Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   AK Partililer Vakit, CHP'liler Cumhuriyet okuyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=101963)

unnamed 05-09-2009 17:24

AK Partililer Vakit, CHP'liler Cumhuriyet okuyor

AK Partililer Vakit, CHP'liler Cumhuriyet okuyor

GENAR "Kim ne izliyor ne okuyor" araştırması yaptı GENAR Araştırma Şirketi'nin yaptığı Türkiye Toplum ve Siyaset Araştırması'nın 2009 yılı 1. çeyrek raporu, halkın hem genelde hem de siyasi tercihlerine göre en çok güvendiği televizyon kanalı ve gazetesiyle, en çok izlediği haber kanalını ortaya koyuyor.

İşte raporun "Medya ve Güven" alt başlığında yer alan sonuçları...

EN GÜVENİLİR HABER BÜLTENİ BİRAND'LA KANAL D HABER
Türkiye genelinde, 17-26 Nisan 2009 tarihleri arasında, 17 ilde 2044 kişiyle yüz yüze görüşülerek yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türk halkı toplamda % 14,9 ile en çok Kanal D'nin haberlerine güveniyor.

AKP'LİLER KANAL 7, CHP'LİLER CNN TÜRK'E GÜVENİYOR
Siyasi tercihlerine göre insanların en güvendiği kanallar ise şöyle:

AKP'liler % 78,4 ile Kanal 7, CHP'liler % 50 ile CNN Türk, MHP'liler % 28,6 ile Habertürk, DP'liler % 17,5 ile Habertürk, Saadet Partililer % 10,9 ile TRT 1, siyasi tercihini açıklamak istemeyenler % 14,3 ile Kanaltürk, son seçimlerde oy kullanmayanlar ise % 11.1 ile Fox Tv'ye güveniyor.

EN GÜVENİLİR ZAMAN
Haberlerine en çok güvenilen gazete ise % 12,2 ile Zaman gazetesi. Onu % 11,2 ile Hürriyet gazetesi izliyor. Bununla birlikte bu kategoride en çok oyu % 18,2 ile gazete okumayanlar almış.

AKP'LİLER VAKİTÇİ, CHP'LİLER CUMHURİYETÇİ
Siyasi tercihlerine göre insanların en güvendiği gazeteler ise şunlar:

AKP'liler % 73,3 ile Vakit, CHP'liler % 71,8 ile Cumhuriyet, MHP'liler ' 50 ile Yeni Asır, DP'liler % 16 ile Fanatik, Saadet Partililer % 18,2 ile Yeni Şafak, DTP'liler % 53,6 ile Taraf, siyasi görüşünü açıklamak istemeyenler % 25 ile Yeni Asır, son seçimlerde oy kullanmayanlar ise % 15,4 ile Takvim gazetesine güveniyorlar.

EN ÇOK İZLENEN HABER KANALI
En çok izenen haber kanalı ise % 18,5 ile Habertürk. Onu % 18,3 ile CNN Türk takip ediyor. Üçüncü en çok izlenen kanal ise 15,9 ile NTV.

Sevban 05-09-2009 17:27

DP'liler % 16 ile Fanatik... :)
Fanatik spor gazetesi değilmiydi yahu...

Supraliminal 05-09-2009 17:31

Şu ana kadar hiç vakit okumadım .

Ertuğrul ÖZGÜL 05-09-2009 17:33

Sırf palavralarla dolu bir anket olmuş en izlenen haber kanalına bak hele habertürk en güvenilir haber bülteni Birand ve ben Ak partililerin vakit ve kanal7 ye takılı kaldığına en çok onlara güzendiğine inanmıyorum zaman var yeni şafak kanal olaraksa 24 var stv haber var net tv var varda var....

tek_hece 05-09-2009 17:35

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606013)
Şu ana kadar hiç vakit okumadım .

okumanı şiddetle tavsiye ederim.. hasan karakayayı özellikle okumanı tavsiye ederim

dilemma 05-09-2009 17:36

Denek sayısı kaç acaba?
Çünkü en güvenilen gazete Zaman'dan sonra Hürriyet çıkmış.
Yok artık:)

ishakyilmaz 05-09-2009 17:38

AK Partililer olarak,hakkaniyetli,adaletli,ilkeli ve doğru bir biçimde yayın yapan her kimse biz onları okur dinleriz.Sırf ideolojik kaygılarımız nedeni ile yalana,dolana sarılmayız!

