![]() |
Yeni TBMM Başkan Adayınız Kim?
Malum TBMM'nin başkan seçimi yaklaşıyor, basında da zaman zaman bu konu işlenmeye başlandı.
Sayın Salih Kapusuz resmen adaylığını açıklamış. Köksal toptan'ın başbakanın işaretini beklediği söyleniyor. Mehmet Ali şahin'in yine böyle bir beklentisi olduğu söyleniyor. Peki sizin adayınız kim? Sizce kim TBMM başkanı olmalı? selamlarımla. |
ben mehmet ali şahinin olmasını isterdim.en iyisini başbakanımız bilir ama bana salih kapusuz olur gibime geliyor.mehmet ali şahinin olmasını istesemde
|
Alıntı:
Sakallı birisinin tbmm başkanı olmasını canı gönülden isterim ben ama??? |
E tabii hem TMM başkanı olabilmesini hemde nicesini..
Başörtüsü gibi sakala uzanan ellerde kırılsın..! Neyse bence de Mehmet Ali Şahin olabilir.. |
Alıntı:
olan salih kapusuzun da meclis başkanı olmasının bir mahsuru yoktur. |
Alıntı:
Çok sevgili rıfat kardeşim: 1- Sakal konusunda tek diyeceğim: İnşaallah. 2- Türbanlı değil, başörtülü-tesettürlü olarak düzeltirseniz memnun olurum. |
Mehmet Ali Şahin bence en uygun aday..
|
Alıntı:
sakallı birilerinin olması çok güzel olur sonuçta dış görünüşe değil icraatlere bakıyoruz |
Bugün bir haberde Sayın Bülent Arınç'ın da Köksal Toptana sıcak bakmadığı söyleniyordu.
Doğru ise Sayın Arınc'ı tebrik ederim. Toptanı o makamda doğrusu hiç sevemedim. |
meselenin sakallı olup olmamasına bakmanız beni gerçekten üzdü.Sizler gibi düşünmeyenlerin söylediklerini destekler nitelikte sözcükler...Ak parti orda belirli bir ideolojinin savunucusu değil devletin başıdır.böyle küçük hesaplar yapmaz üstelik yapmamalıdır.Ülkeye yalnızca hizmet mantığıyla yaklaşan bir oluşum.
|
Değerli arkadaşlar ülkemiz ve milletimiz adına en hayırlısı kimse inşallah o olur... Bence diğer adaylara göre Mehmet Ali Şahin o koltuğa biraz daha yakışan isim... Tabi bu benim şahsi fikrim.. Sonuçta nihai kararı Sayın başbakanımız verecek...
|
Alıntı:
Hatta sayın çalıkuşunun yazısına bakın: Alıntı:
Bizim için bir insanın sakallı olup olmadığı değil yapcakları, fikirleri, düşünceleri vs. önemlidir. Ama burası türkiye... Burda bazı yobazlar insanların fikirlerine düşüncelerine edğil kıyafetlerine, görüntüsüne bakıyorlar. Bizim dikkat çektiğimiz husus da işte bu husustur. |
Alıntı:
Bunları asla meşrulaştıramayacaklar. çünkü bunlar zaten meşru. Bunların kimsenin meşrulaştırmasına ihtiyac yoktur. Bunlara meşru değil diyenin meşrulaştırılmaya ihtiyacı vardır. |
Alıntı:
Sakal konusunda inşallah demeniz ile yapacakları arasında bağ kurmanız çok ilginç zira çok tutarsız ve alakasız cümleler. Bu ülkede bizim gibi düşünmeyenler sakala başörtüye takılıp bazı şeylere ket vuruyorsa bu tarz düşüncelerimizle onları destekliyoruz demektir.Bizim onların düşüncelerini alt edip bu yasakçı zihniyetten kurtulabilmemiz için sakallı ile sakalsızı ayıreden düşünce yapısından kurtulmamız lazım.Tıpkı başörtüsü meselesinde olduğu gibi...umarım ne demek isteğimi bu sefer anlayabilmişsinizdir. |
Alıntı:
Ne diye uzatıyoruz anlamıyorum. Sakal konusunda ne demeliydim: İNşaallah demem suç mu oldu? Hayır olmaz, ne gerek var, sakala hayır felan mı dememi bekliyordunuz anlayamadım. Tabiki inşaallah diyeceğim. Neyse boşverin. Sİz görüşlerinizi yazdınız bende görüşlerimi yazdım. |
Mehmet Ali Şahin olmasını isterim. Sakal konusundada Başbakanımız söyledikden sonra o seçilir sakalı felan kimseyi ilgilendirmez mankenlik seçimi değil bu muhalefet bos bos konusur 1 hafta medyalarıda haber yapar gecer gider sonuc olarak Erdoğanın 2 dudağının arasındaki isim seçilir.Chp de öyle izler:)
Şimdiden yeni baskan hayırlı olsun. |
Alıntı:
Sayın başbakan inşaallah köksal toptan gibi birisini işaret etmez... bülent arınç beyden sonra köksal toptan pek bi tatsız tuzsuz geldi oraya:) |
Bakalım abi ya dengeleri bilmiyoruz bizim gönlümüzden gecene bazı partiler şiddetle karsı cıkınca ılımlı adaylara yöneliyolar. Şahsen ben Şahin veya Kapusuz olmasını isterim ama hayırlısı..
