Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Abdullah Çatlı'nın şok PKK görüntüleri (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=107493)

FarukARSLAN. 06-06-2009 16:39

Abdullah Çatlı'nın şok PKK görüntüleri

http://images.ihlassondakika.com/www...com(26954).jpg

Ergenekon'un kilit isimlerinden Tuncay Güney'e ait belgelerde Abdullah Öcalan'ın, Abdullah Çatlı olduğu iddia edilen bir kişiyle PKK kamplarında çekilmiş fotoğrafı çıktı.

Ergenekon davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, sanıkların talepleri doğrultusunda MİT’e yazı yazarak Tuncay Güney’e ait CD’lerin gönderilmesini istemişti. Mahkemeye uzun süre cevap vermeyen MİT, önceki gün CD’leri mahkemeye gönderdi. 2001’de dönemin İstanbul Emniyeti Organize Şube Müdürü Adil Serdar Saçan tarafından el konulduğu öğrenilen Güney’in belgeleri arasında en dikkat çeken Öcalan ve Çatlı olduğu iddia edilen isimler. Güney’e ait ‘XX’ adlı dosyadaki fotoğraflara göre, Öcalan, Çatlı ve iki kişi PKK kampında maç yapıyor.

http://dosyalar.ihlassondakika.com/acatlipkkkamp.jpg

/ İhlassondakika

turkuvaz 06-06-2009 17:33

bu fotoğrafın gerçek olmasını çok isterim ama fotomontaj sanki..

reyAKbay 06-06-2009 17:45

İlginç...
Arkadaki şahıs Abdullah Çatlı.
Ama resmin orjinalliği hakkında bir şaibe söz konusu diye düşünüyorum.
Şuanki konumda orjinal olmama olasılığı var mıdır ya da?
Neticede çocuk oyuncağı değil.
Olayın bir başka boyutuda '' Ya resimde herhangi bir oynama yoksa? ''. O zaman bu kare neyi ifade ediyor? Çok bilinmeyenli bir denkleme dönüştü artık olaylar,çıkamıyorum işin içinden...

xhidayet 06-07-2009 00:55

ilerki günlerde ne olacak?.. sabırla bekleyenlerdenim...

apache 06-07-2009 01:18

Haber Yalan . Resimde Montaj Abdullah Çatlının Yüzüne Dikkatli Baktığınızda Anlayabilirsiniz .

Saltuk Buğra Han 06-07-2009 01:19

Bütün bir şehri sadece kalabalık ve ışıklı caddelerden ibaret görenler, arka sokaklarda ne tür pislikler döndüğünden habersizdirler. Dünyada olağan olan bu işler bizim memlekette beşinci kol faaliyetleri mensubu şerefsizler tarafından deşifre edilerek, Çatlı gibi kahramanlar toplum gözünden düşürülmeye çalışılıyor.Başaramadılar başaramayacaklar.

Çatlı, Türk'ün aleyhinde işler çevrilen o zifiri karanlık sokaklarda Türk'ün temsilcisiydi. Bütün Türk düşmanlarının hak ettikleri cezalarını kesti. Her Türk için kutsal olan devletin emirlerine baş kesti ve Türk toplumu için öldü... Çatlı, şimdilerde O'nun yolunda olduklarını iddia eden zamane zibidilerine, kabadayı bozuntularına benzemeyen, tam bir Türk kahramanıydı. Bu toplum O'nun hizmetlerini unutmayacak, her zaman rahmetle yad edecektir. Mekanı cennet olsun.

reyAKbay 06-07-2009 02:00

Alıntı:

apache Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631947)
Haber Yalan . Resimde Montaj Abdullah Çatlının Yüzüne Dikkatli Baktığınızda Anlayabilirsiniz .

Evet daha dikkatli bakınca kafa kısmı sanki montaj gibi.Zaman gösterecek,yanılıp yanılmadığımızı...

