlamalıyım :'( :'(

hesap gününde yüzü dolunay gibi parlayanlaradan eyle dua kardeşimi rabbim ;)

AkSa- 34 12-05-2007 00:31

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

vuslat_19 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ne yani mehmet abi benim kalbim kötümü bu duandan bunumu anlamalıyım :'( :'(

hesap gününde yüzü dolunay gibi parlayanlaradan eyle dua kardeşimi rabbim ;)

ecmain..
eda kardeşim ağlama :) duanın sonuna doğru diyorum ki DAHA GÜZEL BİR KALBE ÇEVİR ;)

selahattin_ay 12-05-2007 01:46

DUA KARDEŞLİĞİ

Senin rizan icin gece tatli uykusundan kalkip ibadet eden kullarin zumresinden eyle bizi de ya Rabbim

ümitli_bekleyis 12-05-2007 01:47

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Senin rizan icin gece tatli uykusundan kalkip ibadet eden kullarin zumresinden eyle bizi de ya Rabbim

Amin

Ayşe_Berra 12-05-2007 21:14

DUA KARDEŞLİĞİ

Esra'm suskun prensesim ya sen cok suskunsun ya da ben göremiyorum seni pek.Hep duamdasın ;) ;)

akgulrafet 12-07-2007 15:01

DUA KARDEŞLİĞİ

zeynep kardeşim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? gene gittiiiiii :'( :'( :'( :'(

Hıfz-ı lisan 12-07-2007 21:29

DUA KARDEŞLİĞİ

Feride....dualarımdasın..foruma uğramıyo sanırım. ::) :'(

sidre 12-08-2007 20:26

DUA KARDEŞLİĞİ

geldımm kardesımm nasılsınn

ak_mavish 12-09-2007 11:24

DUA KARDEŞLİĞİ

Ellerimizi Sana aciyoruz Allah'im!

Keyfi idareler altinda inleyen milyonlarca garibin Senden istedigi ne ise, onun icin...

Ey Rab'bimiz!

Arefe aksami toplanan pazarlarin ardindan, atilmis eski ayakkabilar icerisinde bayramda cocuguna giydirecek bir papuc arayan anne- babanin samimiyeti ne ise onunla...

Ey Rab'bimiz!

Filistin'de gozleri onunde uc aylik bebeginin taslara carpilarak katledildigine sahit olan ananin Sana cozulen lisaniyla...

Ey Rab'bimiz!

Dunyanin herhangi bir kosesinde, beli iki buklum olmus doksanlik dedenin sarigi, bir dusman elinin hinciyla basindan cekilip ayaklar altina alinirken ne hissettiyse o hislerle...

Ey Rab'bimiz!

Peygamber ummeti oldugunu soylemeye uatnacak hale gelmis su toplulugumuzu yeniden kendine dondur, kabahatlerimiz yuzunden kalplerimize yerlestirdigin vehn'i söküp al;

Ey Rab'bimiz!

Bizi yeniden Sana teslim olan insanlari kavusturdugun seref ve izzete kavustur!

AMIN AMIN AMIN

Feride 12-10-2007 10:31

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı
Feride....dualarımdasın..foruma uğramıyo sanırım. ::) :'(

canım benim sen de benim dualarımdasın. bi kaçgündür gelemedim.. ALLAH herzaman en hayırlı şekliyle istediklerini gönlüne göre versin güzel kardeşim..

Ayşe_Berra 12-10-2007 14:25

DUA KARDEŞLİĞİ

Esra'm duamdasın prensesim.. ;) ;)Bu arada Dildade ablam senide özledim,pek görüşemiyoruz bu aralar..Duamdasın ;) ;)

Ravza_Ruveyda 12-10-2007 18:31

DUA KARDEŞLİĞİ

Selamun Aleykum arkadaşlar.

Geçen hafta siteye hiç giremedim. Allah Rahmet etsin inşaAllah dedem vefat etti.
Bu nedenle yazılan hiç bir mesajı okuyamadım . Bu hafta Allah c.c. izin verirse okuyup cevaplarım. Okumayadıklarım kusura bakmasınlar olur mu ? yetiştiği kadarı ile tüm mesajlara bakıcam inşaAllah .
Dua kardeşi hakkında bilgi alamayanlar ile özel olarak konuşuruz inşaAllah .

Siz buraya not yazın gelen okur inşaAllah ben yine herkese genel bir yazı yazarım arkadaşlar.

Allah c.c emanet olun . selam ve dua ile.

Ravza_Ruveyda 12-10-2007 18:41

DUA KARDEŞLİĞİ

Bu arada sanırım beni merak edip soran kimse olmamış :(

sumeyra_tonkal 12-10-2007 18:46

DUA KARDEŞLİĞİ

Allah sabır versin ravza rüveyda

BEN SENİ SORDUM :-[

Ravza_Ruveyda 12-10-2007 18:48

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Allah sabır versin ravza rüveyda

BEN SENİ SORDUM :-[

Allah c.c. razı olsun canım... saol.

fütüvvet 12-10-2007 19:09

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Geçen hafta siteye hiç giremedim. Allah Rahmet etsin inşaAllah dedem vefat etti.
Bu nedenle yazılan hiç bir mesajı okuyamadım . Bu hafta Allah c.c. izin verirse okuyup cevaplarım. Okumayadıklarım kusura bakmasınlar olur mu ? yetiştiği kadarı ile tüm mesajlara bakıcam inşaAllah .

Siz buraya not yazın gelen okur inşaAllah ben yine herkese genel bir yazı yazarım arkadaşlar.

ALEYKÜM SELAM.
BAŞINIZ SAĞOLSUN.. ALLAH RAHMET ETSİN DEDENİZE..

dua ve namaz konuları fazla aktif değildi , ben onu farkettim
aceba neden diye bir kaç gündür düşünüyordum..demekki bi eksiklik başka bir eksiklikten kaynaklanıyormuş.
ARTIK ORAYI İŞLETİRSİNİZ.
HEM DEDENİZEDE MANEVİ DESTEK OLUR İNŞALLAH.

Sukût-u_Hayal 12-10-2007 19:20

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Başınız sağolsun... Allah sabır versin...

Allah rahmet eylesin inşallah....

selahattin_ay 12-10-2007 21:16

DUA KARDEŞLİĞİ

s.a

dua kardesim ile gorusemiyorum ama benim bu duam saliha ya
onundeki calismasinda ona yardim et, onun muvaffak olmasini sagla ya rabbim

ak_mavish 12-10-2007 21:25

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

s.a

dua kardesim ile gorusemiyorum ama benim bu duam saliha ya
onundeki calismasinda ona yardim et, onun muvaffak olmasini sagla ya rabbim

aminnnnnn

All times are GMT +3. The time now is 15:35.