![]() |
Münevver Karabulut Cinayeti İle İlgili Tüm Haberler!
http://www.yazete.com/pics/news/0905...5522375531.jpg
Son kahkaha Münevver Karabulut ile katil zanlısı Cem G.'nin fotoğraflarını görenler, vahşete inanamıyor... İstanbul Etiler’de cesedi bir çöp konteynerinde parçalanmış halde bulunan liseli Münevver’in katil zanlısı sevgilisi Cem Garipoğlu, olayın üzerinden tam 67 gün geçmesine rağmen yakalanamadı. http://www.yazete.com/pics/news/0905...72374227_3.jpgGazete Habertürk'te, Özlem Yılmaz'ın haberinde çiftin ilk ve son kez kutladıkları 14 Şubat Sevgililer Günü fotoğrafları yayınlandı. 28 kare fotoğrafta genç sevgililerin mutlulukları gözlerinden okunuyor. Fotoğrafları görenler bu aşkın bir vahşetle sonuçlandığına inanamıyor. Ancak o gece alkollü olduğu öğrenilen Cem Garipoğlu'nun bakışları ise biraz daha durgun. Sevgililer Günü için günlerce hazırlık yapan Münevver’in üzerindeki siyah, şık bir elbise dikkat çekiyor. Genç kız, o mutlu geceden tam 17 gün sonra, 3 Mart’ta fotoğraflarda gözünün içine baktığı Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülüp, cesedi parçalandı. Çiftin fotoğraflarını çeken, ancak adının açıklanmasını istemeyen fotoğrafçı ise, “O gecenin en dikkat çekici çiftiydiler. Onları görünce çok şaşırmıştım. Çünkü salonda en genç çift onlardı. Genelde otelde o akşam orta yaşlılar vardı. Hep el ele, diz dizelerdi. O gece Münevver çok neşeliydi” dedi. “AŞKIM SEN DE BAKSANA” Genç kızın sürekli fotoğraf çektirmek istediğini ifade eden fotoğrafçı, “Münevver çekilen tüm fotoğrafları tek tek inceliyor, hep daha güzel fotoğraflar olsun istiyordu. Arkadaşlarımın çektiği fotoğrafları inceledikten sonra bana ‘Siz de bizim fotoğraflarımızı çeker misiniz?’ diye sordu. Ben de ‘Tabi’ diyerek fotoğraflarını çekmeye başladım. Farklı açılardan, dans ederlerken, kokteylde ve Cem’i öperken pek çok fotoğrafını çektim. Her fotoğraf çektiğimde, Cem’e dönüp, ‘Aşkım sen de baksana’ diyordu” şeklinde konuştu. “Dans etmekten yoruldular” Sürpriz tanık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cem o akşam alkollüydü, fotoğraflarla pek ilgilenmiyordu. Münevver’in fotoğrafla ilgili yaptığı tüm yorumlara karşın herşeye ‘Olur’ diyordu. Münevver ise o gece içki içmemişti. Onlarca fotoğraf çektik. En sonunda Münevver, üç adet fotoğrafı beğenerek satın aldı. En çok da kahkaha attığı o fotoğrafı beğendi.” YALINAYAK ÇIKTI “O gece hep dans ettiler, koridorda dolaştılar. Sık sık yanımıza geldiler. Münevver dans etmekten o kadar yorulmuştu ki otelden çıkarken ayakkabılarını dahi çıkarmıştı. İlk bakışta göze çarpan bir çiftti. Zaten Münevver çok güzel ve çok şıktı. O gece oteldeki kutlamadan erken saatte ayrıldılar. Olayı ilk duyduğumda bu kızı bir yerlerden tanıyorum dedim. Sonra onun Sevgililer Günü’nde fotoğrafını çektiğimiz kız olduğunu anladım. Çok üzüldüm.” GÜNLÜKTE O GECE Karabulut’un 14 Şubat Sevgililer Günü’ne nasıl hazırlandığı ve o geceyi nasıl geçirdiği de, günlüğünde detaylı bir şekilde yazılı. İşte o satırlar... 11 Şubat Çarşamba: “1’e kadar uyumuşum, okul da yok. Bu arada kararlaştırıldı, Hilton olacak. 14 Şubat için kıyafet baktım. Süpper bir kıyafet gördüm, giydim, denedim. Siyah mini straplez, bir tarafı siyah tüllü falan. Ç yazete/ishak yılmaz |
|
Yazık olmuş... ne şehid oldu ne gazi .....
|
Alıntı:
|
|
Gerisinde kalan anasına babasına Allah sabırlar versin ..
|
Resimlere bakıpta inanamamak neden güç olsun ki...
