![]() |
Senai Demirci- Sen ve son...
Unutulacağımızı unuttuk diyen herkese... |
Funda Arar
Ateş düştüğü yeri yakar ... |
Uğur ışılak- Namusum üstüne...
Alttaki üye'ye armağan olsun |
teşekkürler :)
Emre Altuğ-gidecek yerim mi var ? alta ki üyeye :) |
Umut Kaya
Mevsimler Geçerken... e bende alttaki üyeye armağan edeyim o zaman... kural bozulmasın :) |
Onur ŞAN Neredesin sen...
nazlı,feride,ay ışığı,siyah gül,dilek,yalçın karaca,düş hekimi,azra,mechul,demir_ex,tarantula,çilik,canan erdoğan,adem etyemez,gökmen,ümmü seleme,aşk-ı ilahi ve unuttuklarıma:ayutandım: |
Haykırış- Oy bu sevdayı
http://www.youtube.com/watch?v=lVZS6...eature=related Ak_kelebek, ishakyılmaz,feride,tarantula_aeo92,ay_ışığı,ademet yemez, ve tüm forum... |
Funda Arar
Yak Gel..... *AZRA*, Abdullah KAÇ, abdulnur, Abidin, adem etyemez, adinke, aeo92, ahmetermiş, Ak_Kelebek, ATmaCA53, AY IŞIĞI, bilgi müdavimi, bryan, burcugiresun, buılent1234567, Canan ERDOĞAN, Cerrah, demir_ex, Düş Hekimi, eda05, eva, FarukARSLAN., Feride+, Gencdadaslar, hakanturkucu, ishakyilmaz, K@RFeZ, kararlı, Meçhul, Morte, omerfaruksahin, PeerLeSs, POLECAT, politikaci, redyellow, reyAKbay, sertkaya, Tarantula_, turkuas, tyranid, unnamed, WANTED_1905, warhead, ÜMİT-AK, [O]bjektif, _SoN_ .......gelsin :) |
Alıntı:
hiç bişey dinlemiyorum hiç kimseye de armağan etmiyorum:V |
Alıntı:
Levent Yüksel- Sultanım Selsebil'e gelsin. :utangaç: |
Alıntı:
|
ayna-arkadaş
ak-kelebek, selsebil, tarantula, gökmen, feride, mechul, turk_of_the_toon, tarihsever, nazlı, demir_ex, azra, k@rfez, turkuas, gencdadaslar, morte herkese gelsin :) |
Alıntı:
Kıraç- Bu Akşam Sarhoşum Selsebil, Aeo92, Meçhul, Ak_Kelebek ve Ümmü_Seleme ablalarıma gelsin |
saolasın:gül:...bu akşam sarhoşumu armağan ettim kıraç'tan...;1;1;1
kime armağan ettiğimi yazmamışım:w:eao92 ye alta yazacak üyeye ve..çevrimiçi olan ak üyelere armağan ediyorum..Tarantula senin şarkını armağan etmedim daha onu özel olarak dinleyip armağan edicem..:güzel::gül: |
http://video.eksenim.mynet.com/karizma_serkan/GULDEN_KARABOCEK_SEVSEN_NE_OLURDU/91808/
http://video.eksenim.mynet.com/karizma_serkan/FERDI_TAYFUR_SANMA_SANA_DONERIM_VIDEO_KLIP/94046/ Bunlar sevdiğim için... Gülden KARABÖCEK - Sevsen ne olurdu... & Ferdi TAYFUR - Sanma sana dönerim... http://alkmaar.blogcu.com/sedat-ucan-medineye-varamadim-dinle-video-klip-izle_17708421.html Buda bugün doğum günü olan Tarantula kardeşime gitsin... Sedat UÇAN - Medine'ye varamadım... |
http://www.trilahi.com/1066-hasan-dursun-muhammede-gidemedim-ilahi-dinle.html
Buda tüm foruma gelsin... Hasan DURSUN - Muhammed'e gidemedim... :ağla: :( |
Yüksek Sadakat
Aşk Durdukça..... Ak üyelere... :) |
ebru gündeş
dön ne olur akkelebek, politikacı, nazlı, siyahgül , ayışığı , feride , gökmen abi ve ishak yılmaz a gelsin |
Teşekkür ederim neşe kardeşim ;1
Mirkelam - Mutlu Olmak İstiyorum... TarihSever ve neşe,ye gelsin |
Doğuş.... Gamsız
Sadece bana gelsin... |
Duman-Yanıbaşımdan
Bana |
İlhan İrem
Boşver Arkadaş.... AY IŞIĞI, bedraka, Düş Hekimi, Feride+, HAVUÇLU_KEK, K@RFeZ, karademir, mehmetakif24, redyellow, ultrAstribun :) :) :) |
kibariye annem
|
Mustafa Keser-Tutku parçası..
