|  | 
| 
 Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kimdir? sizce Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kim? ;D ;D | 
| 
 Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kimdir? 1-Ahmet necdet sezer 2-ismet inönü 3-kenan evren 4-sülayman demirel | 
| 
 Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kimdir? 1-Ahmet necdet sezer 2-ismet inönü 3-kenan evren 4-sülayman demirel çok doğru aynen katılıyorum... | 
| 
 Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kimdir? 1-Ahmet necdet sezer 2-ismet inönü 3-kenan evren 4-sülayman demirel katılıyorum.. | 
| 
 Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kimdir? AHMET NECDET SEZER  FAZLA LAFA GERREK YOK | 
| 
 Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kimdir? iki oy hakkım olsaydı süleyman demirel de derdim ama yok ki.... | 
| 
 Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kimdir? sezer tabikide adam cumhuriyet tarihinin en çok veto edeni yaa:D  adı veto kralıdır:D | 
| 
 Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kimdir? vetoman :) tartışmasız sezer | 
| 
 Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kimdir? BU ANKETE KATILABİLECEK SİYASİ TARİH BİLGİMİZ MEVCUT MUDUR ACABA??? | 
| 
 Cumhuriyet Tarihinin en KÖTÜ cumhurbaşkanı kimdir? babamız.....gelecegimizi kararttı......... >:( >:( | 
| All times are GMT +3. The time now is 18:52. |