Özgür Çağrı 06-07-2009 02:09

Zamanla her şey belli olur fakat bu devirde kime güveneceğimizi şaşırdık valla :(
Ama montaja benziyor gerçekten

ahmetermiş 06-07-2009 02:18

değerli arkadaşlarım..abdullah çatlı nevşehirli..bende nevşehirliyim..ve abdullah çatlı uzaktan akrabam olur..çoğunuzun yaşı benden genç..1980 li yılları bir çoğunuz bilmezsiniz..ben hayatımda ülkücü yada mhp li olmadım.
şimdi konuya gelir isek 80 li yıllarda pkk yerine asala örgütü vardı...her gün onlarca vatandaşımız ölürdü,sağ sol çatışmaları vs..yurt dışında büyük elçiliklerimiz bombalanır ve bir çok elçimizde rahmetli olmuştu...
o yıllarda devletimiz,bazı kişileri ajan olarak asala örgütünü yok etmesi için görevlendirdi..! ve rahmetli abdullah çatlıda o görevi gereği apo ile de görüşmüş yada top oynamış olabilir..çünki görevi içeri sızmaktı..! o yıllarda apo denen hainin hiç bir görevi yoktu..yani diyeceğim odurki resim bencede montaj ama..gerçek olsa dahi bunu asala ya karşı sızma olarakta düşünebilirsiniz..rahmetli muhsin yazıcı oğlu abdullah çatlıdan övgüyle söz etti ve gerçek bir vatan severdir dedi..cenazesine rahmetli türkeş bile gelmedi..gelemedi..muhsin yazıcı oğlu benım arkadaşımdır asala çöktükten yanlışı olmuş ise bilmem dedi..ama 80 li yıllarda bu ülke için canla başla mücadele etti demişti rahmetli...yani sözün özü..rahmetli olmuş vede ergenekoncular tarafından öldürülen..asalanın bir numaralı düşmanı olan çatlıyı ergenekoncular neden öldürdüler..?
mekanı cennet olsun abdullah çatlı 80 li yıllarda çok büyük hizmetlet etti..üç tane sol görüşlünün sözüne bakıpta vatan evladına terörist muamelesini hoş görmeyınız..ben abdullah çatlını hemşehrisi ve uzaktan akrabası olarak söylüyorum ve söyledim..insan hatasız olmaz,insan oğlu beşer,elbette şaşar,hatasız kul olmaz..elbette çatlıda hata yapmıştır..ancak rahmetliye reva görülen vatan hainliği değildir..o değil hainlik,MİLLİ KAHRAMANDIR(1980 li yıllar içindir sözüm)yıllarca türkislam mücadelesi vermiştir..muhsin yazıcıoğlu ile aynı safta idi,beraberler idi..!
tekrar söylüyorum...ben asla ülkücü olmadım.demeyınki ahmet abi ..mı acaba ? demeyın..benim çizgim başbakanımki ile aynıdır..

“ÖLÜLERİNİZİ HAYIRLA yâd ediniz!” buyuruyor, Peygamber Efendimiz..

Yıldırım 06-07-2009 02:21

Bu resim %99 orjinal...
Tuncay Güney'in cd'leri önde (MİT)Milli İstihbarat Teşkilatı'nın elinden geçmiş.Orada bu resimin incelenmemesi gibi bir olasılık yok.Hatta bu tarz belgeler verilirken birde uzman notu düşülür...Şurada şundan bahsedilmiş şu kısaltma şunun karşılığı vs.
Bence bu resim orjinal MİT'in böylesine bir hata yapma olasılığının olmadığını düşünüyorum...

apache 06-07-2009 02:22

Ahmet Abimizin Dediği Gibi Devlet Adına Görev Başındayken Çekilmişdir .

Yıldırım 06-07-2009 02:27

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631970)
Bu resim %99 orjinal...

Tuncay Güney'in cd'leri önde (MİT)Milli İstihbarat Teşkilatı'nın elinden geçmiş.Orada bu resimin incelenmemesi gibi bir olasılık yok.Hatta bu tarz belgeler verilirken birde uzman notu düşülür...Şurada şundan bahsedilmiş şu kısaltma şunun karşılığı vs.

Bence bu resim orjinal MİT'in böylesine bir hata yapma olasılığının olmadığını düşünüyorum...

