![]() |
Arınç'tan şok sözler: ''%47'yi haketmedik !''
Arınç'tan şok sözler: ''%47'yi haketmedik !''
http://www.haber3.com/images/news/ar...ik--277436.jpg AK Partili Arınç'tan iftar yemeğinde ilginç bir açıklamaya imzasını attı. 17 Eylül 2009 / 08:58 http://ads2.haber3.com/adview.php?wh...373&n=a935c84c Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün akşam Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğinde ilginç bir konuşma yaptı Cumhurbaşkanlığı seçimi dönemine atıfta bulunan Arınç, “Yine aynı derneğin bir gecesinde yaptığım konuşmanın ardından, ağzımdan çıkmadığı halde ‘Müslüman cumhurbaşkanı seçmek gerekir dedi’ diye saçma sapan yorumlar yapanlar oldu. Ben sadece bir vatandaşın elindeki pankartı, bir konuşma içerisinde değerlendirmiştim, ama bakınız benim aklımdan geçmeyen etki o kadar büyük oldu ki, Anadolu ayağa kalktı ve bu sözler karşısında millet hiç de hak etmediğimiz halde yüzde 47 oy verdi” dedi. ‘Ölsem de gözüm açık gitmez’ Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesini gördükten sonra “Ölsem de gözüm açık gitmez” diyen Arınç, “Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği, sivil, dindar, demokrat vasıflarına sahip bir cumhurbaşkanını halkın hâlâ sevdiğini ortaya koyuyor” ifadelerini kullandı. Esenboğa Havalimanı’nın isminin “Turgut Özal Havalimanı” olarak değiştirilmesinin gündemde olduğunu belirten Arınç, “Bunun üzerinde duracağız” dedi. http://www.haber3.com/arinc-tan-sok-...---506968h.htm |
Vahim bir durum aksina gurur verici duruş. Milletin bağrında gezinen samimiyetin nişanesi, halk merkezli siyasetin mutlak bekleyişi ve hayalide ançak böyle gü-zel ifade edilirdi. Rahatlayalım artık tebelerde halka saygılı insanlar cıkıyor .
|
Esenboğa' yerine 'Turgut Özal' teklifi
Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği'nin geleneksel iftar yemeği Vali Galip Demirel Ankara Vilayetler Evi'nde verildi.
İftar yemeğine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, hükümet sözcüsü Cemil Çiçek, kadın ve aileden sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut, eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Turgut Özal döneminde bakanlık ve milletvekilliği ve valilik yapmış çok sayıda davetli ve Özal seveni katıldı. İftar yemeği Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Bülent Arınç, konuşmasında Ankara Esenboğa Havaalanı'nın ismini Turgut Özal Havaalanı olarak değiştirmek istediklerini de açıkladı. Adnan Menderes ve 'başkalarının adının' havaalanlarına verildiğini belirten Arınç, Türkiye'ye giriş kapısı olan bir yere Turgut Özal isminin verilmesinin 'mütevazı ve masum bir istek' ve 'kadirşinaslık örneği' olacağını ifade etti. Özal'ın adını taşıyacak üniversitenin kurulduğunu hatırlatan Arınç, ilk öğrencilerini 2010-11 sezonunda alacak üniversitenin, en nitelikli eğitim veren üniversiteler arasında olacağını söyledi. Haber7 |
O da olabilir güzel isim sonuçta
|
Bülent Bey bana verdiği sözü hatırladı galiba??!!...
Kim bilir?!!...:( |
parti içinde özeleştiri yapabilen insanları görmek mutlu edici..akparti yi eleştireceğiz ki daha iyi olacağız..
|
Özal gibi büyük bir şahsiyetin ismi tabiki yaşatılmalı...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrıca, Esenboğa'nın ismi Turgut Özal olarak değiştirilse daha güzel olur. |
Sayın arınç çok ilginç bir yorumda bulunmuş!Düşünceler çarpıtıldı mı,yoksa kendisine mi ait bilmiyorum.Lakin Bülent Arınç gibi,bir hitabet ustasının sözlerini iyi okumak gerektiğini düşünüyorum!Bize olumsuz gibi gelen bu cümlenin altında daha başka olumlu nedenler yatıyor olabilir..
|
evet yüzde 47 yi haketmiyoruz
bu kadar işe yaramaz bir muhalefet ile yüzde 55 felan almamız gerekirdi :) |
%47 çok
%4,7 olsa başka olurdu herhalde!! |
Bülent Arınç'a katılmıyorum Bu ülke Recep Tayyip Erdoğana güvendiği için % 47 oy vermiştir cumhur başkanlığı seçiminde yapılan haksızlıklar muhalalefetin tutumu + olarak etki etmiştir bu sürece .
|
Alıntı:
- Yahya Kemal |
Alıntı:
hatırlattığınız için teşekkürler... O zaman hep hayal edeyim ben... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hayal kurmak... bilim ve teknoloji önceleri birer hayaldi... şimdi ise gerçek... İnsanlar hep farklı olanı ve ulaşılmayanı hayal etmeyi sever. çünkü hayalinde ona ulaşabiliyor. gerçekte ise sadece bir hayalden ibaret. gerçeği ve gerçek hayatı hayal etmek ayrı bir şey ama insanlar bunu hayal etmekten kaçınır. çünkü normal bilindik bir şeydir... Rüyaları önemsemeye benzer bu halbuki rüyalar bizi sadece parmaklarımızla gösterebildiğimiz yıldızlara kadar bizi bir gerçeklikle yükseltebilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen Katılıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama AK Parti döneminden önceki hükümetleride kıyaslayarak.Haydi yanlışları var diyorsanız dökün bakalım bekliyoruz merakla. Mümkünse belgeleriyle olsun. |
Alıntı:
|
Bülent bey doğru söylemiş %47 yi millet birilerine nisbet olsun diye verdi,kendi akraba çevremden buna şahidim..
