![]() |
Bu Fıkraya Bahçeli Ve Baykal Çok Ama Çok Kızacaklar:)
ALEM FIKRA GÖRSÜN : BAYKAL VE BAHÇELİ AYNI UÇAKTA YOLCULUK YAPIYORLARMIŞ, BAHÇELİ:BEN ŞU CAMDAN 20 TL ATSAM 20 KİŞİ SEVİNİR DEMİŞ, BAYKAL:HADİ ORDAN BEN 50 TL ATARIM 50 KİŞİ SEVİNİR DEMİŞ, UÇAĞIN PİLOTU BU KONUŞMALARA SİNİRLENMİŞ; PİLOT:ULAN BEN SİZİ ATSAM 70 MİLYON SEVİNİR DEMİŞ..
|
muhaha süpermiş
|
Mükemmel 1 kişi eksik olmus ama neyse:) ++
|
:) Harika..
|
2009 Yılının en iyi fıkrası seçimlerine mutlaka ama mutlaka aday gösterilmelidir!Baykal ve Bahçelinin durumların o kadar güzel izah ediyor ki,adetta şapka çıkarılır!!!:)
|
Harika harika son yıllarda okuğum veya duyduğum en harika fıkra..
|
Başbakanımızın Davos çıkışından sonra anlatılan Arap fıkralarının yani arap kırallarıyla anlatılan fıkranın çevrilmiş hali o fıkrada mevcut forumumuzda......
Emeğine sağlık....;1 |
VAYYYYYYYYYYYYYYY HELAL OLSUN SÜPER BİŞEYMİŞ BU YAA AY ALLAH'IM YARABBİM:w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::kariz matik:
|
Bence bu fıkrayı muhalefet liderlerine ulaştırmalıyız:)Veya bununla ilgili pankartlar,dövizler yapmalıyız.Onur sen güzel tasarımlar yaparsın bunun üstüne.
|
Aman abi boşverin, onlar hep o partilerin başında kalsınlar. Onlar konuştukça AK Parti dahada güçleniyor :w:
|
Bu fıkra daha çok eskiden duyduğum bir olayın güncellenmiş hali:)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güzel bir fıkra olmuş,yüreğine sağlık:güzel:
|
:w::w::w::w: çok guzl olmus yaa..:)
|
İşde fıkra bu :)
|
süper süper süper :w::w:
|
Bu fıkra da değil aslında gerçek, Osman Yüksel Serdengeçti, İnönü zamanındaki baskı ve zulmler üzerine uçakta İnönü'nün oğluna kullanıyor bu kelimeleri..
Serdengeçti'nin bir çok vecizesinden biridir bu da.. :) |
cok güzel bir fıkraymıs
|
Alıntı:
|
çok mantıklı keşke gerçek olabilse
|
Aynen öyle :D
Bu partileri seven birçok kişi dahi genel başkanlarını sevmiyorlar. İdeolojileri sayesinde gönülsüzce oy alıyor bu adamlar. |
Çok güzel olmuş, çok beğendim. Biz AK Partili müminlerin ne kadar yaratıcı bir zekaya sahip olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu. Bir numarayız biz. :)
|
Gülümsetti eyvallah:)
|
acayip komik olmuş.çok güldüm.Allah da seni güldürsün.
|
All times are GMT +3. The time now is 21:12. |