![]() |
Lincoln mü? Alex mi? Ricardinho mu? Ceyhun mu?
Arkadaşlar lütfen ama lütfen tarafsız oylayın...
|
ben lıncoln dedim... hem golcü hem oyun kurabiliyor... hemde brezilyalı :D
|
BEn futbolcuları bilmem.KArdeşime sordum Cassio LINCOLN dedi ;D ;D ;D ;D
|
kesinlikle taraf yok...lincon..
|
Alex de SOUZA
|
Trabzonsporluyum ama doğruyu söylemek gerekirse Lincoln
|
tartışmasız lincoln
|
lincoln.........
|
cassio lincoln....
|
rico paşa ;)
|
gidişat lincoln fark atar diyor ama... bakıcaz.. :D
|
Alıntı:
|
tabi ki LİNCOLN ;)
|
MİLLİ TAKIM KARİYERİ
Çok iyi futbolculardan oluşan Brezilya Milli Takımı'nda düşünülmeyen Lincoln'e, 2005 yılında, Almanya Milli Takımı için oynaması teklif edilir ancak bu öneri, teknik direktör Jurgen Klinsmann tarafından geri çevrilir. 2007 yılında göreve gelen Dunga tarafından aynı yıl düzenlenen Copa Amerika'ya çağırılan Lincoln beklenen patlamayı gerçekleştiremez. BAŞARILARI 2 Almanya Kupası 1 Lig Kupası 1 Intertoto Kupası (2004 yılında Schalke 04 ile) 2004/2005 sezonunda Schalke'de yılın en iyi futbolcusu seçildi. Tam adı: Cássio de Souza Soares Pozisyon: Orta saha Doğum tarihi: 22.01.1979 Doğum yeri: Sao Bras do Suacui (Brezilya) Boy: 1,77 Kilo: 71 Medeni durumu: Bekar Kariyeri (Maç-gol) 1990-2001 Atletico Mineiro (50) (4) 2001-2004 FC Kaiserslautern (53) (12) 2004-2007 Schalke 04 (83) (20) ----------------------------------------- Alex De Souza 2007 - TFF Süper Lig Kupası (Fenerbahçe) 2007 - Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu (Fenerbahçe) 2005 – Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu (Fenerbahçe) 2004 – Copa America (Brezilya Milli Takımı) 2004 - Minas Şampiyonluğu (Cruzeiro) 2003 – Brezilya Şampiyonluğu (Cruzeiro) 2003 - Brezilya Kupası (Cruzeiro) 2003 – Minas Şampiyonluğu (Cruzeiro) 2000 – Rio-São Paulo Turnuvası (Palmeiras) 2000 - Olimpiyat Öncesi (Milli Takım) 1999 - Copa America (Brezilya Milli Takımı) 1999 – Libertadores Şampiyonluğu (Palmeiras) 1998 – Mercosul Ülkeleri Kupası (Palmeiras) 1998 - Brezilya Kupası (Palmeiras) 1996 – Toulon Turnuvası (Brezilya Milli Takımı) Brezilya Milli Takımında 67 Maç 10 Gol. 1995-1997 Coritiba 124 Maçta 32 Gol 1998-1999 Palmeiras : 241 Maçta 78 Gol 1999-2000 Flamingo 12 Maçta 3 Gol 2000-2001 Cruzeiro 60 Maçta 30 Gol 2001-2002 Parma 5 Maçta 3 Gol 2002-2004 Cruzeiro 61 Maçta 34 Gol 2004- Fenerbahçe 195 Maçta 106 Gol Asistlerinide siz sayın ... |
Henüz 9 yaşındayken Atletico Mineiro tarafından keşfedilen Lincoln, profesyonelliğe adım attığı 1997 yılından 2001 yılına kadar bu kulübün formasını giyer. 2001 yılında Almanya'ya, Kaiserslautern'e transfer olan Brezilyalı oyuncu, iyi geçirdiği ilk sezonun ardından kalan 2 sezonda sakatlıklarla boğuşmaktan pek de iyi bir dönem geçirmez. Çıktığı 53 maçta 12 gole imza atan Lincoln, 2004 yılında Kaiserslautern'i bırakıp Schalke'ye transfer olur. İlk geldiğinde sakatlığının izlerini taşıyan Brezilyalı oyuncu çok iyi bir performans gösterir ve kulüp kendisinden çok memnun kalır. Mavi-beyazlı kulüp, 1 yıllık sözleşme yaptığı Lincoln'ün kontratı 2008'e kadar uzatır. BAŞARILARI 2 Almanya Kupası 1 Lig Kupası 1 Intertoto Kupası (2004 yılında Schalke 04 ile) 2004/2005 sezonunda Schalke'de yılın en iyi futbolcusu seçildi. Kariyeri (Maç-gol) 1990-2001 Atletico Mineiro (50) (4) 2001-2004 FC Kaiserslautern (53) (12) 2004-2007 Schalke 04 (83) (20) |
güzelmiş saliha... bu arada şunuda belirtmek isterim.. anketi ben açtım ama.. alex ve lincoln bi noktada birbirinden ayrılıyor.. alex golcü.. dikkat ederseniz maçlarda hep ilerde ya kezmanın ya deividn yanında oynuyo.. ama lincoln ortasaha.. hem oyun kuruyo hem gol atıyo.. hemde izleyene -alexe oranla- daha fazla zevk veriyo...
