Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Okan Bayülgen'e AK Parti'li bayan adaydan 'edep' şoku (Videoları da ekledim) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=1166)

enesaydın 07-12-2007 19:32

Okan Bayülgen'e AK Parti'li bayan adaydan 'edep' şoku (Videoları da ekledim)

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Özlem Türköne ile CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Berhan Şimşek, NTV'de Okan Bayülgen'in sunduğu 'Bu Sizi İlgilendiriyor' programının konuklarıydı.

http://medya.zaman.com.tr/2007/07/12/okan.jpg

Bürokrat kökenli genç milletvekili adayı Özlem Türköne, 'Kurt siyasetçi' Berhan Şimşek'in hükümete yönelik eleştirileri karşısında sık sık Şimşek'in sözlerine müdahale edince, Okan Bayülgen araya girdi ve sıra ile konuşulmasını önerdi.

Ancak, bu öneri de pek işe yaramayınca Bayülgen, ortamı soğutmak için, 'Yakışıklı bir bey ve güzel bir bayan ile program yapıyorum' şeklinde bir iltifatta bulunduktan sonra, 'Özlem daha siyasette yeni...' şeklinde başlayan cümleyi kurmaya başlamıştı ki, Türköne, rahatsızlığını ifade etmek için Okan Bayülgen'in sözüne girmeye çalıştı. Türköne, bir süre duraklayan Bayülgen'den kendisine ismi ve soyismiyle beraber hitap edilmesini istedi.

Konuğu tarafından 'uyarılmaya' alışık olmayan Okan Bayülgen, sinirlendi ve "Kendi seyircim önünde hiçbir konuğum bana edep dersi veremez. Kimse bana terbiye öğretemez' şeklinde bir tepki ortaya koydu.

Özlem Türköne ise, "Bu toplumda yaşıyoruz. Bizlerde kişilerin ilk adları ile hitap edilebilmesi için belli bir çerçeve, belli bir yakınlaşma, belli bir ortam doğmuş olması gerekir. Belki Amerikalılar böyle hitap ediliyor olabilir. Ama ben ne Amerikalı ne de Meksikalıyım" şeklinde uyarılarına devam edince, Bayülgen reklam arası verdi.

İşte o dialog:
BİRİNCİ KISIM
[youtube=425,350]NqSq3kJKVok[/youtube]
İKİNCİ KISIM
[youtube=425,350]hvF5744wJfM[/youtube]

ergin 07-12-2007 22:23

http://www.youtube.com/v/mdC8qdmlSxM

ergin 07-12-2007 22:25

Söyleyecek söz bulamıyorum. Rezalet!!! Sayın Türköne'de iyi sabır varmış. Ben olsam programı terkederdim.

pRoff 07-12-2007 22:28

Okan bayülgen bu kadar uzatmalımıydı ?
Acaba başka maksatları mı vardı?

ergin 07-12-2007 22:39

Alıntı:

yüce_tayyip Nickli Üyeden Alıntı
bu benim görüşüm
ben o yayını canlı izledim
ve %100 tarasfsız olarak bunları söyledim
kalkıp bana sırf benim gibi düşünmediğin için hakaret etme hakkını sana kim tanıyor?
insan kılığıyla dolaşanlar insana saygısı olmayanlardır

Terbiyesizlik yapma. Ak partili adaya Okan Bayülgen'in bir küfretmediği kaldı. Bir de Türköneyi uzattı olarak görüyorsun. Objektif değilsin. Tarafsızlıkla alakası yok. Görüşün terbiyesizlik yapmadığın ölçüde ifade etme serbestisi tanır. Hakarete uğramış birine Bana eleştiri hakkını senin taraflı bakış açın veriyor.

herzamanheryerde 07-12-2007 22:42

insan kiliginda dolasaan insan olmayandir demissin arkadasim sen ne kiliignda dolasiyorsun ;D

