![]() |
"Eşim çarşaflı diye kızıma bakmadılar"
http://www.habervaktim.com/resim/res...jpg?t=21410283
"Eşim çarşaflı diye kızıma bakmadılar" Çapa Tıp Fakültesi hastanesi hakkında skandal bir iddia dile getiren dertli baba: Kızı Aynur'u getirdiği Çapa Tıp Fakültesi acil servisinde eşi çarşaflı olduğu için kendileri ile ilgilenilmeyip horlandıklarını ve kızının şu anda beyin ölümünün gerçekleştiğini söyleyen Kalender Tezcan, Başbakanlığa şikayette bulundu.İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisinde yeterince ilgilenilmeyip özel bir hastaneye kaldırılan ve zamanında müdahale edilmediği için şu anda beyin ölümü gerçekleşen Aynur Tezcan'ın ailesi skandal iddialarda bulundu. Aynur Tezcan'ın babası Kalender Tezcan kızının tesettürlü ve eşinin de çarşaflı olması sebebiyle Çapa Tıp Fakültesi acil servisinde kendileri ile ilgilenilmediği, kızının bu sebeple şu anda komada olduğunu söyleyerek Başbakanlığa şikayette bulunduğunu kaydetti. BADEMCİK ŞİŞMESİ İLE ÇAPA'YA GİTTİ Aynur Tezcan'ı komaya sürükleyen olay, 23 Nisan günü bademcik şişmesi şikayetiyle Çapa acil servisine kaldırılması ile başladı. Aynur'un yanında çarşaflı annesi Sevim Tezcan bulunuyordu. Kalender Tezcan o akşam yaşadıklarını gözyaşları içerisinde Vakit'e anlattı. Baba Tezcan, kızının 23 Nisan günü bademcik şişliğinden dolayı boğazlarının iltihap geçirmesi nedeniyle Çapa acil servisine ambulans ile götürdüğünü söyledi. ÇARŞAFLI ANNEYİ GÖRÜNCE.. Tezcan, hasta olan kızını ambulansla İstanbul Çapa Tıp Fakültesi acil servisine getirir getirmez doktorların hışmına uğradığını ifade etti. Doktorlardan ilk tepkiyi burada aldığını kaydeden baba Tezcan, nöbetçi doktorun eşi çarşaflı ve kızı tesettürlü olduğu için ambulans şoförüne, “Sen ne diye bunları getiriyorsun!” şeklinde çıkıştığını belirtti. Ambulanstan indikten sonra sedye ile hastanenin bir tarafına kızını bıraktıklarının altını çizen Baba Kalender Tezcan, “Çapa acil servisine geldiğimizde kızımı ambulanstan aşağıya indirdik ve kızım orada sedyenin üstünde beklerken hiçbir kimse kendisiyle ilgilenmedi. O acı ile doktorlara yalvardık, çağırdık bu feryadımızı duyup da kimse yardıma bile gelmedi. Aradan birkaç saat geçtikten sonra bizi başlarından savar gibi gidin film çektirin dediler. Diyorum çocuğun tansiyonu düşmüş, ateşi çıkmış onlar ise git film çektir dediler. Ne yapalım gidip film çekelim dedik ama bize bi sedye verin dedik. Yok bizimle yine ilgilenmediler. Biz kendi imkanlarımızla tangır tungur elimizde sedye ile aşağıda baya uzak olan yere film çektirmeye götürdük. Filmin orada da bir saat vakit kaybettik. Film çektirdikten sonra bize demesinler mi; ‘sekiz gün sonra iki günde bir arayın' diye. Ondan sonra bu sözlere inanamadım. Benim kızım hasta şu anda bitkisel hayatta bunlar ise bize 8 gün sonra arayın diyor. Bize verdikleri cevaba bak!” dedi. BABANIN İSYANI.. Baba Tezcan, kızının