Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Kurtulmuş: Gülen Saadet'e tuzak kurdu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=102262)

Necip Fazıl 05-10-2009 23:21

Kurtulmuş: Gülen Saadet'e tuzak kurdu

Daha önce de Fethullah Gülen'i AK Parti'yi destemekle suçlayan SP lideri Kurtulmuş, bu kez 'Gülen gelsin parti kursun' dedi.

http://image.haber7.com/haber/haber7...0093339689.jpg
10 Mayıs 2009 21:37

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Fethullah Gülen cemaatini politize olmakla suçladı. Kurtulmuş, "Seçimde bize tuzak kurdular. AKP ile çok yakın ilişki içinde oldular. Bu çevre ilk kez bu kadar politize oldu. Buyursunlar partilerini kursunlar" dedi.
Haber Türk gazetesinde çıkan habere göre, SP lideri Kurtulmuş, partisinin Gülen cemaatine bakışını şöyle anlattı:
"Biz bir siyasi parti, Fethullah Gülen Hocaefendi ise bir cemaattir. Biz parti olarak, memleketin bütün insanlarına ulaşmayı, onlardan oy ve destek almayı umarız. Dolayısıyla biz Gülen cemaatine ya da diğer başka gruplara, sivil toplum kuruluşlarına da bu ana çerçevede bakarız.

Ancak pratik olarak son seçim kampanyasında Hocaefendi'ye yakın olan kurum ve kuruluşlar Saadet Partisi'ne uzak bir tavır sergiledi. Bunlar AKP ile çok yakın ilişkiye girdi. Daha da önemlisi bu çevre ilk kez bu kadar politize oldu."

Her tartışmada onun ismi var
SP lideri Kurtulmuş, 'Gülen cemaatinden potansiyle kazanmak için özel çabanız olacak mı?' sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"Hocaefendi'yle ilgili sorunlardan birisi şu: Herhangi bir meseleyi tartışıyoruz. Hocaefendi'nin ismi gündeme geliyor. Peki Hocaefendi nerede? ABD'de.

Aslında Türkiye'de siyasette Ergenekon, falanca parti filanca parti konuşulurken, hep Fethullah Gülen ismi ortaya çıkıyor ve bir gölge etrafından tartışmalar yapılıyor.

Başından beri şunu söylüyorum: Eğitim alanında Hocaefendi'nin grubunun hakikaten milletin büyük bir kısmının benimsediği çok güzel örnekleri var.

Hocaefendi'nin yerinde olsam Türkiye'ye gelirdim. Türkiye'de yetkili bir yerde olsam gelmelerinin temin ederdim. Eğer, eğitimin çok üstünde siyasi faaliyetler şeklinde dönüştürmek istiyorlarsa da buyursunlar gelsinler, partilerini kursunlar. Bizim kendi çizgimiz açık ve net. Biz özgürlükçü, adaletçi bir çizgideyiz. Yerli, milli bir siyaset yapıyoruz. Anti-emperyalist ve maneviyatçı bir çizgide siyaset yapıyoruz."

Haber7

Duygu'Seli~ 05-11-2009 01:08

Şimdide Nurcuların Hocasına dadandı..
Va veyla.. (:

Yok hani siyasette herşey olurda..
Bazı olağan dışı şeylerde insana ''bu eksikti'' dedirtebiliyor..

Fetullah Gülen'i yada onun cemaatini savunmam,bağlı değilim,hatta çok açık sözle ifade ederimki; onların bir çok yönlerini gerektiğinde eleştiririm,tasvip etmem..
Ama bir din adamını kendi siyasetine karıştırıp,hele bide üstüne AK Parti'nin adını ortaya koymaları ''bir şey bulamadık bu da iyidir'' düşüncesinden başka bir şey değildir.. Yani yeter ki eleştirelim..

Fethullah Gülen cemaatini politize olmakla suçladı. Kurtulmuş, "Seçimde bize tuzak kurdular. AKP ile çok yakın ilişki içinde oldular. Bu çevre ilk kez bu kadar politize oldu. Buyursunlar partilerini kursunlar" dedi.

