![]() |
son durumunuz nasıl?
Evet sevgili dostlar,ramazanın lk günü olması sebebiyle biraz halsiz ,durgun olma ihtimali yüksek.bakalım kimlerin son durumları nasıl:)
|
Sizinkini öğrenelim Adem Bey :)
|
Çok iyiyim ALLAH'a şükür... ALLAH veriyor kolaylığını... İnşALLAH askerde de zorluk çekmem de tutarım orucumu... |
Bu yıl on bir ayın sultanını karşılama ve ağırlama açısından muhteşem bir vaziyet içindeyim.Son derece mutlu,umutluyum. Bu yılda ramazan ayına kavuşturduğu için Rabbimize sonsuz şükürler olsun.Kelimelerle anlatılmayacak kadar lezzetli günler,anlar yaşayacağız inş.
|
:)biraz baş ağrısı var ikindiye doğru ne olur bakacağız:)
|
şükürler olsun ki rabbime çok iyim . rabbim herkesi böyle güzel günlere çıkmayı nasip etsin.
|
Vallahi biraz susamışlık var ama manevi güç yetiyor bana.
Sapasağlamım çok şükür. :) |
sabah biraz bahçede temizlik ve budama yaptım o yüzden halsizlik var ama insana orucu bedenen hissettiriyor bu da insana haz veriyor...
|
Ben alışkınım : )
Geçtiğimiz 2 ay da tuttuğumuz günler oldu.. Allah'ın izni ile zorlanmıyoruz da akşama daha çok var o ayrı (: |
hamdolsun bugün biraz daha normale döndüm:)
|
Valla hamdolsun benim çok iyi geçiyor....Berat günündede 2 gün tutmuştum oruç ondan 2 günde alışmıştım..şimdi zorlanmıyrum...ama hastayım çok kötü....ama sabır tabi Allah sabrınıda veriyo....
|
Şükürler olsun Rabbime çok güzel geçiyo... 2 aydır arada bir tutuyodum.. tabi Ramazan ayının vermiş olduğu bi kolaylıkta var...
|
Alıntı:
|
evet çok mutlu gerçekten abicim...ama çok hastayım bugün inşallah kolaylıkla atlatırım
|
Bu gün akşam olur mu ;ı:
Şaka bir yana çok güzel geçiyor bizi Ramazana ulaştırdığı için Allaha hamd olsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nedense bu Ramazan bana kolay geçiyor..bilmiyorum ama çocukluğumdaki Ramazan günlerim geliyor akıma belki de beni psikolojik olarak bu durum rahatlatıyor..;) |
hamdolsun ramazan moduna girdik:)
|
Hamdolsun rabbime gayet iyi geçiyor ramazan (=
|
ben sahurdan beri tarlada çalışmama rağmen gayet iyi geçiyor şükürler olsun Rabbim sabır ve gayret veriyor. Açlık susuzluk yok sadece yorgunluk var.
|
Allah'a şükür hiç zorluk çekmiyorum.Oysaki bu yaz sıcağında çok zorlanırız sanmıştım.
Allah'ım gözteriyor hikmetini... |
şükür evet iyi geçiyor
|
Allaha şükür iyiyiz.
|
Allaha şükür nezle dışında iyi geçiyor,
yaz günü nezle de olduk :utangaç::ayutandım:;1 |
All times are GMT +3. The time now is 12:33. |