hastalığına mı üzüleceğini yoksa doktorların sırf ailesi tesettürlü olması sebebiyle bu şekilde davranmasına mı kızacağını anlamadığına işaret etti. Kalender Tezcan sözlerini şöyle sürdürdü; “Ondan sonra çocuk için menenjit geçiriyor gidin iğne alın dediler. Kızım mosmor oldu nefes alamıyor hastalıktan. Oğlum bağırıyor hastanede ‘öldü benim kardeşim' şeklinde. Dört beş kişi tutuyor aileden kızımı ama doktorlar yine de kızımla ilgilenmiyorlar.” Yaşanan bu olaylarda kızı ile ilgilenilmediği için kızının kalbinin durduğunu iddia eden baba Tezcan, “Bu sırada kızımı ters çevirip kalp masajı yapıyorlar. Ondan sonra gelen doktor kızımın yoğun bakıma kalkmasını söyledi. Tam 6 saat kızımla ilgilenmediler orada gözlerimin önünde eridi çocuk, ondan sonra yoğun bakım diyorlar. Hadi dedim yatırın yoğun bakıma.. Bu sefer de doktorlar; ‘bizim yoğun bakım dolu başınızın çaresine bakın' dediler. Ben ne yapayım şimdi. Çocuğuma menenjit dedikleri için bu sefer kızımı hiçbir hastane kabul etmiyor. Çocuğumu bademcik şişmesi nedeniyle Çapa'ya getirdik, yoğun bakımlık bir şekilde kendimizi ortada bulduk.” ÇAPA'DA YAŞANANLARI BAŞBAKANLIĞA ŞİKAYET ETTİ.. Kızının yoğun bakımlık olduktan sonra Esenler Avicenna hastanesine getirdiklerini bildiren baba Kalender Tezcan, doktorların kızı için hiçbir umut vermediğini ve kızının şu anda beyin ölümünün gerçekleşip bitkisel hayatta olduğunu kaydetti. Baba Tezcan, ÇAPA'da yaşanan bu ayrımcılığa karşı isyanını dile getirdi ve başka ailelerin sırf tesettürlü oldukları için bu duruma düşmemeleri için dua ettiğini kaydetti. Baba Kalender Tezcan kızının yaşadığı bu durumla ilgili Başbakanlığa şikayette bulunduğunu söyledi. DEKAN SESİZ KALDI BAŞHEKİM KABUL ETMEDİ Konuyla ilgili görüşmek istediğimiz İstanbul Tıp Fakültesi (ÇAPA) Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bilgin Saydam telefonlarımıza vurdumduymazlık örneği göstererek çıkmadı. Çapa Başhekimi Prof. Dr. Recep Güloğlu ise, “Her hastaya bakıyoruz, bize böyle bir şikayet gelmedi” şeklinde cevap vermesi dikkat çekti. Hüseyin Kulaoğlu / VAKİT |
Aynı olay'ın bir benzeri yıllar önce annem'in başına gelmişti... Çarşaflı olduğu için devlet hastahanesin de ameliyat edilmedi...! Çok zoruma gitmişti o zaman...
|
Derhal Başbakanın harekete geçmesi lazım ve Bakanlığın.
Soruşturma açılması gerekir acilen bunlar çok yüz gördüler .Akıllarının başlarından almak lazım bu nedir ya eğer iddia doğruysa ki büyük ihtimalle doğru DÜNYAya rezil olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ortada insan sağlığı var insan sağlığı bunun şakası var mı ! Ettiğiniz yemin sizi öbür dünyada çok kötü çarpacak. |
Evet 28 şubat sürecinde başörtülü diye ameliyatlara alınmayan hanımları gördük . Hala görüyorsanız her makama şikayetlerinizi bildirin . Devlet artık sizin yanınızdadır.
|
Arkadaş o şekilde düşünen olmadı zaten aynaya bakarak yazdığın belli oluyor.