|
Cassio LINCOLN
|
LINCOLN tabiki... seyretmeye doyum olmuyo...
|
6S liler Lincoln yerine tabiki 6s yazın.Lincolne oy vermiyorsunuz Aklınızca 6s ye oy veriyorsunuz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bi dakka bi dakka
anketin en değerli üyesini neden yok sayıyosunuz RİCOOOOOOOOOOO RİCOOOOOOOOOOOOO ;) ;) ;) |
RICOO dedim bende :)
|
Alıntı:
|
Ricardinho, (tam adı Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues) Brezilyalı futbol oyuncusu. 23 Mayıs 1976’da Brezilya’nın Sao Paulo kentinde doğan oyuncu, futbola ülkesinde başladı. Avrupa’da iki takımda oynayan Ricardinho lakaplı oyuncu, Fransız Bordeaux ve İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough’da aradığını bulamadı ve tekrar ülkesine döndü. Brezilya´da Parana, Santos, Corinthians ve Sao Paulo´da forma giyen tecrübeli isim, Brezilya Milli Futbol Takımında görev yapan teknik direktörlerin her zaman ilk tercihlerinden birisi oldu. Brezilyalı oyuncu 2002 ve 2006 Dünya Kupası organizasyonlarındaki çoğu maçta oynadığı futbolla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Ricardinho, 2006-2007 sezonunda Beşiktaşa transfer oldu. milli takımda 46 kez görev yaptı ve Futbol Kariyerinde 78 gol ve 300 den fazla assist´i var.Dünya'nin gelmis geçmis en büyük futbolculari arasinda gösterilmektedir. Brezilya Milli takımında fenerbahçeli alexin yerinde görev yapmıştır. 1999 ve 2002 yillarinda Brezilya´da yilin Futbolcusu secildi.
Kariyeri 1995-1997 Paraná 1997-1998 Bordeaux 1998-2002 Corinthians 2002-2004 São Paulo 2004 Middlesbrough 2004-2005 Santos 2006 Corinthians 2006* Beşiktaş Başarıları Brezilya Milli Takımı ile 2002 FIFA Dünya Kupası şampiyonluğu 1998 Brezilya Lig Şampiyonluğu SC Corinthians ile 1999 Brezilya Lig Şampiyonluğu SC Corinthians ile 2004 Brezilya Lig Şampiyonluğu Santos FC ile 1995 Paranaense Ligi Şampiyonluğu Paraná Clube ile 1996 Paranaense Ligi Şampiyonluğu Paraná Clube ile 1997 Paranaense Ligi Şampiyonluğu Paraná Clube ile 1999 Paulista Şampiyonası Şampiyonluğu Sport Club Corinthians Paulista ile 2001 Paulista Şampiyonası Şampiyonluğu Sport Club Corinthians Paulista ile 2000 FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu, Sport Club Corinthians Paulista ile 2002 Brezilya Kupası Şampiyonluğu, Sport Club Corinthians Paulista ile "Rio-São Paulo Turnuvası" Şampiyonluğu, Sport Club Corinthians Paulista ile 1996, 2000 ve 2004'de üç kez Brezilya Gümüş Top ödülü. 2007 Beşiktaş ile Fortis Türkiye Kupası buda benden buyrun kariyerlere bakın ;D kim daha iyi ;) |
Lincoln
|
ALEX DE SOUZA tabii ki de
Ben ilk baş ROBERTO CARLOS diyecektim ama herhalde anketi hazırlayan arkadaş böyle futbolcuların yanına ROBERTO CARLOS'u koymanın ayıp olacağını anlamış ondan koymamış :D :D :D |
rico 5 e çıktı :D
kariyeri görünce tabi :) 50 çıkması gerekir ama neesseee ;D ;D |
Alıntı:
|
Şuan ki performanslara bakılırsa Lincoln ligde oynayan en iyi futbolcu bana göre..
Ayrıca kariyere bakmayacaksın.Hagi Türkiye'ye gelmeden önce çok mu iyiydi?? >:( |
lincoolllnnn...lincoooollnnn....
|
Alıntı:
|
tabiki Alex....
|
ceyhun ;D
|
şüphesiz Alex de SOUZA tabiki
|
tartışmasız Cassio LINCOLN bu ankey adaletli olmamış diğer adaylar için
işin içinde gs li bi futbol adamı varsa tartışmasız o iyidir dabi ;) |
ben de bir beşiktaşlı olarak yiğidi öldür hakkını yeme mantığıyla alex e oy verdim
AMA ŞUNU KİMSE UNUTMASIN HER ZAMAN HER YERDE EN BÜÜYÜK BEŞİKTAŞ!!!!! |
Alıntı:
|
saolasın abicim
|
Cassio LINCOLN tabi ki de Hagi'nin amca oğludur kendisi ... ;D |
All times are GMT +3. The time now is 01:52. |