|
Alıntı:
İnşallah gibi ulvi bir kelimenin anlamını sorgulayan bir cümle kuran biriyle aynı şeyleri düşünmemek beni sevindirdi.benim derdim sakal değil sakalı "diğerleri" gibi sorun haline getirmeniz.oysa şahsi fikrim salih kapusuz üzerinde. bir konuda haklısınız bu lafı uzatmak zorunda kaldım...Bir sonrakini cevaplamayacağım zira defaatle aynı şeyleri söylemek beni sıkar. |
Köksal Toptan Mehmet Ali Şahin Salih Kapusuz Burhan Kuzu Hüseyin Çelik Cemil Çiçek Milletvekillerimizin hepsi Aslan gibi hangisi olursa olsun görevini layıkla yerine getireceklerine inanıyorum hangisi olursa olsun farketmez ... |
Mehmet Ali Şahin --- Salih Kapusuz
Bu iki isime dikkat edin:) |
Mehmet Ali ŞAHİN olacak gibi ama ben şahsen Burhan KUZU'nun olmasını isterdim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Genel kanı Salih Kapusuz isminde yoğunlaşıyor.
Ama benim gönlümden ilk geçen isim Mehmet Ali Şahin. Kapusuz da olsa hoşnut olurum tabii. AYM'yle sürtüşmelerde Burhan Kuzu gibi isimlere çok ihtiyaç duyuluyor, onun yerinde kalması lazım.. |
Koksal Toptan cok deneyimli bir devlet adamidir, eger aday yapilmassa baska gorevlere getirelecegini dusunuyorum. Salih Kapusuz bir suredir disarida kalmis gibiydi, ancak o da sayin bulent arinc gibi alinan her karara saygili ve kazan kaldirmadi. Salih Kapusuz cok iyi yapabilir bu gorevi.
ilk adayim Koksal Toptan Olmazsa Salih Kapusuz |
tabiki kaliteli insan köksal toptan eger akp herkesin destedigi istiyorsa köksal toptan gösteri yoksa kendi çalar kendi oynar
|
Laikçilere inat Salih Kapusuz
|
köksal toptan
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sıktı ama azınlığın çoğunluğa tahakküm etmesi sözkonusu olamaz ki akparti koalisyon'un başında olmadığı için de kararlarını almakta hür ve özgürdür.meclis başkanı adayım,SALİH KAPUSUZ ve BURHAN KUZU'dur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şunu koyun uzlaşalım..! Yoksaa anladınız siz, der gibi..! Yani ben de olsun istiyordum aslında Toptan'ın olmasını... Ama değil mi ki diğer partililer de bunu istiyor, istemiyorum artık, desteklemiyorum... Salih Kapusuz olsun..! İnsan nasıl sinir oluyor, neden hep uzlaşmaya biz yanaşıyoruz..! Millet uzlaşmanın u sunu bile yapmaya tenezzül etmiyor..! Anayasa Mahkemesinin kapısı kararacak elleri ile aşındırmalarından dolayı..! Saadetliler kimi istiyor? Eğer onlarda Salih Kapusuz'u istiyorsa, o da olmasın..! Artık yeter be! Sadece bizim istediğim olsun, bir kere olsun bari bu olsun..! |
Alıntı:
diğer partilerim elbette görüşlerini dinlenecek ama son kararı milli irade'nin meclise gönderdiği 340 milletveili verecektir. |
bnce Köksal başkanımızla devam edelim
|
türkıyede bır ılkı yapıp neden Nimet Çubukçuyu TBMM baskanı yapmayalım.Artık bazı tabuların değismesı gelmedımı?
|
Salih KAPUSUZ gibi biri TBMM Başkanı olup harcanmamalı bence.Onun gibi ateşli,AK Parti sevdası ile dolu birinin grup başkan vekili olması gerekir.TBMM Başkanı tarafsız olmak zorunda ve siyasi hiç bir etkinliğe katılamıyor.Sayın Bülent ARINÇ bu konuda çok çekti.Başbakanımız en iyisini bilir ama Köksal TOPTAN ile yola devam edilmeli tüm kesimleri memnun etmeli diyorum..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:09. |