Gayet olağan..Nasıl saadet partililer ''EFENDİ HAZRETLERİMİZ BİZE SAADET'E VERECEKSİNİZ'' gibi ifadelerde bulunuyorlar ise,Fetullah Gülen'de cemaatine telkinlerde bulunup,yönlendirebilir,fikir verebilir.. Bunu, yani Fetullah Gülen cemaatindekilerin AK Partiye destek ve değer verdiğini zaten herkes biliyor..Bunun neresi tuzak.. (: Bence Numan bey kendine bir parti kursun..Hakikaten ERBAKAN hocaya,partisine,milli görüşe bu adam yakışmıyor.. Geldiğinden beri daima polemik..Tamam eleştirmek güzeldir.. Olumlu yada olumsuz çok güzeldir..Yeterki yapıcı olsun..Ama Numan bey habire olumsuz eleştiriyor..Kimsenin politikasını beğenmiyor.. O kadar aşmış ki artık paranoyak olmuşş (:

Tuzak kurmuşmuşuz.. (: Vay annesini.. İyide ülkemizdeki nurcuların büyük çoğunluğunun AK Parti'yi desteklediğini zaten hepimiz biliyoruz..Ne güzel..Bunun aksini ifade eden zaten yok.. Neyi ispat etmeye çalışıyor bu adam..? (:

Onu geçtim..Birde Fetullah Gülen'e siyaseti önermiş..Din adamı siyasetçi olmaz..Ya siyasetçi olunur yada din adamı..Onun cematinin AK Partiye destek veriyor olması onunda siyasetçi olmasını mı gerektirir.. Bir siyasi partinin fikirleirni benimsemek,beğenmek güzeldir..Ama işin içine girip siyasete bulaşmak çok daha farklı bir şeydir..

Numan Bey'e muhalefet yetmemiş, kendine rakip şimdide Nurcuların hocasına mı dadanmış..
Biz varız ya.. Biz yetmiyormuyuz kendine muhalif.. Yetmez mi..? (:

FarukARSLAN. 05-11-2009 01:12

Bayağıdır gündeme gelemiyordu Sayın Başkan..
Absürd çıkışlar yapacaksınız ki gündem oluşturasınız değil mi ama :)

Fethullah Gülen cemaatini politize olmakla suçladı. Kurtulmuş, "Seçimde bize tuzak kurdular. AKP ile çok yakın ilişki içinde oldular. Bu çevre ilk kez bu kadar politize oldu. Buyursunlar partilerini kursunlar" dedi.

Herkesin seçimlerde PUŞTLUK yapmasını istiyorsunuz sizin için emi?

Gökmen 05-11-2009 01:23

Haddini aşma Sn: Numan KURTULMUŞ zira soy ismin gibi bazı kirli düşüncelerden kutulamamışsın. Bizler diyormuyuz SÜLEYMANCILAR SP için çalışıyor ve SP,ye ayrıcalık yapıyorlar siz burda adeta PKK terör örgütü gibi bölücülük yapıyorsunuz ve işin en ağır tarfı dava için mücadele eden kesimi bir birine düşürmeye meyl ediyorsunuz buda size ve bulunduğunuz konuma ayrıca partinizin çizgisine yakışmıyor. Hoca efendinin ABD,de kalmasına gelince siz ve sizin gibi zihniyetlerin cesaret dahi edemiyeceği bir dava uğruna bir mücadele sergiliyor o topraklarda Hoca efendi, üstelik GÜLEN efendinin Türkiye,ye dönmesi demek buradaki cemaatlrin baskı altında kalması demektir ve siz bu ince düşünceleri ne yazıkki kavrayamayacak kadar kıt düşünce içerisindesiniz ve ne yazıkki bir parti yönetmeye çalışıyorsunuz bu zihniyet ile...

