![]() |
Sabah, bedava Kur'an'ı Kerim dağıtacak / Medya tarihinde bir ilk
http://www.moralhaber.net/resimler/haberler/67217.jpg Sabah gazetesi medya tarihinde bir ilke imza atıyor. Cumartesi günü bütün okurlarına Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Kur'an meali hediye ediyor. Sabah gazetesi medya tarihinde bir ilke imza atıyor. Sabah Cumartesi günü bütün okurlarına Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Kuran meali hediye ediyor. Rakiplerinin Ramazan dolayısıyla okurlarına kupon karşılığı verdiğini Sabah okurlarına bedava veriyor. Cumartesi günü bayiye giden tüm okurlar gazeteleriyle birlikte Arapça metinli Kuran meailini hiçbir ek ücret ödemeden alabilecekler. 640 sayfalılık ve özel baskılı Kuran ve Kuran Meali, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ve ilgi gören bir çalışma. Sabah yönetimi Ramazan dolayısıyla promosyonun en iyisini yaparak okur kazanmaya çalışıyor. Bu amaçla Turkuvaz Medya Grubu, kesenin ağzını açmış durumda. Samanyoluhaber |
vay be çok büyük bir ilerleme olmuş..
|
Alalım inşallah;)
|
Kısmetse alacağım.
Allah razı olsun. |
Sabah, gazete binasına mescid yapımından sonra bir de Kur'an hediyesiyle gazete olarak milletin çizgisine geldiğini gösterdi.
"Ramazan Dincileri"nden Hürriyet'te Kur'an verecek ama; http://img5.imageshack.us/img5/6177/33281039.jpg |
Alıntı:
Diğer 11 ay dini söven Hürriyet değil mi bu... ;ı: |
Alıntı:
http://img14.imageshack.us/img14/280...eyll2007mi.jpg |
cumartesi günü herkes SABAH GAZETESİNİ almalıdır.
|
Sabah gaztesininin yarın tirajları alt üst edeceğinden eminim :)
|
Bir hizmet yaptılarsa bizde sahip çıkıp bir tane alalım :)
|
Sahurdan sonra namaza oradanda gazete bayisine gitmek lazım yoksa başka türlü kalmaz sanırım yarın sabah gazetesi tiraj rekoru kıracak 70 milyon adet bassınlar bence ancak yeter bizim millete :)
|
Ben derim ki ihtiyacı olan alsın (:
|
Sabah gazetesi çıplak kadın resimleri basmayı bırakmadıkça asla paramı nasip etmem.
|
Alıntı:
|
İhtiyacım varsa gider hacı bayramdan alırım gene her gün çıplak kadınr esmi basarak kadını istismar eden sabah gazetesine tek kuruşumu yar etmem.
|
Alan var mı ? :)
|
Bu sabah 10.30 da çıktım 5 bakkal dolaştım hepsinde Sabah gazetesi bitmiş.Adamlar erken saatte hemen bitti diyorlar.Sonuç olarak ben alamadım.Ama Sabah bir haftalık satışı bugün yapmadıysa başka zaman yapmaz.
|
Yahu her sabah gazetesinde yok mu ek ?
Markete gittik aldık gazete var eki yok. İşe bak. |
Birkaç sene evvel de vermişlerdi. ben de büyük boyda ve kuşe kağıtta bir kuran-ı kerim vereceklerini zannediyordum. alınca şaşırdım. küçük bir el kitabı kadar ufak kağıt kalitesi ve baskı kalitesi çok kötüydü. hangi gazetenin verdiğini bilmiyorum ama kalitesiz bişeydi. bu da öyledir tahminimce
|
Alıntı:
Almayı planlayan arkadaşlarımız vardı bakalım nasılmış aldı iseler anlatırlar:) Bence bu kez kalitelidir (: |
Alıntı:
|
Bende almayı düşünüyorum inşallah alayım bakim...anlatırım:)
|
Hakkıyla okunup yaşanmadığı müddetçe isterse 10 tane versin gram değeri yok derim ben...
|
Alıntı:
Haklısınız tabii.. Basılırken en özel en güzel şekilde basılmalı,hakkı verilmeli yani dileğimiz bu.. Ama hediye olarak verilenler bu ülkede hep böyle 2. sınıf olur nedense ki aslında daha da önemsenmeli..Konu Kur'an olunca bu daha intizamlı olmalı.. Neyse ben biraz espiri ile yaklaşdım konuya da bu sebeple öyle dedim :) Alıntı:
|
bitmiştir bu saatte. sabah daha almaya gitmiştir millet :)
|
Alıntı:
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 23:56. |