Anca siz öle düşünürsünüz bir olaya bakıp genelleme yaparsınız aynı o bahsettiğiniz okul olayında olduğu gibi. |
Amcamın askerlik zamanında da annemleri başörtüsünden dolayı kapalı alana almak istememişlerdi. Babam da şikayet ederim diyerek gözlerini korkuttu. Sonra aldılar ama ne gerek var ki bu saçmalığa ? Kimliğimizde aslanlar gibi T.C. vatandaşı yazıyor. Kapak olsun kansızlara burdan
|
Ah.. Ülkemde bu tür haberleri okumak yaralıyor içimi.. Nasıl bir anlayışa sahipler bu vicdansızlığı yapanlar anlayamıyorum.
Yaşayan insanların inançlı olmasına karşı olunuyor iken, öldükten sonra müslüman reklamlarının yapıldığı anlayışın hakimiyetinin ürünleri bunlar olsa gerek.. Ne zaman adalet ve eşitliğin hikayelerini okuyacağız ki... |
ne denir bilemedim ki üzüldüm
|
"Eşim çarşaflı diye kızıma bakmadılar"
Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında skandal iddia! İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisinde yeterince ilgilenilmeyip özel bir hastaneye kaldırılan ve zamanında müdahale edilmediği için şu anda beyin ölümü gerçekleşen Aynur Tezcan'ın ailesi skandal iddialarda bulundu. Aynur Tezcan'ın babası Kalender Tezcan kızının tesettürlü ve eşinin de çarşaflı olması sebebiyle Çapa Tıp Fakültesi acil servisinde kendileri ile ilgilenilmediği, kızının bu sebeple şu anda komada olduğunu söyleyerek Başbakanlığa şikayette bulunduğunu kaydetti. BADEMCİK ŞİŞMESİ İLE ÇAPA'YA GİTTİ Aynur Tezcan'ı komaya sürükleyen olay, 23 Nisan günü bademcik şişmesi şikayetiyle Çapa acil servisine kaldırılması ile başladı. Aynur'un yanında çarşaflı annesi Sevim Tezcan bulunuyordu. Kalender Tezcan o akşam yaşadıklarını gözyaşları içerisinde Vakit'e anlattı. Baba Tezcan, kızının 23 Nisan günü bademcik şişliğinden dolayı boğazlarının iltihap geçirmesi nedeniyle Çapa acil servisine ambulans ile götürdüğünü söyledi. ÇARŞAFLI ANNEYİ GÖRÜNCE.. Tezcan, hasta olan kızını ambulansla İstanbul Çapa Tıp Fakültesi acil servisine getirir getirmez doktorların hışmına uğradığını ifade etti. Doktorlardan ilk tepkiyi burada aldığını kaydeden baba Tezcan, nöbetçi doktorun eşi çarşaflı ve kızı tesettürlü olduğu için ambulans şoförüne, “Sen ne diye bunları getiriyorsun!” şeklinde çıkıştığını belirtti. Ambulanstan indikten sonra sedye ile hastanenin bir tarafına kızını bıraktıklarının altını çizen Baba Kalender Tezcan, “Çapa acil servisine geldiğimizde kızımı ambulanstan aşağıya indirdik ve kızım orada sedyenin üstünde beklerken hiçbir kimse kendisiyle ilgilenmedi. O acı ile doktorlara yalvardık, çağırdık bu feryadımızı duyup da kimse yardıma bile gelmedi. Aradan birkaç saat geçtikten sonra bizi başlarından savar gibi gidin film çektirin dediler. Diyorum çocuğun tansiyonu düşmüş, ateşi çıkmış onlar ise git film çektir dediler. Ne yapalım gidip film çekelim dedik ama bize bi sedye verin dedik. Yok bizimle yine ilgilenmediler. Biz kendi imkanlarımızla tangır tungur