tyranid 05-09-2009 22:42

15 milyon oy alan bir partinin %75'i 11milyon 250 bin kişi falan yapıyor. hadi bunların içinde aile de olsun ki ankette aynı aileden kişilere sorulmamıştır. 3 milyona yakın tiraj yapar. vay anasını vakite bak sen günde 3 milyon

FarukARSLAN. 05-09-2009 22:50

Alıntı:

tyranid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606217)
15 milyon oy alan bir partinin %75'i 11milyon 250 bin kişi falan yapıyor. hadi bunların içinde aile de olsun ki ankette aynı aileden kişilere sorulmamıştır. 3 milyona yakın tiraj yapar. vay anasını vakite bak sen günde 3 milyon

AK Parti tarafından bakmayın, CHP tarafından da bakarsak Cumhuriyet'in tirajı tutmayacak.

Araştrmayı yapan da 29 Mart'ın tek bilen şirketi.
CHP'lilerin bile beklemediği sonucu bulan şirket.

--
Bu şu sonucu çıkarmış; Türkiye'nin -genel- Gazetesi: ZAMAN.
Muhalefetin gazetesi: Hürriyet
Türkiye'nin haber kanalı: HaberTurk
AK Parti kanadının EN GÜVENDİĞİ gazete (Ergenekon'a en karşı cephede yar alan) Vakit.
CHP kanadının EN GÜVENDİĞİ gazete (Ergenekon'un en yandaşı) Cumhuriyet.

Öyle midir?
Öyledir:evet:
(Tahlil yaparsak böyledir. Direkt dalarsak 'bilemem')

--
Şurda yorum yazan herkesin "haber okumadan başlığa göre yorum yaptığı"nın da belgesi bu.
Başlığa bakıp daldınız.

Yorum ve anket sonucu şu: Siyasi tercihlerine göre insanların en güvendiği gazeteler ise şunlar:

AKP'liler % 73,3 ile Vakit, CHP'liler % 71,8 ile Cumhuriyet, MHP'liler ' 50 ile Yeni Asır, DP'liler % 16 ile Fanatik, Saadet Partililer % 18,2 ile Yeni Şafak, DTP'liler % 53,6 ile Taraf, siyasi görüşünü açıklamak istemeyenler % 25 ile Yeni Asır, son seçimlerde oy kullanmayanlar ise % 15,4 ile Takvim gazetesine güveniyorlar

GENAR bizim forumu hep ters düşürüyor nedense.

Arkadaşlar OKUYUN..
Zararını değil yararını görürsünüz. :)

Bir çağrı daha:

-%73'ü oluşturan- AK Parti'liler; okuyun.
YARARINI GÖRÜRSÜNÜZ. :evet:

Selametle..

Necip Fazıl 05-09-2009 22:59

Buna inanmak mümkün değil...

Bence AK partililer daha fazla Zaman okuyor...

Keşke Vakit okusalar da gazetecilik öğrenseler...

Vakit varken bir AK prtilinin Zaman okuması tuhafıma gidiyor açıkçası...

Yıldırım 05-09-2009 23:13

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606232)
Buna inanmak mümkün değil...

Bence AK partililer daha fazla Zaman okuyor...

Keşke Vakit okusalar da gazetecilik öğrenseler...

Vakit varken bir AK prtilinin Zaman okuması tuhafıma gidiyor açıkçası...

Zaman'ın trajı 800.000'e yaklaşıyor Vakit'in trajı 50.000 civarı.Vakit radikal bir gazete olduğundan fazla ilgi görmemektedir.Genar'ın yaptığı araştıramaya pek güven olmaz vardır altında bir bit yeniği.
Vakit'in pekte gazetecilik dersi verebilecek olgunluk göremiyorum.

