![]() |
İzmire gidiyoruz Fenerbahçeliler otobus kalkıyor
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/otobus100.jpg
Fenerbahçeliler otobusümüz kalkıyor izmir izmir yolcusu kalmasın BJK liler gelmesin yer yok:V |
bizde canımıza susamadık zaten :)
gs-fb olaylı maçını unutmuş değiliz... kim güvenir size :) |
Alıntı:
Ben diyorum FBliler otobus kalkıyor meğersem nazlı hanım otobuse binmek için hemen yorum yazmış şüppelendim SEN gücükken Fenerliydin sanırım :hmm:hmm |
hiçte bile :V
altına yorum yazmışsınız bjk liler gelmesin diye :) zaten sizden başkada fenerli göremiyorum ben şuan:hihi2: |
boynu bükükmü gitcem izmire tek ben ehliyetim yok Nerde fenerliler beni yanlız bırakmayın kartallar alay ediyor bide:utangaç::utangaç::utangaç::utangaç::utangaç:
|
Olay istemiyosanız kupayı bize verin ona göre :w::w::hihi2:
|
İzmir'in havası bozuldu zaten :)
|
Alıntı:
|
izmiri yine ergenekon kana bular beşiktaşlılar bu maça gelmeyin :D:D
|
Alıntı:
İzmiri hiç sevmiyorum zaten..Bari Kayseri'de oynansadı maç. |
akşama kartalın tüylerini yolacağız
|
iyi alıştınız siz yolmaya :) aslandan biliyorz
bu defa umduğunuzu bulamayacaksınız ama :) demiştimmmm :) |
yeter artık valla ben sıkıldım artık bana sıkıntı bastı bu 26 yıldır kupa alamamasına fenerin..
inşaallah bu akşam fener kupayı alır. deeeeeeeeermişiiimmmmmmm :w::w: canım artık alışmış olmalısınız..ha 26 yıl ha 27 yıl farkmez yani.. bu akşamda alamayıverin :w: |
:w::w::w: O Rüştü değilmi otobüsün üzerindeki resimdeki ;D desene kalecide bizden çok yersiniz bu maç :utangaç: :w::w:
|
kartallar aslanalar nasıl anlaşırlar etciller bir olmuş saldırırlar bide akşam aslanı kartalı 2sini birden yeneceğiz bizim dede işini bilir:w:
|
Alıntı:
Tabi hayal kurmaya para almıyoruz istediğin kadar kura bilirsin :w: |
bizimkisi hayal değil akşam kartal tüylerini nasıl yolacak görcek
|
katal değil "kartal" :)
yolmaya kaldıysa sizin yolunacak tüyünüz de yok ama neyse dalga geçmiş olmayayım... sonuçta ufakta olsa takımınız sizin :) :) |
Alıntı:
|
Uzatmaya gerek yok HAK EDEN KAZANSIN.
|
:)
Neyse yolamasakta öyle yada böyle kupa bizim (: Yani bizim olmalı aksi olmaz ;D:w::hihi2: |
evet biz kazanalım gerisi mühim değil beşiktaşlılar hadi iyisiniz şampiyonsunuz gibi
|
Alıntı:
:w::w::w::w::w::w: |
Alıntı:
tamam diyorum akşam görüşürüz diyorum kendi kendime ama bakıyorum ki sizin vukuatlarınız bitmiyor burada :) |
Alıntı:
;ı:;ı:;ı:;ı: silemiyorum değişiyorum elimizde ne varsa kullanıyoruz şartlar zor değişmek kolay geldi de:evet: |
Alıntı:
|
yanlış yazdım temem ne kızıyorsunuzki Fenerbahçeliyiz
|
Alıntı:
Ben kızmadım..Anlamadığınız için anlattım..;1;1 Hakkınızı helal edin. |
Fenerbahçelileri birbirine de düşürdük
tamam bir kupa kaldı geriye :D |
Alıntı:
Birbirimize düştüğümüzü kim demiş (: Kardeşime anlattaım ;1 Hayal kurmak güzeldir..Kupa felan ;D:hihi2::w:;) |
ama baykal demeyinnnn :ağla:
|
Alıntı:
|
Gecen sene antalyada calışıyordum bjk mağasına girdim babama hediye alım dedim harbiden süper kıyafetleri vardı 80 milyona ÜST eşofman sırt bölümü tamamen kartal resmi vardı kolları kanatlı şekli anlatmakla bitmezdi alım dedim ama cok siyah kıyafet rengi vardı toz kapar diye almadım:w::w::w::w:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:35. |