Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Uğur Dündar RTÜK'ten ceza aldı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=101166)

Necip Fazıl 05-06-2009 00:20

Uğur Dündar RTÜK'ten ceza aldı

Uğur Dündar, Star Haber'de çıkan bir haber bir haberde gizli reklam yapıldığı gerekçesiyle ceza aldı.

Uğur Dündar'ın sunduğu Star Haber'de yayınlanan ''Çankaya köşküne kurşun geçirmez cam takıldı'' haberi, RTÜK'ten ''Gizli reklam yapıldığı'' gerekçesiyle uyarı cezası aldı.

Uğur Dündar'ın sunduğu Star Haber'de yayınlanan ''Çankaya köşkünde kurşun geçirmez cam takıldı'' haberi, RTÜK'ten uyarı aldı. RTÜK haberde, köşke takılan camları üreten firmanın reklamının da yapıldığını belirterek ''Gizli reklam'' gerekçesiyle, Star Haber'e uyarı cezası verilmesini kararlaştırdı.

RTÜK toplantısında oy çokluğu ile alınan karara üyelerden Şaban Sevinç karşı çıktı. Sevinç karara muhalefet şerhi de yazarak '' Habere esas olan konu Cumhurbaşkanlığı Köşküne güvenlik gerekçesiyle kurşun geçirmez camlar takılmasıdır'' dedi ve şu görüşleri savundu:

"REKLAM DEĞİL, HABER"
''STAR TV'nin haberinde Cumhurbaşkanlığındaki tadilat çalışmalarında güvenliğinde arttırıldığı ve olası saldırı girişimlerine karşı Cumhurbaşkanlığının güvenliğinin üst düzeye çıkarıldığı vurgusuna yer verilmektedir. Yayıncı kuruluş Cumhurbaşkanlığı Köşküne takılan kurşun geçirmez camları görüntüleme olanağına sahip olmadığından, bu camları üreten bir firma merkezinde camları görüntüleyerek kurşun geçirmez olduğunu haberin daha anlaşılır olması bakımından test ettirerek yayınlamıştır. Bu haberde gizli reklam söz konusu değildir''

Bir süre önce Çankaya köşkünde çalışma ile çalışma ofisinin camları kurşun geçirmez hale getirilmişti. Köşk içindeki tadilat için bütçeden yaklaşık 18 milyon lira ayrılırken, bu bütçenin ağırlıklı bölümü güvenlik için harcandı. Cumhurbaşkanlığı ofisinin bazı camları iptal edilip duvar örüldü. Kalan pencerelere de 14 santimlik kurşun geçirmez cam takıldı.

Haberkapısı

Özgür Çağrı 05-06-2009 00:24

Beter Olsun ! Gözlerini petlete petlete adamın sinir katsayısını yükseltiyor ! aydın doğanın mmuru uğur dündar

"Beritan" 05-06-2009 09:49

Ben uğur dündarın samiyetsiz buluyorum Tarafsız diyor ama çok güzel taraflı haberler yapıyor bence bu mesleği bıraksın hiç beceremiyo:olmaz:

redyellow 05-06-2009 10:06

Bu ülkede uğur dündar kadar takiyyeci, uğur dündar kadar yanlı, uğur dündar kadar taraflı, uğur dündar kadar sinci bir haberci belki de yoktur.

Adı da dürüst gazeteciye çıkmış.

O dürüst ise ben dürüst kelimesinin anlamını yanlış biliyorum demektir!!!

"Beritan" 05-06-2009 10:07

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602702)
Bu ülkede uğur dündar kadar takiyyeci, uğur dündar kadar yanlı, uğur dündar kadar taraflı, uğur dündar kadar sinci bir haberci belki de yoktur.

Adı da dürüst gazeteciye çıkmış.

O dürüst ise ben dürüst kelimesinin anlamını yanlış biliyorum demektir!!!

