![]() |
Akparti bir partiyle birleşse...
Sevgili AKGençlik (-ihtiyaç yok da ) eğer AkParti başka bir partiyle birleşmek isetese desteğiniz hangi partiden yana olurdu,
ben düşündüğüm de gördüm ki bu parti şu durumda BBP olabilirdi.Liderlerinin gerek cumhurbaşkanlığı seçiminde sergilediği tavır gerekse genel tavrı çok olumlu... |
kesinlikle bbp diyorum diğerleri beş para etmez
|
bbp diyorum.YAda başında Mumcu'nun olmadığı bir anap
|
ğ-hiçbiri
tabii ki de hiçbiri...bbp falan da bize yakın durabilir bazı partilerle ortak paydamız olabilir ama bizim onlardan bambaşka ideolojimiz var....Allah göstermesin bir parti ile birleşmek zorunda kalmayı..... |
BBp'nin yöneticileri bize yakın biraz.Ama tabanı bizden oldukça uzak.DAha çok mhp'ye yakınlar
|
ben oy kullanmadım.Öle bi durum mümkün değil.İnşallah öyle bi duruma da düşmeyiz
|
Alıntı:
|
bbp en ideali
|
Ak Parti'nin hiç kimseye ihtiyacı yok ama birleşseydi ben de BBP olmasını isterdim....
|
Alıntı:
|
BBP partisi bize yakınlığı falan demişsiniz ama BBP partisinin bizimle taban olarak hiç bir benzerliği yokktur BBP tek bir amacı vardır... MHP ile birleşmek.... Birde bu konuda nerden çıktı AK PARTİ niye birleşecek ki Zaten akparti toplumun herkesimini bir çatı altında toplamış bir parti neden birleşelim...
|
Alıntı:
|
hiç biri.....
|
akpartının hıc bır partıyle bırlesmesıne gerek yok bırlesmesınde..zaten bırıyle bırlesme ıhtıyacı duydugu gun muhtemelen ben akpartı yanında olmıcam...ama zaten oyle bı duruma da dusmayız allahın ıznıyle
|
ihtiyacı olmadığını biliyoruz... Hadi oldu da birleşti dedik bizim ihtiyacımız yok diyelim ama birleşmek isteyen var belki böyle düşünün hangi parti birleşmek istese onu Akparti bünyesine kabul ederdiniz şeklinde de olabilir soru
|
Alıntı:
|
Bence de hiçbiri...Ak Parti'nin bir başka parti ile birleşebilmesi için aşağı yukarı aynı düşünceye sahip bir parti olması lazım bunun. Ama şu anda ne yazık ki Ak Parti gibi düşünen bir siyasi oluşum yok...Allernatifimiz yok velhasıl-ı kelam...
|
Ak Parti nin baska bir partiyle birlesmesi bana göre asla söz konusu olamaz ancak AK Partinin ilkelerini benimseyen partiler,kisiler partimize iltihak edebilirler..;)..
Ak partinin ilkelerini benimseyip, Ak partinin prensibleri dogrultusunda hareket edecek herkese kapimiz aciktir... |
zaten genel başkanımız böyle birşeyi asla kabul etmez... söz konusu bile olamaz...
|
Alıntı:
|
anketi hazırlayan kardeşim bence sen oraya hiçbiri şıkkınıda ekle... gör bak noluyo sonuçlar.. :D
|
şuanda türkiedemilliyetçiliği layıkıyla yerine etiren üç parti vardır akp,bbp ve saadet partisi bunlarla birleşe bilir
|
kardeşim bbp hadi bir ihtimal ama.. erbakan la erdoğan kolay kolay biraraya gelmez.. sonuçta zamanında birliktelerdi.. ama yollar bi kere ayrıldı.. o iş yatar... :D
|
yalnız ankette bi tane CHP oyu var hangi akla hizmetse :)
|
civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş misali.
;) |
hiç bir partiyle birleşmesini istemem
|
Ben ANAP diyecektim ama ANAP'ın oy potansiyeli zaten bize kaydı onun için kendilerine bize yakın hissettiğim BBP diyorum.
|
bbp dedim haberlerden takip ettigim kadari ile
cok olumlu cok guzel siyaset yapacak Partimiz ile birlikte bence Sayin yazicioglu sanirim yeri geldiginde destek de olacak |
zannetmiyorum... siz en iisi boşverin biz tek başımıza bize yeteriz..yetiyoruz da zaten...
|
birleşmek gereksiz ama diyelimki birleşecek bbp ile birleşir..
|
zaten millet birleşiyo doğru karar altında ama illki cevap istenyosa bbp olur en iyisi....
|
akp artık başlıbaşına bir merkez sağ bence birleşmesin :D
|
birileriyle birleşmek zorunda kalmayız inşaAllah...
|
ak parti eğer bbp ile birleşirse bence daha fazla oy alamaz hatta aldığı oydan kaybı bile olur...
bbp belli bir destek vermiş olsa da tek kişilik bir destek vermiştir.... mhp de yeri geldiğinde destek veriyor bu demek değildir ki çizgileri aynı ya da yakın seçim meydanlarından çok da uzaklaşmadık daha ve o meydanlarda neler söylendiğini hepimiz biliyoruz.... a+b= c olsada C her zaman a+b değildir... |
HİÇBİRİ İHTİYACIMIZ YOK...
SORUYU DEĞİŞTİRELİM AKPARTİYLE KİM BİRLEŞMEK İSTER?:D |
All times are GMT +3. The time now is 05:56. |