Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   BÖLÜCÜ MEHEPEYİ (mhp) KAPATILSIN ÜYELERİ YARGILANSIN... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=114582)

muhafazakargenc 08-22-2009 23:51

BÖLÜCÜ MEHEPEYİ (mhp) KAPATILSIN ÜYELERİ YARGILANSIN...

Mehepe günümüzün kendini bilmez partisi , 1980 darbesinin ortam hazırlayıcısı,
1960 darbesinde etkin parmak millet deyip milleti ayırıcı faşist , insan düşmanı, gerekince dini kullanan gerekince dini siyasete alet etmiyoruz diyen...
Adam şişleyen papaya vuran vurduran, asan astıran bölücübaşını kurtaran,
Bugün Milleti kandırıp siyasi rantçı mehepe yi önce protesto ediyor ,kurulduğundan bu yana yaptıklarını tam manasıyla çıkarılarak ülkücü oluşumlar davası açılarak tüm partililerinin kökten yargılanması ve partilerini kapatılmasını istiyoruz Ya siz....
Vesselam

rıfat gökalp 08-23-2009 00:26

mhp'nin kapatılması harika olur ve partimizin hanesine artı olarak yansır ancak
ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ ile işbirliğini saklamayan ANAYASA MAHKEMESİ ile
bu iş imkansız,AKPARTİ uyuma ve YARGI REFORMUNU ne pahasına olursa olsun çıkar.

Özgür Çağrı 08-23-2009 01:06

Valla mhp kapatılsa şu faşistleride kenyaya göndersek ne sevinirim :)

AK_Türk 08-23-2009 03:32

O kadar kapatilmasi gereken parti dururken mhpde ne varki, en azinda chp veya dtp kadar degil

eda05 08-23-2009 14:07

arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum öcalanın asılmasın diye idam yasasını kaldıran devlet bahçeli miydi? Bu konuyu nette aradım ama net bir bilgi bulamadım bana yardımcı olur musunuz? Öcalan neden asılmadı ? kim engelledi? vs . . .

menes 08-23-2009 15:09

Alıntı:

eda05 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659912)
arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum öcalanın asılmasın diye idam yasasını kaldıran devlet bahçeli miydi? Bu konuyu nette aradım ama net bir bilgi bulamadım bana yardımcı olur musunuz? Öcalan neden asılmadı ? kim engelledi? vs . . .

Öcalan'ı ABD Kenya'da yakalayıp Türkiye'ye postaladı.Bu aslında Ecevit ve Bahçeli'nin oylarını arttırmaya yönelik bir projeydi.Hatta 13 Nisan 2005 tarihli Sabah gazetesinde Ecevit'in röportajında ''Amerika bize niye Apo'yu verdi,onu hala bilemiyorum.''dediği görülmüştür.
Aslında Apo'nun yakalanması ABD'nin Irak'ı Barzani ve Talabani üzerinden yeniden yapılandırma projesinin bir parçasıdır.Bu ülkemizdeki siyasi tarlayı yeniden sürmek isteyen bir kısım için fırsat olmuş ve Ecevit ile Bahçeli'nin oylarının artması için kullanılmıştır.

1999 seçimleri öncesine kadar Bahçeli sürekli Apo'yu seçim sürecinde kullandı.Ancak iktidara geldikten sonra Bahçeli idam edilmesinde ısrar etmesine karşın 7 saaatlik bir toplantı sonucunda ne olduysa şu meşhur üç liderin imzasını bulunduğu kararname yayımlanmıştır.

Ayrıca kesinleşmiş bir yargı kararı vardır asılsın diye zaten Bahçeli de buna dayanarak idam edilmesini istiyordu.Sonra 25 Haziran 2002 yılında Hürriyet'te yayınlanan röportajda Bahçeli ''Biz ölüm cezalarının uygulanmayacağı yönünde bir moratoryum ilan ettik.Buna sadığız.İdam cezasının kaldırılmasını orta vadeli bir karar olarak ilan ettik.Buna sadığız.''

''Peki bazı milletvekilleri seçim ortamnın etkisiyle 'getirin şu dosyayı Meclis'te oylayalım' derse ne olacak?'' sorusuna ise Bahçeli:
''İdam cezaları uygulanmayacak diyen o moratoryumu kim imzaladı?Altında bizim imzalalarımız yok mu?Elbette imzamıza sadık kalacağız.'' demiştir.