:güzel::saygılar:Aynen

Necip Fazıl 05-06-2009 10:24

Alıntı:

EzgininGünlüğü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602710)
Komik şeyler sizi. Uğur DÜNDAR kadar başınıza taş düşsün emi. Tabi RTÜĞÜN başinda şakşakçınız var ve suçlu olduğu alman makamlarınca tescilli bir dolandırıcı. O rtük başkanı ilk önce kendisine baksın. Marifet değil o devletin makam arabası ile kahvehaneye gidip okeye dönmek. Sizler sizin sırtınızı sıvazlayan okşayan yağdanlık tv leri izlemeye devam edin. Uğur DÜNDAR gibiler sizin kuyruğunuza bastıkça sizler daha böyle çok bağırırsınız. ama Uğur ABİ gibiler olacak ve sizin gibilerin kuyruklarına basacaklar.

Haddinizi aşmadan yorum yapın... miyadınızı gelir gelmez doldurmayın isterseniz...

EzgininGünlüğü 05-06-2009 10:31

Neden sizler yukardaki yorumlar gibi yorumlar yapğarken haddınızı aşmış olmuıyor musunuz bana acıklar mısınız. Kactane yorum var hakret içerikli benım yorumuma gelınce haddı aşmamı oluyor

Necip Fazıl 05-06-2009 10:33

Alıntı:

EzgininGünlüğü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602713)
Neden sizler yukardaki yorumlar gibi yorumlar yapğarken haddınızı aşmış olmuıyor musunuz bana acıklar mısınız. Kactane yorum var hakret içerikli benım yorumuma gelınce haddı aşmamı oluyor

Evet haddinizi aşmayın siz Dündar'ı savunurken bize hakaret edemezsiniz...

Eğer bu şekilde devam ederseniz hak ettiğinizi alacaksınız...

EzgininGünlüğü 05-06-2009 10:45

Benim Uğur DÜNDAR'ı savunmam haddi aşmak oluyor, diiğerlerinin yaptığı hakaretler haddi aşmamış oluyor öyle mi? Peki bu durumu hangi demokratik balkış açısına göre yorumluıyorsun bana söyler misin? Senin burada yönetici olarak bulunmam tarafsız olmanı gerektirmez mi? Birde ADALET kavramından dem vuran bir partiye üye olduğun halde nasıl bir adalet algılayışı bu?

Necip Fazıl 05-06-2009 10:51

Alıntı:

EzgininGünlüğü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602723)
Benim Uğur DÜNDAR'ı savunmam haddi aşmak oluyor, diiğerlerinin yaptığı hakaretler haddi aşmamış oluyor öyle mi? Peki bu durumu hangi demokratik balkış açısına göre yorumluıyorsun bana söyler misin? Senin burada yönetici olarak bulunmam tarafsız olmanı gerektirmez mi? Birde ADALET kavramından dem vuran bir partiye üye olduğun halde nasıl bir adalet algılayışı bu?

Sizde anlama kıtlığı var sanırım...

Dündar'ı savuunun buna bşey demiyoruz fakat savunurken bize hakaret etmeyin ve edemezsiniz de eğer ederseniz de uyarılmanız normaldir...

Daha ileriye gitmeyin ve hakaret etmeyin...

EzgininGünlüğü 05-06-2009 11:13

AKP'liler beter olsun şöyle olsun böyle olsun takkıyeci derken neden bunlara ses çıkartmıyorsun bana soyler mısın ben dıyınce hakjaret etmıs oluyorum. Bir de haber yapılan sey de neymıs sanal reklam yapılmıs mıs sıze muhalefet olan bırının en kucucuk bır acıgının ustune bıle akbaba gıbı atlamanız cok garıp.Açık bıle denmez. Bu stv nınde kanal yedı yede olabılırdı. Sen ılk once benı uyaracagına sıtedekı dıger akp lılerı uyar oldu mu?

*AZRA* 05-06-2009 11:34

Haber programlarında düştüğü komik durumu hepiniz biliriz. Bu insanı konuşmaya bile değmez...

LOGOS 05-06-2009 11:35

Tabicanım sızınkıler tvlerde cocukların ızledıgı saatlerde ceset kefenlemeyı gosterırıler komık olmaz oyle degıl mı?

