![]() |
Bu resimdeki kişilerden hangisi benim
Evet arkadaşlar :) Bu aşağıdaki delikanlıların içinde ben varım birde benim mezun arkadaşlarım var. Sizce hangisi benim, hangisi arkadaşlarım :)
http://img168.imageshack.us/img168/54/yasin.jpg Umarım bu konu kurallara aykırı değildir. Biraz eğlence katalım diye düşüdüm :) |
Ben sallıyorum birazda bilmem sizi tanıdığım kadarıyla size onu yakıştırdım.....
en baştaki omuzunda çanta olan....;1 |
Sağdaki gözlüklü olansın abi
%100 eminim |
Sonucu ne zaman açıklanacak???
|
forumumuzdaki aktif arkadaşlarda bir tahminde bulunsunlar, öyle..
bulunmazlarsada ben kendimi deşifre ederim en kısa sürede merak etmeyin :) |
En baştaki omzunda çanta olan...
|
ikincinin bakışları cin gibi, hipermuhafazakar da aksi bir arkadaş benziyor ben ikinciyi seçtim:)
umarım bana kızmamıştır bu esprilerim için. |
Orada ortada bir yerde kirpi saçlı, keçi sakallı, popüler kültür yitiği, marjinal görünümlü bir arkadaş var. Muhtemelen o sensin. Bildim mi ? :=)
Selam ve dua ile... |
En başta omuzunda çanta olan çünkü daha önce avatarınızda fotoğrafınızı görmüştüm...:)
|
Tahminime güvendiğim için senden bilenlere + bekliyorum... ;D :hihi2:
|
Bilenlere + verir artık canım
|
resimi güncellesek...
|
Bu en güncel resmim arkadaşlar, mayıs ayında çekilmiştik.
Yahu şuradaki karizmayı nasıl görmüyorsunuz :P |
En sondaki mavili onun gğnahı ne kimse sölememiş:)
|
Çocuğun kafasını büken misin ?
|
En başta omzunda çanta olan :)
|
Alıntı:
sağdaki çantalı sensin... |
Aman banane kimsen kimsin yüze değil gönle bakarız biz...
Haydi Vesselam... |
iyide foruma avatar koyan birinin burda ben kimim demesi..
ve bu kişiyide sanki bulmak marifetmiş gibi bulmaya çalışılması bana enteresan geldi... |
madem ilgilenmiyorsunuz o zaman ne diye buraya yazıyorsunuz ? varsa bir yakışıksızlık görevli arkadaşlar yaparlar size ne
|
Evet arkadaşlar en baştaki çantalı kişi bendim. Kısa süreliğine resmimide koymuştum avatar olarak, uyanık arkadaşlar hemen buldular. Burda aylardır yazıyoruz ama birbirimizin yüzünü gördüğümüz yok. Eğlenceli olur diye düşünmüştüm, arkadaşlar limon sıktılar oyun bitti. Game Over
Bilen arkadaşlara + verdim |
hipermuhafazakar kardeşim en baştaki sensin ben seni yolda görsem bile tanırım artık deşifre oldun merak etme :hihi2:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sadece enteresan geldi... yoksa bende o çantalı diye atlardım olaya.. işte bu zaman yazmak için yazmak olurdu. bu benim şahsi düşüncemdir.. kimine göre eğlence...kimine göre eğlence değildir..:saygılar: |
ben avatar görmemiştim. Bi konuda gözlüklü olduğunu söyledin ordan çaktım.
|
All times are GMT +3. The time now is 21:24. |