![]() |
İzmir'deyiz !
Beşiktaşımız, Fortis Türkiye KupasıFinal karşılaşması için İzmir'e ulaştı.
Fortis Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaşımız, kampta bulunduğu Ankara'dan, özel uçakla maçın yapılacağı İzmir'e ulaştı. Beşiktaş kafilesi, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelişinde bir grup taraftar tarafından karşılandı. İzmir'e gelen siyah-beyazlı ekipte, Arjantinli Delgado kadroda yer almıyor. Sakatlığı tam olarak geçmeyen golcü futbolcu Mert Nobre ise kafilede yer aldı. Kaynak: Anadolu Ajansı |
:w: Ne antrenman,ı yahu bu saatten sonra antrenmanmı olur nazlı kardeşim :)
Akşam Fenerbahçe,yi kupanın içinede su gibi içeceğiz ;D |
sabah yayınlanmış ya o yüzden.. haberleri okurken dayanamadım ekleyeyim dedim
ama onlarında antreman yapacakları tutmuş, ama yapmasınlar tamam :D |
Alıntı:
Komiklsiniz Gökmen abi..Boğulmayın sonra ;D |
Bu kupayı almalıyız, işin ucunda orjinal forma var... :)
|
bekleyelim görelim....
derbinin intikamı söz konusu :) |
evet kesinlikle
gerçi öyle bir ihtimal yok ama bir ihtimal işte yenilirsek bende 1 hafta fb imzasıyla dolanacağım :) ama tabi mümkün değil tam tersi yeneceğimiz için bjk imzasıyla gençdadaşlar kardeşim dolanacak forumda :) :) |
Alıntı:
Takımına güveniyorsan gel iddalaşalım varmısın :) |
Alıntı:
|
YENİLEN İMZASINI BJK VE FB LOGOSUYLA BİR HAFTALIĞINA DEĞİŞTİRSİN ...
:D :D böyle bir iddia içerisindeyim forumun için bitane çakma beşiktaşlı olacak yani :) |
Alıntı:
|
yok beşiktaşlı o ... nevrim döndü...
fenerlilerle uğraşmaktan :D |
Alıntı:
Katbede imzasında tam 1 hafta boyunca şu yazıyı taşıyacak. Alçaklara Kar Yağdı Üşümedinmi...(FENERBAHÇE) Sen Bu İşin Sonunu Düşünmedinmi...(FENERBAHÇE) Kupanın Fatihi En büyük BEŞİKTAŞ... Anlaştıkmı.:güzel: |
Valla uğraşmayın kötü çarpılırsınız olan size olur üzülürüm sonra (:
|
offfffffff süper bence gökmen kardeşim harika
sanırım bende kullanabilirim bunu değil mi bende derken gençdadaşlara ileticem maç sonrası imzasına yerleştirsin :D |
Alıntı:
Lafı uzatma varmısın yokmusun :) tabi takımına güven meselesi bu seni anlya bilirim yoksan şayet :w: |
Alıntı:
ya da bükemediğin el öpülür felan (: Yani biz kazanıcaz zaten siz düşünün de.. (: ;D |
:w::hihi2:
demek bir bjk imzası yeterli olur :hihi2: |
Alıntı:
FENERBAHÇE,Lİ olduğunu belli ediyorsun hemen :w::w: işine gelirse ya bunu kabul et yada sen kazandın abi bileğiniz bükülmez de ;D |
Alıntı:
Varım tamam ya. Kupa bizim nasılsa..Benim şüphem yani şeyy.. hımm... yok :w::w: Biz kazanıırsak siz aynısının beşiktaş versiyonu tamam mı anlaştık ? :güzel: |
Alıntı:
Tamamdır kardeşim :) ebabil kuştur sözünden dönen ;D |
Alıntı:
Başarılar ;D |
Alıntı:
ALLAH c.c razı olsun başarı bize başarısızlık size ;D |
Alıntı:
İşte tipik bir beşiktaşlı (: :P: |
TAKIMINA GÜVENEN ÇAKMA BEŞİKTAŞLI ARKADAŞLARIMMM
NERELERDESİNİZ ...? |
Kimmiş o çakmalar çıksınlar ortaya bakiim ;D
|
birtanesi geldi bile :D
DİYORUM Kİ Alçaklara kar yağdı üşümedinmi? Sen bu işin sonunu düşünmedinmi? :) :) |
Düşündüm tabii.:ayutandım: Suç bende değil o adamı hoca diye takımın başına getirende.. Ben bile orada olsam alırdık kupayı ya.. Alex i ne demeye ilk 11 e sürer anlamadım ki.. :@ |
Alıntı:
Siz dua edin bizimkiler atamadı gollerin yarısını... ;ı: |
Alıntı:
Enayiler kaçırdınız bari erdından yemeyin... Şans sizden yanaydı kabul edin |
Alıntı:
Güleyim bari yaaa... 1 - 0 iken bobo boş pozisyonda topa dokunamadı... 1 - 1 iken bobo karşı karşıya bir pozisyon kaçırdı... Tello yine karşı karşıya bir pozisyonda kaleci topu kurtardı... Tellonun bir topu direkten döndü... ;ı: ;ı: ;ı: |
Alıntı:
Yine güizanın kaçırdığı, Semihin kalecinin üzerine nişanladığı, Alex in kaleyi sıyırdığı pozisyonlar? Bunlar 1-1 ve 2-1 ken ... |
Alıntı:
:hihi2: Alex 30 metreden şut çekiyor onu pozisyon diye yazıyorsunuz yaa helal vallaa... :hihi2: semih in pozisyonu da gol pozisyonu değil idi... :hihi2: |
Alıntı:
|
Semihin ki nasıl değil di ya..
|
aradaki fark biri uzaktanda olsa golü attı
biride gol atamadı,topa vurduğuyla kaldı :D |
All times are GMT +3. The time now is 21:59. |