Ak_Kelebek 05-06-2009 11:37

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602769)
İşte bu bire de kalkıp utanmadan demokrasıden hosgoruden soz eden siz akp lıler sıze karsı bır tutum sergılendıgınde sıoze muhalkefet oldugunda bırı nedensız sebebsız mesnetsız ıftıralarla sıteden atabılıyorsunuz. Ama sızden bırı ne derse mübah ama degıl mı? bana erkeksen soylesene nerde hakret etmnısım cevap ver nerde. Bırde adaletten demokrasıden bahsedıyorsunuz bu mu sızın demokreası anlayısınız. Ben hakaret olacak ne soyledım cevap versene sırf ugur dundarı savundugum ıcın benı sıtweden attın ve bu senın yaptıgın cıfte standartrtan baska hıc bır sey degıl.

Kardeşim senin sorunun nedir? kaçıncı üye oluşun bu ? Biz kimseye karşı değiliz herkese kapımız açık ama edepli durup terbiyenizi bozmadığınız sürece..!

LOGOS 05-06-2009 11:41

Belli o yuzden degıl mı ısınıze gelmedıgı ıcın mesajlarımı sılıyor bır de arkamdan koınusuyorsunuz nasıl lafıo otuırttuk falan dıye. o yuzden yazdııgım mesajların cogu sılınıyor ya da sıteden atıyorsunuz. Meçhul denıeln sahıs sırf ugur dundarı savunmam dan dolayı benı sıteden atuıyor. Ama akp lıler hakaretvarı konustugunda mübah oluyor ben dedıgımde hadı asmak oluyor pekı bu nasıl demokrasdı anlayısı bır de partınız demokrasıden soz eder bumu anlayısınız demokrasıden. Bak bakalım nerde hakaret etmısım bana soylesene oysakı akp lıler beddua edıyor neden onlara ses cıkartılmıyor?

Necip Fazıl 05-06-2009 11:44

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602788)
Belli o yuzden degıl mı ısınıze gelmedıgı ıcın mesajlarımı sılıyor bır de arkamdan koınusuyorsunuz nasıl lafıo otuırttuk falan dıye. o yuzden yazdııgım mesajların cogu sılınıyor ya da sıteden atıyorsunuz. Meçhul denıeln sahıs sırf ugur dundarı savunmam dan dolayı benı sıteden atuıyor. Ama akp lıler hakaretvarı konustugunda mübah oluyor ben dedıgımde hadı asmak oluyor pekı bu nasıl demokrasdı anlayısı bır de partınız demokrasıden soz eder bumu anlayısınız demokrasıden. Bak bakalım nerde hakaret etmısım bana soylesene oysakı akp lıler beddua edıyor neden onlara ses cıkartılmıyor?

Bak gözlerim yaşardı yaaa... :w:

Ak_Kelebek 05-06-2009 11:47

Alıntı:

Bak kardeşim 1.si bizler kimseye hakaret etmiyoruz gerektiği gibi cevap veriyoruz.
2.si mesajlar siteye uygun değilse silinir sadece siz değil herkes için geçerlidir bu...!
3.sü sizi siteden atan mechul değil benim;)
4.sü bize demokrasi anlayışından bahseden siz bugün bizi kışkırtmak için elinizden geleni yapıp dilinize ne gelirse yazmaktan çekinmeyenden mi alıcaz demokrasi dersini
5.si de devam ettiğiniz sürece bu sözlere yine banlanacaksınız...!

redyellow 05-06-2009 12:06

Alıntı:

Sayın logos:

Bakın öncelikle ben AKP'li değilim, bunu belirteyim, yazışmalarımıza bakarsan akpli arkadaşlarla çeşitli zamanlar bir çok tartışmamız olmuştur.

Ve bu forumda şu ana kadar 1000 üzerinde mesaj yazdım.

Bir tane mesajımın silindiğini hatırlamıyorum.

Diyorsunuz ki ben uğur dündarı savundum, hakaret etmedim.

Yazılarınızı bende gördüm.

Mesela KUYRUĞUNUZU BASILINCA diyorsun.

Kuyruk kimde olur?

Mesela sizde kuyruk var mı?

Bu hakaret değil mi?