Emre17 07-12-2007 22:44

Alıntı:

ergin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bu benim görüşüm
ben o yayını canlı izledim
ve %100 tarasfsız olarak bunları söyledim
kalkıp bana sırf benim gibi düşünmediğin için hakaret etme hakkını sana kim tanıyor?
insan kılığıyla dolaşanlar insana saygısı olmayanlardır

Terbiyesizlik yapma. Ak partili adaya Okan Bayülgen'in bir küfretmediği kaldı. Bir de Türköneyi uzattı olarak görüyorsun. Objektif değilsin. Tarafsızlıkla alakası yok. Görüşün terbiyesizlik yapmadığın ölçüde ifade etme serbestisi tanır. Hakarete uğramış birine Bana eleştiri hakkını senin taraflı bakış açın veriyor.

Bidakka şimdi o aday AKP li değilde CHP li olsaydı , Okan da kendini adayın yaptığı talihsiz açıklama karşısında savunsaydı sen ne derdin ne düşünürdün?

o aday sırf AKP li diye onu savunman gerekmez ... ama gerçekten onu haklı buluyorsan bu senin düşüncen karışmam çünkü tartışmaya açık bir konu

Son olarak SON KEZ SÖYLÜYORUM BEN %100 TARAFSIZ VE OBJEKTİF BİR ŞEKİLDE YORUMUMU YAPTIM

HERKES SAYGI DUYSUN

eleştirilebilirim de .. saygı duyarım her zaman eleştirilere de açığım ama HADDİNİ AŞMADAN HAKARET ETMEDEN İNSAN GİBİ eleştirin

Emre17 07-12-2007 22:46

Alıntı:

herzamanheryerde Nickli Üyeden Alıntı
insan kiliginda dolasaan insan olmayandir demissin arkadasim sen ne kiliignda dolasiyorsun ;D

kime dedin ve hangi cümlesi yüzünden söyledin

rica etsem açıklıyabilirmisn?

yanlış anlaşılma veya dikkatsizlik,yazım hatası olabilir

herzamanheryerde 07-12-2007 22:57

insan kiliginda dolasanlar insana saygisi olmayandir diye yazmissin dedimki arkadasim sen hangi kilikta dolasiyorsun insan gibi degilmi senin dis gorunusun ozaman seninde insana saygin yok oylemi yani sacma bir cumleydi soyledigin yada talihsiz diyelim :D

ancak tarafsiz olarka ben bakiyorum bende sunu goruyorum

kim olursa olsun burasi bir siyaset programiydi karsinda mankenler yok bir milletvekili adayina ismiyle hitap etmek saygisizliktir.ozlem hanim kendisini savunamamis olmasida onun toylugundan kaynaklanmaktadir yani edebini koruyarakda pekala okan bayulgeni cok guzel tersleyebilirdi.ancak okan bayulgenin yaptigi buyuk bir hata hadi hatayi yapmis olabilir insan onemli diil herkes yapabilir hanimefendi uyari yaptiktansonra dayilanmanin alemi yoktu konuyu uzattida uzatti cektide cekti ozlem hanim kapatalim ben sadece bunu soyledim tercihim bu sekildedir dedim dedi ama okan bayulgen dvam ederek oy mu raytingmi toplamaya calisti anlayamadim herhalde secim programi yaparak kendini politikaci gormeye basladi sayin okan bayulgen

yani velhasil yanlisti kardesim sen oyle dusunmek isteyebilirsin ama ben ak partili olarak diil genel bir goz olarak bakiyorum yanlisti

ayni sekilde berhan simsegede berhan deseydi vede berhan bey bundan rahatsizlik duydugunu tercihim sayin simsek demeniz olur diye cevap verseydi ve okan beyde buna ayni ters uslubu kullansaydi yine ayni tavri takinirdim yine yanlis yine yanlis okan bey derdim

anladinmi arkadasim

not:baska yerlrde yazdiginiz yazilarida goruyorum okuyorum ancak sizin ne maksatla bu platformda oldugunuzu pek anlayamadim arkadasim

ergin 07-12-2007 22:57

Alıntı:

