![]() |
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın bu sezon yaşadığı başarısızlığın sorumlusu sizce kim?
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...90_anketfb.jpg
Fenerbahçe, ligdeki kötü performansının yanı sıra, 26 yıldır kazanamadığı Türkiye Kupası'nı da finalde kaybederek taraftarını kahretti. Fenerbahçe'de gelinen noktanın sorumlusu sizce kim? |
bende bunu şimdi anketler bölümüne açmıştım.
ben diyorumki bu başarısızlığın nedeni tıyneti bozulmuş taraftarlarıdır !!! ne yönetimin ne aragonesin ne oyuncuların o kadar bir suçu yok ! taraftarın suç |
Tabikide yönetim .Çünkü Aragonesi getiren yönetim ;).
|
hepsi bence temizlik yapılsın
|
ya her sene başka birini getiriyorsunuz ama sonuç gene ''0''
aragones yerine , aziz yıldırım yerine başkası olsaydı, ronaldinho da olsaydı fenerde GENE AYNI SONUÇ OLACAKTI sizin azımsanmayacak kadar taraftarınız o kadar laçkalaşmışki tam Allahın KAHHAR ismine havale ! sorunu aynaya bakarak arasın renktaşlarınız..öyle söyleyin onlara.. |
Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın inatçı kişiliği ve yanlış kararları yüzünden bu sezon başarısız olmuştur ... |
Allah allah ya adam daha kimi getirsin ??? koskoca Avrupanın şampiyonu olmuş teknik direktörünü onların en golcüsünü getirmiş.. Türkiye gelmesini hayal bile edemeyeceğimiz brezilya milli takım oyuncularını getirmiş..her sene getiriyor birilerini..anelka yı ortega yı washington'u.. muhteşem bir stad ve tesisler yapmış.. onun işi oraya kadar..
farkındaysanız başkan üzerine düşeni yapıyor ! biraz felsefe yapın neden oynayamıyor bu takım diye.. |
Yönetim _ Aragones_Futbolcular..
Birbirinden ayrılmaz ne yazıkki... |
bence galatasaraydır.
çünkü bizi ateşleyen en büyük etken galatasaraydır.... |
İNSAN HADDİNİ BİLECEK FENER BAHCE TÜRKİYE KUPASI RÜYSINDA GÖRÜR.
26 SENE DEYİL 100 SENE OLSA YİNE ALAMAZ |
Alıntı:
işte bu işte buuuuuuuu... :w: :hihi2: :saygılar: + |
Ortada bir başarısızlık yoktur ! Fenerbahçe Spor Kulübü Türkiyenin en çok kupa kazanan ve her spor dalında olan Türkiyenin en büyük Spor Kulübüdür.
Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor bunlar Fenerbahçenin yanından dahi geçemez . Türkiye Cumhuriyetinin En Büyük ve En Başarılı Spor Kulübü Fenerbahçedir . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gazoz kupalarını bırakta elde ne var ona bakalım ! http://img33.imageshack.us/img33/726...2086013849.jpg |
All times are GMT +3. The time now is 18:27. |