Mesela RTÜK başkanı için "dolandırıcı" diyorsunuz.

Bu hakaret değil mi?

Alman makamlarınca tescil edildi diyorsun.

Birincisi yok böyle bir şey....

İkincisi siz alman mısınız?

Ben Türküm, Türkiye kanunları geçerlidir benim için.

Yoksa siz türk vatandaşı değil misiniz, türkiye kanunlarını kabul etmiyor musunuz?

Türkiye kanunlarına göre yargılanmamış, ceza almamış birisi için dolandırcı demek doğru mudur?

Vs.vs.vs.

redyellow 05-06-2009 12:12

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602827)
ACABA UGUR DUNDAR ICIN BETER OLSUN OH OLSUN DIYENLERINYA DA ONUN KADAR TAKKIYECI IKI YUZLU GORMEDIM DIYENLERIN MESAJLARI NEDEN SDILINMIYOR BANA AXCIKLAR MISINIZ DA SADECE BEN UGUR DUNDARI SAVUNDUGUM ICIN VE TAMAMEN SIZE MUHALEFET OLDUGUM ICIN SILINIYOR AKPLILERIN YAZDIKLARI NORMALDE BENIMKILER MI ANORMAL CEVAP VERIR MISINIZ. KUSURA BAKMA BIRILERI KALKIP OH OLSUYN BETER OLSUN DERSE BENDE GEREKLI CEVABI VERIRIM ANLADINIZ MI? AMA TABI SIZLER O YAZILANLARI SIRF AKP LI DIYE GORMEZSSINIZ O AYRI. AYRICA NERDE3 PARTIYE HAKARET ETTIM DE BENI ATTIN AZ ONCE BANA CEVAP VERSENE HAKARET WETTIGIM KISMI GOSTEREBILIR MISIN?

Ugur dündar beter olsun.. ne var bunda?

Niye hakaret olsun?

Takiyyeci demişim... doğrudur, Dündar takiyyecidir.

Takiyye nedir, olduğundan farklı görünmek değil midir?

Dündar dürüst gazeteci olarak görünmüyor mu?

Peki YALANCILIĞI BİZZAT HÜRRİYET GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ ERTUĞRUL ÖZKÖK TARAFINDAN kabul edilen Uğur Dündar nasıl dürüst olabilir?

Dürüst görünen ama aslında dürüst olmayan, YALANCI olan birisi takiyyeci olmaz mı?

Ne yalanı derseniz, girin googleye: "uğur dündar, yalan, testis, özkök" yazın görürsünüz...

Dur ya da seni uğraştırmayım ben aktarayım linki:

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...arid=10&gid=61

Buirda ertuğrul özkök uğur dündarın hazırladığı BAŞÖRTÜLÜ KADIN DOKTOR TESTİS RONTGENİNİ ÇEKMEDİ ..... TESETTÜR FACİASI haberinin yalan olduğunu kabul ediyor ve ÖZÜR DİLİYOR.

Sizde özür dileme erdemine sahip misiniz, merak ediyorum:)

