Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   AK Parti Forumun Girişimleri Sonuç Verdi;Başörtülü İş Arayan Kıza Hakaret Maili! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=111452)

ishakyilmaz 07-27-2009 15:34

AK Parti Forumun Girişimleri Sonuç Verdi;Başörtülü İş Arayan Kıza Hakaret Maili!

http://image.samanyoluhaber.com/Imag...9727/81019.jpg
İş arayan başörtülü kıza inanılmaz cevapTürkiye'de organizasyon işi yapan bir şirketten, iş başvurusu yapan kapalı bir genç kıza gönderilen mail okuyanları şaşkına döndürdü.Yazı Boyutu 10 12 14 16 Başörtüsü ile iş arayan Şeyma Engin bir çok yere iş başvurusu yaptı. Bu başvurulardan biride Çilek Grup adıyla faaliyet gösteren bir organizasyon şirketine oldu. Ancak şirketten gelen mail Şeyma Engin'i şok etti. Laiklik ve çağdaşlıktan söz eden mail sahibi Emir Onur Çilek iş başvurusu yapan genç kıza ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Başörtüsüne "Bez parçası" diye hakaret eden Çilek, Engin'e nerelerde iş bulması gerektiğini bile söyledi. Genç kıza Fatih Bölgesi'nde iş bulmasını tavsiye eden Çilek'in hakaretleri bununla da sınırlı kalmadı. Engin'i 'Din üzerinden ticaret yapmak' ile suçlayan kişi, din sömürüsü yapanları bünyelerinde barındıramayacaklarını da yazdı. Ancak Emir Onur Çilek'in iş başvurusu yapan bayanla bir kez dahi görüşmediği ortaya çıktı. İşte 8sutun.com sitesinde yayınlanan ve okuyanı 'bu doğru olamaz' düşüncesine iten o mail;

Şeyma Hanım;

Başvurunuzu inceledik. Üzgünüz.

Laik Atatürk Türkiye'sinde yaşayan, cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurum olarak sizin gibi başörtüsü, türban, tesettür şeklindeki bez parçalarını dini inançlar ile hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen bu şekilde gösteren, tamamen siyasi amaç güden, din üzerinden ticaret, din üzerinden siyaset yaparak din sömürüsü yapan insanları bünyemizde barındırmıyoruz.

Unutmayınız; Demokrasi gericiliğin önünü açmak değildir.

İş arayışınızda başarılar.

Fatih bölgesini denemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

İyi Çalışmalar.. Emir Onur Çilek Çilek Grup (info@cilekgrup.com) Gönderme tarihi: 22 Temmuz 2009 Çarşamba 19:24:35

samanyoluhaber
27.07.2009 14:21:26

ishakyilmaz 07-27-2009 15:38

Gerçekten tüyler ürpertici,despotça köhne bir ideolojik yaklaşım!Herşeyden önemlisi kişinin insanlık onuru ile oynanmıştır.Fakat burada kaybedecek kişinin başörtülü kızın olmadığını herkes görecektir!

hipermuhafazakar 07-27-2009 15:41

Şeytan cevap verse şundan farklı cevap veremezdi.

ishakyilmaz 07-27-2009 15:45

http://www.habervaktim.com/resim/res...jpg?t=24153047

NS 07-27-2009 16:00

Arkadaslar Emir Onur Çilek kim diye arastırdım; buyrun bakın....

http://www.hurriyetusa.com/haber/hab...ay.asp?id=4009

Çağdaş Atatürkçü gencimizin (!) basına neler gelmiş neler...

Abd'de tecavüz etmek ve intihara neden olmak yuzunden mahkemelere düşmüş çağdaş beyfendi...:kızdım:

http://img17.imageshack.us/img17/9550/ddaadsdsads.jpg

ishakyilmaz 07-27-2009 16:03

Bu tür despotça bir zihniyet taşıyan insanların perde arkasında bu tür çirkinliklerin,dalaverelerin çıkması kadar doğal bir durum olamaz herhalde...