Ayrıca tasarı mecliste gelmeden önce komisyonda görüşülürken Ak parti verdiği önergeyle idam cezasının paketten çıkarılmasını istedi.Oylama sonucunda 7 oya karşı 10 oy ile rededildi.MHPli 5 vekil ise çekimser kaldı.Eğer onlarda önergeyi kabul etseydi.10'a karşı 12 oy ile idam cezasının kaldırılması önerisi paketen çıkarılacaktı.Ama parti politikası gereği Mhp liler çekimser kaldı.Etkili oldukları komisyonda böyle davranan MHP liler sonucu değiştiremeyecekleri Genel Kurul'da ret oyu vermiştir.

Sonuç değerlendirmesini size bırakıyorum.

İnşallah yardımcı olmuşumdur.

eda05 08-23-2009 17:45

evet çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim ;1

çalıkuşu 08-23-2009 17:49

ülkemizde bütün sorunlar bitti mhp nin kapatılması kaldı.hadi geçtim bişeylerin çözümüne katılmıyor diye hemen asalım keselim kapatalımda diyemem.şahsi fikrim bu yöndedir.heleki asıl kapatılması gereken bi parti varken mhp niye kapatılsın.darbeye zemin hazırlamış filan daha darbecileri tam yargılayamaıyoruz ki zemin hazırlayan partiyi yargılayalım.

menes 08-23-2009 19:06

Benim görüşüm MHP kapatılmasın.Ak Partimiz kapatılmasın diye uğraştık.Bizim Peygamberimiz ''...Kendiniz için istemediğinizi başkası için de istemeyin.''buyuruyor.İşte bizim bu düşüncede olmammız gerekir.Tabi ki yanlış bulduğumuz tarafları vardır.Umulur ki yanlışlarını düzeltsin.Ama hemen kapatalım demek bize yakışmaz.O da siyasetimiz de bir renktir.

Türkçü 08-23-2009 19:32

Alıntı:

eda05 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659912)

O dönem mecliste muhalefet olan akepe milletvekilleri idamın kalkmasından yana oy kullandı.

Yıldırım 08-23-2009 20:08

Alıntı:

Türkçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659995)
O dönem mecliste muhalefet olan akepe milletvekilleri idamın kalkmasından yana oy kullandı.

Bilmediğiniz konualrda konuşmayın...
Akp liler istedikleri yönde oy kullansalarda sonuç değişmeyecekti.
İhanet kuyusuna düşmüş MHP isteseydi idamın kalkmasını adalet komisyonundan geçirmezdi ve mecliste oylama olmazdı yada kualisyonu bozmakla tehtid edebilirdi...

Adalet komisyonunda Ak Partililer kalkmaması yönünde oy kullandı komisyonda kalkmaması yönünde Mhp'de oy kullansaydı komisyondan geçmezdi...Şimdide çok biliyormuş gibi ozaman Ak Partililerde vardı diyip kenara çekilemessiniz.

menes 08-23-2009 20:09

Alıntı:

Türkçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659995)

Sen benim yazdıklarımı oku niye komisyonda böyle yaptılar onun cevabını ver sonra genel kurul şovunu konuş.Bur-AK kardeşim çok güzel yanıtlamışın.Komisyonda ne yaptıklarını anlatmazlar bunlar.Çünkü bunlar kendilerinden başkasını düşünmez.Milletini düşünmez.Ancak başkalarına bastonluk yapar.

muhafazakargenc 08-23-2009 23:31

Gönüldaşlar mehepe bu ülkenin 30 yılını çaldı... Darbelerde etkin rol oynadı türkeş değilmiydi 27 mayıs'ın sözcüsü binlerce kişiyi vurararak öldüren kenan evrenden emir alan komünistler ve bu ülkücü uhunetler bu ülkeyi 21 eylül'e götürmedi mi ?
pekaka'yı koruyup aslında kollayan mehepe değil mi ? öcalanın idam edilmesini neden engelledi mehepe çünki pekaka mehepe devri geldiğinde bir beraber olduğunun ortaya çıkmasını istemedide ondan...
mehepe bu ülkede en zararlı şeylerdendir...İç deki düşman dahili düşamn deriz kim bu mehepedir detepedir pekakadır... Din düşmanıdır bu üçü hepsi yok olmalı silinmeli tükenmeli kökü kazınmalıdır...
Vesselam...

muhafazakargenc 08-25-2009 00:35

http://www.akpartiforum.com/ocalan-u...is-t27043.html

İŞTE MEHEPENİN PEKAKA İLE İLİŞKİSİ.... HAYDİ BUYRUN....
Vesselam...
Kapansın bu mehepe yargılansın tüm ülkücüler...
VESSELAM.

muhafazakargenc 08-25-2009 00:43

mehepenin kirli yüzünü düşürüyoruz mehepenin kapatılması için arşiv yapıyoruz...