Şimdi insanlar o kadar iki yüzlü ve buna o kadar alışkınki ; kimin nasıl olduğu ne yapacağı kesdirilmesi güç. Ertuğrul kardeşimiz en güzelini demiş; Ne şehid oldu ne gazi...Yazık gerçekten. |
|
'Satanist ayininde öldürüldü'
http://w9.gazetevatan.com/newpics/ne...25301386_2.jpg'3-5 kişi bir araya gelip, körebe oynadılar. Gözleri kapalı olarak önüne gelen bıçakladı' İstanbul Etiler'de başı vücudundan ayrılmış halde bir çöp konteynırında cesedi bulunan Münevver Karabulut'un babası, kızının ya Cem Garipoğlu'nun ailesinin sırlarını öğrendiği için öldürüldüğünü yahut da ayinde öldürülmüş olabileceğini öne sürdü. Baba Süreyya Karabulut, "3-5 kişi bir araya gelip, kızımla körebe oynadılar. Gözleri kapalı olarak önüne gelen bıçak darbesi ile kızımı öldürmeye çalıştı" dedi. CİNAYETTE 4 GRUP VAR Baba Süreyya Karabulut, cinayete ilişkin son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Karabulut, Adli Tıp Kurumu raporunda cinayetin birden fazla kişi tarafından işlendiğine dair tespitlerin yer aldığını hatırlatarak, "Bizim için büyük bir gelişmedir. Ben olayın başından beri kızımın canilerinin bir kişi değil, birkaç kişi olabileceğini ifade ettim. Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan rapor beni doğrulamış oldu. Cinayet ayrı ayrı parçaların birleşmesi ile ortaya çıkacaktır. Tek bir suçlu yok, birkaç suçlu var. Bunların bir tanesi cinayeti işleyen grup, diğeri ise evin içerisindeki kanları temizleyen grup. Onun ötesinde diğer grup ise delilleri, kamera kayıtlarını yok eden grup. Dördüncü grup ise Cem Garipoğlu ve arkadaşlarını, yahut da cinayeti işleyenleri gizleyen gizli güçler" diye konuştu. İHBAR MEKTUBUNUN DOĞRULUĞU KESİN DEĞİL Katil zanlısı olduğu öne sürülen Cem Garipoğlu'nu cinayetin ardından Samsun'a götürdüğü öne sürülen bir TIR şoförünün savcılığa gönderdiği mektuba ilişkin ise Karabulut, "TIR şoförünün ihbarı ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilemeyeceğim. Eğer doğruysa çok güzel bir gelişme. Ama TIR da meydandadır, sonuçta nereye gittiği belli, ne kadar içi dolu yada boş bilemiyorum. Mektupla savcılığa başvurmuş. Böyle bir bilgi var ama içi dolu mu boş mu bilmiyorum. Samsun'a götürmüş, oradan ise Rusya'ya götürmüş. Biz bütün bilgileri savcıdan alıyoruz. Gelişmelerle ilgili bilgileri kendisinden alıyoruz. Gerek kızımın, gerekse Cem'in arkadaşları ile sürekli görüşüyoruz" şeklinde konuştu. SATANİST AYİNİNDE ÖLDÜRÜLDÜ Süreyya Karabulut, cinayetin toplumda büyük bir yara açtığını ve açılan bu yaranın kolay kolay kapanmayacağını söyledi. Karabulut, "Cinayetin satanistçe mi yahut da ne şekilde işlendiğine dair internet sitelerini gördüm. Kendisinin ve ağabeyinin bu sitelere üye olduklarını gördüm. İçler acısı. Bir baba olarak tüm babalara sesleniyorum; çocuklarınızı böyle sitelerden uzak tutun. Bu siteler iğrenç, bir baba olarak izlerken tüylerim diken diken oldu" dedi. KIZIMIN ÖLDÜRÜLMESİNDE BİRKAÇ İHTİMAL VAR "3-5 kişi bir araya gelip, kızımla körebe oynadılar" diyen baba Karabulut açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Gözleri kapalı olarak önüne gelen bıçak darbesi ile öldürmeye çalıştı. İkinci bir olasılık ise kızım ailenin çok önemli bir sırrını