Supraliminal 07-27-2009 16:09

İman gücü zayıf olunca hatta imansız olunca bir kişi veya grup onlardan her türlü kötülük beklenir.Allah ıslah etsin , doğru yolu buldursun inşaAllah bu insanları.

ishakyilmaz 07-27-2009 16:17

Abdullah kardeşim,Emir onu çelik diye araştırıp haberini çıkardığın kişi acaba konuda bahsi geçen kişi mi?Gerçi bu detayı biraz önce vakit gazetesine illetim.Kendileri şimdi detaylı bir araştırma yapıp gerçeği ortaya çıkartacaktır inşallah.

FarukARSLAN. 07-27-2009 16:17

Şerefsiz köpek!..

ishakyilmaz 07-27-2009 16:21

İşe alınmayan o kız 8sütun'a konuştu

http://www.8sutun.com/img/lCPcwcyx.gif
İş başvurusu yaptıktan sonra kendisine gelen maille şok olan S.E. 8sütun'a yaşadıklarını anlattı. İşte o röportaj

EMRE ÇAKIR / 8SÜTUN ÖZEL HABER

O işyeri sahibinin düşüncelerini bilerek mi başvurdunuz?
Ben yeni mezun bir bayanım. Devamlı Googele'dan iş başvuruları yapıyorum. Ben mimari-restorasyon mezunuyum. İnternetten devamlı mimarlık bürolarına giriyorum. Bana o hakareti yapan şirketin şöyle bir duyuruları vardı; " Yeni mezunları alıp yetiştiriyoruz." Bende bu bilgi yazısına bakıp başvurdum. Ben o kurumun görüşlerini bilmiyordum. Birde ben onlara sadece CV yolladım. Ben bu CV'yi birçok şirkete yolladım. Böyle bir cevapla ilk defa karşılaşıyorum.
Maili açınca neler hissettiniz?
Ben maili açınca, "Başvurunuzu inceledik. Üzgünüz." yazısını gördüm. Ama aşağı indikçe hakaretler başladı. Başörtüme bez parçası. Yok efendim git sen Fatih'te iş bul. Bir anda şok oldum. Ağlamaya başladım. Düşündüm böyle bir mail atmaya nasıl cesaret ettiler. 2009 Türkiye'sinde hala böyle insanlar var mı dedim. Kendi kendime.
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bu mail bana özgüven getirdi. Ben bu işi daha fazla istiyorum. Ve iş arayacağım. Bunu eskisinden daha çok istiyorum. Ben o kuruma tekrar mesaj attım. Mesajda onlara, "Teşekkür ederim. Beni dinime ve işime daha da bağladınız" dedim.
Şimdi ne yapacaksınız?
Ben yeni mezun bir bayanım. Mimari çizimler yapıyorum. Bilgisayarda tasarımlar yapıyorum. Ben bu mesleği yapacağım. Şimdi kriz olmasından dolayı bazı işverenler geri çeviriyor. Ancak bu süreç geçecek. Şunu söylemek isterim bir çok yere başvurdum hakaret içerikli başka bir mail gelmedi.

FarukARSLAN. 07-27-2009 16:26

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 648150)
Abdullah kardeşim,Emir onu çelik diye araştırıp haberini çıkardığın kişi acaba konuda bahsi geçen kişi mi?Gerçi bu detayı biraz önce vakit gazetesine illetim.Kendileri şimdi detaylı bir araştırma yapıp gerçeği ortaya çıkartacaktır inşallah.

Aynı yola bende başvurdum sanırım..
Linki alıp hemen Habervaktim'in Haber İhbar butonuna koştum..

"İnananların yüz akı" var çok şükür diyerekten...

Hadi hayırlısı.