LOGOS 05-06-2009 12:13

sİZLER KILICDAROGLU V.S. IICIN DEMEDIGINIZI BIRAKMIYORSUNUZ DA BEN DIYINCEMI GOZE BATIYOR BU BIR.ıkINCISI ERN BVASIUTINDEN BURADAKILER BAYKALIN ADSINI BILE BY-KAL GIBI SACMA SAPAN YAZILMASINA BILE SES CIKATMAZKEN BIRISI RTE DIYE YAZSA DOGRU YAZ DIYE LAF EDIYORLAR nASIL YOK BOYLE BIR SEY EVET UCUNUN ZAİD AKMANA VE KANAL YEDI PATRONUNA VARDIGI ALMAN MAKAMLARININ BELGELERINCE KANITLANDI. BELGELERLE HEMDE. ZAİD AKMANIN ZAMNINDA KURYELIK YAPTIGI VE GURBETCILERLE BIZZAT IRTIBATTA OLDUGU BELGELERI ILE KANITLANDI. ISINIZE GELMEYINMCE TURKIYE KANUINLARI PEKI TURKIYE KAN UNLARI GECERLI ISE NEDEN HALA DAH TURBAN ICIN EYLEM YAPIYORSUNUZ. MADEM TURKIYE KANUNLARI GECERLI EGLEM YAPMAYIN BASORTUSU ILE KAMUSAL ALNA GIRME CABASINDAN VAZ GECIN. NEDEN VAZGECMIYORSUNUZ. EVET YARGILANMAMIS DEGIL YARGILANMIYOR 70 KUSUR GUNU GECTI ILK ZAMANLAR TURKCEYE CEVRILIYOR DENDSI SONRA ALMAN MAKAMLARI BIZLER ULUSLARARASI HUKUK GEREGI TURKCESINIDE GONDERDIK DEDILER SONRA ESKI ADALET BAKANI ÇARK ETTI EVET TURKCESIDE VAR AMA ERK DOSYAYI BEKLIYORUZ DENDI DAHA SONRA ALMAN MAKAMLARI EK DOSYA YOK BIZ TEK DOSYA GONDERDIK DEDILER. KALDIKI SU ANDAKI DURUMDA TURK YARGISININ ADALETI NASIL TEMSIL ETTIGINI SOYLEMEK MALUMUN ILANINDAN BASKA HIC BIR SEY OLMAZ ARKASDASIM. TEKRAR DIYORUM. MADEM TURK KANUUNLARI GECERLI NEDEN O HALDE HALA DAH TURBANSERBESTISI ICIN YILLARDIR EYLEMLER V.S.LER YAPIYORSUNUZ. BANA ACIKLASANIZ YA.

LOGOS 05-06-2009 12:15

TAKIYEYI SIZIN SP LILER COK IYI YAPARKLAR ZAMNINDA ERBAKANINIZ LAIKLIK KARSITI KONUSMA GORUNTULERI CIKTIGINDA MONTAJ GIBI KOMIK TUHAF SIOZLER SOYLEMISTI. EVET SP FB RP ARTIK O KADAR COK ACILIP KANDIUNIZKI ARTEME GIBI OLDUNUZ MAASALAH. SIZINKILER TAKIYYEYI DAHA IYI BILIRLER BIXZ DIREKT SOYLERIZ. BETER OLSUN DEGILMI BIRIDE ERBAKAN ICIN YATTIGI YERDEN KALKAMASIN BETER OLSUN DERSE NE CEVAP VERIRISIN

Necip Fazıl 05-06-2009 12:20

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602853)
TAKIYEYI SIZIN SP LILER COK IYI YAPARKLAR ZAMNINDA ERBAKANINIZ LAIKLIK KARSITI KONUSMA GORUNTULERI CIKTIGINDA MONTAJ GIBI KOMIK TUHAF SIOZLER SOYLEMISTI. EVET SP FB RP ARTIK O KADAR COK ACILIP KANDIUNIZKI ARTEME GIBI OLDUNUZ MAASALAH. SIZINKILER TAKIYYEYI DAHA IYI BILIRLER BIXZ DIREKT SOYLERIZ. BETER OLSUN DEGILMI BIRIDE ERBAKAN ICIN YATTIGI YERDEN KALKAMASIN BETER OLSUN DERSE NE CEVAP VERIRISIN

FB ne FenerBahçe mi... ;D :w:

redyellow 05-06-2009 12:23

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602853)

konu uğur dündar.

FB'nin takiyyeleri diye bir konu başlığı açarsanız orda da tartışırız:)

Ben Galatasaraylıyım, böyle bir konu başlığından memnuniyet duyarım:)

LOGOS 05-06-2009 12:24

REDYELLOW HALA NEDEN CEVAP VERMEDIN SORULARIMA VE MESAJIMA BANA AÇIKLAR MISIN? NEDEN ISINEMI GERLMEDI YOKSA CEVAP VERMEK. FB MI NE BILIYIM BEN BUNLAR O KADAR COK ACILIP KAPANDILAR KI AC - KAPA AÇ-KAPA ARTEMA GIBI OLDULAR BENDE KARISTIRIYORUM ARTIK.