Resimin orjinal olduğunu kabul edip ona göre değerlendirme yapmak gerekir...
Ahmet abi görev başındayken çekilmiş olabilir diyor fakat...Abdullah Çatlı kendini bu konuda gizleyemeyecek kadar tanınmış birisidir...bu konuda ben katılmıyorum fakat o resimin normal hayatta çekilmiş olma ihitimalide var...

ahmetermiş 06-07-2009 02:30

rahmetli muhsin yazıcıoğlunun abdullah çatlıyı ziyareti videosu.nevsehır mezarlığı..
rahmetli muhsin yazıcı oğlu cenazesinden sonrada sık sık nevşehıre gelmiş ve çatlının mezarını siyaret etmiştir...ve ziyaret esnasındakilerin çoğuda ak partilidir..kuran okuyan hocamız hafız mahmutsami kemikkırandır..kendisi ak parti belediye meclis üyemızdir..ötekileri saymayayım.lınkı veriyorum
rahmetli muhsin yazıcıoğlunun abdullah çatlıyı ziyareti videosu.nevsehır mezarlığı
http://s355.photobucket.com/albums/r...kabribanda.flv

bi diğeri...tıklayınız:
http://s355.photobucket.com/albums/r...=anld_0001.flv

ahmetermiş 06-07-2009 02:34

http://www.istanbulhaber.com.tr/images/news/631.jpg
Muhsin Yazıcıoğlu, Abdullah Çatlı'yı anlattı
02 Mart 2009 / 13:56
BBP Genel Başkanı Musin Yazıcıoğlu, 12 Eylül'ün suçlularının kavga eden gençler değil, darbenin ardındaki derin güçler olduğunu ileri sürdü.
12 Eylül darbesinin suçlularının kavga eden gençler değil, darbenin ardındaki derin güçler olduğunu savunan Yazıcıoğlu, "Bugün de olsa Çatlı'nın cenazesine giderim" dedi...

ÇATLI'NIN YERİNDE KİM OLSA AYNI ŞEYİ YAPARDI
Kanaltürk Ankara Temsilcisi Sami Dadağlıoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Pazar Politika programına konuk olan BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, 12 Eylül darbesi, Mamak'ta geçirdiği cezaevi yılları, MHP ile yollarının kesiştiği günler ile ilgili anılarını paylaştı. Abdullah Çatlı ile tanıştıkları dönem, Çatlı'nın son derece utangaç bir genç olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, devlet tarafından Asala terör örgütü ile mücadele etmesi için görev verildiğini, Çatlı'nın yerinde hangi ülkücü genç olsa aynı şeyleri yapacağını savundu.

17 YIL GÖRMEMİŞTİM
Çatlı'nın cenazesine gitmesinin o dönemde eleştirildiğini belirten Yazıcıoğlu "Bugün olsa yine katılırdım. 17 yıldır göremediğim arkadaşımın cenazesiydi. İnsanların kendi hayatlarında sevapları günahları eksiklikleri fazlalıkları olabilir. Ekmek yemişsiniz su içmişiniz bunların bir hakkı yok mu?" diye konuştu.

SİSTEM DE SUÇLUDUR
"Çatlı ve onun gibiler suçlu ise bu sistemin suçudur" diyen Yazıcıoğlu, 12 Eylül öncesinde gençler için kavga etmenin bir tercih değil hayatta kalmak için bir zorunluluk haline getirildiğini öne sürdü. Yaşanan gerilimlerin ardından derin güçlerin olduğunu belirten Yazıcıoğlu "12 Eylül'den önce kavga edenler değil bu kavgayı seyredenler suçluydu. Gençliği girdaba sürüklediler. Biz feryadımızı duyuramadık. O zaman Cumhurbaşkanı'na müracaatta bulundum bir mektup yazdım. Biz kavga etmek istemiyorduk kavganın içine itiliyorduk" dedi.

GENÇLERE NASiHAT
Çatlı'nın yurtdışında bulunduğu sırada kendisinin de cezaevine girdiğini belirten Yazıcıoğlu o günleri şu sözlerle anlattı: "Genel Başkan Alpaslan Türkeş işkence görmemiz için yurtdışına çıkmamızı istiyordu. Ama ben kendime yediremedim. Kızılay'da bir büroda gözaltına alındım. Gözlerimizi bağladılar. 26 gün boyunca işkence gördüm. 5.5 yıl 3 Dev-Sol üyesi ile 2.5 metrekarelik hücreyi paylaştım.

BU BİR ŞANSTIR
7.5 sene sonra tahliye oldum. 17 yılın sonunda suçunuz yok dediler. Benim neslim bu dönem için bir şanstır. Biz orada içeride bir arada yaşarken kurallar koyduk onlara uyup tartışmadan kavga etmeden yaşadık. O yüzden artık gençlere sesleniyorum. Hücreleri değil Türkiye sevdasını paylaşın."