Bizler sizin hayalini bile kuramadığınız mücadele içinde çaba sarf ediyoruz...

kararlı 05-11-2009 10:05

Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 607138)
Haddini aşma Sn: Numan KURTULMUŞ zira soy ismin gibi bazı kirli düşüncelerden kutulamamışsın. Bizler diyormuyuz SÜLEYMANCILAR SP için çalışıyor ve SP,ye ayrıcalık yapıyorlar siz burda adeta PKK terör örgütü gibi bölücülük yapıyorsunuz ve işin en ağır tarfı dava için mücadele eden kesimi bir birine düşürmeye meyl ediyorsunuz buda size ve bulunduğunuz konuma ayrıca partinizin çizgisine yakışmıyor. Hoca efendinin ABD,de kalmasına gelince siz ve sizin gibi zihniyetlerin cesaret dahi edemiyeceği bir dava uğruna bir mücadele sergiliyor o topraklarda Hoca efendi, üstelik GÜLEN efendinin Türkiye,ye dönmesi demek buradaki cemaatlrin baskı altında kalması demektir ve siz bu ince düşünceleri ne yazıkki kavrayamayacak kadar kıt düşünce içerisindesiniz ve ne yazıkki bir parti yönetmeye çalışıyorsunuz bu zihniyet ile...

Bizler sizin hayalini bile kuramadığınız mücadele içinde çaba sarf ediyoruz...

sonra sonra taha taha yahu sen ne bige adamsın şu memleketin sorunlarınıda çözsene
hatta numan beye konuşma metni yaz
bence asıl sen haddini aşma
bay fanatik

ve ayrıca islam coğrafyası işkale uğrarken milyon küsür masun katletilirken yeraltı ve yerüstü kaynakları yağmalanırken milyonlar köleleştirilirken kelimeyi tevhidi getiren her müslümanın bunlara karşı sert ve şedid durması imanının gerekğiyken
neden o şedidlik siyonizminkiyle baralellik arzediyor
neden ozamanlar biririne nasihadten öteye gidemeyenler
bu gün basit bir eleştiriden bu kadar nahoş kelime üretiyor

bu sağlıklı fikir ürünümüdür

narice 05-11-2009 10:50

keşke düşünceye saygı lafta kalmasa.insanlar polemiklerle seviyelerini ortaya koyuyorlar

HAKK DAVA 05-11-2009 15:58

Hz. İbrahim (a.s) Efendimiz'in bir kıssası var... Bilenler bilir ve anlayanlar anlar...

Bu işler SAFIMIZI Belli etme meselesidir... Kim HAKK' Batıl mücadelesi veriyor, kim bizlerin SIRTINA hançer saplıyor... Durum bundan ibarettir... Fethullah GÜLEN'in almış olduğu İSLAMİ ilme saygım vardır... Ancak bilinmelidir ki Efendimiz'in (s.a.v) vahiy katibi de bir yanılgıya düşmüştür.
..

Dinler arası diyalog, dinler bahçesi, ehl-i kitabta cennete girecek... Bunlar ne yazık ki manevi buhranın yansımasıdır...

------------------------------

Mehmed Zahid KOTKU (K.S) Efendi Hazretlerimiz: "Biz ALLAH (c.c) Rızası için bu davadayız.."
Mahmud USTAOSMANOĞLU (K.S) Efendi Hazretlerimiz: "(Gerçek HAKK yol, bu yol) Genç olsaydım SAADET'te çalışırdım.."
Yahyalılı Hacı Hasan (K.S) Efendi Hazretlerimiz:
"Gidiniz ve bu davada çalışınız..."
Şeyh Nazım KIBRİSİ (K.S) Efendi Hazretlerimiz: "İSLAM Davası bu hareket ile tekrar parlayacaktır, HAKK Dava MİLLİ GÖRÜŞ'tür.."

Selametle İNŞAALLAH...

ishakyilmaz 05-11-2009 16:03

Ne yazık ki sayın kurtulmuş önemli konuların içine tehlikeli eylem ve söylemlerle çekilmeye çalışılıyor!Bu şekilde elde ettiği değeride kaybetmeye çalışmaktadır.Yıllardır dinlendirilen bu meselelere bu şekilde monoton bir üslup ile yaklaşması hakkaniyet duyguları taşımamaktadır.Kendilerinin muhalefet anlayışları gid gide çürüyen muhalefet anlayışına yaklaşmaktadır!

redyellow 05-11-2009 16:15

Numan Kurtulmuşun konuşmasının bazı kesimlerce kasıtlı olarak çarpıtıldığını, başlığa kasıtlı olarak bazı şeylleri atıldığını düşünüyorum.