LOGOS 05-06-2009 12:25

ISINE GELMEYINCE KIVIRMA ONUN FP OLDUGUNU ANLAMAYACAK KADAR KUCUK OLDUGUNU SANMIYORUM BU BIR VE HALA DAHA ADAM GIBI MESAJLARIMA CEVAP VERMIYORSUN CUNKI ISINE GELMIYOR. TEKRAR SORUYORUM MADEM TURKSUN TURK ADALETINDEN SOIZ EDIYORSUN NEDEN O HALDE KESINLESMIS TURK YARGISININ KARARI OLDUGU HALDE YILALRDIR TURBAN ICIN EYLEM YAPIYORSUNUZ. HALA DAHA YARGI KARARINA KARSI GELEREK TASA DISI EYLEMLER YAPIYORSUNUZ.

Necip Fazıl 05-06-2009 12:25

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602867)
konu uğur dündar.

FB'nin takiyyeleri diye bir konu başlığı açarsanız orda da tartışırız:)

Ben Galatasaraylıyım, böyle bir konu başlığından memnuniyet duyarım:)

;D :hihi2:

LOGOS 05-06-2009 12:27

REDYELLOV 2. SAYFADAKI SORULARIMA VE MESAJLARIMA SENDEN CEVAP BEKLEMEKTEYIM OLDU MU MADEM TURK YARGISI DIYORSUN ZAID AKMAN HAKKINDA VERKANAL 7 NIN POATROINU HAKK9INDA. HADI BENIM SIORDUGUMA CEVAP VER.

redyellow 05-06-2009 12:29

ne sordun ki?

paragraf halinde yazmıyorsun, tamamı büyük yazıyorsun, yazıyı okuyamıyorum.

Sorunu alayım.

Ama çok zor olmasın:)

redyellow 05-06-2009 12:31

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602874)
ISINE GELMEYINCE KIVIRMA ONUN FP OLDUGUNU ANLAMAYACAK KADAR KUCUK OLDUGUNU SANMIYORUM BU BIR VE HALA DAHA ADAM GIBI MESAJLARIMA CEVAP VERMIYORSUN CUNKI ISINE GELMIYOR. TEKRAR SORUYORUM MADEM TURKSUN TURK ADALETINDEN SOIZ EDIYORSUN NEDEN O HALDE KESINLESMIS TURK YARGISININ KARARI OLDUGU HALDE YILALRDIR TURBAN ICIN EYLEM YAPIYORSUNUZ. HALA DAHA YARGI KARARINA KARSI GELEREK TASA DISI EYLEMLER YAPIYORSUNUZ.

Ben sana bir soru sorayım, cevapla, senden özür dileyim.

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ANAYASASINDA, YÜRÜRLÜKTE OLAN HİÇ BİR KANUNUNDA BAŞÖRTÜSÜ YASAĞI YOKTUR.

HATTA ATATÜRKÜN YAPTIĞI DEVRİMLERİN HİÇ BİRİNDE, KILIK KIYAFET DEVRİMİ DE DAHİL HİÇ BİRİSİNDE KADINLARIN ÖRTÜLERİYLE İLGİLİ TEK BİR MADDE YOKTUR.

Bak bu kadar iddialı yazdım.

Şimdi soruyorum:

Hangi KANUNDA yasak vardır? lütfen kanunun maddesini, sırasını vs. yazın.

Varsa yaz, özür dileyim.