İSTANBULHABER AJANSI

Yıldırım 06-07-2009 02:44

Cenazesine Ak Partili'ler de katılsa başında Kur'an da okunsa Musin Yazıcıoğlu'nun kankası da olsa insanların kandırılmış olma ihitimal var..

apache 06-07-2009 02:48

Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış .

Abdullah Çatlı Hiç Birimizin Yapmadıklarını Bu Vatan İçin Seve Seve Yapmıştır ... !

ahmetermiş 06-07-2009 02:53

ihtimaller üzerine..varsayımlar üzerine ölmüş bir insana söz uzatmak bize yakışmaz...
ben hepinizden daha fazla ak partiliyim,ve sizden daha fzla abdulah ÇATLIYI TANIYORUM VE UZAKTAN AKRABAM DEDİM..lütfen kelimelerimizi dikkatli seçelim..
ben hakkı teslim etmek adına bi şeyler yazdım.ister kabul et,,istersen etme

TYH 06-07-2009 02:55

Alıntı:

turkuvaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631624)
bu fotoğrafın gerçek olmasını çok isterim ama fotomontaj sanki..

:| ..

reyAKbay 06-07-2009 03:00

Hiç şüphesizki verdiği mücadele ve ülkesi uğruna bunca cefayı çeken bir insandan bahsediyoruz .Resimin gerçekliği konusu tatmin edici ki zaten böyle ciddi bir hususta hiçbir belge incelenmeden tabiri caizse inciği cinciği çıkarılmadan meydana çıkarılmaz diye düşünüyorum.Sayın Ahmetermiş'in kanaatlerinin olasılığı yüksek.Şahsım adına böyle bir insanın bu karede başka amaçlarla (Yazmak bile gelmiyor içimden) yer almasına olanak ver(e)miyorum.Çünkü bir söz vardır yaptıklarım,yapacaklarımın teminatıdır diye.Yiğidin mücadelesi ortada,çilesi de cabası.Başka bir mesele sanmam ki söz konusu olsun.Umarım da öyledir...

Yıldırım 06-07-2009 03:07

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631986)
ihtimaller üzerine..varsayımlar üzerine ölmüş bir insana söz uzatmak bize yakışmaz...
ben hepinizden daha fazla ak partiliyim,ve sizden daha fzla abdulah ÇATLIYI TANIYORUM VE UZAKTAN AKRABAM DEDİM..lütfen kelimelerimizi dikkatli seçelim..
ben hakkı teslim etmek adına bi şeyler yazdım.ister kabul et,,istersen etme

Ben Abdullah Çatlı'yı direk yargılamıyorum zaten ihtimalleri sıralıyorum ama Yazıcıoğlu'ymuş Ak Partililer Kur'an okumuş bunlar Çatlı'yı böyle bir durumda aklamaz...
Birde hepimizden daha fazla Ak Partili olma olayınızı anlayamadım....

ahmetermiş 06-07-2009 03:11

Alıntı:

reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631990)
Hiç şüphesizki verdiği mücadele ve ülkesi uğruna bunca cefayı çeken bir insandan bahsediyoruz .Resimin gerçekliği konusu tatmin edici ki zaten böyle ciddi bir hususta hiçbir belge incelenmeden tabiri caizse inciği cinciği çıkarılmadan meydana çıkarılmaz diye düşünüyorum.Sayın Ahmetermiş'in kanaatlerinin olasılığı yüksek.Şahsım adına böyle bir insanın bu karede başka amaçlarla (Yazmak bile gelmiyor içimden) yer almasına olanak ver(e)miyorum.Çünkü bir söz vardır yaptıklarım,yapacaklarımın teminatıdır diye.Yiğidin mücadelesi ortada,çilesi de cabası.Başka bir mesele sanmam ki söz konusu olsun.Umarım da öyledir...

