![]() |
54. Erbakan Hükümeti Döneminde İsrail’le Siyasi Ticari Anlaşmalar Yapılmış mıdır?
http://www.milligorus-forum.com/imaj/rp.jpg
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu 'konunun aslını irdeleme'yi diğer mes'elelerde de görsek de samimiyetini görsek Milli Görüş'ün :) |
Alıntı:
ne güzel yazıyorsunuz ya, bu kadar güzel!! bu kadar kaliteli!! bu kadrar seviyeli!!! yazmayı nerden öğrendiniz:) |
Alıntı:
Lütfen biraz daha dikkatli yorumlarda bulunalım . Milletin değer verdiği şahsiyetler hakkında yorumlarımız biraz daha makul olursa faydalı olur sevgiler. |
Alıntı:
Başkalarına iftira, çamur vs. atmayın. Bu daha doğru bir tavır olur. |
Alıntı:
rica etsem dinlilerini sayarmısın.... |
Alıntı:
Benim alıntıladğım yazıyla yorumumla ne alaka? Benim yazdığım senin koyduğunu alıntılayıp ona yorum getirmekti, senin koyduğun şeyde mantık yoksa ben ne yapayım? Meseleyi anlayamamışsınız. Bu 'mesele irdeleme' işini dedim başka konularda değil de kendinizde görünce samimyetiniz kaçıyor. Neden mi? AK Parti kuran kursu yıktırdı derken irdelemeden etmeden yaftayı yapıştıran, bilmeden etmeden AK Parti Akdamar Kilisesi'ni açtırdı deyip aslını astarını araştırmadan yaftayı 'çakan' cenâh gelip saydırıp saydırıp yapılan anlaşmayı en sona bir kaç cümleyle kıvırmalarla verecek.. Hani şundan bundan değil 'kafa yapısı'ndan kaybediyorsunuz arkadaş. İsrail'le anlaşmaları engelleme kadar gücü olsaydı, sonradan Türkiye'nin yol haritası olacak olan Orgeneral Karadayı'ya kendi dönemlerinde "İsrail ve Türkiye silahlı kuvvetlerinin dostluğunun ebedi olacağını" söyletmezdi bu 'güç'. |
Kimsenin Refah partisine siz israille anlaşma yaptığınız demeye hakkı yoktur.
Çünkü kendiş tutukları partiye baksınlar önce, onlar kaç tane anlaşmaları var. AK Parti hükümetin sayısız anlaşmalrı var bunu görmeyip olmayan anlaşmayı basetmek ayıptan başka birşey der. Herkes kendine baksın. İsraille anlaşma yapılmadığı yazıoyor. Bunu herkes göremiyor demek ki. |
Alıntı:
Bizde kendi yazınızda olan yeri aldık(m). Alıntı:
Yapmadık diyen sizsiniz. Sonra meseleyi tepemize bindirip asıl meselenize gelen yine sizsiniz. Ama bakın bunu da biz değil sizin yazınız, yazarınız söylüyor; Alıntı:
Bi "anlaşma yapmadık" deyip, sonra "vardı ama şöyleydi böyleydi" diyecek kadar %180 derece değilsiniz değil mi? Yok.. Değilsinizdir.. |
Alıntı:
Bırakın yahu ne dediğiniz anlaşılmıyor. 180 derece dönen falan yok. Biz olanı olduğu gibi aktarıyoruz. Siz İsraille anlaşma yapıp duruyorsunuz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bırakın insanlar konuşsunlar. mühim olan edeb içerisinde, adap içerisinde olmaktır, bunu yapan herkes her türlü fikrini söylemelidir. Vurun susturun zihniyeti faşist zihniyettir ve bu foruma yakışmaz. |
Alıntı:
zaten ilk mesajlarında kendilerini deşifre ediyorlar. Böyle üyeleri sadece banlamakla kalmayıp sistemden de silmek gerekir. Veritabanında boş yere yer tutuyorlar.. |
Alıntı:
Alıntı:
yazıyı yazabiliyorsun, çelişki içindesin. İkincisi: "İlk önce normal dozda eleştiriyorlar daha sonra ise ahlak ve edeb dışına çıkıp haddi aşıyorlar."tamam işte, normal dozda eleştiriyorsa bırak eleştirsin, şu ana kadar bir ahlak ve edeq dışına çıkıp had aştıkları varmı ki sen onları susturun diyebiliyorsun? Edep dışına çıkmışlarsa örnek yazıyı gösterirsin ve banlanmalarını hep beraber isteriz. ama EDEP DIŞINA ÇIKACAKLAR diye tutup insanları susturmaya kalkmak yanlış olur. Selamlar. |
Konu 54. Erbakan Hükümeti Döneminde İsrail’le Siyasi Ticari Anlaşmalar Yapılmış mıdır?