LOGOS 05-06-2009 12:33

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602848)
sİZLER KILICDAROGLU V.S. IICIN DEMEDIGINIZI BIRAKMIYORSUNUZ DA BEN DIYINCEMI GOZE BATIYOR BU BIR.ıkINCISI ERN BVASIUTINDEN BURADAKILER BAYKALIN ADSINI BILE BY-KAL GIBI SACMA SAPAN YAZILMASINA BILE SES CIKATMAZKEN BIRISI RTE DIYE YAZSA DOGRU YAZ DIYE LAF EDIYORLAR nASIL YOK BOYLE BIR SEY EVET UCUNUN ZAİD AKMANA VE KANAL YEDI PATRONUNA VARDIGI ALMAN MAKAMLARININ BELGELERINCE KANITLANDI. BELGELERLE HEMDE. ZAİD AKMANIN ZAMNINDA KURYELIK YAPTIGI VE GURBETCILERLE BIZZAT IRTIBATTA OLDUGU BELGELERI ILE KANITLANDI. ISINIZE GELMEYINMCE TURKIYE KANUINLARI PEKI TURKIYE KAN UNLARI GECERLI ISE NEDEN HALA DAH TURBAN ICIN EYLEM YAPIYORSUNUZ. MADEM TURKIYE KANUNLARI GECERLI EGLEM YAPMAYIN BASORTUSU ILE KAMUSAL ALNA GIRME CABASINDAN VAZ GECIN. NEDEN VAZGECMIYORSUNUZ. EVET YARGILANMAMIS DEGIL YARGILANMIYOR 70 KUSUR GUNU GECTI ILK ZAMANLAR TURKCEYE CEVRILIYOR DENDSI SONRA ALMAN MAKAMLARI BIZLER ULUSLARARASI HUKUK GEREGI TURKCESINIDE GONDERDIK DEDILER SONRA ESKI ADALET BAKANI ÇARK ETTI EVET TURKCESIDE VAR AMA ERK DOSYAYI BEKLIYORUZ DENDI DAHA SONRA ALMAN MAKAMLARI EK DOSYA YOK BIZ TEK DOSYA GONDERDIK DEDILER. KALDIKI SU ANDAKI DURUMDA TURK YARGISININ ADALETI NASIL TEMSIL ETTIGINI SOYLEMEK MALUMUN ILANINDAN BASKA HIC BIR SEY OLMAZ ARKASDASIM. TEKRAR DIYORUM. MADEM TURK KANUUNLARI GECERLI NEDEN O HALDE HALA DAH TURBANSERBESTISI ICIN YILLARDIR EYLEMLER V.S.LER YAPIYORSUNUZ. BANA ACIKLASANIZ YA.

Iİşte bu sorularıma cevap verirsen sevineceğim tamam mı Ama ıkı saattir bagırsak kurdu dokuyormus gıbı cevaplamamk ıcın jkıvranıyorsun o ayrı

ishakyilmaz 05-06-2009 12:33

Ezberletmişler size 2-3 tane konu tekrarlayıp durmaktan öte geçemiyorsunuz.!Zihinlerinizi bulandırmaktan,aynı sözleri tekrarlayıp durmaktan başka bir icraatınız yok..Mevlananın;Aynı sözleri tekrarlayanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir sözünü hatırlatıyorum size..!O yüzden boşa kürek çekip durmayınız.!

redyellow 05-06-2009 12:39

Sayın logos, sevgili arkadaşım, sayın dostum, pek kibar ve çok sakin arkadaşım:)

Soruna soru ile cevap verdim.

Azıcık sakin ol da gör:)

LOGOS 05-06-2009 12:40

ishak hariçten gazel okuma arkadaşım işinize gelmeyınce ezberletmişler oluyor cunkı cevap veremıyorsunuz cevap veremedıgınızdede boyle solucan gıbı kıvranıyorsunuz. ısınıze gelınce turk adaletı turk adaletı ısınıze gelmeyınce turk adaletı tu-kaka arkadaslardan bazıları denız fenerı ıcın alman yargı makamlarının belgelerı var falan dedıgımde benı turk yargısı ılgılendırır dıyor o halde turk yargısı ılgılendırırse neden turk yargısının turban hakkındakı kesın kararına saygı duymuyorsunuz?

LOGOS 05-06-2009 12:42

Anayasa mahkemesı yasaklamadfı mı kac kere gıttı turban laıklıge ayjkırıdır demedıo mı bu yuzden bıle akp kapatmanın esıgınden donmedı mı bana cevap versene anaya sda mahkemesı dahıl aihm ne bıle gıttınız agzınızın payını aldınız gerı dondunuz turban laıklıge engeldır cevabınıo aldınız.

redyellow 05-06-2009 12:44

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602902)
Anayasa mahkemesı yasaklamadfı mı kac kere gıttı turban laıklıge ayjkırıdır demedıo mı bu yuzden bıle akp kapatmanın esıgınden donmedı mı bana cevap versene anaya sda mahkemesı dahıl aihm ne bıle gıttınız agzınızın payını aldınız gerı dondunuz turban laıklıge engeldır cevabınıo aldınız.