NS 07-27-2009 16:29

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 648150)

Alıntı:

1983-84 yılı Türkiye vergi rekortmeni, eski müteahhit Tayfun Çilek ile modacı Emel Yazal’ın oğlu, 21 yaşındaki Emir Onur Çilek, 31 Temmuz günü tutuklandı. Polis memuru Brizuella tarafından Dade İlçesi Cezaevi’ne götürüldü.
diyor; çilek grup sayfasında da yazıyor; babası da tayfun çilek mali işlerden sorumlu....

http://img31.imageshack.us/img31/227/asdaddssad.jpg

ishakyilmaz 07-27-2009 16:33

Alıntı:

Abdullah Enes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 648158)
diyor; çilek grup sayfasında da yazıyor; babası da tayfun çilek mali işlerden sorumlu....

Demek oğullarının yediği naneli haber %100 doğru..Şimdi dananın kuyuruğu kopacak!Kul şaşmaz,Allah şaşırtır derler ya..Bunların hadiseside buna benziyor biraz..Başörtülü iş arayan kız bu kirli çamaşırların ortaya çıkmasına vesile oldu bir nevi..

Supraliminal 07-27-2009 16:38

Çilek grup zarara girsinde akılları başlarına gelsin.Hiç beklemezdim bu gruptan böyle birşey.
İman gücümü , paranın gücümü güçlü göreceğiz.

FarukARSLAN. 07-27-2009 16:40

Alıntı:

Abdullah Enes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 648158)

Süpersin kardeş..

LeyaL 07-27-2009 17:40

Başörtüsü ile uğraşdıkları kadar ülke için uğraşsalardı Amerika halt etmişdi..Bir başörtüsü kaldı sanki sorun..
Medeniye medeniyet diye diye ülke ne hale geldi..
Allah ıslah eylesin..Öncelikle bu ülkenin başındakilere ve bizlere de sabır ihsan etsin..
Hazmedemiyorum artık..

*AZRA* 07-27-2009 17:45

BENIM ONLARA ACIZANE TAVSIYEM DUNYADA BAŞÖRTÜSÜNDEN RAHATSIZ OLAN BAŞÖRTÜSÜ TAKTIRMIYAN BİR ÜLKE VARSA ORADA KENDILERİNE RAHAT YAŞASINLAR BIRILERINEDE TAVSIYEDE BULUNMASINLAR AKILI GEÇINIP ZAVALLILAR.....

Gölge 07-27-2009 17:55

Vay beyinsiz vay laik Türkiye derken bile laikliği ihlal ediyor hanzo laiklik bir din değil bir yönetim biçimidir ülkedeki tüm dinleri güvence altına alır ne diyor Cumhuriyet yönetiminde her görüşe yer vardı yeter ki samimi olsun diyor eğer böyle laiklik olacaksa laikliğiniz batsın ! ...

Şuraya bir iki cevap daha yazayım da rahatlayayım öncelikle gericilik diye bahsettiğiniz şey İslam dini sanırım kısaca özetleyeyim İslam bir yaşam biçimidir ve öyle bir mükemmel dindir ki tüm çağlara hitap eder o yüzden en ilerici insanlar Müslümanlardır yalnız bunu sizin gibi Putçular anlamazlar anlayamazlar ( Atatürk'ü putlaştıranlara bu cevap ) çünkü Bütün güzelliklerin sahibi Rabbim o fırsatı vermez yeryüzündeki insan suretindeki şeytanlara imanda bir nasip meselesidir yıllardı demokrasi diye zırvalar durursunuz ki adaletin ve demokrasinin insan haklarının en güzeli ve en yeterlisi İslam hukukunda mevcuttur ....
Kınıyorum kınıyorum kınıyorum ve en güzel takipçi Allah'a havale ediyorum olayı Şüphesiz ki Yarattığı kullara en güzel cezayı verende O'dur ..