elimizde sedye ile aşağıda baya uzak olan yere film çektirmeye götürdük. Filmin orada da bir saat vakit kaybettik. Film çektirdikten sonra bize demesinler mi; ‘sekiz gün sonra iki günde bir arayın' diye. Ondan sonra bu sözlere inanamadım. Benim kızım hasta şu anda bitkisel hayatta bunlar ise bize 8 gün sonra arayın diyor. Bize verdikleri cevaba bak!” dedi. BABANIN İSYANI.. Baba Tezcan, kızının hastalığına mı üzüleceğini yoksa doktorların sırf ailesi tesettürlü olması sebebiyle bu şekilde davranmasına mı kızacağını anlamadığına işaret etti. Kalender Tezcan sözlerini şöyle sürdürdü; “Ondan sonra çocuk için menenjit geçiriyor gidin iğne alın dediler. Kızım mosmor oldu nefes alamıyor hastalıktan. Oğlum bağırıyor hastanede ‘öldü benim kardeşim' şeklinde. Dört beş kişi tutuyor aileden kızımı ama doktorlar yine de kızımla ilgilenmiyorlar.” Yaşanan bu olaylarda kızı ile ilgilenilmediği için kızının kalbinin durduğunu iddia eden baba Tezcan, “Bu sırada kızımı ters çevirip kalp masajı yapıyorlar. Ondan sonra gelen doktor kızımın yoğun bakıma kalkmasını söyledi. Tam 6 saat kızımla ilgilenmediler orada gözlerimin önünde eridi çocuk, ondan sonra yoğun bakım diyorlar. Hadi dedim yatırın yoğun bakıma.. Bu sefer de doktorlar; ‘bizim yoğun bakım dolu başınızın çaresine bakın' dediler. Ben ne yapayım şimdi. Çocuğuma menenjit dedikleri için bu sefer kızımı hiçbir hastane kabul etmiyor. Çocuğumu bademcik şişmesi nedeniyle Çapa'ya getirdik, yoğun bakımlık bir şekilde kendimizi ortada bulduk.” ÇAPA'DA YAŞANANLARI BAŞBAKANLIĞA ŞİKAYET ETTİ.. Kızının yoğun bakımlık olduktan sonra Esenler Avicenna hastanesine getirdiklerini bildiren baba Kalender Tezcan, doktorların kızı için hiçbir umut vermediğini ve kızının şu anda beyin ölümünün gerçekleşip bitkisel hayatta olduğunu kaydetti. Baba Tezcan, ÇAPA'da yaşanan bu ayrımcılığa karşı isyanını dile getirdi ve başka ailelerin sırf tesettürlü oldukları için bu duruma düşmemeleri için dua ettiğini kaydetti. Baba Kalender Tezcan kızının yaşadığı bu durumla ilgili Başbakanlığa şikayette bulunduğunu söyledi. DEKAN SESİZ KALDI BAŞHEKİM KABUL ETMEDİ Konuyla ilgili görüşmek istediğimiz İstanbul Tıp Fakültesi (ÇAPA) Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bilgin Saydam telefonlarımıza vurdumduymazlık örneği göstererek çıkmadı. Çapa Başhekimi Prof. Dr. Recep Güloğlu ise, “Her hastaya bakıyoruz, bize böyle bir şikayet gelmedi” şeklinde cevap vermesi dikkat çekti. Hüseyin Kulaoğlu / vakit |
Allahü Ekber...
Allahü Ekber... Saçmalığın bini bir para...! Ya Sabır Allahım Ya Sabır...! |
Bu haberinde gerçek olduğuna inanmıyorum, o kadar da değil ya:hmm
|
Değil tabiki de. Asla bu ülkede tebabed ilmina hais bir tabib böyle bir şey yapmaz. Vakittir ne saçmalaza yeridir der gülküp geçerim.
|
çarşaf bahanedir bence . hastanenin kendi içinde bi çalışma-çalışmama sorunu var anladığım kadarıyla.
|
ben gerçekçiliğine inanıyorum...