Özgür Çağrı 05-09-2009 23:21

Vakit radikal bir gazete olduğu için Ak Parti seçmeni tarafından benim gözlediğim kadarıyla tercih edilmiyor

Tercih edilse 15 milyon oy alan bir parti karşısında 50 bin tirajı olmazdı :)

Vakiti genelde sp li dedelerin elinde görüyorum :) Bir dükkana girdiğinde dükkan sahibinin milli görüşçü oldugunu masanın üstünde duran vakit ve milli gazeteden anlarım :)

Bencede Ak parti seçmeninin en çok tercih ettiği gazete zaman , sabah ve yeni şafaktır .

Vakit istediği kadar ben doğruları yazıyorum desin doğru düzgün şekilde yazamadıktan sonra 50 bin civarında seyreder durur .

Bende vakit okumam Hatta okuyanıda uyarırım .

Necip Fazıl 05-09-2009 23:25

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606237)
Zaman'ın trajı 800.000'e yaklaşıyor Vakit'in trajı 50.000 civarı.Vakit marjinal bir gazete olduğundan fazla ilgi görmemektedir.Genar'ın yaptığı araştıramaya pek güven olmaz vardır altında bir bit yeniği.

Sen yarın bir Vakit birde Zaman gazetes al ve ikisini de oku bak bakalım hangisi gazetecilik dersi veriyor...

Vakit kadar cesur ve korkusuz bir gazete bu ülkede yok...

Yıldırım 05-10-2009 00:00

Alıntı:

K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606244)
Vakit radikal bir gazete olduğu için Ak Parti seçmeni tarafından benim gözlediğim kadarıyla tercih edilmiyor

Tercih edilse 15 milyon oy alan bir parti karşısında 50 bin tirajı olmazdı :)

Vakiti genelde sp li dedelerin elinde görüyorum :) Bir dükkana girdiğinde dükkan sahibinin milli görüşçü oldugunu masanın üstünde duran vakit ve milli gazeteden anlarım :)

Bencede Ak parti seçmeninin en çok tercih ettiği gazete zaman , sabah ve yeni şafaktır .

Vakit istediği kadar ben doğruları yazıyorum desin doğru düzgün şekilde yazamadıktan sonra 50 bin civarında seyreder durur .

Bende vakit okumam Hatta okuyanıda uyarırım .

Tespitleriniz çok doğru.Bende vakit gazetesini sevmiyorum.Beni defalarca yalancı durumuna düşürdü.Birçok abartılı ve çarpıtma haber görüyorum.Hele hele Ergenekon Soruşturması konusunda bazen sapıtıyor.

Seyyah 05-10-2009 00:04

Zaman malatyadada cok tutuluyor cafelerde dükkanlarda sabit aboneler cok görüyorum.Chp lilerde genelde hürriyet milliyet okuyo en fazlada star izliyolar ugur dündar atıyo onlar tutuyo:)

Yıldırım 05-10-2009 00:06

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606249)
Sen yarın bir Vakit birde Zaman gazetes al ve ikisini de oku bak bakalım hangisi gazetecilik dersi veriyor...

Vakit kadar cesur ve korkusuz bir gazete bu ülkede yok...

Ben her gazeteyi düzenli olarak okuyorum.Sizin dediğiniz gibi Vakit Gazetesi'nde habercilik başarıları göremiyorum.

unnamed 05-10-2009 00:10

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606237)
Zaman'ın trajı 800.000'e yaklaşıyor Vakit'in trajı 50.000 civarı.Vakit radikal bir gazete olduğundan fazla ilgi görmemektedir.Genar'ın yaptığı araştıramaya pek güven olmaz vardır altında bir bit yeniği.

kardeş içimden bu konuda zaman gazetsi için tartışmak gelmiyor ama zorla herhalde söylettireceksiniz Vakit Türkiye'deki tüm gazetelere olgunluk dersi ve habercilik dersi verebilcek bir gazete eğer olgunluk dersi verecek gazete çok övdüğün zaman??? gazetesi verirse ortalık samimiyetsiz müslüman dolar!!!ki zman gazetesininde nasıl satıldığını biliyoruz biz noldu neden bu yazılan haberleri abartılı buluyorsunuz benim içimden geçen senin övdüğün gazetenin bu kadar cesareti yok herhalde patronları kızmasın diye yazamıyorlar bundan dolayı olabilirmi? bir arkadaşmızda Vakit gazetesi için yaşlı milli ggörüşcü dedelerin elinde görüyoruz demiş çevresine daha iyi bakmasını tavsiye ederim herkes yaptığı yorumu dikkatli bi şekilde yapsın bi taraflara çamur atma psikolojisinde olmadan...
saygı ve gönül dolusu muhabbetle....