öğrendi. Ya arkadaşlar arasında kızımı yok ettiler, yahut da aile yok etti. Ya kızım sırlarını öğrendi, yada ayin yapıldı. Arkadaşları toplandı satanist cinayetlerindeki gibi kızıma işkence uygulayarak öldürdüler. İnşallah artık bu, kamuya mal olur. Bu cinayet aydınlanırsa, Münevver gibileri tekrar ölmez. Bu toplumdaki ilk cinayet ama üzerine gidilmezse son da olmayacaktır. Umutlarım var. Çember her geçen gün daralıyor. Çemberin daralması bize sevinç kaynağı. Ama cinayetin olduğu günden bu güne kadar çok zor günler geçirdik. Allah yardımcımız olsun, yapacak bir şey yok. Türk yargısı bunu çözecektir." |
|
peygamberimizin Allahaa sığındığı üzere Allah nefsimizi neslimizi ve insanlığı bu büyük kötülüklerden şeytanın hilelerinden fitnesinden muhafaza etsin ..
|
Günahlar ne kadar da süslü.... ve gençlik nasıl bir batağın içine sürükleniyor. RABBİM hepimizi kötülerin şerrinden korusun...
|
Cem Garipoğlu'nun görüntüleri poliste
İstanbul Valisi Muammer Güler, Cem Garipoğlu'nun kamera kayıtlarının ellerinde olduğunu belirtti ve “Görüntülere göre şu anda tek zanlı Cem Garipoğlu” dedi. İstanbul Valisi Muammer Güler, kız arkadaşı Münevver Karabulut'un başını keserek öldürdükten sonra ortadan kaybolan Cem Garipoğlu'nun Bahçeşehir'deki villaları ile Etiler'deki sokakta bulunan kamera görüntülerinin ortadan kayıp olduğu iddialarını yalanladı. Ulusal bir televizyon kanalının sorularını yanıtlayan Güler, görüntülerin ellerinde olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Görüntüler biraz bulanık. Ancak görüntülerdeki kişinin Cem Garipoğlu olduğunu tespit ettik. Zanlı cesedi araca tek başına koymuş ve çöp konteynırına da tek başına bırakmış. Bu görüntüler ışığında tek zanlı Cem Garipoğlu'dur.” SORUŞTURMA TİTİZLİKLE YÜRÜYOR Vali Güler, soruşturmanın selameti açısından görüntüler ile ilgili olarak fazla açıklama yapılmadığının altını çizerek, Karabulut ailesinden sabırlı olmalarını istedi. Münevver Karabulut'un ailesini bir baba olarak çok iyi anladığını vurgulayan Güler, “Acısı nedeniyle bazen sert açıklamalar yapıyor. Ancak Emniyet Müdürümüz Cerrah ve ekibi gece gündüz çalışıyor. Önemli bulgular var elimizde. Aile bize olan güven ve inancını yitirmesin” dedi. SATANİST BULGU YOK Vali Güler, cinayette satanist bulgular elde edilip edilmediği sorusunu ise “Hayır, ancak Münevver Karabulut'un ailesi, Cem Garipoğlu ve kardeşinin bu tür sitelere üye olduklarını tespit ettiklerini söylediler. Biz tüm bunları bir bir değerlendiriyoruz. Ailenin iddialarını da dikkate alıyoruz” şeklinde yanıtladı. YENİ ŞAFAK |
|
Erdoğan'dan 'Münevver' tepkisi"Cinayetin tüccarlığı yapılıyor"
10.06.2009 14:19http://www.haberturk.com/2009/06/10/...carkucukkk.jpgBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan, Münevver Karabulut cinayetinde hem soruşturmadan sonuç alınamamasını hem de medyanın tavrını eleştirdi. Erdoğan, "İki ay geçti hala bir yol alınamadı" dedi, medyanın da 'cinayetin tüccarlığını' yaptığını söyledi. Televizyon Yayıncıları Derneği'ni kabulünde gazetecilerle sohbet eden Erdoğan olaydan etkilendiğini söyledi, üzerinden iki ay geçmesine rağmen hala yol alınamadığını ifade etti. Cinayetin medyada yer alış biçimini de eleştiren Erdoğan, "Baba, kanal kanal anlatıyor, ajite ediliyor. Duygulanmamak mümkün değil" diye konuştu. "Karabulut'un ajandasının servis edilmesi hoş değil" yorumunu yapan Erdoğan, medyada cinayetin tüccarlığının yapıldığını savundu. Münevver Karabulut 3 ay önce Etiler'de öldürülmüş, parçalanmış cesedi bir çöp konteynırında bulunmuştu. Kırmızı bültenle aranan katil zanlısı Cem Garipoğlu hala yakalanmadı. CNNTURK |
