![]() |
Deniz Feneri'nde suç unsuru bulunmadı
CHP lideri Deniz Baykal'ın siyasi malzeme yaparak iftira ve asılsız iddialarda bulunduğu Deniz Feneri Derneği'nde yapılan inceleme sonuçları açıklandı.
İçişleri Bakanlığı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen Türkiye Deniz Feneri Derneği’ne yönelik adli soruşturma kapsamında istediği, derneğe ait denetim raporlarını başsavcılığa gönderdi Milliyet’in aldığı bilgiye göre, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın geçen yıl eylülde verdiği onay üzerine Deniz Feneri Derneği’nde başlatılan denetim tamamlandı. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi denetçilerinin yaklaşık 6 aydır derneğin İstanbul‘daki merkeziyle Ankara’daki şubesinde yaptıkları denetimler sonucu derneğin yürütme organlarınca yapılan iş ve işlemlerde herhangi bir suç unsuru bulunamadı. (Milliyet) |
haberin kaynağına bakılırsa milliyet hayret nasıl olduda deniz feneri hakkında suç unsuru bulunmadı başlığı attı. :D
|
Sonunda açıklanabildi...
Çok dua etmişlerdi bişey çıksın diye ama ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
İstediğiniz beğeni olsun tabi veririm (: |
Alıntı:
İstisna oluyor demekki (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hangisine güveniyorsanız ondan öğrenin..Biz güvendiğimiz kanalı ve gazeteyi takip ediyoruz...Eleştirmek ne haddinize..?! |
Haber eğer ki doğruysa kaynağı çok mühim değil gibi geliyor.
Eğer ki Milliyet doğru haber veriyorsa tabiki eleştirilemez ama yanlış haber veriyorsa tepkiyi ortaya koymak hiçte yanlış bir tutum değil sanırım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İşte bu çifte standarttır. Vakit ve zaman gibi islami kesimin gazeteleri hep doğru tarafsız haber yapıyorlar oysa Doğan gazeteleri hep iftiracı. Bu kadar çifte standart olmaz. Biraz aklı başında düşünün. Bu haberin aksi islami gazetede olsa idi. Ne yapacaktınız? Yalan iftira mı diyecektiniz?
|
Alıntı:
:) Kimmiş sefalet içinde olan ?hani nerde? (: Ben göremiyorum şahsen |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gülerim sadece..At mı dediniz ? :w: |
Ben olsam hükümetin yerinde buna karşı olarak vakıfları araştırırdım özelliklede koç ve sabancı vakıflarını...
|
Bu konu böyle uzar gider..
Bence bir yerde son verilmeli..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin savunduğun zihniyetin geçmişte kafmıza geçirdiği o at geminden kafanı sağa sola çevirmesini bilirsen herşeyi göre bilirsin anlaşılan senin kafana gemden fazlası geçmiş ve boynun tutulmuş... |
Alıntı:
Siz merak etmeyin herşey karşılıklı bizim yaramız yok o yüzden rahatız alnımızda açık, hükümet hepsini elden geçirecektir ben buna inanıyorum ve kim ak kim kara ortay çıkacaktır siz rahat olun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Atatürk ve Laikliği kullanmak gibi sanırım... |
Alıntı:
|
Hiçbir zaman yalan haber olmadfı ki. Tarafsız bir bakış açısı ile olanlar yazıldı. Acaba yazılanlar sizin işinizer gelmediği için deniz feneri ile ilgili haberlere yayın yasaği getirtilmişolmasın?