Vesselam

Gölge 07-27-2009 21:55

Tepkinizi gösterin

info@cilekgrup.com adresine asıl onların ne kadar gerici olduğunu dünyada benzerlerinin bulunmadığını söyleyin..'çağdaş' yamyamlar ! ...

rıfat gökalp 07-28-2009 00:56

Laik Atatürk Türkiye'sinde yaşayan, cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurum olarakgerici,yobaz ve çağdışı chp zihniyetine göre Türkiye demokratik bir hukuk devleti olmaktan ziyade MUHAFIZLAR cumhuriyetiymiş !!!

sizin gibi başörtüsü, türban, tesettür şeklindeki bez parçalarını dini inançlar ile hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen bu şekilde gösteren, tamamen siyasi amaç güden, din üzerinden ticaret, din üzerinden siyaset yaparak din sömürüsü yapan insanları bünyemizde barındırmıyoruz.

chp zihniyeti başörtünün her tipine karşı olduğunu bu yazından da
net olarak anladık.tesettür,örtü ve türban'ın kur'an-ı kerim'in ayetlerinde
geçmediğini söylerek cahilliğini göstermiş.ferdi olarak iş başvurusu yapan
bayan'a din üzerinden sömürü,ticaret ve siyaset yakıştırmasını yapması
olayın vehametini ve chp zihniyetinin hoşgörüsüz olduğunu tescillemiş
oldu.

FarukARSLAN. 07-28-2009 01:09

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 648350)

Tepkinizi gösterin

info@cilekgrup.com adresine asıl onların ne kadar gerici olduğunu dünyada benzerlerinin bulunmadığını söyleyin..'çağdaş' yamyamlar ! ...

Ben bunu yazdım

Alıntı:

Gericinin, yabaniliğin ve çağdaş yobazlığın DANİSKASI sizde imiş.
Bu ayrımcılığın, bu bölücülüğün, bu aymazlığın bedelini ödeyeceksiniz!

SİZİ BOYKOT'U İLAH'IMIZA BORÇ BİLİRİZ!
SİZDEN HER BİR ŞEYİ MİLLETE ALDIRTMAMAYI KENDİMİZE BORÇ BİLİRİZ.

BU DÜNYADA MALINIZA PARAMIZLA, ÖTEKİ DÜNYADA ÇİRKEFLİĞİNİZE DUALARIMIZLA AMBARGO UYGULAYACAĞIZ; ANDOLSUN!

Allah'ınızdan bulun.
--
Tepkisiz kalmayalım, Allah rızası için...

hüma 07-28-2009 01:10

anlamıoyrum bu başörtülülerden ne istiyorlar yaa...artık çekilmez bir hal aldı allah yardımcımız olsun...

rıfat gökalp 07-28-2009 01:11

http://www.cilekgrup.com/Graphic1.jpg
http://www.cilekgrup.com/images/intro_logo.jpg
başörtülü bayanın medyaya servis ettiği e-posta'lı iddiaları tekzip etmişler ???

Gölge 07-28-2009 01:19

Nasılda kıvırmışlar yalanlayacaklar tabi aman ha işler bozulmasın sakın gerisi önemli değil inançlara saygı düşünceye özgürlük falan bunlar da böyle çağdaş işte çağdışı kalmış yaratıklar ! ....

dytsyn elif 07-28-2009 01:31

rıfat bey in dediği gibi ise durum daha vahim:neki:esasen dini değerlerimizi kullanarak bişeyler yapmak isteyenlerde olabiliyor fakat işin içini bilemedigimiz için bişey söylemekte dogru degil bence???

Bilal Baştan 07-28-2009 10:04

Bunlar insanı küfre sokucak yahu Allahım sen sabır ver bize..

ishakyilmaz 07-28-2009 15:17

Dün gündeme bomba gibi düşen bu çirkin mail,bir kez daha laikliğin nasıl sömürüldüğü,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetine nasıl hainlik edildiği gözler önüne serilmişti!İşte bununla ilgili gerek AK Parti forum ekibimiz,gerekse tüm duyarlı vatandaşlarımız konu ile ilgili araştırmalar yapmış,ve olayın perde arkasını gözler önüne sermişti..İşte bu konu ile ilgili sesimize kulak veren VAKİT ailesi detaylı araştırmalar sonucunda,çirkin ve provokatif maili atan şahıs ile ilgili bilinmeyenleri haber yapmıştır;
http://www.habervaktim.com/resim/res...jpg?t=77441411

Cumhuriyetin çocuğu Çilek tecavüzcü mü?