Necip Fazıl 05-10-2009 00:10

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606298)
Ben her gazeteyi düzenli olarak okuyorum.Sizin dediğiniz gibi Vakit Gazetesi'nde habercilik başarıları göremiyorum.

Bak kardeşim köşe yazıları bölümünde sanıyorum Vakit gazetesinin akıllarda kalan habercilik başarıları bölümü açıldı sanırım böyleydi ismi yanlış olmasın da orada paylaşacağız bu haberlerini sen de orayı takip et derim göreceksin nasıl habercilik yapılır diye...

Konu yeni olduğu için henüz fazla haber yok ama yakında daha aktif olacaktır...

http://www.akpartiforum.com/vakitten-hafizalardan-silinmeyen-habercilik-basarilari-t99794.html

Yıldırım 05-10-2009 00:41

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606302)
kardeş içimden bu konuda zaman gazetsi için tartışmak gelmiyor ama zorla herhalde söylettireceksiniz Vakit Türkiye'deki tüm gazetelere olgunluk dersi ve habercilik dersi verebilcek bir gazete eğer olgunluk dersi verecek gazete çok övdüğün zaman??? gazetesi verirse ortalık samimiyetsiz müslüman dolar!!!ki zman gazetesininde nasıl satıldığını biliyoruz biz noldu neden bu yazılan haberleri abartılı buluyorsunuz benim içimden geçen senin övdüğün gazetenin bu kadar cesareti yok herhalde patronları kızmasın diye yazamıyorlar bundan dolayı olabilirmi? bir arkadaşmızda Vakit gazetesi için yaşlı milli ggörüşcü dedelerin elinde görüyoruz demiş çevresine daha iyi bakmasını tavsiye ederim herkes yaptığı yorumu dikkatli bi şekilde yapsın bi taraflara çamur atma psikolojisinde olmadan...
saygı ve gönül dolusu muhabbetle....

Bu yazdıkların Vakit Gazetesi'nin radikal bir çizgide olduğu gerçeğini değiştirmez.Ben Zaman Gazetesi'nide hiçbir şekilde savunmadım.Senin öndüğün gazete diye yazmışsın nereden çıakrdın bunu çok merak ediyorum.Ben Ergenekon Soruşturması'nı çok yakından takip ediyorum ve Vakit Gazetesinde defalarca "bize iftire atıyorlar diyen Ergenekoncularrı haklı çıkarır cinsten haberler yapıyorlar.Ben bu yüzden Vakit gazetesine temkinli yaklaşıyorum.Okumuyorum demiyorum çünki bütün gazeteleri elden geçiririm.
Çamur atmaktan vs. bahsetmişsin burası tartışma bölümü herken senin düşüncelerini benimseseydi bu bölümün ne anlamı kakırdı.

Necip Fazıl 05-10-2009 00:44

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606332)
Bu yazdıkların Vakit Gazetesi'nin radikal bir çizgide olduğu gerçeğini değiştirmez.Ben Zaman Gazetesi'nide hiçbir şekilde savunmadım.Senin öndüğün gazete diye yazmışsın nereden çıakrdın bunu çok merak ediyorum.Ben Ergenekon Soruşturması'nı çok yakından takip ediyorum ve Vakit Gazetesinde defalarca "bize iftire atıyorlar diyen Ergenekoncularrı haklı çıkarır cinsten haberler yapıyorlar.Ben bu yüzden Vakit gazetesine temkinli yaklaşıyorum.Okumuyorum demiyorum çünki bütün gazeteleri elden geçiririm.
Çamur atmaktan vs. bahsetmişsin burası tartışma bölümü herken senin düşüncelerini benimseseydi bu bölümün ne anlamı kakırdı.