ben bundan 2 sene önce çapada ameliyat oldum...annem ve ablamlar çarçaflı diye ziyarete sorun çıkarmışlardı.. doktor tanıdık diye seslerini kesmişlerdi... ve gene çapada ameliyat öncesi surat filmini çekenler erkekti ve baş açmak zorunluydu... o doktarun yanına gelen kendini doktor zanneden zübbe demiştiki aslında çapaya girerkende baş açılmalı sonra sorun oluyor demiş... ve benim verdiğim cevap yüzünden doktoruma şikayet etmişti..duyanda sanırki o haklı... neyse doktorum dediki özür dile dedim olay böyleyken böyle.... o pişkin kalkmış diyorki ben sana şaka yatım... dedimki ne şaka ama o günden sonra hep gülüyorum.... bizi bu duruma getirenlerin hakkından Allah gelsin.. ailenin yerinde olsam sonuna kadar hakkımı savunurum... |
Çapa skandalı yargıya taşınıyor!
Çapa Tıp Fakültesi acil servisine getirilen hasta Aynur Tezcan'ın tesettürlü ve annesi Sevim Tezcan'ın çarşaflı olması sebebiyle doktorlar tarafından ilgilenilmeyip hasta Aynur'un beyin ölümünün gerçekleşmesi olayı, MAZLUMDER İstanbul Şubesi tarafından yargıya taşınıyor. http://www.habervaktim.com/resim/resim73050_2.jpgHüseyin KULAOĞLU 'nun haberi... MAZLUMDER İstanbul Şubesi Hak İhlalleri Komitesi Başkanı Avukat Kaya Kartal ve Hasta Hakları Derneği Başkan Yardımcısı Mahir Orak, hazırladıkları şikayet dilekçesi ile yaşanan bu dramı, Fatih Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunarak yargıya taşıyacak. Çapa Tıp Fakültesi acil servisine 23 Nisan'da getirilen hasta Aynur Tezcan'ın tesettürlü ve annesi Sevim Tezcan'ın çarşaflı olması sebebiyle ilgilenilmeyip horlandıkları ve hasta Aynur'un şu anda beyin ölümünün gerçekleşmesi olayı, MAZLUM DER İstanbul Şubesi tarafından yargıya taşınıyor. Baba Kalender Tezcan, kızı Aynur'un Çapa'da maruz kaldığı durumu, şikayet dilekçesi ile MAZLUMDER İstanbul Şubesi'ne başvurdu. MAZLUMDER İstanbul Şubesi Hak İhlalleri Komitesi Başkanı Avukat Kaya Kartal ve Hasta Hakları Derneği Başkan Yardımcısı Mahir Orak tarafından Baba Kalender Tezcan'ın başvurusu incelenerek bu konuda çalışmalara başlandı. “DOKTORLAR GÖREVİ İHLAL ETTİ” Av. Kaya Kartal yaptığı açıklamada, yapılan başvuru talebi neticesince hasta Aynur Tezcan'ın Çapa'da yaşadığı skandal dram hakkında Baba Kalender Tezcan'dan dinlediğini ifade etti. Çapa Tıp Fakültesi Başhekimliği ile de komite ve dernek olarak görüştüklerini belirten Av. Kartal; “Başhekimlik tarafından komiteye ve derneğe, “Biz gerekli işlemi başlattık' şeklinde bilgi verildi” dedi. Çapa'da bu tip olayların yaşandığına dikkat çeken komite Başkanı Av. Kartal, Çapa Tıp Fakültesi'nde yaşanan bu skandalı yargıya taşıyacaklarını kaydetti. MAZLUMDER İstanbul Şubesi olarak Fatih Cumhuriyet Savcılığına şikayet dilekçesi hazırladıklarının altını çizen Av. Kaya Kartal, şikayet başvurusunun konusu olarak, “Doktorların görevini ihlal ettiğini” söyledi. Kartal, Fatih Savcılığı'ndan sonra Sağlık Bakanlığı'na ve İstanbul Üniversitesi'nin ilgili birimlerine şikayet başvurusunda bulunacaklarını belirtti. AYNUR TEZCAN'A NE OLMUŞTU? 23 Nisan günü bademcik şişmesi şikayetiyle Çapa acil servisine getirilen hasta Aynur Tezcan'ın, tesettürlü ve annesinin çarşaflı olması sebebiyle doktorlar tarafından kendileriyle ilgilenilmediği ileri sürülmüştü. Çapa acil servisinde 6 saat boyunca hasta haliyle doktorların ilgilenmediği iddia edilen hasta Tezcan, bu süre sonrasında kalbi durarak yoğun bakımlık olmuş ve şu anda Esenler Avicenna Hastane'sinde bitkisel hayatta olduğu açıklanmıştı. Aynur Tezcan'ın babası Kalender Tezcan, kızının tesettürlü ve eşinin çarşaflı olmasından dolayı kendileri ile ilgilenilmediği gerekçesiyle Başbakanlığa şikayette bulunmuştu. VAKİT |
eklenmiş:)
|
bu tarz olaylar maalesef sıklıkla yaşanan olaylar..