Mesela bir yerde:

Alıntı:

Seçimde bize tuzak kurdular
deniyor.

Ben konuşmanın içeriğinde BİZE TUZAK KURDULAR bölümünü bulamadım.

Artı yine "politize oldular" diye bir bölüm var, kurtulmuş burda da suçlama yapıyormuş.

halbu ki şu ifade de kurtulmuşun:

Alıntı:

Başından beri şunu söylüyorum: Eğitim alanında Hocaefendi'nin grubunun hakikaten milletin büyük bir kısmının benimsediği çok güzel örnekleri var.

Hocaefendi'nin yerinde olsam Türkiye'ye gelirdim. Türkiye'de yetkili bir yerde olsam gelmelerinin temin ederdim. Eğer, eğitimin çok üstünde siyasi faaliyetler şeklinde dönüştürmek istiyorlarsa da buyursunlar gelsinler, partilerini kursunlar

Bu mudur suçlamak?

Ben burda suçlama görmedim.

Üstelik de İLK KEZ BU KADAR POLİTİZE OLDULAR diyor, yalan mı?

Şimdiye kadar hocaefendi grubu genelde siyasete hep uzak durmuyorlar mıydı?

Şİmdiki tavırlarıyla eski tavırları farklı değil mi?

Bu bir gerçek iken bunu söylemek niye suçlama olsun.

Siyasi hırsla yapılmış bir haber diye düşünüyorum.

Hocaefendiyi yaptığı hizmetler için kutluyorum, ellerinden öpüyorum.

(Hocaefendi= Fethullah Gülen)

redyellow 05-11-2009 16:40

Alıntı:

YALÇIN KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 607573)
Sevgili Abim , belki son dönemler politize olmayı şöyle ifade edersek bir noktada anlaşabiliriz . Malum son dönemler muhafazakar cephe ETÖ üstünde etkili bir haber ağı içinde , gerek Zaman gazetesi gerek Samanyolu tv antidemokratik bütün olayların üstüne gitme gibi fonksiyonu içra ediyor buna paralel olarak kamuoyuna lanse edilmek istenen aksi atmosferin fazlalığıda realite olmuş oluyor belkide bu ön planda olmayı Politize olmak değil sadece hayati bir sürecte demokrasiye sahip cıkma olarak alırsak , bu kurumları politize olduğunu iddia ederek verdikleri haberlerin etkisini kırma calışması olduğunu da anlamış oluruz. Üstüne üstelik kartel medya ve ideolojik cevrelerin bu yargı kararında olayı sulandırmaya calışılması bu politizeyide otomatikman doğuruyor . Kısacası tarihi bir süreci kendi lehlerine cevirmek için uğraşan ideolojik cevreler bu cemaati bilerek politize ediyor onların oyununa gelmemek gerek diye düşünüyorum.

Samanyolunun, zaman gazetesinin ergenekon olayındaki tavrına hiç karşı çıkmadım.

Keşke bu grup 28 şubat döneminde de aynı tavrı gösterebilseydi.

Sayın üstadım:

Bu grup için POLİTİZE OLDU demek bir suçlama değildir.

Ben bunu belirtmek istedim yukarda.

Yoksa son dönemlerde siyasetle içli dışlı olduklarını herkes biliyor.

Numan bey bunu söyledi diye hah numan kurtulmuş fethullahçıları suçladı demek sizin yazınızda bahsettiğiniz güçlerin ekmeğine yağ sürer diye düşünüyorum.

Haber7 nin kartel medya ağzıyla saadetin her söylediğini çarpıtması, işte fethullahcıları suçladı, işte cumhuriyette konuştu vs. demesini doğrusu ben anlayamıyorum.

Bugün cumhuriyette numan beyin bir konuşması olmuş, samanyoluhaber sitesi bunu haber yapıyor.

Aman allahım, ne kadar büyük bir suç işlemiş numan bey.

Yorumlara bakıyorum öyle...

Numan beye şurda konuştun, felana çıktın diye olmadık hakaretleri yapmak müslümanlara bir şey kazandırmaz, akpye bir şey kazandırmaz.