gerçekten teşekkür ederim..benım sayfalardır yazamadığımı anlatamadığımı kısaca özetlemişiniz..sözlerinize aynen katılıyorum ve allah razı olsun diyorum..
ve çatlının en yakın arkadaşı muhsin yazıcı oğlunun refah partisine ve ak partimize vede en önemlisi bu ülkem için yaptıklarını unutmamalıyız..
bu güne kadar,abdullah çatlınında refah partisinin aleyhinde,islam karşıtlığı vs ne bir eylem ne bir söz duyulmamıştır..tam aksine TÜRK BİRLİĞİ DEĞİL . TÜRKİSLAM BİRLİĞİ İÇİN mücadele etmiştir..
sizden bir ricam var..lütfen muhsin yazıcı oğlu ile alp arslan türkeşin ayrılış sebebini bi araştırınız..
ülkücüler kimdir..?
nizamı alemciler kimdir..?
hilalciler..bu konuları bi inceler isek sanırım beni daha iyi anlarsınız..

ahmetermiş 06-07-2009 03:22

Alıntı:

bur-AK;631992

[CENTER
Nickli Üyeden Alıntı
Birde hepimizden daha fazla Ak Partili olma olayınızı anlayamadım....[/CENTER]

sizin ak partili olduğunu biliyorum..anlatmak istediğim..çatlıyı savunuyor konumuna girdiğim için sakın ola beni ülkücü zannetmemen için o kelimeyi yazdım...geçmişimdede asla ne ülkücü oldum nede mhp li..
ama haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır..bizler yıllardır erbakana yapılan montajları yada gerçek olan resimleri nasıl olurda liderimizi bu kötü anlamalara sebeb verilmeden kurtarırız gayretine girdik..bu sitede sp lilerin başbakanımızın elinde kadeh resimlerini yayınladığını ve bizim nasıl savunduğumuzu bilirsiniz,hep beraberce...yan,i bi resime bakıpta karar o konuda yanlış bır tutum içine girmemeniz için görüşlerimi beyan ettim..ak partililik konusunda sen ak partili değilsin demedim..sadece benıde .....mı acaba dememen için özellikle koyu ak partili olduğumu,akıncı olduğumu,imam hatipli olduğumu,vurgulamak için belırttim..senın ne kadar ak partili olduğunu ben ölçecek değilim..ben kendimi ifade ediyorum..ne sağdayım ne solda..sadece HAK yoldayım..bilesin...onu ifade etmek için her kesden daha fazla ak partiliyımdir dedim yıne derim..

reyAKbay 06-07-2009 03:24

Aslında konumuz bu da değil Sayın Ahmetermiş.Yazdığınız yorumlarda dikkatimi çeken bir nokta oldu.Nedense birkaç defa ülkücü olmadığınızı değinme ihtiyacı hissettiniz ama inanın buna gerek yok.Biz olayın bu boyutunda değiliz ,olmamalıyızda.Ülkücü de olsanız sorun yoktu şuan da yok.Görüşlerin birliği beraberliği en önemlisi.E tabi siz de haklısınız öyle yapıda insanlar var ki hemen bir saldırı politikasına bürünüyorlar siz de sanırım bunun önüne geçmek istediniz.Fakat şunu belirtmek isterim ülkemin bende aşığıyım ,gözümü kırpmadan ben de canımı feda edebilirim,parazitlerin ben de herzaman karşısındayım,vatanım canımdan da öncedir EVET! Demem o ki ben de milliyetçiyim ,diğerlerinden farkım AK PARTİ dir tek yolum...Görmesini bilmek bakmaktan daha önemlidir,görebilenlerden olmak dileğiyle.Saygılarımla:gül:

ahmetermiş 06-07-2009 03:31

Alıntı:

reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 632001)
Aslında konumuz bu da değil Sayın Ahmetermiş.Yazdığınız yorumlarda dikkatimi çeken bir nokta oldu.Nedense birkaç defa ülkücü olmadığınızı değinme ihtiyacı hissettiniz ama inanın buna gerek yok.Biz olayın bu boyutunda değiliz ,olmamalıyızda.Ülkücü de olsanız sorun yoktu şuan da yok.Görüşlerin birliği beraberliği en önemlisi.E tabi siz de haklısınız öyle yapıda insanlar var ki hemen bir saldırı politikasına bürünüyorlar siz de sanırım bunun önüne geçmek istediniz.Fakat şunu belirtmek isterim ülkemin bende aşığıyım ,gözümü kırpmadan ben de canımı feda edebilirim,parazitlerin ben de herzaman karşısındayım,vatanım canımdan da öncedir EVET! Demem o ki ben de milliyetçiyim ,diğerlerinden farkım AK PARTİ dir tek yolum...Görmesini bilmek bakmaktan daha önemlidir,görebilenlerden olmak dileğiyle.Saygılarımla:gül:

değerli kardeşim allah hepinizden razı olsun..bak sende diyorsunki ülkücüde olabilirsin..ki değilim..vede olmadığımıda anlatmak zorunda hissettim-çatlıyı savunmak konumuna girdim için..çatlını ülkücü olmasıda sanki..?.......mı acaba şüphelerini kaldırmak içindir..şunuda bilmenizi isterimki..ülkücü olsam alenen söylerim çünki dobra insanımdır...saygılarımla allaha emanet olunuz.

FarukARSLAN. 06-07-2009 03:32

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631969)
değerli arkadaşlarım..abdullah çatlı nevşehirli..bende nevşehirliyim..ve abdullah çatlı uzaktan akrabam olur..çoğunuzun yaşı benden genç..1980 li yılları bir çoğunuz bilmezsiniz..ben hayatımda ülkücü yada mhp li olmadım.
şimdi konuya gelir isek 80 li yıllarda pkk yerine asala örgütü vardı...her gün onlarca vatandaşımız ölürdü,sağ sol çatışmaları vs..yurt dışında büyük elçiliklerimiz bombalanır ve bir çok elçimizde rahmetli olmuştu...
o yıllarda devletimiz,bazı kişileri ajan olarak asala örgütünü yok etmesi için görevlendirdi..! ve rahmetli abdullah çatlıda o görevi gereği apo ile de görüşmüş yada top oynamış olabilir..çünki görevi içeri sızmaktı..! o yıllarda apo denen hainin hiç bir görevi yoktu..yani diyeceğim odurki resim bencede montaj ama..gerçek olsa dahi bunu asala ya karşı sızma olarakta düşünebilirsiniz..rahmetli muhsin yazıcı oğlu abdullah çatlıdan övgüyle söz etti ve gerçek bir vatan severdir dedi..cenazesine rahmetli türkeş bile gelmedi..gelemedi..muhsin yazıcı oğlu benım arkadaşımdır asala çöktükten yanlışı olmuş ise bilmem dedi..ama 80 li yıllarda bu ülke için canla başla mücadele etti demişti rahmetli...yani sözün özü..rahmetli olmuş vede ergenekoncular tarafından öldürülen..asalanın bir numaralı düşmanı olan çatlıyı ergenekoncular neden öldürdüler..?
mekanı cennet olsun abdullah çatlı 80 li yıllarda çok büyük hizmetlet etti..üç tane sol görüşlünün sözüne bakıpta vatan evladına terörist muamelesini hoş görmeyınız..ben abdullah çatlını hemşehrisi ve uzaktan akrabası olarak söylüyorum ve söyledim..insan hatasız olmaz,insan oğlu beşer,elbette şaşar,hatasız kul olmaz..elbette çatlıda hata yapmıştır..ancak rahmetliye reva görülen vatan hainliği değildir..o değil hainlik,MİLLİ KAHRAMANDIR(1980 li yıllar içindir sözüm)yıllarca türkislam mücadelesi vermiştir..muhsin yazıcıoğlu ile aynı safta idi,beraberler idi..!
tekrar söylüyorum...ben asla ülkücü olmadım.demeyınki ahmet abi ..mı acaba ? demeyın..benim çizgim başbakanımki ile aynıdır..

“ÖLÜLERİNİZİ HAYIRLA yâd ediniz!” buyuruyor, Peygamber Efendimiz..

