![]() |
Türkçe Kampanyası
Arkadaşlar Akpartiforum gençleri olarak Türkçe'mize sahip çıkan ve Türkçe'mize gereken önemi veren tek forum olma kampanyası başlatmayı düşünüyorum ne dersiniz?
|
Türkçe Kampanyası
Fikir çok güzel de malesef ne tekiz ne de ilkiz...Bizden önce çok yol kat eden bir sürü forum var :(
|
Türkçe Kampanyası
tamam biz özen gösteririz de siteye gelen reklamların çoğu bile ingilizce ( İngilizce ) kelime barındırıyor. ( nokta )
|
Türkçe Kampanyası
Kampanyaya katılımlarınızı bekliyorum. ;)
|
Türkçe Kampanyası
ben varim :)
|
Türkçe Kampanyası
evet etkili bir kampanya yapalım ak gençlik adımızdan söz ettirelim ;)
|
Türkçe Kampanyası
Evet ben de varım...İlk önce forumumuzdaki yazım yanlışlarını düzeltip daha sonra da diğer forumlara örnek olmaya çalışmaya ben de varım...
|
Türkçe Kampanyası
Evet arkadaşlar ilk başta kendimizden başlayalım,devamı gelir.O halde;
HERŞEY TÜRKÇE'MİZ İÇİİİNN diyelim ;) |
Türkçe Kampanyası
Ben de bütün samimiyetimle varim...
Bu güzel kampanya da emegi gecen herkese tesekkürler ;) |
Türkçe Kampanyası
Ben de varım.....
|
Türkçe Kampanyası
BURDAYIM...
|
Türkçe Kampanyası
Bizlerle aynı düşüncede olan ya da olmayan tüm arkadaşlarımızı, Türkçe adına bilinçlenmemiz ve paylaşımlarımızı incelemeniz için Dil&Çeviri Bölümü'ne bekliyoruz ;)
|
Türkçe Kampanyası
Bennur bence bu başlıkta mesajı bulunan herkesi bu sayfada listeleyip o arkadaşlarımıza teşekkür edelim.Yeni bir arkadaş geldikçe de ekleriz listeye,ne dersin?
|
Türkçe Kampanyası
Alıntı:
|
Türkçe Kampanyası
Ben de varım.Elimden gelen desteği veririm.
|
Türkçe Kampanyası
Gönülden söylüyorum ben de varım elimden geleni yapacağım(mesela eskiden olsa burda ''yapcam'' yazardım) en küçükten başlamak gerek değil mi:)
Türkçe'miz eriyor maalesef o yüzden çok iyi düşünmüşsün benden sana beğeni Bennurcuğumm ;) |
Türkçe Kampanyası
Alıntı:
|
Türkçe Kampanyası
Alıntı:
|
Türkçe Kampanyası
|
Türkçe Kampanyası
ben de varım...
HERŞEY TÜRKÇE'MİZ İÇİİİNN |
Türkçe Kampanyası
Alıntı:
|
Türkçe Kampanyası
Öncelikle katılımlar için teşekkür ederiz...Sonrasında da neler yapabiliriz bir düşünelim...
1-İmla klavuzu kullanımının yaygınlaşması 2-Türkçe harflerin kullanımına özen gösterilmesi 3-Her nerede olursak olalım,Türkçe'mize olan bağlılığımızın kaybedilmemesi şimdilik yapmamız gerekenler bunlar arkadaşlar...Bu konuda ki istek ve önerilerinize açığız ;) Ve unutmamalıyız ki,ilk başta kendimizden başlamalıyız ve çevremize örnek olmalıyız.Hatalarımız elbette olabilir ama bu dil bizim o halde öğrenmek de bizim görevimiz ;) Hatalarımız öğrenmemize vesiledir... |
Türkçe Kampanyası
BEN DE VARIM.ZATEN OLMAM DA GEREKİR.ÇÜNKÜ BEN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ ÖĞRENCİSİYİM.
|
| All times are GMT +3. The time now is 18:41. |