Bakiyorum sayin olcatay konuyu dagitmis |
redyellow@
fikirlerinize saygı duyuyorum, fakat forumda tecrübeli üye olmanıza rağmen neden her konuya muhalefet eden ve gereksiz tartışmalara meydan veren kişileri savunuyorsunuz anlamadım ? hangi konuda çelişkiliyim bu arada ? söylemiş olduğum gayet açık ve net "bu üyeler ilk öncelikli olarak normal mesaj atıyorlar daha sonra seviyeli tartışma ortamlarının dışına çıkıp konuları saptırıp huzursuzluk yaratıyorlar. e sonuç ta malum" söylediklerim gayet normal ve doğru şeyler. |
Alıntı:
olcayatay@ Fikirlerime duyduğunuz saygı için Teşekkürler. Her konuya muhalefet etmek suç mu sevgili kardeşim. herkes bizim gibi düşünmek zorunda mı? Çelişki şurda: Diyorsunuz ki; Bu üyeler önce normal mesaj atıyorlar sonra azıtıyorlar... kısaca meali bu. Ben de diyorum ki: normal mesaj attıkları sürece o üyelere hiç bir şey yapamazsınız, yapmamalısınız, yapılmamalı. Normal mesaj yazan herkesin bu forumda yazı yazma hakkı vardır. SONRA AZITACAKLAR, CIVITACAKLAR diye kimseye ceza veremezsiniz, forumdan atamazsınız. Bu yanlışlık olur. Bu söylediğiniz şey ADAM KESECEKLER DİYE BIÇAK ÜRETİMİNİ YASAKLAMAYA BENZİYOR. Hiç kimseyi evet hiç kimseyi suç işleyecek diye ceza veremezsiniz, ancak suç işleyene ceza verilir. Ben bunları söyledim ve her zaman da söyleyeceğim. takdir sizin. Yine forum yöneticilerini bunları atın diye göreve çağırabilirsiniz. |
Alıntı:
http://img62.imageshack.us/img62/807/buyrun54hkmet.png Buyrun o dönemde israille olan anlaşmanın iptali söz konusumu diye verilen bir soru önergesinin cevabı |
|
Konyadaki askeri tatbikatı iptal ettiren
İsrail devletine Türkiye büyükelçisine yaptığından dolayı özür dileten one minute çıkışını sergileyen BM başta olmaküzere her gittiği yerde israili yerden yere vuran İsrail savaş uçakları İran'a karşı casusluk/keşif amacıyla Türk hava sahasını kullanırsa ne olur? Başbakan Tayyip Erdoğan, Fehmi Hüveydi ile yaptığı söyleşide; bunun sonuçlarının çok ciddi olacağını, İsrail'in "depreme benzer bir cevap alacağını" söyledi. başka bir hükümet yok ha bide içimizdeki israilin uşakları ergenkonun üstüne giden bir hükümet olduğumuzuda gururla söylüyorum bunları hiçbir hükümet yapmamıştır yapamamıştır gurur duyuyom başbakanımla |
Alıntı:
|
Alıntı:
---------------------- Erdoğan İsrail'i ve AB'yi uyardı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İspanyol El Pais gazetesi ile yaptığı uzun söyleşide İsrailin İrana yönelik olası bir saldırısıyla ilgili, "Bölge için bir felaket olur. Tahmin edilemeyecek sonuçlara yol açar" uyarısını yaparken, "Tahran ile çok önemli ilişkilerimiz var. Stratejik bir ilişkimiz var. İhtilaf, diplomatik yöntemlerle çözümlenmeli. Hiç kimse müzakere masasından kalkmamalı. Diplomasi sonuna kadar gitmeli" uyarısında bulundu. 22.02.2010 http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=...IbrahimKaragul 11.1202009 İsrail savaş uçakları İran'a karşı casusluk/keşif amacıyla Türk hava sahasını kullanırsa ne olur? Başbakan Tayyip Erdoğan, Fehmi Hüveydi ile yaptığı söyleşide; bunun sonuçlarının çok ciddi olacağını, İsrail'in "depreme benzer bir cevap alacağını" söyledi. |