Tam tersi kaybettirir.

Numan beyin veya diğer siyasetcilerin nerde konuştuğu değil, ne konuştuğu mühimdir.

sevgi ve muhabbetlerimle.

redyellow 05-11-2009 16:42

Rahmetli Timurtaş Uçar şöyle derdi:

"Beni bir gün trt'ye çıkarın, bir gün orda konuşayım, islamı anlatayım, gerçekleri anlatayım, sonra isterseniz beni asın!"

TRT timurtaş uçarın konuştuğu dönemde öyle özenilecek, ya ne güzel bir yayın organı denilecek bir yer değildi, tam tersi islama hakaretler yapılan bir yerdi.

Ve timurtaş hocamız DOĞRUYU SÖYLEYEBİLMEK İÇİN o kanala çıkmak için bunları söylüyordu.

Bu vesile ile Timurtaş Hocamı rahmetle anıyorum.

Sevban 05-11-2009 16:55

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 607629)
şeref olursa bir insan da hocamıza laf atmazlar kafese kitlenmiş acılanacak yüzsüzlerdir

Kardeş dediğini çözemedim ne demek istedin...?

redyellow 05-11-2009 16:55

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 607629)
şeref olursa bir insan da hocamıza laf atmazlar kafese kitlenmiş acılanacak yüzsüzlerdir

Çok ayıp ediyorsun, ve vebale giriyorsun.

Unutma:

kem söz sahibine aittir.

Bak sana iki paragraf aktarayım:

Alıntı:

Efendimiz (sas) hiç kimse sakın zinhar annesine babasına sövmesin. Diyor ki sahabi "Ya Resulallah bir insan annesine basına nasıl söver?" Siz birisinin annesine babasına söversiniz, o da kalkar sizin annenize babanıza tepki olsun diye söver. Dolayısıyla siz kendi annenize babanıza sövmüş olursunuz. Ne derseniz onu derler. O sözü siz annenize babanıza karşı kullanmış sayılırsınız. Allah indinde o duruma düşersiniz.

Alıntı:

Annenize babanıza sövmeyin sövdürmeyin. Başkalarının kutsalına sebbetmeyin, uygunsuz laf etmeyin. Onlar da kalkar kutsalınıza sebbederler. Dolayısıyla siz kutsalınıza sebbettirmiş olursunuz. Dinimiz bu terbiyeyi veriyor bize. Dininize karşı öyle bir şey karşısında sükut duramazsınız, mutlaka birşey yapmanız lazım. Bu yaptığınız şey o meseleyi savmaya nasıl olursa yeterli olur, nasıl olursa yetmez ona bakmak lazım bence. Tabir-i diğerle o mevzuda netice almaya bakmak, meseleyi realitelere göre değerlendirmek lazım.
nerden mi aldım bu parağrafları.

Fethullah Gülen hocaefendinin sitesinden.

http://tr.fgulen.com/content/view/9768/10/

ŞEREFSİZLER demek hakarettir, küfürdür.

İyi düşün.

redyellow 05-11-2009 16:58

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 607639)
saygı gösterilecek insanlara saygısızca bulananlara şerefsiz diyorum

Ya bu forumun bir yöneticisi vs yok mu?

Bu nedir ya.

Bu terbiyesizliğe yeter artık, müsaade edilmesin lütfen.

Sevban 05-11-2009 17:04

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 607639)
saygı gösterilecek insanlara saygısızca bulananlara şerefsiz diyorum

Bu yaptığın kaş yapayım derken göz çıkarmaktır kardeşim...

Konuyu okuduğuna bile inanmıyorum senin, bunu bir eleştiri olarak kabul et sakın alınma... Kendini geliştirmeye çalış hakaret etmek en kolayıdır...

redyellow 05-11-2009 17:06

gencdadaşlar nickli kişinin ŞEREFSİZLER şeklinde yazdığı yazıların silinmesini istirham ediyorum.

Foruma bu şekilde bir hitap yakışmıyor, ayıp oluyor.

Ak_Kelebek 05-11-2009 17:08

Gereken yapıldı arkadaşlar gerilmeye gerek yok zaten konu için bölüm sorumluları ve yetkililer zaten var anında müdahale ediliyor.Lütfen konuya devam edeniz..