Sen Ergenekoncu şahısların lafına bakarak mı gazete seçiyorsun... ???

Varsa öyle Ergenekoncuları haklı çıkaran bir haberi paylaş da bzde görelim... :güzel:

Özgür Çağrı 05-10-2009 00:56

Her zaman diyorum vakit gazetesinin ve onun gayrı resmide olsa internet sitesinin haber yapış tarzı yanlıştır ! Haber yapacağım diye ortalığa sövüyor !

Geçen vakit faşistlik yapıyor dedim . Dediler niye öyle diyorsun

yahu haber okuyorum . Adamlar haber yapmış ''gayrıresmi'' sitelerinde neymiş yeni şafak Ermeni vurgulaya vurgulaya

muhabirinin sözüyle hareket etmiş .

Ne ?

Etnik Milliyetçilik

Hani Milli Görüş Holiganizmi gibi

Onlar gibi düşünmeyince Pis Kafir derler holiganları

Şarapçıda derler :)

Vakitte öyle

Belki haklı yeni şafak olayında fakat öyle bir sunuyorki haberi

Sanki karşısında gavur var hatta haberde birde etnik milliyetçiliğe döküyor işi

İşte bu gibi radikal gazeteler neden okunmaz ?

Halk sıkılır ! Vakiti elime alıyorum bakıyorum sanki Türkiyenin değilde bir örgütün gazetesi :)

Yahu bu kadarmı saldırgan olunur !

Ha Doğanın Haber Yapışı Ha Vakitin

Türkan Saylan hastanede hasta

Doğan yine çarşaf çarşaf demogoji yapıyor

Vakitte haber şu

Gördü işte sonunda gününü nasılda başını örttü sonunda !

Okuyan adam diyor el insaf Vicdansızlar !

Yahu niye düzgün anlatmak varken oraya buraya çekiyorsun ? Niye Müslümanları zor bırakıyorsun !

Ah Vakit senin düzeleceğini görmek acaba bize nasip olacakmı ?

politikaci 05-10-2009 00:58

Zaman'dan,şaşmam.

unnamed 05-10-2009 00:59

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606332)

kardeş kimseye kendi düşüncelerimi benimsetme çabası içerinde değilim burda bi anketi paylaştık sen kalkıp Vakit gazetesinden bahsedersen bu yaptığın örneğe girer ki nedense alınan sadece sen olmuşsun ki eleştiriyi yapacaksan traja göre yada kimlerin okuduğuna göre değil orda yazılan ve çizilen hakkında yapmalısın diğer bir arkadaşta eleştiri yaptığını zannediyor herhalde yaşlı milli görüşcüler okuyor demiş bizler böyle eleştiri yaparsak göbeğini kaşıyan adam gibi eleştiri yapanlardan ne farkımız kalır onuda siz düşünün...vesselam....

Gökmen 05-10-2009 01:02

ZAMAN,dan başka gazete okumam :karizmatik:

Yıldırım 05-10-2009 01:09

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606345)
kardeş kimseye kendi düşüncelerimi benimsetme çabası içerinde değilim burda bi anketi paylaştık sen kalkıp Vakit gazetesinden bahsedersen bu yaptığın örneğe girer ki nedense alınan sadece sen olmuşsun ki eleştiriyi yapacaksan traja göre yada kimlerin okuduğuna göre değil orda yazılan ve çizilen hakkında yapmalısın diğer bir arkadaşta eleştiri yaptığını zannediyor herhalde yaşlı milli görüşcüler okuyor demiş bizler böyle eleştiri yaparsak göbeğini kaşıyan adam gibi eleştiri yapanlardan ne farkımız kalır onuda siz düşünün...vesselam....