Alıntı:
Bakın ben her forumda her ortamda başbakanın one munite olayını desteklediğimi bir saadet partili olarak açıkca yazdım savundum. ama bu yazdığınız İNDİRİRİZ lafı yok, bu çok abartı olmuş. Bunu başka yerde de yazarsanız mahcup duruma düşersiniz. Ne dersiniz? |
Alıntı:
yapma muhterem keilme değişince anlamı değişiyor mu takıldığın basit ayrıntılar başka bir şey değil tamam o halde cümleyi değiştiriyorum |
İsrail savaş uçakları İran'a karşı casusluk/keşif amacıyla Türk hava sahasını kullanırsa ne olur? Başbakan Tayyip Erdoğan, Fehmi Hüveydi ile yaptığı söyleşide; bunun sonuçlarının çok ciddi olacağını, İsrail'in "depreme benzer bir cevap alacağını" söyledi.
yani şu cümleyle o cümle arasında çokta fark yok hep bunu yapıyorsunuz ama konuyu farklı mecraya çekiyorsunuz burda mesele başbakanın israile meydan okuması dik duruşu bicümledeki bir kaç kelimenin değişmesi Başbakanın dik duruşunu meydan okumasını değiştirmiyor o halde bu basit ayrıntıya neden bu kadar takılıyorsunuz işte cümleyi değiştirdim |
tercih sizin ben görüşümü yazdım:)
Dik duruş konusunu yazdım dik duran herkesi alkışlarım, fakat dik duruş sürekli olursa manası olur. İsrail genel kurmay başkanı iki üç gün önce ankarada idi. İsrail kudüste alçaklık üzerine alçaklık yaparken genel kurmay başkanı ankarada idi! Hiç duyan oldu mu? Bu alçağa gelme denseydi dik duruş müthiş olurdu! |
Alıntı:
konuyu hemen değiştirdin bak geldiyse nolmuş yani sizin dik durmadan anladığınız kapıyı tamamen kapatacaksın hiç görüşmeyeceksin bu mu yani biliyormusun genelkurmay başkanı ile kapalı kapılar ardında neler konuşulduğunu , bugün israil deki gazeteleri bi oku bakalım hepsi AK partiye ateş püskürüyor sizler zahiri şeylere takılıyor fakat ince şeyleri göremiyorsunuz işte mesele bu ne var yani genel kurmay başkanı geldiyse her ülkenin genelkurmay başkanı değişik ülkere gelir gider müttefik olsada gider olmasada gider bizim genelkurmay başkanımız israile gitmişti gidince ne oldu İsrail bize taviz mi verdi sizin yorumunuzdan bu çıkıyor dünyada kamuoyunu takip edin dünya kamuoyu İsrail ile Türkiyenin arasının bozulduğunu yazıyor |
:)
Sakin olun. Ben israil gazeteleri akpye ateş püskürmüyorlar vs. demedim. şöyle olsaydı daha iyi olurdu dedim. bu kadar kızacağınızı bilseydim demezdim:) Bir kaç gündür kudüste çok büyük oyunlar dönüyor, filistin ayakta! YENİ BİR İNTİFADA BAŞLAMAK ÜZERE! sadece bunu hatırlatıyor ve konuyu uzatmak istemiyorum. |
İsrail Cumhurbaşkanı veya Başbakanına onlarıda geçtim bir bürokratına; bırakın bütün dünyanın gözünün önünü, kapalı kapılar ardında bile siz çocuk katilisiniz diyen veya diyebilecek cesareti olan bir ülke lideri daha mevcutmudur acaba... Hiç zannetmiyorum...