DadaşAkp 05-11-2009 17:09

demek istedim gülen hocamıza dil uzatmak ona yapılan saygısızlıktır.

Sevban 05-11-2009 17:11

Senin yazdıklarını okumak bile güç kardeşim, hala da ısrar ediyosun... Tam bir cahillik belirtisi, aş kendini biraz aş...

redyellow 05-11-2009 17:12

Sayın ishakyilmaz:

Benim gençdadaşlardan alıntıladığım BENİM YAZILARIMI da da silinki o çirkin ifadeler forumu daha fazla kirletmesin.

Teşekkürler.

redyellow 05-11-2009 17:21

Alıntı:

YALÇIN KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 607644)

Bu noktaya karşı cıktığınıza dair ima içinde bulunmadım güzel abim, sadece bu cephenin haberlerini itibarsız bırakma adına , Fethullah Gülenin kamuoyu önünde tartışılmasına olanak sağlayanların ana gayesinin ne olduğunu ifade ettim .

Eyvallah üstadım.

Alıntı:

O dönemin keskin kılıcı bütün mana kök alemini felc etmiştir . Yıllardır yapılan örülen calışmaları felc etmiş hazımsızlar . Hala devlet refleksleri bile o gündeki muhafazakar cepheyi nazara alarak bir çok insani dönüşümün önünü alıyorlarlar şeriaat vaveylaları ile , o dönem bir akımı ideolojik kıskactan kurtarmanın bu günler adına yapılan geniş hizmet ile manidar görüyorum. Belki o gün vicdani olarak yıkımın enkazına girmedin ama bu gün enkazları absorbe edecek kadar güçlüsün , dünü zayi edenler bu günün zayi olmasına sebep bulamıyorlarsa bence yerinde bir karar tabii bu benim görüşüm güzel abicim.

Evet o dönem çok zor bir dönemdi, katılıyorum.

Ancak bu grup o zaman şimdiki tavrını ortaya koysaydı, yani adaletten, haklıdan yana, cuntacılara, zorbalara karşı dik durabilseydi o dönem emin olunki daha rahat atlatılabilirdi.

İktidar yanlız bırakıldı maalesef.

VE nazlı ılıcak kadar olamadı bu grup.

O zamanki tavırları yanlıştı, şimdiki tavırları doğrudur.

Bakın akp iktidarda ve ben akpli değilim, ama bugünki tavırları doğru diyorum.

Alıntı:

Siyaset ile içli dışlı olarak görmüyorum bu gelişmeyi sadece kartel medya insanların algısını bu yönde kullanmayı istiyor. Cünkü herhangi birinin güçünü kırmak onun her daim sahne önüne cıkarmak ile olur aşınmalar pasifize olmalar hep bu süzgeç dairesinde oluyor . Bu erimeyi Fethullah Gülen hareketini benimsemiş olanlar kabul etmez . Medya önce sizi ön plana alır sonra sizi aşındırır . Hem bu cemaat bir çok siyasi iktiadar ile hizmetlerine devam etmiştir bir dönemler Ecevit dış ülkelerdeki okulların acılmasına olanak sağlayan politik zorlukları aştırmış o dönemlerde bu kanat için Ecevite oy verdiler demişlerdi halbuki böyle bir dayatı ve yönlendirme yoktu .

Elbette tam anlamıyla içli dışlı diyemeyiz belki ama mesela bundan bi 15-20 seneki önceki tavırlarıyla şimdiki tavırları arasında ne kadar büyük bir fark var değil mi?

Siyasete bakışları, siyaset arenası içerisindeki duruşları vs. çok farklı.

Alıntı:

Numan beyin asıl maksatını bilmeden kendisi için yorum yapma mücadelesi içinde olamam eğer Türkiye partisi o lmayı şiar edinmiş biri bu akımın mensuplarını suclayarak bu ufkunu zayi etmez zaten

Katılıyorum. Asıl maksatını bilmeden yorum yapmak yanlış olur.

Ve numan bey bu akımı suçlamak gibi bir şey yaparsa yanlış yapmış olur.