Bu yorum yeter bizlere.. :)

apache 06-07-2009 23:07

http://foto.gazetevatan.com/newpics/...18593055_3.jpg

http://foto.gazetevatan.com/newpics/...86485797_3.jpg

Son fotoğraf süper http://liselibozkurtlar.com/forum/Sm...ex2/smiley.gif ben bile daha iyi monte ederdim

arkaplanı bir çocuğun dağ resminden almışlar
bebek katilini tek başına bir fotoğtan çekmişler yani yalnızken çekmişler ki sağa sola bakmıyor yada birini başkasının eline atmamış

Aynı şekilde Abdullah Çatlıda tek başına bir fotoğraftan fotomontaj yapılmış.Kızı Gökçen çatlı umarım görmez.Çok sinirlenir

http://foto.gazetevatan.com/newpics/...76395294_3.jpg

rikopasa 06-08-2009 14:19

Herkes topa bakıyor Çatlı kameraya poz veriyor ... enteresan bir futbol anlayışı olmalı Çatlı'nın ...
Fotoğraf çok amatörce hazırlanmış bir montajdır ...

ahmetermiş 06-10-2009 01:28

Alıntı:

apache Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 632546)

Son fotoğraf süper http://liselibozkurtlar.com/forum/Sm...ex2/smiley.gif ben bile daha iyi monte ederdim

arkaplanı bir çocuğun dağ resminden almışlar
bebek katilini tek başına bir fotoğtan çekmişler yani yalnızken çekmişler ki sağa sola bakmıyor yada birini başkasının eline atmamış

Aynı şekilde Abdullah Çatlıda tek başına bir fotoğraftan fotomontaj yapılmış.Kızı Gökçen çatlı umarım görmez.Çok sinirlenir
http://foto.gazetevatan.com/newpics/...76395294_3.jpg

evet gayet açık,,ama yukkarda da bahsettiğim gibi gerçek olsada bu onu kötülemeğe sebep teşkil etmez..nasılki papayla görüşen kişi papa olmuyor,eğer rahmetli çatlı böyle bir resim verdiyse görev icabıdır diye düşünüyorum..

ALPEREN4425 06-12-2009 21:06

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631981)
Cenazesine Ak Partili'ler de katılsa başında Kur'an da okunsa Musin Yazıcıoğlu'nun kankası da olsa insanların kandırılmış olma ihitimal var..

Bazı arkadaşlar diyor ki MİT bu fotoğrafı didik didik incelemeden yayınlamazdı , gerçek olmasa ortaya çıkarılmazdı diyor. Peki ben size bir şey sorayım. Türkiyenin 28 şubat diye bir kara dönemi vardı hatırlarsanız. Ali Kalkancılar , Fadime Şahinler , Müslümler vs,vs... Ben o zaman daha lise öğrencisiydim ve bu olayların düzmece bir senaryo oduğunun ve ismini saydığım şahısların da aktör olduğunun daha o yaşlarda farkındaydım. Peki sizin MİT'iniz o zaman nerelerdeydi. Şeyh Kalkancının karısı pavyonda şarkıcı olurken bu dolmaları yutan halka niye çıkıp gerçekleri anlatmadı. MİT bunları bilmiyormuydu sanıyorsunuz. O gün bazı şeylerin açıklamasını yapamayan MİT bugünde bazı şeylerin açıklamasını yapamıyor. Bir dönem sahip çıkıp görev verdiği Çatlı'yı zamanı geldi kaza süsü verip kafasını taşla ezerek öldürdü. Yıllardır kayıp olan çantasından da çamaşır ve kızına aldığı hediye çıktı. Gülermisin ağlarmısın. Yoksa bu montaj fotoğrafı da mı yutarsın.

Ertuğrul ÖZGÜL 06-12-2009 21:13

Alıntı:

ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 635919)
Bazı arkadaşlar diyor ki MİT bu fotoğrafı didik didik incelemeden yayınlamazdı , gerçek olmasa ortaya çıkarılmazdı diyor. Peki ben size bir şey sorayım. Türkiyenin 28 şubat diye bir kara dönemi vardı hatırlarsanız. Ali Kalkancılar , Fadime Şahinler , Müslümler vs,vs... Ben o zaman daha lise öğrencisiydim ve bu olayların düzmece bir senaryo oduğunun ve ismini saydığım şahısların da aktör olduğunun daha o yaşlarda farkındaydım. Peki sizin MİT'iniz o zaman nerelerdeydi. Şeyh Kalkancının karısı pavyonda şarkıcı olurken bu dolmaları yutan halka niye çıkıp gerçekleri anlatmadı. MİT bunları bilmiyormuydu sanıyorsunuz. O gün bazı şeylerin açıklamasını yapamayan MİT bugünde bazı şeylerin açıklamasını yapamıyor. Bir dönem sahip çıkıp görev verdiği Çatlı'yı zamanı geldi kaza süsü verip kafasını taşla ezerek öldürdü. Yıllardır kayıp olan çantasından da çamaşır ve kızına aldığı hediye çıktı. Gülermisin ağlarmısın. Yoksa bu montaj fotoğrafı da mı yutarsın.