Yok ne imiş İsrail' le anlaşmalar yapıyormuşuz... İsrail' le iş yapmadan İsrail üzerinde veya nezdinde nasıl söz sahibi olacağız. Bütün dünyanın sayduığı bir devleti saymadan Dünya nezdinde nasıl söz sahibi olacağız... İSrail ile iş yapmazsan İsrail senin sözünü dinler mi veya söz dinlemekten ziyade söylediklerini kaale alır mı? Ne yani savaşmı açalım İsrail' e... Bunu söyleyemezsiniz çünkü bunu sizde yapmadınız... Yok efendim biz İsrail ile anlaşma yapmadık, iş yapmadın ama devletlerarası tepkini koydunmu. Ağzını açıp bütün dünyanın önünde İsrail' in yaptıklarını yüzüne vurabildin mi? Ancak dünyanın gözü önünde ve senin karşında memleketine küfreden bir çobana gülücükler salladın... Bumudur yani... Siz kendi kendinizi biz İsrail' le anlaşma yapmadık demekki müslümanların yanındayız diye kandırmaya devam edin. Anlaşma yapmayın ama ağzınızı açıpda tek kelimede etmeyin... |
Sevgili montenegro:
Yazımda herhangi bir şekilde bir yerlere saldırı vs yok gördüğünüz gibi sadece "şöyle olsaydı" daha hoş olurdu diye gönlümden geçeni yazdım. Yazımda taviz verildi vs. de yok, tekrar ediyorum: "şöyle olsaydı" daha hoş olurdu şeklinde gönlümden geçendir yazdıklarım. Kapıları tamamen kapatmakonusuna gelirsek: Evet gönlümden geçen amerika ve israil ile kapıların tamamen kapatılmasıdır, iran gibi. Ha bunu akp niye yapmıyor vs. demiyorum dikkat edin. Gene BAZILARI siz niye yapmadınız? illaki şavaş mı açalım vs derler onun için bunu özellikle yazıyorum. İsrail ile türkiyenin arasının bozulduğunu yazıyorlar demişsin, ne güzel, inşaallah daha çok bozulur ve tamamen kopar! Benim düşüncem, gönlümden geçen budur. Muhabbetle. |
Bazıları şunu bilsin ki konuya sadece kendileri yorum yapmıyor...
Her lafı üstlerine almalarına gerek yok... Ayrıca son sözü mutlaka ben söylemeliyim düşünceside bence doğru değil, belki konu ile alakalı değil ama anlayan anlamıştır... |
|
|
konu neden değişti anlamış değilim ?
|
sayın akıncı:
Bu eklediğiniz belgelerin kaynağı nedir? link verirmisiniz? |
resimler bilgisayarımda kayıtlıydı imageshacktan ekledim.
İsterseniz biraz araştırır size linkini verebilirim. Ama yalan olmadığını biliyorum çünkü üzerinde numaralrı var ve tutanak dergisinden verilme |
Alıntı:
İmza felan olmayınca herhangi bir bilgisayarda da hazırlanmış olan bir belge mi (çünkü belge şekilnde hazırlanmış) yoksa tbmmnin böyle bir sitesi kaynağı var mı diye sormuştum. Tbmmnın böyle bir hizmeti varsas çok süper olurdu. |
All times are GMT +3. The time now is 11:40. |