Alıntı:

İnsan gibi davrandıysan, neden gocunuyorsun. Sana değildi ama üzerinde kaldı.
Kesinlikle objektif değilsin. Bu forumdakiler izlesinler ve yorum yapsınlar lütfen. Sen devletin başarılı bir kaymakamına ve Ak partiden veya başka bir partiden, milletin vekili olarak aday olmuş, talip olmuş birine askerlik arkadaşınmış gibi laobali bir şekilde hitap edemezsin.
Okan Bayülgen orda adayı küçümsüyor. Sanki çocukmuş gibi "Özlem" diyor.

Emre17 07-12-2007 23:00

ben zaten bana olmadığını biliyorum .... ne yazdığımın bilincindeyim

Emre17 07-12-2007 23:01

Alıntı:

not:baska yerlrde yazdiginiz yazilarida goruyorum okuyorum ancak sizin ne maksatla bu platformda oldugunuzu pek anlayamadim arkadasim

ne anlatmak istediğini tam olarak pm atarsan açıklama yaparım

herzamanheryerde 07-12-2007 23:02

he buarada berhan simsegin siz sokakta topoynarken ben iskence goruyordum demesine ne diceksiniz.bu ne bicim bir usluptur ne seviyesiz bir durumdur

siyasete girmisse iki insan aralarindaki yas farki yada ne yasadiklari onemlimi.ozaman birakalim tum iskence gorenlerve tum dinazorlar (yaslilar)doldursun meclisi boyle bir mantikmi var yaa siz daha cok sey yasadiysaniz yasadiniz aklinizi kullansaydiniz yasamasaydiniz banane.ayrica battaniyeyle sabahladiysanizda banane.karsinizdaki kiside artik sizinle ayni kosullarda bir kisi milletvekili adayi.sizin hic bir milletvekili adayini kucumseme gibi bir pozisyonunuz olamaz halk ozaman sizi kucumser

yani akil yasta diil bastadir arkadaslar

gorene anlayana duyana ne alaa :D

Emre17 07-12-2007 23:03

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Kesinlikle objektif değilsin. Bu forumdakiler izlesinler ve yorum yapsınlar lütfen. Sen devletin başarılı bir kaymakamına ve Ak partiden veya başka bir partiden, milletin vekili olarak aday olmuş, talip olmuş birine askerlik arkadaşınmış gibi laobali bir şekilde hitap edemezsin.

kesinlikle laobali bir davranış yoktu varsa da okan bayülgene yapılmıştır
kadın adayımız asıl orda okan bayülgeni küçümsüyor
lütfen video yu tam olarak izle

herzamanheryerde 07-12-2007 23:03

arkadasim yuce tayyip sana herkonuyu bir kac mesajda anlatirsam ozaman vay halimize.yorum yazdigin yerlere don bak oralarda gorursun her yazdigim yeri sana rapor edemem yani kusura bakmican yani

herzamanheryerde 07-12-2007 23:05

o videoyu ne buyuk mutlulukki sadece sen tam izlemisin guzelarkadasim.

Emre17 07-12-2007 23:05

Alıntı:

he buarada berhan simsegin siz sokakta topoynarken ben iskence goruyordum demesine ne diceksiniz.bu ne bicim bir usluptur ne seviyesiz bir durumdur

siyasete girmisse iki insan aralarindaki yas farki yada ne yasadiklari onemlimi.ozaman birakalim tum iskence gorenlerve tum dinazorlar (yaslilar)doldursun meclisi boyle bir mantikmi var yaa siz daha cok sey yasadiysaniz yasadiniz aklinizi kullansaydiniz yasamasaydiniz banane.ayrica battaniyeyle sabahladiysanizda banane.karsinizdaki kiside artik sizinle ayni kosullarda bir kisi milletvekili adayi.sizin hic bir milletvekili adayini kucumseme gibi bir pozisyonunuz olamaz halk ozaman sizi kucumser

yani akil yasta diil bastadir arkadaslar

gorene anlayana duyana ne alaa :D

orada küçümsemeden daha çok tecrübesini anlatıyor bence..