Şirketlerine iş başvurusu yapan başörtülü bayana hakaret ederek başvurusunu reddeden organizasyon, müzik, menajerlik ve reklam şirketi Çilek Grubu yetkilisi Emir Onur Çilek'in tecavüz suçlamasıyla yargılandığı, 2004 yılında hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarıldığı ortaya çıktı. http://www.habervaktim.com/resim/resim81139_2.jpg İLGİLİ HABER: İŞ ARAYAN BAŞÖRTÜLÜ KIZA HAKARET DOLU CEVAP

İLGİLİ HABER: 'BEZ PARÇASI' SÖZÜ ONURUMU KIRDI

Şeyma Engin isimli bir bayanın iş başvurusunu sırf başörtülü olduğu için hakaret dolu bir maille reddeden Çilek Grubu'nun yetkililerinden Emir Onur Çilek'in ABD'de işlediği bir tecavüz suçundan İnterpol tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.

Kendisinin laik Atatürk Türkiye'sinde yaşayan cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurumda çalıştığını belirten Emir Onur Çilek'in ABD'de üniversite öğrenimi gören 17 yaşındaki Nermin K.'ya tecavüz edip intiharına neden olduğu gerekçesiyle 20.5 yıl hapsi istenmiş.

31 Temmuz 2003'te tutuklanan Çilek, ifadesinde 19 yaşında zannettiği Nermin K.'nın dernek toplantısı için evine geldiğini, kendisini öpmek istediğini, yine kendi isteğiyle elbiselerini çıkardığını ve zor kullanmadan birlikte olduklarını öne sürmüş. Olayın etkisinden kurtulamayan Nermin K., 6 gün sonra, ağabeyinin evde olmadığı sırada kendisini asarak intihar etmiş.

TÜRKİYE'DE YARGILANDI AMA AKLANDI

Savcılık, Emir Onur Çilek hakkında 18 yaşından küçük Nermin Karga'nın zorla ırzına geçip kızlığını bozmak ve zorla alıkoymaktan TCK 416/1, 418/2, 430/1 maddeleri uyarınca 10.5 yıldan 20.5 yıla kadar ağır hapis istemiyle dava açtı.

Tutuklanan Çilek 4 gün sonra kefaletle bırakıldı. Mahkemede video kayıtları incelenmiş, Çilek'in yaşadığı apartmandaki güvenlik görevlilerinin ifadeleri alınmış, DNA testleri yapılmış. Savcılık, Çilek'e karşı kanıt bulamamış ve yapılan tüm testler, alınan ifadeler Çilek'i akladı ve savcılık davadan vazgeçmiş.

TÜRK-AMERİKAN GENÇLİK DERNEĞİ BAŞKANI

Emir Onur Çilek, lise 1 ve 3'üncü sınıfları Avusturya'da okuduktan sonra, 2001 yılında Florida Eyaleti'nin Miami kentine yerleşti. Annesiyle birlikte ev tutan Emir Onur Çilek, liseyi burada bitirdi. St. Thomas Üniversitesi Politika Mühendisliği bölümüne kaydını yaptırdı. Çilek, arkadaşıyla birlikte, Türk-Amerikan Gençlik Derneği'ni kurdu ve başkan seçildi. Tecavüz iddiasıyla tutuklanınca başkanlıktan istifa etti.

REFERANSLARI CHP, ADD, BİZ KAÇ KİŞİYİZ, YENİ PARTİ

Referansları arasında Atatürkçü Düşünce Derneği, CHP, Biz Kaç Kişiyiz ve Yeni Parti gibi kurum ve kuruluşları da gösteren Çilek grup, yayınlanan haberlerden sonra internet sitesinde bulunan referanslar bölümünü pasif etti. Referanslarımız bölümü tıklandığında açılmıyor. Dün açılan bölümde bu kurumlar referans olarak gösterilmişti.