Arkadaş olabilir demiş......
Sizi çok bilmiş modunda görüyorum herkes kanarken sizin kanmamış olmanızın sırrı ney söyleyin bizde bulalım doğru yolu o zaman.....

ALPEREN4425 06-12-2009 22:34

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 635923)
Arkadaş olabilir demiş......
Sizi çok bilmiş modunda görüyorum herkes kanarken sizin kanmamış olmanızın sırrı ney söyleyin bizde bulalım doğru yolu o zaman.....

Bu sırrı sana da vermek isterdim aslında ama sana sır veripte zay etmek istemiyorum.

Özgür Çağrı 06-12-2009 22:47

Evet apaçık montaj olduğu belli .

Ertuğrul ÖZGÜL 06-12-2009 23:11

Alıntı:

ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 635946)
Bu sırrı sana da vermek isterdim aslında ama sana sır veripte zay etmek istemiyorum.

Bencilim paylaşmayı sevmem bilgim var ama bana ait diyorsun ve bunların yanında müslümanım diyorsun bilipte bilgilendirmemek......

Yıldırım 06-13-2009 01:11

Alıntı:

ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 635919)

Sanırım yaptığım yorumların hiçbirini okumadınız...
Ben ihtimalleri saydım.Hiçbir şekilde Abdullah Çatlı'ya kesin hüküm vermedim.Hatta bu resimin MİT tarafından incelenmeme ihtimalinin olmadığını dolayısya bu resimin %99 doğru olduğunu Abdullah Çatlının muhtemelen görev sırasında çekilmiş olabileceğini yazdım.Benim ifadelerimde hiçbir şekilde Çatlı yapmıştır, Çatlı öyledir, Çatlı böyledir diye bir kelime kullanmadım.
MİT'e zamanında kimlerin başkanlık yaptığı ortada.
Benim şuan MİT'in demokrasi ve devlet menfaatlerini koruyup kolladığından şüphem yok ama siz MİT'i kendinize çok uzak görüyorsunuz ki MİT'iniz diye ifadeler kullanıyorsunuz.Zamanında bazı kişi ve şahısların yanlışları olabilir fakat bunu bir kuruma genelleme yapmanızda ben art niyet ararım.
Abdulllah Çatlı'nın ölümünden MİT'i sorumlu tutmuşsunuz.Buna hikaye diyip geçiyorum.Kayıp çanta ne zaman bulundu da içinden kızına aldığı hediyeler çıktı...bunları merek ediyorum...

MİT herzaman mevcut sisteme çalışır.Diyeceksiniz 28 Şubat sürecinde ülkenin başından bir kualisyon hükümeti bulunuyordu...sadece bulunuyordu hiçbir zaman iktidar olamadılar birileri dört bir yandan kuşattığı devleti istediği gibi yönetti ve 28 Şubat süreci gerçekleşti...

Siz benim yazdıklarımı eleştirmekten çok kendi bildiğinizi yazmaya yönelmişsiniz.

rizeligenc 06-13-2009 01:31

BAL GİBİ FOTOMONTAJ

Yıldırım 06-13-2009 01:35

Alıntı:

rizeligenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 636091)
BAL GİBİ FOTOMONTAJ

bu resim sahtedir.fakat herkezin tartıştığı resim bu değil
tartışma konusu olan resim budur... MİT'in gönderdiği belgelerden çıkan resim budur

....tuğbA..... 06-13-2009 02:46

buradaki resimde çatlının duruşu bir garip hiçde gerçekmiş gibi durmuyor...
yani top oynayan herkez başka tarafa bakıyor çatlı başka yere ayrıca resmin büyük halini de gördüm çatlının olduğu kesim de yani arkataraflarında dağlık kesimde bir tuhaflık var iyi inceleyiniz çok tuhaf duruyor...monte edilmişgibi..
neyse zaten öyle bile olsa inanmam mutlaka bir açıklaması vardır ilerki günlerde ortaya çıkar ....
ölmüş bir vatan evladı ...Allah mekanını cennet eylesin....

All times are GMT +3. The time now is 17:03.