kadın aday da her türlü zorlupa rağmen anadolunun ücra köşesinde görev yaptım derken hava mı atmış oluyor ya da küçümsüyor mu???
tabi ki kesinlike HAYIR

Emre17 07-12-2007 23:06

Alıntı:

o videoyu ne buyuk mutlulukki sadece sen tam izlemisin guzelarkadasim.

hangi video yu???

herzamanheryerde 07-12-2007 23:08

ozaman siz oyoldan gelirken ben donuyordum uslubunu kullanamaz dogru duzgun aciklar ben sunlari yasadigim ve buralarda edindigim tecrubelerden su sonuclari cikardim dedigi zaman insan onu anlar zaten ancak sizin gibi direk meclise girmedim ben battaniyelerle yattim kalktim aman ne iyi ettin ulkeyide cok kurtardin allah razi olsun sen olmasaydin baticakti bu ulke senin sarilip yattigin o battaniyelerle birliktee

herzamanheryerde 07-12-2007 23:09

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

kesinlikle laobali bir davranış yoktu varsa da okan bayülgene yapılmıştır
kadın adayımız asıl orda okan bayülgeni küçümsüyor
lütfen video yu tam olarak izle

arkadasim balik hafizali gibi davraniyorsun iki saniye once yazdigini unutuyorsun sen ya sen dedin yaa bak yukardada yaziyor videoyu izle diye
arkasindan bende o videoyu birtek sen izlemissin tam olarka diyorum

Emre17 07-12-2007 23:10

bence bu kadar kötü niyetli olma demek istediğini anladım ama ben böyle düşünmüyorum

bu arada hangi video ???

Emre17 07-12-2007 23:11

sen o video olayını kastedmenden önce benim önceki mesjlarımdan ve çelişkili olduklarından fln bahsediyordun...

herzamanheryerde 07-12-2007 23:13

oo geride kaldi sen videoyu tekrar izle demissin bende
ne guzelki sadece sen tam olarak izlemissin o videoyu dedim aradada baska bir mesaj var iyi okusan yuce tayyip sana laf yetistiremem onceki laflarini her yazdigin yerlere bakarsan oralarda cevap vermisimdir dedim ben suan buradaki konuyla ilgili konusuyorum yani diger yerlerde yazdigin konularla ilgili burda konusmam onu orda konusuruz

Emre17 07-12-2007 23:15

tmm

konu kapansı artık ben hür ve objektif fikrimi söyledim

Fahrenheit 07-12-2007 23:41

videoyu izledim ve gördüğüm şey şu Siz bana Özlem dediniz ama bana Özlem denilmesindense Özlem + soyad olarak söylenilmesini daha doğru buluyorum diyor... hatta bi ara chp adayı da destek veriyor sebepsiz bir uzatma war ...

herzamanheryerde 07-12-2007 23:43

yani bende bunu anlatmaya calisiyorum zaten sacma sacma sok olmus rollerine girip karsisindakini alt etme pilitikasi uyguladi kendince aaa yani nekadar sacma uzadan gelmissiniz siz gibi bir muamele yapti yani hanimefendiye

nuh 07-12-2007 23:44

yazık yawww gencecik kadın iki kişinin arasında kalmış ::)

Emre17 07-12-2007 23:46

HAYIR 2 KİŞİNİN ARASINDA DEĞİL

TAMAMEN OKAN BAYÜLGENLE AKP ADAYI ARASINDA

Ömer_Furkan 07-12-2007 23:46

bencede acıdım kadınaa..