Cem garipoğlu bilindiği üzere oldukça zengin.Arkası oldukça sağlam gözükmekte.Kırmız bültenle aranan 18lik bir çocuk tek başına olsa 10 gün geçmeden , eğer kendisini yakmadıysa bulunurdu.
Birileri bu çocuğu saklıyor. |
|
|
|
|
|
Yazık oldu kızcağıza.. Gencecik.. Sistemin zavallı bir kurbanı.. Rabbim günahlarını bağışlasın!..
|
|
|
|
|
|
Arzu Erdoğral
2009-08-19 M. Karabulut katledildi, birileri asıl suçluyu bularak göğe erdi! Bir genç kız vahşice katledildi…Cinayetin ürkütücülüğü, katil zanlısının amcasının tanınmış bir iş adamı olması, şüphelinin halen yakalanamaması ve genç kızın babasının işin peşini bırakmaması gibi nedenler konunun medyada da geniş yankı uyandırmasına neden oldu. --------------------------- Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili olarak detaylara girecek değilim. Zaten yayın yasağı var. Benim derdim işin insani boyutu… Çocuğun annesini, annenin yavrusunu öldürdüğü, insanlıktan çıkışın her türlüsünü yaşadığımız bir dönemdeyiz… Böyle bir dönemde vahşice katledilen bir kız çocuğuna bu fiili reva gören kişinin nasıl olurda böylesine insafsızlaştığını düşünerek akıl tutulması yaşıyoruz. Cinayet ile ilgili ifadelerine başvurulan 3 kişiden amca Hayyam Garipoğlu, olayın 5.5 aydır medyada, televizyon ve gazetelerde yer aldığına dikkat çekerek ''Neden bu konu televizyon ve basında bu kadar yer alıyor. Türkiye'de onlarca cinayet oluyor, Güneydoğu'da şehitler oluyor, bu kadar yer verilmiyor. Bunu bir düşünmek lazım'' diye konuşacak kadar rahat bir tutum sergileyebiliyor. Birileri de çıkıyor aileyi suçluyor… Kızınıza sahip çıksaydınız, aklınız şimdi mi başınıza geldi, çocuk zengin diye göz yumuyorlardı şimdi görsünler işte, aile reklam yapıyor, çok konuşuyor… Ben ise, inanamıyorum… İnsanların bu kadar kalpsiz, vicdansız ve acımasız olduğuna… Ve sormak istiyorum… Ya aynı şey sizin kızınızın başına gelseydi, siz ne yapardınız? Bu ailenin bu işte ne kadar günahı var, hüküm vermek size mi düştü? ( Yüce Allah hiçbir günahkarı kınamamızı emreder. Ayrıca bu anne ve baba kızlarının ölümünden ne kadar sorumlu ya da değil bunu kimse bilemez) Sizler yoksa Allah yerine mi karar veriyorsunuz? Merhametiniz yok mu hiç sizin? Ne Münevver Karabulut’u ne de aileyi tanırım, ama ben bir anneyim ve her şeyden önce insanım… Bir annenin ve babanın kızının katledilmesinin arkasından nasıl bir ruh halinde olabileceğini ve ne kadar acılar çekebileceğini de az çok tahmin edebiliyorum. Size tavsiyem, siz kendi günahlarınız peşine düşün… Melek de olmadığınıza göre, önce kendi hayatınızı bir gözden geçirin… Üstelik vicdanını yitirmiş insanlar bana daha itici geliyor… Ayrıca, bu olayın medyada neden bu kadar ilgi çektiğini soran amcaya, cinayet şeklini ve kendi konumunu tekrar hatırlamasını öneririm. Olayın neden bu kadar dikkat çektiğini merak eden Garipoğlu’nun bende nasıl bu kadar pişkin olduğunun sebebini merak ediyorum… Ortada katledilen bir genç kız, pişkin, acımasız ve hüküm veren bir toplum var… Biri bana lütfen bu durumu açıklasın! |