http://www.akpartiforum.com/mhpnin-i....html?t=114692

İŞTE BELGE 2 : Mehepenin idam cambazliği.....
Vesselam...

muhafazakargenc 08-25-2009 00:44

Mehepe kapatılsın İstiyoruz.
Belge :3 Bahçeliden ABD'ye söz...İdam Etmem...
http://www.akpartiforum.com/bahcelin....html?t=114685

ARŞİV YARDIM EDİN GÖNÜLDAŞLAR... MİLLET KAPATACAK BÖYLE IRKÇILARIN PARTİSİNİ...
Vesselam

muhafazakargenc 08-25-2009 00:45

Yokmu kapansın diye yokmu dursun kan diyen ????
Vesselam.....

muhafazakargenc 08-25-2009 00:47

İşte mehepeyi çamura batıran bir belge daha....
Belge 4:
http://www.akpartiforum.com/idamda-m....html?t=114683

Vesselam

muhafazakargenc 08-25-2009 00:48

Bu konu sabitlensin lütfen Mehepeni tüm hataları yanlışları burada toplayalım arşiv yapıyoruz...Haydi
Vesselam...

muhafazakargenc 08-25-2009 00:48

Belge :5
Mehepe'nin kökü belli..... Cia kurdu...
http://www.akpartiforum.com/mhpyi-ci...se-t26792.html
Vesselam...

Seyyah 08-25-2009 03:42

Parti kapatmak çözüm değildir bence demokratik bi ülkede herkes görüşünü savunabilir
taktir milletindir Mhp'yi ise millet kuru gürültüye layık gördü. Gerçi oyu cok olsada aynısı olurdu..
Çözülüyo artık arkadaslar devir eski devir değil.. Değişmeyen tek seyin değişim oldugunu anlıyorlar son günlerinde saldırıyorlar...

muhafazakargenc 08-25-2009 19:45

Ovakit ırkçı sösylemi olan parti kapanır ibaresi ekleyelim... MEHEPENin işi bitsin
Bu ülke mehepeden çok çekti gayri çekmesin...
Vesselam

Saltuk Buğra Han 08-25-2009 20:31

Arkadaşım başka işin gücün yokmu vesselam.
Canın mı sıkılıyo vesselam.
Bakkal dükkanımı kapatıyorsun vesselam.
Şakacı çocuk vesselam.
Milyonlarca seçmeni olan hemde toplama değil kemikleşmiş seçmeni olan ülkücülerin altındamı kalmak istiyorsun vesselam.
Ramazan da hiç çekilmiyo vesselam.
Hadi şimdilik hayırlı iftarlar vesselam.

muhafazakargenc 08-25-2009 21:33

Alıntı:

Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660850)
Arkadaşım başka işin gücün yokmu vesselam.
Canın mı sıkılıyo vesselam.
Bakkal dükkanımı kapatıyorsun vesselam.
Şakacı çocuk vesselam.
Milyonlarca seçmeni olan hemde toplama değil kemikleşmiş seçmeni olan ülkücülerin altındamı kalmak istiyorsun vesselam.
Ramazan da hiç çekilmiyo vesselam.
Hadi şimdilik hayırlı iftarlar vesselam.

Haddini bil macar... Burası ak parti forum AK PARTİLİ DEĞİLSEN yürü git..
Beğnemiyorsan girme haydi yallah...
MEHEPE KAPANACAK SENDE DEVLET BAHÇELİ'DE YÜCE DİVANDA YARGILANACAKSINIZ...
O vakit açıklayın pekaka ile ilişkinizi.
Necip Fazıl bilmiyorsun v.s diyerek densizlik yapıyorsun...
HADDİNİ BİL...
Vesselam
MEHEPE KAPATILACAKTIR... IRK MİLLİYETÇİLİĞİ İP MİLLİYETÇİLİĞİ
YAPAN kimse bu ülkede barınamayacak gayri
Vesselam

Supraliminal 08-25-2009 21:42

Parti kapatmak Demokrasiye aykırıdır.
Partileri Halk Kurar Halk Kapatır.
!
!

muhafazakargenc 08-25-2009 21:47

Tamam o vakit büyük miting yapalım mehepe MİLLETİN ÜSÜTÜNDE ELİNİ ÇEK !!!
VE DEFOL GİT...
Ne dersiniz.....
Haydi elalem yaparken iyi bizde yapalım..
MEHEPE MİLLETİN ÜSTÜNDEN ELİNİ ÇEK...
Vesselam

muhafazakargenc 08-25-2009 21:50

ARTIK YETER MİLLETİN ADIYLA MİLLETİ SÖMÜRENE DUR DE !!!!
MEHEPE'Yİ SEN EZ...HAYDİ...
Vesselam..

muhafazakargenc 08-25-2009 21:53

MEHEPE MİLLETİN BÜTÜNLÜĞÜNÜ BOZMA...
MİTİNG DÜZENLEYELİM....
Vesselam...