Arkadaşım bana zaman gazetesini öven bir tek çümlemi göster...verdiğim traj bilgilerini alıntı yatığım arkadaşın yazdıklarıyla bağlantılıdır.

tyranid 05-10-2009 01:39

bende zaman'dan şaşmayan ak partililerdenim, abone değilim çünkü gazeteyi günlük olduğu gibi pdf olarak netten yayınlıyorlar

Seyyah 05-10-2009 02:35

Unnamed biraz daha alttan alıcı yaz biraz hırçınsın heralde:) Tavrın fikrini çarpıtıyo yanlış anlaşılıyon biraz daha sakin yaz:)

unnamed 05-10-2009 03:47

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606356)
Arkadaşım bana zaman gazetesini öven bir tek çümlemi göster...verdiğim traj bilgilerini alıntı yatığım arkadaşın yazdıklarıyla bağlantılıdır.

kardeş biz seninle anlaşamıyacağız bu anlaşıldı ben yazmamış sende cevap vermemiş ol benim içinde isterlerse geri vitese taktı desinler olsun..sağlık olsun.....

unnamed 05-10-2009 03:49

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606422)
Unnamed biraz daha alttan alıcı yaz biraz hırçınsın heralde:) Tavrın fikrini çarpıtıyo yanlış anlaşılıyon biraz daha sakin yaz:)

eyw.kardeşim alıştım ben ama bu forumda doğruyu söyliyemioyrum artık söyledimmi ne oluoyr biliyormusun???

ordan bi bölüm yetkilisi ya beğenini alıyor yada sana ihtar çekiyo budamı olmadı konuyu kitliyor...

vesselam....

Seyyah 05-10-2009 04:02

Yok be kardeşim hoşgörü sakinlik aşılınca kitleniyo konular oda nadir.Hepimiz kardeşiz burda sana özel muamele olurmu hiç:) cok tartışıyoruma girince olmuyo azda dini konulara resimlere gir sakinleşiyor insan :)Ne güzel forumumuz var:) Biz akpartiliyiz büyük düşünmeliyiz:) Hadi Allaha emanetsin ben yatayım geç oldu.

ismet 05-10-2009 04:08

Tabi görüşülen kişi sayısı az ama genel olarak bir görüş verebilir... Sonuç olarak AKpartililerin Vakit gazetesini okudukları ortaya çıkmış ilginç ama daha ili araştırılması gerekli bu arada gazete okumayanların sayısı da bir hayli fazla burda şu bunu okuyor o onu okuyor tartışması yapmak gereksiz okumayan kişileri nasıl okutabilir o önemli onlan bence. Son olarak da kendi görüşümü belirtmek istiyorum, ben bir Akpartili olarak hiç Vakit gazetesini okumadım ilginç olan Zaman da çok sık okumuyorum. STV yi de izlemiyorum Kanal 7'yi de... Star gazetesi ce Sabah gazetesi aşırı yanlı kesmin elindne alındıktan sonra onları okuyorum... Kanal olarak da Atv, Tgrt, 24, Trt gibi kanalları tercih ediyorum. Vakit okumadım çünkü ben Vakit okudukça CHPliler Cumhuriyet okumaya devam edecek... bu da toplumda ikiliklere yol açacak uclara gitmeye gerek yok bizler bugun Cumhuriyet gazetesini Aydın Doğan Medya organlarını yanlı medya organı olarak görüyorsak, onlar da aynı şeyi Kanal 7, STV, Vakit, Zaman için düşünüyor, eğer onlar bizi yanlı olmakla suçluyorsa Sabah okuyalım Star okuyalım Trt izleyelim Tgrt izleyelim bunların yanlı olduğuna inanmıyorum...

FarukARSLAN. 05-10-2009 13:27

Bi sürü gereksiz laf..
Hep gereksiz..

Gazeteyi tiraj üzerinden hesaplayan "yarım bilmiş"likler gırla gidiyor..

Gazete sadece ele alınıp okunan değildir TAKİP EDİLEBİLİRLİK DERECESİ bazında.
Bunun internet takibi vardır.
İnternet üyelikleri vardır.
Gazeteye para vermeyip net üzerinden takib eden vardır.

Yada gazeteye üye olmayıp internetten üye olup öyle de okur-takib eder kişi bir gazeteyi.

GENAR'ın araştırması "EN GÜVENİLİR VAKİT" diye olmuş.
Yorumda öyle geçiyor.

Koskoca forum...
hepsi başlığa göre yorum yapmış...

Yazık.

Cidden yazık.