Karabulut cinayetinde FLAŞ gelişme
Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili soruşturma kapsamında Garipoğlu şirket grubundan 9 kişinın gözaltına alındığı bildirildi. http://www.habervaktim.com/resim/resim83771_2.jpg Etiler'deki bir çöp konteynerinde cesedi bulunan Münevver Karabulut'un öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 9 kişinin ifadelerine başvuruluyor. Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen 9 kişinin, katil zanlısı olarak aranan C.G'nin ailesinin yanında çalışanlar olduğu öğrenildi. |
Babası Süreyya Karabulut'unda bir kanalda telefon bağlantısında ''Devlet'' hakkındaki görüşlerini kutluyorum.
|
Bu hunharca cinayet aslında bir yandan bazı hayırlara vesile olacaktır diye düşünüyorum.Cinayetler sürecinde görevli bütün kurum ve kuruluşların kimi zaman büyük zaafiyetleri ortaya çıkmaktadır.Sürreya karabulut'un idaalarıda bu tezimizi güçlendirmektedir.Kafese gittikçe daralmaktadır.Zanlının yakalanması an meselesi.Bu cinayettin perde arkası çok süpriz gelişmelere gebe olabilir!
|
Vatan Gazetesi tam sayfa Cem Garipoğlu denen caniyi korumaya çalıştı. Bu Aydın Doğan medyası tam bir profosyönel çakallar yuvası !
http://www.hurriyetport.com/news/122...009-07-27.html |
Vatan gazetesinin gazetecilik ahlak ve etik kurallarını çoğu kez çiğnediği mahkeme kararları ile ispatlanmıştır,hatta gazetenin web sitesi kapatılmıştı.Bu nedenle bu basın yayın organının temelinde dış mihrakların yattığını düşünüyorum.
|
http://images.iha.com.tr/i//2009/08/...0821_65832.jpg
İSTANBUL 21.08.2009 13:41:49 http://www.iha.com.tr/haber/Assets/i..._izle_icon.gifVideoyu İzlemek İçin TıklayınızMURAT HOROZ- İSTANBUL Münevver Karabulut cinayetine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında katil zanlısı olduğu iddiası ile aranan Cem Garipoğlu'nun anneannesi Saadet Erol, dayıları Sedat Erol ve Serhat Erol, teyzesi Lütfiye Pınar, amcası Nizam Garipoğlu ile eşi Tijen Garipoğlu Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. İfadesi tamlanan şahıslar şubeden ayrılırken, Cem Garipoğlu'nun anneannesi Saadet Erol basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Polislerin sabah evlerine geldiğini aktaran Erol, "Torununum bilgisayarını aldılar. İfade verdik. Cem öyle bir çocuk değildi, çok farklı bir çocuktu. Böyle bir şey nasıl oldu bilmiyoruz" dedi. "Neden böyle bir şey yaptı?" sorusuna ise Erol, "Cem öyle bir şey yapmaz" diye yanıt verdi. Cem Garipoğlu'nun ortaya çıkmamasından dolayı basını suçlayan Saadet Erol, "Sizler çocuğu korkuttunuz. Medya üstüne geldiği için korktu. Korktu belki o yüzden ortaya çıkmıyor. Bizim çocuğumuz ölse daha iyiydi. Kim isterdi böyle bir şeyi" dedi. Saadet Erol, Cem Garipoğlu'nun terörist başı Abdullah Öcalan'dan bile daha fazla konuşulduğunu belirterek, eleştiride bulundu. Erol açıklamalarının ardından şubeden ayrıldı. |
Teyze demişki apodan bile fazla konuşuluyor torunum.