vede özellikle çapada.. geçen sene yeğenim maalesef ağır bi yanık vakası geçirdi...hastahaneye gittiğimde iki değil üçüncü sınıf muamelesi gördüm.. temennimiz..bu insan ayrımcılığından başka hiç bi işe yaramayan insanlık dışı uygulamalar son bulsun... |
Eğer gerçekten böyle bir olayvar ve devamlı surette yaşanıyorsa bunun peşi bırakılmamalı söz konusu insan ......
Nasıl olurda böyle bir şey yapabilmeye cesaret edebilirler inanamıyorum Allahından bulsunlar...... |
yapilmasi gereken sey basit saglik bakanligina bagli müfettisler harekete geçecek ve sorusturma açilacak ayriyeten acili baba savciliga suç duyurusunda bulunmali bu serefsizlere haddini bildirmeliyiz !
|
Vakit haberi o yüzden temkinli yaklaşmak lazım.
Haber doğru ise o doktorun diplomasının iptali gerekir. Her kurumda çürük elma vardır bunuda göz önünde bulundurun. |
Bu sadece yüzlerce bu tür haberlerden bir tanesi..Bu ülkede yıllarca bu insanlar inançları yüzünden,yamyam denilecek türden kişiler tarafından kendi öz vatanlarında dışlanmışlar,bazı haklardan mahrum edilmişlerdir.Çok şükür bugün gelinen noktada bu sıkıntılar tamamıyla çözüme kavuşmasada ,kavuşturulması için ortak akıl girişimleri söz konusu!
|
Arkadaşım bu ülkede başı açıklar dinsiz imansız muamelesi görüyor yada başı kapalılar kadar müslüman olmuyorlar birilerinin gözünde bunuda bir kenara yazıp bunuda çözüme kavuşturun. İleride başı açık diye hastaneye gelen biride bu şekilde ölebilir bunun önleminide alsın büyüklerimiz.
|
Arkadaş görüyoruz işte açık olanlarda ettiği yemine uymayıp hastasını tedavi etmiyor bunun savunacak yeri yoktur olamaz olmamalı.
Eğer oluyorsan ki savunuyorsun sen ''insan'' olamazsın . Sen insan hakları diye birşeyi biliyormusun , Dünya genelinde bizim ülkemizden çok başıkapalı vatandaşlarımıza ilgi gösteriliyor , saygı gösteriliyor bu utanılacak birşey. Dini islam olan ülkemizi bu şekilde dünyaya rezil etmeye kimsenin hakkı olamaz . İslam karşıtları her zaman kaybetmiştir kaybedecektir. Doktorlar sağlık yerine siyasetle uğraşmaya , dinle uğraşmaya devam ettikçe Dinimiz dahada güçlenecektir. Bu böyle biline aklına sok bunu. Veee büyük ihtimal ki sen ulusalcıyım diye geçiniyorsundur ama türkçe kullanmayı bilmiyorsun. Sahteci , iftiracılar din düşmanları sizi. !!!! |
Alıntı:
Hangi kadın doktor ben erkek çocuğunu muayene etmem dedi? Zaman, yer, isim verebilir misiniz? |
Alıntı:
Ulan adi şerefsiz size kabuk atan oldu mu da gelip burada havluyosunuz... Bağınızı kim çözüyorsanvarya... neysee... adi köpekler sizi... |
Objektif ...