BAŞÖRTÜLÜ BAYANIN İŞ BAŞVURUSUNA BU ŞEKİLDE CEVAP VERMİŞTİ

17 yaşındaki genç kıza tecavüz edip intiharına neden olduğu gerekçesiyle 20.5 yıl hapsi istenen ve 2004'te İnterpol tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıkan Laik, Atatürkçü, Cumhuriyet çocuğu ve Muhafızı Çilek, iş başvurusunda bulunan genç bir bayana ise şu maili atmıştı:
Şeyma Hanım;
Laik Atatürk Türkiye'sinde yaşayan, cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurum olarak sizin gibi başörtüsü, türban, tesettür şeklindeki bez parçalarını dini inançlar ile hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen bu şekilde gösteren, tamamen siyasi amaç güden, din üzerinden ticaret, din üzerinden siyaset yaparak din sömürüsü yapan insanları bünyemizde barındırmıyoruz.
İyi Çalışmalar.. Emir Onur Çilek Çilek Grup (info@cilekgrup.com) Gönderme tarihi: 22 Temmuz 2009 Çarşamba 19:24:35

HABERVAKTİM.COM

http://www.habervaktim.com/resim/res...jpg?r=77441411

Mail mağduru: 'Bez parçası' sözü onurumu kırdı

Mail mağduru kız: Başörtüme 'bez parçası' denmesi onurumu kırdı http://www.habervaktim.com/resim/resim81161_2.jpg İLGİLİ HABER: İŞ ARAYAN KIZA HAKARET DOLU CEVAP

İLGİLİ HABER: CUMHURİYETİN ÇOCUĞU, TECAVÜZCÜ MÜ?

Başörtülü fotoğrafıyla bir organizasyon firmasına iş başvurusunda bulunan Şeyma Engin'e (21) gelen cevap maili, Engin'i şoke etti. Engin'i sadece başörtüsü takıyor diye din üzerinden siyaset yapmakla suçlayan ve şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Emir Onur Çilek imzalı mailde, Engin'e Fatih bölgesinden iş arama tavsiyesinde bulunuldu. Konuyla ilgili internet sitelerine bir açıklama koyan Çilek Grup yetkilileri ise, söz konusu mailin işten çıkardıkları bir personel tarafından bilgileri dışında gönderildiğini savundu. Mail mağduru Şeyma Engin ise konuyu mahkemeye taşıyacağını söyledi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Bölümü'nden bu yıl mezun olan Şeyma Engin iş aramaya başladı. Bu başvurulardan birini de Çilek Grup adıyla faaliyet gösteren bir organizasyon şirketine yaptı. Kendisinin başörtülü fotoğraflı bir özgeçmişini iş yerine maille gönderen Engin, iş yerinden bir mail aldı. Hakaret içeren mailde başörtüsünden "Bez parçası" diye bahsedilmesi dikkat çekti. Söz konusu mailde genç kızı din üzerinden siyaset yapmakla suçlayan kişi, din sömürüsü yapan kişileri bünyelerinde çalıştırmadığını ifade etti. Engin'in kendi iş yerinde asla çalışamayacağını söyleyen kişi, genç kıza Fatih'te iş araması konusunda da tavsiyede bulundu.

Engin'e "info@cilekgrup.com" adresinden gönderilen mailin tam metni ise şöyle;

Şeyma Hanım;

-"MAİL ONURUMU KIRDI"-

Dini inançları için başörtüsü taktığını ve gelen mailde başörtüsünün "Bez parçası" olarak tanımlanması nedeniyle onurunun kırıldığını ifade eden Şeyma Engin, olayı şöyle anlattı: "Okulumu bu sene bitirdiğim için birçok yere iş başvurumu gönderdim. Bu iş yerinin de 'yetiştirmek üzere bir personel arıyoruz' şeklinde bir ilanı vardı. Buraya sadece CV'mi gönderdim. 4 gün sonra maillerime baktığımda ise şok oldum. Daha önceden de böyle şeylerin olduğunu biliyordum. Ancak, yüzyüze ilk defa bu olayla karşılaşıyordum. Resmen ayrımcılıktı. Tesettürümden dolayı bana yapılan bir ayrımcılıktı. Mailde başörtümün bir bez parçası olduğu, başörtümle iş bulamayacağımı ve sonunda da Fatih'te iş aramam gerektiği ifade ediliyordu." dedi.

