![]() |
2009 Uefa Şampiyonlar Ligi Kupasını Kim Kazanır ?
Barcelona
Manchester United |
Barcelona kazanır dün gayet güzel oynadı henry yoktu bu sefer var ingiliz takımını yener diyorum barca bir adım önde eto messi henry üclüsü süper kim tutarki
|
Barcelona alır. Dünyanın en iyi takımı onlar şuanda..bir barçayı bir manUyu izliyorum.hakeden Barça bence..Ama dün istedikleri gibi oynayamadılar
|
Geçen yıl olduğu gibi MANU alacaktır... :güzel: :saygılar:
|
Bence Menchester alır yine..
Ama bir İngiliz alacağına İspanyol alsın derim.. |
ManU alır büyük ihtimalle.
|
Barcelona:karizmatik:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Barça da alabilir..Belki ManU biraz daha önde görülüyor ama bu sene İngilizlere bırakmayabilirler kupayı. ;1 yani iddia riskli bir hamle :P: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Futboldan az çok anlıyorum ve Barça alırsa şaşırmayın diyorum :karizmatik::güzel: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gel benle gir... :karizmatik: Alırım anahtarını poliiii...;D :w: |
Forum usülü beğenisine olur :)
Kaybettiği takdirde karşıdaki üyeyi gördüğü her yerde beğeni versin ? :) |
Bende varım iddiaya ne istersiniz bakalım? ;1 Katılan tek bayan benim sanırım elimden çok çekersiniz ona göre :w:
|
Alıntı:
İki bayana iki erkek varmısınız iddiaya? :) |
Alıntı:
Biz Barça diyoruz onlar manU :güzel: |
Meçhul-[O]bjektif vs politikacı-leyal
çok iddialı :) |
Ben bu sorunun cevabını salı günü arsenal - manutd maçından önce vermiştim tabikide MAN UTD şampiyon...
|
Alıntı:
Gördüğü her yerde fazla olur kardeş... 3 kez verelim olur mu... :) |
Alıntı:
şaka şaka.. tamam 4 olsun ;D:saygılar: |
4 mü kesin mi şimdi :w:
1 hafta boyunca her gördüğünde olsun ;1 |
Alıntı:
Benim + vermem le sizin + vermeniz bir tutulamaz bkere... ;D :w: ben her verdiğimde 40 tane verorum... ;D niyse hadi 4 olsun bakamm... :ağla: :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
4 te anlaştık... :) :V |
Hadi bakalım :) Meçhul kazancaz merak etme :)
|
Meçhul kardeşim alemsin ;1
Hem iddialısınız okadar hemde kurtarmaya çaılşıyosun :w: İddialıysan herşeyi koyarsın ortaya asker ;D:hihi2: |
Alıntı:
Tamam leynn kamuflajımı koyuyorum ortayaaa... ;D :w: |
İyi hadi bakalım..Ben sizi uyardım..;D
Kaybedeceksiniz bnede zevkle izliycem ;D:hihi2::w: |
Alıntı:
Yaa bu işler dedikodu yapmaya benzemez bak şimdiden söliimm hiç girmeyin bu işlere... ;D :w: |
Alıntı:
Birincisi ben dedikodudan nefret ederim. İkincisi Avrupa olarak desteklediğim takım Barcelonadır,hemen hemen her maçını izlerim. Üçüncüsü şampiyonlar liginde manUnun maçlarınıda izledim.iyi takım.Ancak Barça parçalar.. |
Alıntı:
Bakicezzz... :karizmatik: |
Alıntı:
Oda beşiktaşlı senin gibi inat etti kaybetti ;D bir de ne dedikodusu hayatta en nefret ettiğim şeydir Sen iyi bir dersi hakediyorsun :w: Finalin ertesi günü görücem sizi ;1 |
Bana göre iddianın her türlü haram onun için iddiaya girmem ama ben çok iddialıyım MAN UTD kazanacak maçın ertesi günü çok güzel olacak....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Meçhul-[O]bjektif .vs.Leyal-Politikacı-Beritan :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynı şey sizin içinde geçerli ama :) |
Oo biz 3lüyüz artık :)
Barça Barça PARÇALA! :) |
All times are GMT +3. The time now is 21:38. |