![]() |
Bacılarıma...
Ölüme vurgun yüregimde bir sevda başörtüsü
Kırık kalplerde nur olur başörtüsü Bacımın, annemin namusu başörtüsü Sana uzanan eller kurusun, kurusun başörtüsü. YÜREGiNDE Allah KORKUSU, BAŞINDA BAŞ ÖRTÜSÜ KÜFRE İNADINA AYAKTA BENİM BACIM ANLINDA GÖK YÜZÜ NURUNA KURBAN OLSUN BİNLERCE MÜCAHİDİNİZ SİZ İSTEYİN BİZ UĞRUNUZA CAN VERİRİZ SİZ AÇMAYIN BAŞINIZI BİZ SİZE SİPER OLALIM KAHIR DOLU ÖMRÜNÜZE BİR NEFES OLALIM... |
Bacılarıma...
çok güsel di teşekkürler
|
Bacılarıma...
Alıntı:
|
Bacılarıma...
Bu ne kadar güzel bir şiir Allah c.c. razı olsun . |
Bacılarıma...
güzel bir paylaşım için teşekkürler .
|
Bacılarıma...
çok güzel olmuş emeğine sağlık Allah razı olsun
|
Bacılarıma...
saool
|
SİZ AÇMAYIN BAŞINIZI
BİZ SİZE SİPER OLALIM KAHIR DOLU ÖMRÜNÜZE BİR NEFES OLALIM... __________________ Allah razı olsun. çok güzel paylaşım |
Bıyık yasaklansa bacılarımız erkek milleti içinde bıyık şiirleri yazar mıydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum bazen.. Başörtüsü mücadelesi verilsin ama şiirler yazmak saçma geliyor bana..
|
Herkes duygularını farklı şekillerde dile getirir.O şekilde kendini tatmin eder ya da bir nebzede olsa rahatlar. Kardeşimiz de zamanında bu konudaki duygularını bu şekilde dile getirmiş. Bunda yanlış bir şey yok.
Keşke benim de bu şekilde bir meziyetim olsaydı da o şekilde içimi döküp rahatlayabilseydim. Neyse..yazı gerçekten güzel..Allah hakkımızı koymayacaktır inşallah.. |
Alıntı:
Mantığa davet ediyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ay ve Araba misal...Nasıl ama...:w: |
oldu olacak beyazıt meydanında keman eşliğinde okuyalım bu şiiri...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen yazı yazarsın derdini anlatırsın.Biri rap yapar derdini anlatır. Velhasıl herkes duygularını farkı şekillerde dile getirir. Şekillerden çok ben bence içi önemlidir. Eğer derdimiz ortak ise probleme gerek yok diye düşünüyorum. Zira bizler alanları boşalttık boşaltalı hep kirli eller kullandı. Küf tutmuş edebiyatımızın tekrar şahlanması yolunda bu tür şiirler bence ayrıca takdire şayan. |
Başörtüsü farzdır.Bıyık isteyen koyar onun için başörtüsü herzaman önemlidir . tabi şiir konusunda fikirler başka olabilir.herkese herşey güzel gelmeyebilir (:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Biri kalkmış gayet iyi niyeti ile bir şeyler yazmış çizmiş , birileri de bunu küçük görüyor , gerek yoktu böyle bir şeye deniliyor.
Hani Allah'tan şiiri yazan kardeşimiz bugün burada değil ,çok önceden yazılmış bir yazı. İnsanları kolayca incitmek , kalbini kırmak marifet olmuş birilerince. Beğenmediysen yapmazsın yorumunu , olur biter. Bu çok zor olmamalı. |
Yahu arkadaşlar adamlar üzerinde ''inna fetahna leke fethan mübina'' ayetinin yazılı olduğu üniversite kapısında başörtülü bacılarımızı jopluyorlar...
Allah aşkına sizin şiirlerinizlemi zulme son verecekler? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zira benim bildiğim sen ömer hocayı seviyorsun ömer hocada ezgi yapıp derdini dile getiriyor yaptığı ezgiler sorunu çözdümü hayır.O zaman eleştir ömer hocayı. Bir diğer olay ise her yönden ve her gruptan sesimizi çıkarabilmek sesimizin gür çıkmasına katkısı olacaktır ki sivilin sesinin yükselmesi ise bizim galiba istediğimiz bir durum. |
Alıntı:
necip fazıl bizzat dernekler kurup gençleri eğitmiştir yazdığı şiirleri bizzat islami gençliğin yaşayış stillerini yönlendirecek şekilde yazmıştır...gençler dava erleri yetiştirmiştir Hapislere düşmüştür... Ömer Karaoğlu en son mavi marmarayla filistine giden aktivistlerin arasındadır.. |
Alıntı:
Zira dediğim gibi kişilerin dertlerini farklı şekillerde dile getirmesi fiili olarak müdahale etmesine engel değil.Sen bu şiiri yazan kişinin fiili olarak çalışmadığını biliyor musun. Bu arada bak N.F.K'da ömer hocada fiili çalışıp şiir veya ezgi alanlarını boş bırakmamışlar veya fiili olarak çalışmaları işi yazıya dökmelerine engel teşkil etmemiş.Veya bir yanlış değil.Eğer kişilerin dertlerini dile getiriş şekillerini eleştiriyorsan o zaman sana adaletli ol derim "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" sözünü dedirtecek hareketlerde bulunma kendinle çelişmiş olursun sözlerinde abesle iştigal kalır. |
Yukarıda yazılan şiiri tek bir kişi eleştirmedi. Dolayısıyla benim kasteddiğim kişi de tek bir kişi olamaz. Ama söylediklerimi kim üstüne almak isterse alır. Bu da benim umrumda değil.
|
Kapışmayın be...
|
Alıntı:
|
Özelde verdim cevabımı. Forumun huzurunu bozmaya gerek yok.
|
Alıntı:
Bencede ... Bu forum ne zaman kavgasız bir gün geçirirse , o zaman kemal kılıçdaroğlunun başbakan olma şansı o kadar artar...:) |
Alıntı:
|
Buraya artık bir şey yazılmazsa , ben de yazmam.
Hem özelden hallediyoruz değil mi sorunu ? Ya da bu gece Nun yok mu ? gelsin de silsin mesajları. Alışık değilim ben forumda bu şekilde atışıp , forumu germeye. ama sayenizde bunu da öğreniyoruz. |
Eğer gerilmesini istemiyorsan susarsın ben öyle yapıyorum ama özelde yetmedi size anlaşılan..
|
Alıntı:
Şiiri tasvip etmemek ayrı,böyle büyük bir davayı bıyıkla indirgemek ayrı! Kişi iç döküntüsünü bir müziklede yapabilir,bir şiirlede. Şiir davaya zarar vermez,indirgemeler,dalga geçmeler verir! |
Alıntı:
|
Alıntı:
bunlar şairlerle ilgili ayetler. . |
ay yıldız sormuştu şiir yasak mı diye.Fırat'a cevap olmuş yanlışlık oldu sanırım :)
|
Alıntı:
Çeviriye bakmak da lazım. Arapça kaç kelimeli bir dil, Türkçe kaç kelimeli bir dil. Burda kasıt edilen şey illa ki şiir mi? Yani art niyetle yazılan bir düz yazıda günah sayılmaz mı:? |
Yorumumun üzerine birşey daha eklemek istiyorum. Yunus Emre Allah aşkı üzerine şiir yazan biriydi. Yunus Emre diyorum. Sizce sehli mümteni şairi yunus emre o ayetlerin muhattabı mıdır?
|
All times are GMT +3. The time now is 16:56. |