![]() |
Alıntı:
Hamd olsun iyi olmaya çalışıyorum... senden sormalı... :) ben buralardayım yahuuu... :hihi2: yeni niçkin hayırlı olsun bu arada... :karizmatik: |
tesekkür ederim kardesim diger nick giris yaparken yazması zor geliyo du değistim:w:
|
Alıntı:
;D :hihi2: |
Fenerbahçe bölümünde yeterince yapıyosunuz yetmiyo mu ya XD
|
Alıntı:
Saldırmayalım çekemiyorsunuz anlayorum... :V :V |
İpler kopmasın yetrki çekerim (:
Hiç işim olmaz ayy nerdeyim ben XD |
Alıntı:
1 hafta doldu mu bu arada yaa... imzan değişmiş de dikkatimi çekti... ;D :hihi2: |
Ne gerek var 1 haftaya..Uzatmayı hiç sevmem (:
|
Alıntı:
Bizde sözünde durmayanları sevmeyiz sorun yok yani... ;1 |
Alıntı:
Ay inanmıyorum ya iftira (: Yapmayın ne olacakki sonuçta bekledi 2 gün XD |
Fenerbahçelilersiz sohbet olurmu :w:
|
Alıntı:
O zaman 2 günlüğüne söz verse idiniz... :) ;;) |
Alıntı:
O izin verdi siz ve Nazlı için 2 günlüğüne beşiktaş yazdım (: Sizde yaa sözünde durmaz yapıverdiniz hemn beni :ayutandım: |
Selamün aleyküm... :saygılar:
Yokmu sohbet edecek BEŞİKTAŞLI yahuuuuuuuu... :cool: :karizmatik: Parantez olsa idi böylemi olurdu bu başlık... :ağla: :ayutandım: |
ben varımm :)
|
Olmazmı kardeşim ben buradayım, Şu Fener maçı ne olacak bakalım onu mrak diyorum yense bari yoksa bizim son haft işimiz zor denizli ile...
|
Hoş geldiniz... Bu başlığı aktif tutmaya çalışalım Beşiktaşlılar olarak... yani görevimiz... :cool: :karizmatik:
Abi haklısın o konuda ama bu hafta biz kazanap sivas ve trabzon puan kaybederse şampiyonluk turu atıyoruz... ama bu çok zor bi olasılık... neyse ALLAH'ın izniyle bu sene şampiyonuz... :saygılar: |
Benim tahminim bu sezon Beşiktaş şampiyon olacak sivas 3. olacak Trabzon 2. bitirecek ligi, gibime geliyor :)
|
Alıntı:
1 Galibiyet 1 beraberlik de bizi şampiyon yapıyor Gs maçından beraberlik bile alsak Denizliyi yendiğimizde yine şampiyon biz oluyoruz... :saygılar: |
Parazit isteyen var mı ? XD
Gökmen abi katılıyorum sivas 3. olur gibime geliyor. Tabi gönlüm şampiyon olmasından yana (: |
aktiflik konusunda elimden geleni yaparım kartaliçe olarak :güzel:
maçlara gelince sivasspor asılacak belli ama sivasa mı bırakıcaz şampiyonluğu ....:karizmatik::w: hiççç yaniii;ı: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Buyur buyur... :V ;D:w: hoş geldin gardaşım... :) Sivas 2. olur bence trabzon top oynamıyor yaa 2. olabileceğini sanmıyorum... :güzel: |
Teşekkür ederim kabul ettiğiniz için :ayutandım: :w:
Sivaslı futbolcular heyecan yapar ve son maçları kaybederler gibime geliyor Trabzona gelince ben yenileceğimizi düşünüyorum o bakımdan 2. olma ihtimalleri ağır basıyor. :güzel: |
Leyal bir iddaa,ya daha varmısın :ayutandım: :w:
|
Alıntı:
|
Nazlı sen uğurlu geliyorsun bu hafta yeneriz GS,yi sen arkamızda ol yeter ;1
|
Trabzon bizi yener şüphem yok da (:
Yok abi ne iddiası ;D |
Neyse ben yemeğe kaçıyorum:karizmatik: sonra da bankaya gitmem gerek... :ağla: oradan da alışverişe nasipse... :karizmatik: onu da bitirince buralardayım inşALLAH... :cool: :karizmatik:
ALLAH'a emanet olun... size iyi sohbetler diliyorum... görüşmek üzere...:) |
Alıntı:
UEFA yı garantilemişler seve seve yenilirler takmayın kafaya :utandım: |
Alıntı:
alacağız maçı inşaAllah abi ;1 Alıntı:
|
Alıntı:
neyse kolay gelsin sana meçhul :) sende Allaha emanet ol inşaAllah;1 |
s.a. beşiktaşlı gençlik;) nabersiniz :)
|
Ne olacak Bu DemirörenSpor'un Hali..?????? küskünüz kırğınız Büyüklerimize..
|
> Beşiktaş yönetimi, 6 ay sahalardan uzak kalacak Bebe'yi cami avlusuna bıraktı...
zaytung |
Alıntı:
|
Sesli mi sessiz mi ???
|
Alıntı:
|
Anladım bıyık altı ;ı:
|
Hm.
O değil de buranın başlığı ne hüdaverdi? Alıntı:
Önce hangi takımlı olduğuna bak, sonra konuya dön ve niçin burada olduğunu söyle. (: |
All times are GMT +3. The time now is 03:48. |