Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Levent Kırca " Hükümetten kimse cenazeme gelmesin " (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=162671)

manifesto 05-23-2012 02:19

Levent Kırca " Hükümetten kimse cenazeme gelmesin "

"Artık Atatürk'ten, Cumhuriyet'ten korkuluyor. Biz ise gerçekleri korkmadan ve doğruları dürüstçe söylediğimiz için halkımız tarafından ödüllendiriliyoruz. Biz Atatürk ve Cumhuriyeti sevdiğimizi her ortamda açıkça söylüyoruz. Buradan İzmirlilere de sesleniyorum, çocuklarıma, yakınlarıma vasiyet ettim. Eğer ben ölürsem cenazeme hükümeti temsilen kimse katılmasın. Eğer gelirlerse yuhalanırlar, bu kez yuhalayanlar hakkında soruşturma açılır ne me lazım. Benim cenazeme halkım katılsın yeter"

http://www.ensonhaber.com/levent-kir...012-05-22.html

Hükümet senin cesedini ne yapsın
:karizmatik:

barayev 05-23-2012 02:23

kafayı yemiş bunlar..

depare 05-23-2012 13:18

Bunun cenazesini tiyatro sahnesin den kaldırsınlar Diyanet karar alsın bunun leşini hiç bir camiye musallat etmesinler..

barayev 05-23-2012 20:42

Hocam her ne olursa olsun zından bile sana lalezardır...inşaallah yanlış bi şey yapmamışsındır.

Gönülden 05-23-2012 20:55

Kendi paşa gönlü bilir herkeste meraklı değil cenazesine gitmeye..
Adamın işi milleti güldürmek ya her haliyle kendine güldürtmesini beceriyor..bu arada halkın içindeyiz ama halk tarafından ödüllendiriliyorum diyen Kırcayı seveni görmedim nedense..

mumy 05-24-2012 00:25

bu site ilginç bir site beni şaşırtmaya devam ediyor kimileri var teröristlerin bile ölüsüne saygı gösterilir diye nağralar atıyorlar bazende suçu sadece mualefet olan bi adamın leşini camiye getirmesinler diyolar ayrıca levent kırcanın cenazesine hükümet gitmez zaten onlar gidicekleri yerleri iyi biliyorlar yuh lanıcakları yere değil yağlanıcakları takla attırıcakların mekanlarına giderler gönlü rahat olsun leven ustanın :)

manifesto 05-24-2012 00:45

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009394)
bu site ilginç bir site beni şaşırtmaya devam ediyor kimileri var teröristlerin bile ölüsüne saygı gösterilir diye nağralar atıyorlar bazende suçu sadece mualefet olan bi adamın leşini camiye getirmesinler diyolar ayrıca levent kırcanın cenazesine hükümet gitmez zaten onlar gidicekleri yerleri iyi biliyorlar yuh lanıcakları yere değil yağlanıcakları takla attırıcakların mekanlarına giderler gönlü rahat olsun leven ustanın :)

İyi ya problem ne?
Sanatçılar normalde toplumlarının önünde gider
Bizdekiler sözde sanatçı oldukları için
Toplumun bile gerisindeler
Fazıl Say Müjdat Gezen Levent Kırca
Kırca hatta geçen seçimlerde üsküdardan belediye başkan adayı olmuştu
Sandığa gömülünce GAZ birikmiş
Bundandır.
İmam'a da söyleyelim
Kırcayı yıkarken orasını burasını fazla ellemesin :)

mumy 05-24-2012 01:01

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009402)
İyi ya problem ne?
Sanatçılar normalde toplumlarının önünde gider
Bizdekiler sözde sanatçı oldukları için
Toplumun bile gerisindeler
Fazıl Say Müjdat Gezen Levent Kırca
Kırca hatta geçen seçimlerde üsküdardan belediye başkan adayı olmuştu
Sandığa gömülünce GAZ birikmiş
Bundandır.
İmam'a da söyleyelim
Kırcayı yıkarken orasını burasını fazla ellemesin :)

problem yokta sanatçı önde gider diyosunuz önde giden bikaç sanatçı söyleyinde kültürümüz artsın sanatmı bıraktılar ülkede mualefet olan herkesi leş diye tabir ediyosunuz bu adam 30 sene tiyatro yaptı herkesi mualefet etmiştir şimdi adamın ekmeğiyle oynuyosunuz işini yapmasına mani oluyosunuz güya ekmekle oynamak günah dersiniz :) haklısın imamada sen söylersin artık münasip bir dille nasıl yıkıyacağını canlanır falan imama yazık olmasın

Yıldırım 05-24-2012 01:03

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009394)

Yıllardır bu forumdayım ama teröristin ölüsüne saygı gösterilir diyeni duymadım.Burada insanlar kendi düşüncelerini paylaşır ve forumu bağlamaz.Nasıl sizin yazdıklarınız Ak Parti'yi bağlamıyorsa diğerlerinin ki de bağlamaz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar isterse bu adam ne olursa olsun ama müslüman olduğunu Allah'a ve Peygamber'e iman ettiğini bildiğimiz bir insana bu kadar yüklenmeye hakkımız yok.Yok cenazesi kaldırılmasan falan filan bunlar yakışık almayan ifadeler...

EpiVaTeS 05-24-2012 01:04

gitmicektim inadına gidicem anasını satim...

All times are GMT +3. The time now is 23:55.