![]() |
AK Kayseriden , AK Foruma Selamlar Olsun . . .
Selamınaleyküm AK Kardeşlerim. Ben Kayseri'den Yusuf Doğan
Herkesi sevgiyle selamlar , hayırlı forumlar dilerim :gül: |
Ve aleyküm selam kardeşim... hoş geldin sefalar getirdin... inşALLAH daimi olursun... hayırlı forumlar dilerim... :)
Bu arada imzan da çok güzelmiş... :hihi2: |
Hoşbulduk ALLAH c.c razı olsun , imzam aslında bir tepki mesajıdır Fenerbahçeye. Ben koyu bir Fenerbahçeliyim çünkü (-: Bende herkese hayırlı forumlar dilerim
|
Aleykum selam Güzel kardeşim hoş geldin aramıza daimi olman dileğiyle.
|
Hoşbulduk turkuas
|
ve aleykum selam hoşgeldin
|
Alıntı:
Senda hoş celdun hemşerum... Ne zaman celdun da benum haberum olmadi yaaa... Potomya'nun neresinden bu arada... :karizmatik: :karizmatik: :karizmatik: |
Ve aleyküm selam Yufuf bey hoş geldiniz,sefalar getirdiniz.Daimi olursunuz inşaALLAH.
Hayırlı forumlar dilerim.. :çiçek: (bu arada kırmızı ile yazmak yasak olduğu için farklı birk tercih etmenizi rica ediyorum.ben sizin yerinize rengi değiştirdim imzada ki kalabilir.;1 |
Aleykümselam.
Hoşgeldiniz... |
Ve aleyküm selam..
Hoşgeldiniz..Üyeliğiniz hayırlı ve daimi olur inşAllah.. Yusufyüzlü ne güzel bir isim.. |
aleyküm selam..Hoşgeldiniz
|
Aleykümselam kardeşim aramıza hoşgeldiniz.Daim olmanız dileği ile.
|
Cümleten hoşbulduk arkadaşlar. Kırmızı ile yazmak yasakmış öğrendim , bundan sonra yazmamaya dikkat ederim inş. LeyaL kardeşim YusufYüzlü isminin güzel olduğunu dile getirmiş. Sağolun çok naziksiniz hepiniz. Herkese tekrardan teşekkür eder , hayırlı forumlar dilerim
|
Aleyküm selam, hoşgeldiniz...
|
Aleyküm selam yusuf kardeş hoşgeldin aramıza...
|
Hoşbulduk arkadaşlar , sağolun
|
Aleyküm Selam hoşgeldiniz.
|
Hoşbulduk Tarantula_
|
hoşgeldin kardeşim güzel dakikalar geçirmeni temenni ediyoruz. Hayırlı paylaşımlar
|
Hoşbulduk olcayatay , teşekkür ederim
|
Aleykümselam......hoşgelmişsiniz..
Daimi olmanız temennisiyle....hayırlı paylaşımlar... |
Hoşbulduk gönülden , sağolun
|
Hosgeldin abi kalici olursun insallah seni burda görmek cok güzel
|
VEALEYNA ALEYKÜM SELAM HOŞGELDİNİZ ARAMIZA BENDE YENİ ÜYEYİM AMA ÇABUK ALIŞIRSINIZ MERAK ETMEYİN VE ŞÖYLE BİŞEY VAR ASLA BURDAN KOPAMAZSINIZ. AMA BU İİİ BİŞEY.....
|
Hoşbuldum sevgili hemşerilerim. Ben burda hem kalıcı hemde yapıcı olmaya geldim ALLAH izin verirse yıkıcı ya da gidiciyi olmaya değil.Hep birlikte nice AK günlere inş. İlgilinizden dolayı bütün kardeşlerime teşekkür ederim
|
hoşgeldiniz
|
Hoşbulduk
|
aramıza hoşgeldin kardeşim fotoğrafına bakıyorum kenan imirzalıoğluna çok benziyorsun, üstelikte yakışıklısın maşallah... ;)
|
Alıntı:
|
Aleykümselam...hoşgelmişsiniz...
Daimi olmanız temennisiyle...hayırlı paylaşımlar dileriz... |
Hoşbulduk , teşekkür ederim
|
All times are GMT +3. The time now is 02:36. |