Bundan sonraki süreçte dava açmayı planladığını belirten Engin, 'mailden sonra bu iş yeriyle görüştünüz mü?' sorusuna ise, "İş yeriyle görüşmedim. Sadece kendilerine hukuk yoluyla görüşürüz maili attım. Özür olarak az önce gelen bir mail var. Maili kendisinin değil işten çıkartılan bir kişinin attığını söylemiş. Yarın mahkemeye gitmeyi düşünüyoruz. Bundan sonraki sürece yargı karar verecek" şeklinde konuştu.

Bu arada olayın internet sitelerine yansımasının ardından Engin'e özür maili atan söz konusu firma ise konuyla ilgili internet sitesinden bir açıklama yaptı. Söz konusu mailin işten çıkardıkları bir personel tarafından 'şirketi yıpratma' amacıyla yapıldığı savunulan açıklamada, "Lakin iddia edilen e-postanın atıldığı adres zan altında bırakılmak istenen yönetim kurulu başkanımızın e-posta adresi değil, şirketin web sitesinin genel e-posta hesabıdır. Eski bir çalışanımız tarafından düzenlenen bu gerçek dışı, suni, düzmece yıpratma girişimiyle ilgili olarak gerekli yasal sürecin başlatıldığını duyururuz. Ayrıca iş başvurusunda adı geçen Şeyma Engin isimli şahıs yönetim kurulu başkanımız Emir Onur Çilek tarafından bizzat aranmış ve kendisine durum izah edilerek özür dilenmiştir." ifadeleri yer aldı.

Şirket bünyelerinde 2 başörtülü çalışan bulunduğu belirtilen açıklamada ayrıca, "Ne bireysel ne kurumsal anlamda hiçbir kapalı/açık yada inanç ayrımı yapmamıza ve bu tutumumuz ve duruşumuzun ofisimize gelen müşterilerimiz tarafından da bilinmesine rağmen bu tarz bir zan altında bırakılmak ve bu tip yıpratma politikası ve iftiraya uğramak çok vahim ve trajikomiktir." ifadeleri de yer aldı.

(CİHAN)

FarukARSLAN. 07-28-2009 15:26

Dün Habervaktim'e yolladığımız haberi işleme almışlar.. :evet:

Abdullah Enes kardeşimizin bulgusuyla, bu linki ve küpürleri yollamıştık araştırılmasını isteyerek;

http://www.hurriyetusa.com/haber/hab...ay.asp?id=4009
.http://img268.imageshack.us/img268/8...004hrriyet.jpg

--

http://img268.imageshack.us/img268/6336/ssss2g.jpg

--

http://img24.imageshack.us/img24/9446/ssss3y.jpg

Bu haber forumumuzun bi başarısı.. :)

FarukARSLAN. 07-28-2009 15:29

Vakit'te bugün haberde kullandığı fotoğrafı o 2004'teki haber küpüründe verdiğimiz fotoğrafı kullanarak verdi:

http://img43.imageshack.us/img43/8465/ssskru.jpg

Erman İlhan 07-29-2009 16:42

Nereye kadar gidilecek bu kör ideoloji ile bilmiyorum..Kendileri her türlü haltı yerler,fakat dürüstlüğe gelince hepsi alim kesilirler..

çilik 07-29-2009 20:39

Terbiyesiz....Allah korkusu olmayan inançsız....