|
Alıntı:
doğan medyasının yazarlarının yorumlarına bakarsanız hep ak parti karşıtı haberlerin yer aldığını görürsün. |
sen saadece kac gazeteden bır ıkı kısının bır kac munferit olayı temcıt pılavına cevırdın o ayrı ya vakit ve zamanınkiler neyın nesı soyle bana. İslam ahlakı deryıpte hakaret ve kufurlere varan yazılar. hatta b u fortumdada cıkmıstı turbanlı bır yazarın laık kızlar cumhurııyet mıtınglerınde koca bulsun gıbısınden ıgrenc mıde bulandırıcı yazılar he bunalra ne dıyeceksın? Başbakanın ucagına alınan gazxetecılere bak vakıt zaman bu gun taraf hep akp medyasının yazasrları akp destekcısı yazarları
|
Alıntı:
Siz anlaşılan sabah, öğlen ve akşam öğünlerinde sürekli türban yiyorsunuz zira her konuda bu türban meselesini açtığınıza göre :karizmatik: beyniniz türbandan sulanmış. Çuval meselesine gelince, Türkiye,nin askeri birliğine ayırdığı bütçeyi hatırlatmama gerek yok sanırım bunu bilecek kadar kafanız çalışıyordur umarım, askeri birlikteki komutnlar bıraksınlar o zaman görvlerini onuda BAŞBAKAN yapsın, o kadar bütçe ayrılıyor kıçlarını büyüteceklerine yiyip içeceklerine gitsinler görevlerini biraz icra etsinler. Üstelik doğuda onca masum evladın canına kıyılıyor o kadar ve çoğu silahı ellerin dahi almamış gencecik fidanları sürüyorlar çatışmanın ortasına, kendileride batıda fink atıyorlar... |
Alıntı:
sizinde işinize gelmiyor nasıl fanatik deniz baykılcı olduğunuz ortada, Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.buzcevheri.com/wp-content...lin_gripin.jpg |
Neo oldu neden sildin. İşine gelmedi değilmi yazdıklarım. he sizler kimsşizniz nesınızkı yok Ataturku LAIKLIGI sıyasete alet etmeyın dıyorsunuz ne curetşle. sızler su anda sıtede olan Ataturk gıortuntulerını bakın ve turkıyenın prensıplerını ogrwenın oldu mu Sızler turbanı alet edıyorsunuz yok turban yasagı kalkacak bılm em ne dıye zırbvalıyorsunuz ya.
|
Alıntı:
|
Benim islamcı kafamda sadece ALLAH c.c ve Peygamberim,iz s.a.s var zira sen ve senin gibiler nerede ise haşa tövbe huzurdan ALLAH c.c dan. Atatürk ve Laikliğe tapar duruma gelmişsiniz ve yakında bunun içinde bir ibadet hane talebinde bile bulunursunuz ve ben buna pek şaşırmam açıkcası...
|
Türbanı siyasete alet edenler belli..
Uzatmanın lüzumu yok.. Burada bulunma sebebiniz belli.. |
Ben size dıyorum su anda sitenizde ATATÜRKÜNbir görüntüsü var onu izleyin bir zahmet ben hiçbir şey demiyorum. Zira AKP lıler anırmayı pek severler fazla onunuze arpa koymayacagım dagha fazla kı daha fazla semirip daha çok anırmayasınız. Tamam mı o su anda ki sıtedekı ATATURK videosunu ızleyın oldu mu. Bızlwer alet etmıyoruz ATATUREK LAIKLIK CHPbu uc olgu turkıye cumhurıyetının uclu sacayadır. asla yıkılmaz parcalanmaz. BUNU DINCI KAFANIZA SOKUN.
|
Alıntı:
|
hadıoradan hadı oradan chp nın forum sıtesı bıle yok bu bır ıkıncısı bu zmana kadar denız baykalla ve akp alehıne erdogan aleyhıne muhalefet yz<ılar haberler yazssam provakator dıye ıftıra attınız sızler ve daha fazlası. Ayrıca gokmen kafanın ıcınde ataturk de olacak cunkı bu ulkenın kurucusun saygı gostermek zorunbdasın ATATURKE SAYGI GOSTERMEYE MECBRSUN ISTESENDE ISTEMESEJNDE BEGENMIYORSAN IRANA GIT KARTDESIM SENI TUTAN YOK GOKMEN
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizler Atatürk,ün bile kemiklerini sızlatıyorsunuz sizin gibi nesile baktıkça üzrinize tükürüyordur... |
All times are GMT +3. The time now is 01:21. |