KANUN demedim mi ben sana?

hangi KANUNda var böyle bir yasak?

Yeryüzünün hiç bir yerinde (cuntayla, faşizmle yönetilen yerler hariç) KANUNSUZ YASAK olamaz....

Yargı asla ve asla KANUNSUZ BİR YASAK koyamaz.

Yargı mutlaka ve mutlaka YAZILI ANAYASAYA, KANUNLARA bakar.

Tekrarediyorum:

Hangi KANUNDA, DEVRİMDE, ANAYASANIN HANGİ MADDESİNDE BAŞÖRTÜSÜ YASAĞI VARDIR?

buyrun.....

(Mahkemelerin her kararına bu kadar saygılı iseniz ERGENEKON desem ne dersiniz?)

redyellow 05-06-2009 12:59

Öncelikle o dansöz felan kelimeleri kullanma.

Sonra da ben hakaret etmedim diye feryat figan ediyorsun.

Sana birisi dansöz dese çok mu hoşuna gider?

Ben sana ısrarla HANGİ KANUNDA YAZIYOR BAŞÖRTÜSÜ YASAĞI diyorum sen bana neler aktarıyorsun.

Anayasa mahkemesi de bir başka mahkemede KANUNDA OLMAYAN BİR YASAĞI UYGULAYAMAZ.

Bu sebeple anayasa mahkemesi kararının hiç bir geçerliliği yoktur, dayatmadır, cuntacıların zorlamasıyla alınmış bir karardır.

tekrar ediyorum, bana lütfen KANUN yazabilir misin?

redyellow 05-06-2009 13:08

Dini simge laikliğe aykırı değildir arkadaşım.

öğrenmişsin beylik lafları yazıyorsun.

Dini simge laikliğe aykırımmış.. peh.

Peki diyanet işleri başkanı ne oluyor mu ülkede?

Sarığıyla, cüppesiyle resmi törenlere katılmıyor mu?

sarık cüppe dini simge değil mi?

Hani nerde laiklik?

Çokomel almaya mı gitti:)

YASAK VAR ben yok demiyorum ki... ama KANUN YOK diyorum.

KANUNSUZ BİR YASAK VAR yani...

Var diyorsan buyur KANUNU yaz!!!

redyellow 05-06-2009 13:10

Artı türk adaletine güvenim tam diye bir şey demedim, bu bir yalan.

Alman mahkemesi bizi bağlamaz diyorum iyi oku.

Yİne artı alman mahkemesinin zahit akmanı mahkum ettiğine dair de bir şey yok.

bu da kocaman bir yalan!!!

redyellow 05-06-2009 13:13

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602926)
MADEM TURKUM DIYORSAN UYACAKSIN BU KARARDA TURK YARGISINDAN CIKAN BIR KARARDIR YOKSA SEN TÜRK DEGIL MISIN

Zekeriya Öz türk savcısı değil mi?

redyellow 05-06-2009 13:15

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 602931)
O BILE YERI GELDIGIZAMAN TAKIM ELBISE GIYIYOR SEN PEKI OKULUNA GIRDIGIN ZAMAN NEDEN TURBANIUNI CIKARTMIYORSUN KAFANA PERUK TAKIYORSUN BANA SOYLESENE HEM UNUTMA YAHUDI INANCINDA KADINLARIN PERUK TAKMASI SÜNNETTİR VE ERKEKLERİN YANDAN BUKLE BIRAKASI BILIYOR MUSUN.

Peruku sizin gibi zorbalar yüzünden takıyorlar.

ben peruk olayını kesinlikle reddediyorum, İslami değildir diye düşünüyorum.

Takım elbise ben de giyiyorum, ne oldu şimdi laik mi oldum:)

kızlara da takım elbise giydirin o zaman:)

All times are GMT +3. The time now is 05:48.