Tüm arkadaşlara gelsin. |
Gülben ergen_giden günlerim oldu
Bu şarkı tüm ak parti arkadaşlara gelsin... |
hüseyin turan- acayip hayvanlara benziyirsen:w:
kimseye armağan etmiyorum ;ı:;D |
Zara-Orhan Hakalmaz--->Bir of çeksem parçası
Tüm foruma gelsin. |
Fairuz Derin-Benim için üzülme...
"Beritan", Abdullah KAÇ, adem etyemez, aeo92+, Ak_Kelebek, Aldanma, Alem-i_Berzah, AY IŞIĞI, Canan ERDOĞAN, cnntülfirdevs, dilemma, Düş Hekimi, eda05, Feride, Gökmen, karademir, kararlı, KarBeyazi_M, Lee_Couper, LeyaL, MADENCİ, mehmetakif24, nazLI, NURUDİLARA, olcayatay, ramazan1453, redyellow, ÜMİT-AK, [O]bjektif, _SoN_ Gelsin... |
Burhan Çaçan-Şu karşı yaylada
Düş hekimi ve demir_ex e gesin :) |
Kayahan_olsaydım
Bugün biraz bencil davranacağım bana gelsin:) |
Baksana Talihe - Göksel ...
Kelebeğe armağan ediyorummm:gül: |
Halimiz AHVALİMİZ - Yürü Yalan Dünya
Ak_Kelebek hanıma gelsin =) Yürü yalan dünya senden usandım Goncaydım dalında har ettin beni Onulmaz derdime dermandır sandım Gadir bilmeyene yar ettin beni. Firkatin derdine alışamadım Kavim kardeşimle buluşamadım Yalan dünya sana çıkışamadım Bağladın kollarım tor ettin beni Uyku yok gözümde yatamaz oldum Kutnu kumaşımı satamaz oldum Cüda bülbül gibi ötemez oldum Ah ile bülbüle zar ettin beni |
Aytekin Atas.. Mecnunum Leylamı Gördüm
Abdullaha gelsin. |
Taha - İnci yaşlarım
Yüreği ağlayanlara gelsin.. |
Halimiz AHVALIMIZ -Dost eline gidem turnam
Düş hekimine sadece :) |
Alıntı:
Ebru Yaşar-çok iyi gördüm Nur Efsana gelsin :ayutandım: |
Sağolasın demir_ex kardeşim..;1
Dursun Ali Erzincanlı 'an _Medine_ Demir_ex, Ak_Kelebek, Feride, NuR-eFSaN, *AZRA*, AY IŞIĞI ,düş hekimi.... ne gelsin :) |
Dursun Ali Erzincanlı - Ay yüzlüm
O'na gelsin... |
Fairuz Derin Bulut- Kalbini mahşere götür...
*AZRA*, Abdullah KAÇ, adem etyemez, aeo92+, ahmetermiş, Ak_Kelebek, Aldanma, Alem-i_Berzah, AY IŞIĞI, bariscan, bur-AK, Canan ERDOĞAN, canan16, Düş Hekimi, eda05, FarukARSLAN., Feride, Gökmen, HaLPeR, KarBeyazi_M, Lee_Couper, LeyaL, MADENCİ, mehmetakif24, MEKA, nazLI, NuR-eFSaN, NURUDİLARA, olcayatay, ramazan1453, redyellow, reyAKbay, Ruh-i zar, Tarantula_+, turkuas, unnamed, ÜMİT-AK, Zeynep, _SoN_ |
Semiramis PEKKAN - Bana Yalan Söylediler...
Sadece Alem_i Ervah,a gelsin... |
All times are GMT +3. The time now is 19:28. |