herzamanheryerde 07-12-2007 23:48

cok ii izlediyseniz yuce tayyip bunuda gormussunuzdur bir ara berhan simsek soze girdi okan bayulgenle ayni seyi konusurcasina ayni seyi savundu yani orada okan bayulgen lutfen siz mudahele etmeyin iki kici haimefednsinin uzerine gidiyormusuz gibi olmasin dedi

farkinda yani bayanin uzerine gittiginin rayting rayting:)

Fahrenheit 07-12-2007 23:51

Alıntı:

cok ii izlediyseniz yuce tayyip bunuda gormussunuzdur bir ara berhan simsek soze girdi okan bayulgenle ayni seyi konusurcasina ayni seyi savundu yani orada okan bayulgen lutfen siz mudahele etmeyin iki kici haimefednsinin uzerine gidiyormusuz gibi olmasin dedi

farkinda yani bayanin uzerine gittiginin rayting rayting:)

ewt ama chp adayı yapıcı olarak araya girdi yani oda böyle samimiliklere karşı gibime geldi birdaha izlemeliyim

herzamanheryerde 07-13-2007 00:00

hayir oyle diil sonradna hatta lafinida kondurdu aklinca orayida izledinizmi bilmiyorum sizi anlyiorum sizin buyuklerinizde boyle konusuyor mesela genel baskaniniz apoya bile sayin dedi 2 defa dedi.bumu korumaksizce

Necip Fazil 07-13-2007 00:03

Siyaset her adamın işi değil, Er adamın işidir.

Okan Bayülgen gibi karaktersiz birine bu görev verilirse olacağıda budur.

Hayatını gündelik zevklerle geççiren bir insan için Edeb ne manaya gelir ki?

VesseLam

Fahrenheit 07-13-2007 00:05

Alıntı:

supurtyusuf Nickli Üyeden Alıntı

Siyaset her adamın işi değil, Er adamın işidir.

Okan Bayülgen gibi karaktersiz birine bu görev verilirse olacağıda budur.

Hayatını gündelik zevklerle geççiren bir insan için Edeb ne manaya gelir ki?

VesseLam

makinadaki telefon görüşmeleride çok acayip geliyor bana

Esra KAÇ 07-13-2007 00:19

Sonuçta Okan Bayülgen sivri dilli bir kişiliğe sahip.
Onun için yaş cinsiyet farketmez.
Okan bayülgen tabiki karşısındaki adayla doğru bir şekilde konuşmamış.
Buna terbiyesizlik yaptı dersek bir anlamı olmaz.Nedenide:zaten bu adam normal şartlarda da ahlak kuralları sıfır olan birisi, eğer burda bu adama terbiyesizlik yapmışsın dersek onu normalde de erdem sahibi biri yapmış olur bu seferde biz hataya düşeriz.
Siyaset her adamın işi değildir ER adamın işidir.Bu söz çok doğru Okan Bayülgen gibi bir şahsiyette erdem ne gezsin

unlu 07-13-2007 00:47

busiziilgilendiriyor@ntv.com.tr

haydi akgençlik

arkadaşlar hepimiz demokratik tepkimizi koyup bayülgen in milletvekilimize yaptığı edepsizliği ntv ye şikayet edelim

Emre17 07-13-2007 00:55

gönderdim

pRoff 07-13-2007 01:04

Alıntı:

unlu Nickli Üyeden Alıntı
busiziilgilendiriyor@ntv.com.tr

haydi akgençlik

arkadaşlar hepimiz demokratik tepkimizi koyup bayülgen in milletvekilimize yaptığı edepsizliği ntv ye şikayet edelim

Evet tam destek arkadaşlar ;)

ergin 07-13-2007 01:04

Alıntı:

gönderdim

Ne gönderdin?

Emre17 07-13-2007 01:08

:D:D güzel soru bu sorunun geleceğini biliyordum

Okan abi ben ... birdaha programında bu tür tartışmaların olmaması dileğiyle Manisa'dan sevgilerimle dedim

All times are GMT +3. The time now is 13:39.