İyide teyzecim torununuz İNTERPOL tarafında aranıyor ve yaptığı olayda tam TERÖRİSLİKTİR. Kim konuşulacak ben mi konuşulacağım. Allah akıl fikir versin ne kadarda sakinler.Paranın gözü kör olsun. Yerini bilipte söylemiyorsanız kahrolun. |
Bu adama hayranım yaa bu pisliklerden bizi kurtaran diğerlerine de...
Yaaa demek ki kızını insan gibi yetiştirmek gerek daha çocukken barlardan cıkmıyor pislikler... Bunun gibilere de böyle ölüm yakışır... Vesselam... |
Alıntı:
Dünyada Türklere karşı terörist olarak kullanılmada en başta gelen ırk . Irkına şimdi tövbe tövbe tükürdüklerim |
bu işin içinde iş var. adamın parası var istediği gibi yardım ve yataklık yaptırıyor kendisine interpolun bile peşine düştüğü adam kaç aydır nasıl yakalanamaz
|
Bütün Bunlar Katili Unutturmak İçin Mi?
http://www.yazete.com/yazarresim/04082009_3672.jpg Haşmet Babaoğlu Evet, bu kadar açık soruyorum. Çünkü günlerdir Münevver cinayetiyle ilgili konuştuklarımıza bakıyorum da… Süreyya Karabulut kızına göz kulak olamamış; Süreyya Karabulut aklını parayla bozmuş, manevi tazminat peşindeymiş; Süreyya Karabulut o televizyon senin bu televizyon benim koşturuyormuş… Talihsiz Münevver öldürüldüğü gün bir teğmenle sekiz kez mesajlaşmış, yoksa her şeyin sebebi kıskançlık mıymış… Hep bunlar… Katil nerede, soran yok artık! Münevver'in ne kadar korkunç bir cinayete kurban gittiğini hatırlayan var mı, ondan bile emin değilim. Şimdi gencecik kızın karakterini, ilişkilerini konuşuyoruz. Kanlı testerenin ortadan ikiye ayırdığı şey sanki Münevver'in karakteri ve ilişkileriymiş gibi! Cinayet dediğimiz, sıradan bir dedikoduymuş gibi! Baba Karabulut'un saçmalamalarına bakıp "imaj kaybı"ndan söz ediyorlar. İnsanın "dalga mı geçiyorsunuz, neyini kaybederse etsin ama her şeyden önce kızını kaybetti bu adam" diyeceği geliyor. *** "Ey kamuoyu, hatırla... Şu anda samimiyetsizlik, yapaylık ve istismar kokusu alıyor olabilirsin. Ama unutma ki, başlangıçta sadece acı vardı. Hakiki bir acı." Dün Nihal Bengisu Karaca böyle seslenirken yerden göğe kadar haklıydı. Ama unuttuk! Unuttuk acıyı… Cinayetin korkunçluğunu bile unuttuk! Zaten cinayet sanığı Cem Garipoğlu'nun evinde bulunan kanlı elbise ve çorapları, nalburdan aldığı testere haberleri ne medyayı ne de okuru kesmez olmuştu! Böylece cinayet dosyasının ortada kaldığı ve böyle giderse kapanmayacağı; bu gerçeğin apaçık bir skandal olduğu da unutturuldu gibi geliyor bana… Şimdi de medya marifetiyle cinayet sanığını, hatta neredeyse bir katilin varlığını unutmaya doğru gidiyoruz.. İşin içine son olarak "önemli bir yetkili" tarafından dile getirilmiş "katil gizli servislerce korunuyor" iddiası da karıştırıldı ya… Pes! SABAH |
Bakalım bu konuda Doğan Medyası daha nasıl profösyonel çakallık yapacak
|
All times are GMT +3. The time now is 21:47. |