|
Alıntı:
Evet dostuz ab ülkeleriyle neden böyleyiz ?? Çünkü faşizan bir yönetim yok artık TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE ! Dışa kapalı bir topluk olmaktan çıktık artık ! Ülkeyi bölmeye çalışanlar Avrupalılar değildir , şuan yargılanan ergenekon t.ö ve diğer terör örgütleridir.(PKK). Ve bu terör örgütleri ile bu zamana kadar mücadele edemeyen bir hükümet yok artık.EL pençe divan duran hükümet zamanları bitti artık. Alıntı:
Alıntı:
TIKLA GÖR VE SİTEYİ BİRAZ ARAŞTIR ! |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir tamam kabul edelim icraat yaptınız(!) sonuç ne ??Neden hükümette değilsiniz ? Neden mecliste değilsiniz ?? Halk memnun kalmış mı sizden ?? Niye oy vermemiş ?? Meclise girecek kadar neden oyunuz yok ?? Sebebi yaptığınız icraatlar olmasın :güzel: |
Ya gülmeyeyim diyorum tutamıyorum kendimi :D:D.
Gelmiş anket sonuçları ile bana savunma yapıyorsunuz. |
Alıntı:
Açlık sınırı son model araba bizim ülkede :güzel:. Ya gözünüzde var Allah(c.c) göz vermiş kulak vermiş kullanmanız için neden kullanmıyorsunuz. İşinize gelmiyor ise o başka tabi. Gözleri var görmezler kulakları var işitmezler. Ahde vefasızlığı sizin hocanız yapıyor. Makam uğruna attığı iftiralar mı desem ettiği küfürlermi desem ... Siz ülkeyi şeriat ile yönetmek isterseniz bu halk size oy moy vermez.Hatta meclise sokmaz.İktidardan parti çöplüğüne gelirsiniz böyle. |
Ülkeyi bölmekten bahsetmiştin değil mi ?? Ama hiçbir belge sunamamıştın.
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos..._6875640_n.jpg Bizler belge ile konuşuruz. Bizler somut fiili şeylerle konuşuruz. |
Çok seslilik.
|
Alıntı:
Şeriat'a gelince evet tartışalım bunu.Çünkü çok eksiksiniz.Şeriat yönetimi bir insanı zorla ibadet etmesine zorlamaktır.Oysa ki her kişi kendinden sorumludur.İbadetini kendisi için yapar -kendisi için inanır.Ayrıca şeriat demokrasiye tamamen aykırıdır. İnsanların dinine yönelmesi için illa şeriat yönetimi olması gerekmez. Demokratik yönetimler ilede insanlar ibadetlerini daha refah -rahat içinde yapabiliyor ve yapabilirler. bu yüzden Şeriat'a tamamen karşıyım. Şeriata karşı olmak sakın ha din karşıtı gibi göstermesin bizleri.Belli ki siz böyle düşünüyorsunuz. -- Senin görüşünde islama uymayan şeyler yoktur ama Hocanızın islam karşıtı grublar ile ilişkisini görüyoruz. Bu nasıl bir çelişki ?Lideriniz böyle ? Zina neden suç olsun ?? Günahını Ahirette çekmeyecek mi ?? Niye insanlar cezasını versin ki ?? AK PArti tam tersine bi yanlışı düzeltmiş. yine diyorum Herkes ibadetini kendi için yapar. ---- Evet sayın Başbakanımız belirttiğiniz partideydi.Belliki kendine uymayan şeyler görmüş olacakki o partide ayrılıp kendi partisini kurma gereği duymuş.Bu da gayet normaldir.Bi insanı zorla tutamazsınız demokrasiye aykırıdır. Herkes düşüncesinde özgürdür. Fakat siz bizden olmayan düşmanımızdır anlayışını benimsemişsiniz. Şu an AK PArti'nin ismi refah yol olsaydı(Allah korusun) yaptığı icraatları değil eleştirmek baş tacı yapardınız.Buda ne kadar tarafsız olduğunuzun göstergesi. |
Alıntı:
Başı açıklara vs... izin vermiyorsanız zorlamadır bununda Kuran/İslam ile hiçbir ilgisi yoktur. |
ya hilafet ya şehadet
|
ya hilafet ya şehadet
|
ya hilafet ya şehadet
|
Şeriat yoldur,İslam şeriati doğruya götüren yoldur,yani bir kimsenin namazı,orucu,haccı vs şeriat kuralları içerisindedir,Şeriate karşı olan bunlarada karşıdır..
bakın bakalım ülkemizde Şeriate kimler karşı? |
tağut yönetimlere elbet islam ordusu el atacak..zafer çünkü er yada geç islamındır
|
konuyu saptırmakta 1 numarasınız.Sizinde en iyi yaptığınız İCRAAT bu olsa gerek. :).
Ama Halk buna oy vermez. ! ;) |
All times are GMT +3. The time now is 23:03. |