Alıntı:

Öyle tuhaf sürecten geçiyoruz ki , Cumhuriyet gibi darbeci kanatın bünyesinde Numan beyin konuşmaşı beni üzer ama sonuçta siyasi bir lider vardır bir bildiği der sineye cekerim . Yalnız islami cevreleri fırsat bulduğunda her daim zehirleyen alanda Numan beyin koşturmasını anlamak güç .

Bu şekilde bir eleştiriyi her zaman alır başımın üstünde taşırım.

Ama lütfen samanyoluhaber sitesine girin ve o haberin altındaki yorumlara bir bakın.

Eleştirmek değil ki.. adeta yargısız infaz yapıyorlar, adeta hainlik, ihanetle suçluyorlar.

Bu doğru değildir.

Numan bey cumhuriyet iyi bir gazetedir, islama karşı bir tavrı olmamıştır felan mı demiş?

Elbette hayır.

Benim için cumhuriyet gazetesi ile cnn arasında, startv arasında, milliyet, hürriyet arasında hiç bir fark yoktur.

Hemen her gün cnnde bir bakanı konuşan, doğan grubunun gazetelerinde boy boy haberleri olan, ropörtajları olan bir partimizin taraftarlarının, numan beyi ihanetle suçlaması ayıptır.

Alıntı:

Saygı ve sevgi bizden güzel abicim
Allah razı olsun.

Dualarımla...

DadaşAkp 05-11-2009 17:22

silinmesi taktirle karşılarım teşekkür ederim son sozum bu konuda saygılı olmayan bir kimse şerefli değildir.

redyellow 05-11-2009 17:26

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 607671)
silinmesi taktirle karşılarım teşekkür ederim son sozum bu konuda saygılı olmayan bir kimse şerefli değildir.

offff offf....

Bir insan bu kadar mı inat olur yahu?

Yazık çok yazık.

saygısızlık ayrı bir şeydir şerefsizlik ayrı bir şeydir.

Birisine saygısızlık yapıyorsun diyebilirsin ama tutup da ona şerefsiz demek ayıptır, çirkindir.

DadaşAkp 05-11-2009 17:31

bu söz ne diye dokunur sana senden başkası sölemiyor o kişi senin hayranınmı red yollew ismi bile yabancı

redyellow 05-11-2009 17:33

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 607681)
bu söz ne diye dokunur sana senden başkası sölemiyor o kişi senin hayranınmı red yollew ismi bile yabancı

Nerde kötü bir söz olsa bana dokunur arkadaşım.

Ben öyle bir adamım ne yapayım? kötü bir şey görünce uyarıyorum, kötü bir söz duyunca uyarıyorum.

İster bir abi sayın, ister bir arkadaş sayın ben uyarı görevimi yapıyorum.

Bir insana ŞEREFSİZ demek vebaldir, yarın bunun hesabını vereceğiniz bir yer vardır.

Ha benim ismime mi takıldın?

Boşver.

ŞEREFSİZLER lafının kötü bir şey olduğunu anlatamadım ki ismimi anlatayım.

Öncelikle üslubunun çirkin olduğunu kabul et, sonra ismini anlatırım.

DadaşAkp 05-11-2009 17:36

ben sözümden dönmem bu kadar

Sevban 05-11-2009 17:36

Kardeşim sen diye hitap ettiğin muhterem, belki baban'dan yaşlı... Biraz saygu yahu...

ishakyilmaz 05-11-2009 17:48

Eleştirininde mutlaka bir dozajı,sınırı olmalıdır.Sırf eleştiri yapacağım diye insanların onurlar ile oynamak dürüst ve samimi olmadığımızın göstergesi olsa gerek!

DadaşAkp 05-11-2009 17:57

AYNEN

redyellow 05-11-2009 18:07

Sayın yalçın karaca üstadım:

Yazınızı bazı bölümlerine katılıyorum, bazı bölümlerine katılmıyorum.

Ancak hala hakaret etmekte ısrar eden bir arkadaşın yüzünden bu konuya daha başka yazmak istemiyorum.

Umarım beni anlıyorsunuzdur.

saygı, sevgi ve muhabbetlerimle.

All times are GMT +3. The time now is 01:33.