Bir önceki mesajımı oku istersen , "haber doğru ise o doktorun diploması iptal edilsin" demişim. |
Alıntı:
Demek şerefsiz olduğunu kabul ediyorsun... :cool: |
Hürriyet Gazeteis kocaman başlık atmıştı:
TESETTÜR FACİASI... konyada bayan doktorlar erkek çocuğun testis rontgenini çekmediler diye. Bu arkadaşlar sanırım onu kastediyorlar. Ama arkadaşlar ne hikmetse bazı şeyleri görürler, bazı şeyleri görmezler. Niye görmezler: çünkü işlerine gelmez. O haberle ilgili olarak hürriyet gazetesi yayın yönetmeni ertuğrul özkök kendi köşesinden bizzat ÖZÜR DİLEDİ. O haberi hazırlayan kimdi biliyor musunuz: hani şu türkiyenin en önemli, en araştırmacı gazetecisi var ya işte o: Uğur DÜNDAR. Yalan yazan oydu, yalanı hazırlayan oydu. Sonra bütün araştırmalar yapıldı, bu haberin yalan olduğu ortaya çıkıt ve bizzat ertuğrul özkök köşesinden özür diledi. Bu tesettür düşmanı arkadaşlara duyurulur!!!!! |
ha ben istenirse ertuğrul özkökün özür yazısını hürriyetin sitesinden alır bulurum.
Öyle televizyonda izlediydim... sen seyretmemiş olabilirsin gibi kaçak güreşmem. İstenirse getirir çat diye yüzlerine çarparım yalanlarını! |
Bir gün bu davalar cözüm gelenilecek kimileri asılacak kimilerin cezası ömür boyu olacak dinimiz islamsa idamlarda dinimizin gereği olarak bacılarımızın baş örtüsü eşarplarına yapılan saygısızlık islamlığa yapılmış saygısızlıktır bunlardan kurtulmak cezaların yükseltilmesi yasaların değişilmesi şarttır Atatürke hakaret edidiği an hemen mudahale diliyor öncelik dinimiz islam hakkında yasalarımız düzelmeli
|
bu bethovan kim ya millet manyaklaştı he...
neden bana özel mesaj çekiyorsun.. sen kimsin... sanane ne giydiğim seni ne ilgiendirir sanamı sorucaz hangi hastaneye gideceğimizi... ben paşalar gibi çapaya gidiyorum bugünde ordaydım... edepsiz insan ordada senin gibi 1 2 tane var eee hepsini sizin gibiler yüzünden lekeleyemem ya... bana bakın artık buda yeni modamı bilmem ama bana özelden cevap yetiştirmeyin... yok eğer özel yazıyorsan az sabret gelim banlanma...(böyle edepsizlikle banlanmamak elde değil sende haklısın)...senin uslubunla cevabımı yazim.. |
Bu soysuz buraya gelmekten ne zaman vazgeçecek...
|
Alıntı:
adam mı bayanmı bilmem bana özel mesaj çekiyor ben buna çıldırıyorum.. forumda yokum özel mesaj kutum doluyor... |
Alıntı:
Forumda biraz daha kibar yazıyor, özelden gerçek kimliğine kavuşuyor:) |
Alıntı:
dinini bilmeyen birinden zaten kibarlık beklemiyorumda...olsun;ı: |
savcılığa verelim bu iti
|
Bütün sorumLuLar cezaLarını aLırLar inşallah.. KurtuLuş savaşında cepheye mermi taşıyan anaLarımızda çarşafLıydı bu insanLar geçmişini ne çabuk unutur oLdu vah yazık haLimize...
|
All times are GMT +3. The time now is 17:25. |