Özgür Çağrı 05-10-2009 14:50

Hiç yazık değil

Türkiyede en çok takip edilen internet gazetesinin zaman olduğunu bilmeyenlerde öğrensinler :)

Vakit i yaşlı dedeler milli görüş holiganları radikal İslami kesim okur . Bu açık bunu herkes söylüyor . Çünkü vakit kullandığı dil ile onların kalbini okşuyor !

Vakit Türkiyenin gazetesi değildir !

Cumhuriyet = Vakit

Ertuğrul ÖZGÜL 05-10-2009 14:57

Alıntı:

ESPRESSO Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606622)
Tabikide Gülen cewmaatinin gazetesi ya da ahlaklı (!) gazete vakit okuytacak AKP'liler. CUMHURİYET gibi demokrasinin aydınlık yüzü, tarihi cumhuriyet kadar eski olan köklü ATATÜRKÇÜ aydınlık bir gazeteyiokuyacak halleri yok ya. Tvlere gelince kanal7 deniyor bu da normal. AKP ve zevatı tam körler sağırlar birbirini ağırlar mantığı. En basit örneği bu forum. Yuzde doksanbeş Vakit ve zamandan daha sonra stv ve kanal 7 den haberler veriliyor.. Çünkü vatandaşlara göre bir tek onlar mükemmel ve doğrucu.

çok yanlış bir anket anketi yapan grup zaten belli ney olduğu bu ankete senin gibi birisi yorum yapınca yanlışın karesi oluyor işte....

Neşe 05-10-2009 14:58

çok saçma bir anket olmuş.. gerksiz dialoglara girilmiş.

FarukARSLAN. 05-10-2009 15:33

Alıntı:

K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606649)
Hiç yazık değil

Türkiyede en çok takip edilen internet gazetesinin zaman olduğunu bilmeyenlerde öğrensinler :)

Vakit i yaşlı dedeler milli görüş holiganları radikal İslami kesim okur . Bu açık bunu herkes söylüyor . Çünkü vakit kullandığı dil ile onların kalbini okşuyor !

Cumhuriyet = Vakit

Bak, yöneticisin konumunun seviyesidne konuş.
Ağzının payını alacaksın ama yakışık almayacak.

Aşma haddini.

unnamed 05-10-2009 17:25

Alıntı:

K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606649)
Hiç yazık değil

Cumhuriyet = Vakit

kardeş sen hangi sapık fikre dayanarakcumhuriyet gazetesyile Vakit gazetesiini bir kefeye koyarsın ağzından çıkanı kulağın duysun yoksa duyacakların hiç hoşuna gitmeyecek!!!!:@:@:@

vesselam...

Seyyah 05-10-2009 17:52

Arkadaşlar bu ne hiddet bu ne celal.Tartışıyonuzmu kavgamı ediyonuz?Foruma yeni gelen kardeşlerimiz var yanlış tanımasınlar bizi lütfen sakin olun.Lütfen!
Burası bir oyun forumu deil Akpartinin forumu ağırlığını taşıyalım lütfen.

LeyaL 05-10-2009 21:01

Hem vakit hem zaman okurum.Cumhuriyeti bedava verseler belki okurum.Ne gibi saçmalıklar var diye bakmak için :)

unnamed 05-10-2009 21:14

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 606756)
Arkadaşlar bu ne hiddet bu ne celal.Tartışıyonuzmu kavgamı ediyonuz?Foruma yeni gelen kardeşlerimiz var yanlış tanımasınlar bizi lütfen sakin olun.Lütfen!
Burası bir oyun forumu deil Akpartinin forumu ağırlığını taşıyalım lütfen.

kardeşim benim bildiğim ve herkesce bilinen bir gerçek var ki o da eleştirinin yıkıcı değil yapıcı olması gerektiğidir...
kalkıp ta burdaki arkadaşlardan bazıları ki bunlar bir de bölüm sorumlusu olacaklar!!! yaptığı eleştirilerin ne kadar saçma ve düzeysiz olduğunu görmezlerse artık onlara kullanılacak üslup değişir kibarlıktan çıkar....
hoşgörü ve nezaketin için teşekkür ediyorum sana....

vesselam.....

All times are GMT +3. The time now is 10:22.