Supraliminal 08-25-2009 21:54

Tabiki tepki açısından mitingler-eylemler yapılabilir.
De
Ak Parti'ye yakışır mı Eylem tarzı şeyler ?
Zaten mhp kim ki ? Kaale alalım.
İktidar olmuş bir partinin Başkanı şimdi meclise zor giriyor.

Yakında Millet kapatır onları merak etme.

muhafazakargenc 08-25-2009 21:55

Bu arada BELGE :6
http://www.akpartiforum.com/apo-ile-....html?t=114784
BAHÇELİ--PEKAKA KOALİSYONU....
Vesselam...

muhafazakargenc 08-25-2009 21:56

BELGE 7
Komünist ile bağ ....
http://www.akpartiforum.com/pkk-dest....html?t=114776
MEHPE İŞÇİ PARTİSİ BAĞI
Vesselam

fetö 08-25-2009 22:05

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660877)
Tabiki tepki açısından mitingler-eylemler yapılabilir.
De
Ak Parti'ye yakışır mı Eylem tarzı şeyler ?
Zaten mhp kim ki ? Kaale alalım.
İktidar olmuş bir partinin Başkanı şimdi meclise zor giriyor.

Yakında Millet kapatır onları merak etme.

Alıntı:

muhafazakargenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660878)
Bu arada BELGE :6
http://www.akpartiforum.com/apo-ile-....html?t=114784
BAHÇELİ--PEKAKA KOALİSYONU....
Vesselam...

Alıntı:

muhafazakargenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660880)
BELGE 7
Komünist ile bağ ....
http://www.akpartiforum.com/pkk-dest....html?t=114776
MEHPE İŞÇİ PARTİSİ BAĞI
Vesselam

ağzının kenarından fışkıran salyaları sil bir arada.
vesselam.

muhafazakargenc 08-25-2009 22:07

Alıntı:

fetö Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660883)
ağzının fışkıran salyaları sil bir arada.
vesselam.

Sen sil ulan mehepeli eli kanlı seni....
Vesselam

fetö 08-25-2009 22:16

Alıntı:

muhafazakargenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660886)
Sen sil ulan mehepeli eli kanlı seni....
Vesselam

hiç güleceğim yoktu.
bu forumda adım sp'li de chp'li de mhp'li de oldum,ben bu 3'ünden birine mensup olacağıma senin gibi olayım daha iyi.Allah ıslah etsin sizi gerçekten 1 sene önce chplinin teki veya başka biri gelse "kürtlere özgürlük" dese yokederdiniz onu laflarınızla.
şimdi başbakanınız yolu gösterdi ya nasıl hepiniz insancı kesildiniz.tayyip bey komut verse aşağı atar bazılarınız kendini he.İşte Allah onları ıslah etsin,genelleme yapmiyim.

muhafazakargenc 08-25-2009 22:19

Alıntı:

fetö Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660892)
hiç güleceğim yoktu.
bu forumda adım sp'li de chp'li de mhp'li de oldum,ben bu 3'ünden birine mensup olacağıma senin gibi olayım daha iyi.Allah ıslah etsin sizi gerçekten 1 sene önce chplinin teki veya başka biri gelse "kürtlere özgürlük" dese yokederdiniz onu laflarınızla.
şimdi başbakanınız yolu gösterdi ya nasıl hepiniz insancı kesildiniz.tayyip bey komut verse aşağı atar bazılarınız kendini he.İşte Allah onları ıslah etsin,genelleme yapmiyim.

Millet isteklerin kaldıramayan insanlarsınız millet iradesini yok sayanlarsdansınız siz...Size cevap vermek bizim insanlığımıza hakarettir... Zira siz şu taş ile aynısınız fikirleriniz değişmez..
Vesselam

muhafazakargenc 08-25-2009 22:45

Buranın bölüm sorumlusu yokmu genel bölüm yetkilisi yokmu bu terbiyeden uzak ahlaksız bana küfür ediyor....
Vesselam

Özgür Çağrı 08-25-2009 22:53

Tamam muhazafakar sakin ol ayıptır yapma

yönetici arkadaşlardan ricam bu konuyu kaldırsınlar . Ramazan ramazan ayıptır ya

All times are GMT +3. The time now is 12:51.