![]() |
|
yusuf güneyden
kopamam senden sevenlere gelsin..... |
teoman çoban yıldızı
ayışığı turkuas siyahgül akkelebek objektif ve nazlı.. |
Gökyüzünde değilsin yalnız Bir yanın ay bir yanın yıldız Efsaneler yerde sürünsün Kartalım göklerde süzülsün Beşiktaşlıyız, Beşiktaşlı ! Anlayamaz kimse bu aşkı, Bekçisiyiz kopsa kıyamet Siyah beyaz bize emanet ! |
ilkay akkaya zor imiş meğer
ishakyılmaz farukaslan |
jojo..to little to late
süper bir şarkı dinlemenizi tavsiye ederim online olan herkese gelsin... |
Aşk Demek Sen Demeksin- Selehattin Özdemir
Selsebil'e gelsin... |
Selim GÜNGÖREN- Durgun ateş
Siyah gül-AY IŞIĞI,Adem etyemez,Düş hekimi,turk_of_the_toon,tarantula,selsebil,mechul, feride,Yalçın KARACA,Gökmen,turkuas,neşe,karaeşref,duyguseli,fer ukaslan,ümmü seleme,aşk-ı ilahi,azra,beritan,demir_ex,aeo92,zeynep,nazlı,tar ihsever,ishak yılmaz,canan erdoğan,kaptan,dilemma |
grup yorum -uğurlama
AZRA*, -musa-, Abdullah KAÇ, Ak_Kelebek+, ALPEREN4425, asteymen, AY IŞIĞI, ÇAĞINZEYNEBİ, Canan ERDOĞAN, demir_ex, FarukARSLAN.+, Feride, Handsome, islamin, kararlı, lider57, nazLI, NuR-eFSaN, olcayatay, osman bey, Red_Neck, reyAKbay, siyah gül 07+, xhidayet, ÜMİT-AK+, _SoN_ |
Eşref Ziya Terzi - Karadağlar
Düşündüğüme... |
sezen aksu gidiyorum
|
Ömer Karaoğlu Şehit Türküsü
*AZRA*, adem etyemez, akgençlk, Ak_Kelebek, ALPEREN4425, asteymen, AY IŞIĞI, ayetullahgun, ÇAĞINZEYNEBİ, Canan ERDOĞAN, Cerrah, çilik, Düş Hekimi, FarukARSLAN., Feride, HAKK DAVA, Handsome, Hun_Yabgu, ishakyilmaz, KaraEsref, kararlı, mavera_agd, mohikan18, montenegro, neşe, PeerLeSs, redyellow, Red_Neck, reyAKbay, siyah gül 07, Tarantula_+, turkuas, xhidayet, yeahh, Ümmü_Seleme, [O]bjektif, _SoN_ |
mustafa cihat aşkın sahibi...
sadece ak kelebekle demir_ex gelsin:V |
James Taylor Quartet-Mission Impossible...Tarantula ya gelsin;D
|
Alıntı:
Volkan Konak- Yarim Yarim |
İbrahim tatlıses:Ağamda şimdi gelir
demir_exe gelsin :) |
|
Ayna-Biz Akdenizliyiz --|tüm foruma gelsin..|--
|
TÜRKÜ'DEN DİYAR DİYAR
TÜM AK GENÇLERE GELSİN... |
Kazım KOYUNCU - İşte Gidiyorum...
Gitmesi gerektiği zaman vefasız yardan, gitmesini bilen tüm üyelere armağan ediyorum... http://www.dailymotion.com/video/x7a...idiyorum_music |
aşkın sahibi mustfa cihad..tüm mustafa chad hayranlarına...
|
Özdemir Erdoğan -- Kalamışlar
FarukARSLAN kardeşime gelsin.. |
Yıldız Tilbe-Toprak- el ele olsak
tüm seven ve sevilenlere ;) |
Yunus Emre - Gel Gör Beni Aşk Neyledi
Tüm sevdalılara gelsin... |
uğur arslan...seni sevmek...;1
|
Uğur aslan-bugün ayrılığın ilk günü
ümmücüm,siyah gül,AY IŞIĞI,azra,düş hekimi,Yalçın Karaca,adem etyemez,gökmentarantula,demir_ex |
erol evgin&candan erçetin - aldım başımı gidiyorum
kelebeğe ümmü seleme ishakbeye siyah gül tarantula abdullah kardeşime gökmen ve yalçın beye |
Meyra & Burak Kut- karar bize ait
sadece bana gelsin bu şarkı :( |
Viyola-Duydum ki unutmuşsun...
adem etyemez, ahmetermiş, Ak_Kelebek, AY IŞIĞI, Canan ERDOĞAN, Düş Hekimi, FarukARSLAN., Gökmen, ishakyilmaz, olcayatay, redyellow, reyAKbay, Ruh-i zar, siyah gül 07, Tarantula_+, turkuas, xhidayet, yavuzdemir, Ümmü_Seleme, ÜMİT-AK, [O]bjektif, tarantula_,aeo92 |
uğur arslan...su gibi..
adem etyemez..demir_ex...ak kelebek...siyah gül...feyza...ay ışığı...feride...yalçın abi...tarantula...ishak abi...kara eşref..gökmen abi...aşkı ilahi.size armağan olsun |
sessizliği dinliyorum..başı ağrıyan herkese gelsin..
|
Duman-manası yok
Manasız olanlara ve bana... |
Şevval Sam - Ahmedum Benim gibi karadenizi hiç görmeyip cok seven üyelere gelsin
|
Teoman - Çoban Yıldızı
Kendime armağan ediyorum :ağla: |
Yusuf Güney- Sensiz Olmuyor Selsebil'e gelsin.
|
Fatih Kısaparmak - Kilim
Sahibine gelsin.. Dinlenmeye değer bir parça. |
Erkan Oğur-İ.Hakkı DEMİRCİOĞLU
Derdim çoktur hangisine yanayım herkese gelsin ... |
uğur arslan..anladım...herkese gelsin...dinlemenizi tavsiye ederim çok güzel bir şiir..
|
İbrahim Tatlıses-Buda Geçer...
Ak_kelebek... |
ilkay akkaya zor imiş meğer
sadece akklebeğe.. |
Muzaffer Gürler-Yan yüreğim :(
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Benden de size gelsin ... |
All times are GMT +3. The time now is 15:07. |
|