ATmaCA53 07-30-2009 13:41

Alıntı:

KEDİ DİLİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 649407)
Olay basortusu basvurulan yer vakit yanı bu durumda bu haber ınandırıcılıgını yıtırıyor daha ılk bastan. Cunku vakıtın provakatıf çakma haberleri malum.

beyinsiz banlı üyemiz işte sana web adresi her şey vakitin yalan habei demekten vaz geç şu siteye tıkla ve anasayfada ne yazıyor oku oldumu gerçekmi doğrumu ozaman anlıyacaksın http://www.cilekgrup.com

ishakyilmaz 08-01-2009 14:57

Çileğin kilosu kadar etmezsiniz!
Feride, armut sapından oluşan çilek görünümlü eskitme zihniyete bakıyordu. Akıllarıyla taş düşüren bu kafaların iş yerlerinde çalışıp her dakika örtü ezikliğine bürünmektense evlerinde reçel yapıp günlerini şekerlendiren kızların onurlarını alkışlıyordu. İş başvuru formlarında bile ÇİLEK ÇÜRÜĞÜ LAİKLİK dayatmalarını gören Feride, armudun asaletini tercih edercesine restini çekiyordu. Bu örtülü kızları müşteri olarak da kabul etmediğiniz zaman dürüst sayılırsınız sayın çilekçi efendiler.
Atatürkçülüğü ticarete yansıtarak çağdaş tüccar zekânızın yeterince keskin olmadığını, Fatih’e aktarmalı olarak gönderdiğiniz örtülülerin çıkmayan seslerinden güç alarak ispat etmeye çalışıyorsunuz. Yazık! Burada din başvuru formu yok, iş başvuru formu var dolayısıyla siyasi yalakalığınız bir forma cevap olabilecek nitelikte değil aksine rüküşlükte. ÇİLEK TESETTÜR olsaydınız cevabınız da farklı olmayacaktı diyordu Feride. Ticari ahlakın kökleri de sizin kurumsallaştığınızı zannettiğiniz mülklerinizin bahçesinde değil. Sonradan görme bir üslupla ezmeye çalıştığınız örtünün kökleri de zaten sizin bahçenizin verimsiz toprağına muhtaç değil. Sizden iş dilenen örtülü kızlar da zaten bizden değildir.
Din üzerinden ticaret yapmakla Atatürkçülük üzerinden ticaret yapmanın farksızlığını medyaya yansıyan hatta ucubelikte kas yapmış cevabınızla gördük teşekkürler. Siz çileğinizi toplayıp laik teraslarda kurutmaya devam edin başörtüsü toplamak haddinize değil! Bizden gibi görünüp hurma paketleyen İslamcı muhafazakâr kurumlar da bu cevabı gördükten sonra ölçüleri bir, mankenlik evrimini tamamlamış sarı ve kıtlama elemanları çalıştırmaya devam etsinler.

Kompleksli kurumlarınız bir kızın hangi cevapla susturulmaya çalışılmasına mâl oluyor bir görün! Sahip çıkmadığınız örtülü kızların çilek gibi ezilmesine müsaade eden paralı zihniyetinizin basitliğini uzaktan izleyin. Muhafazakar kurummuş.(!) Siz hurmalarınızın içine KIL DÜŞMESİN diye bone taktıran zihniyetin liderliğini yapıyorsunuz.

Ne hurmacılar döküldükleri ağacın asaletini taşıyabildi
Ne de çilekçiler ederleri kadar dik durmayı başarabildi.
Arada kalan bu kızlara Allahın adaleti armağan olsun.

Esra Elönu - Haber 7
eelonu@mynet.com

berna34 08-09-2009 02:23

"aydın" olmak böyleyse, aydın olmak istemiyorum...

sudaduran 08-09-2009 02:51

ülkemizde o kadar çok aydın var ki önümüzü göremiyoruz ışıktan :)

xhidayet 08-09-2009 03:31

Üzüldüm..sadece bunu diyebiliyorum...:(

All times are GMT +3. The time now is 05:40.