Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Organizasyonlar ve Kampanyalar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=115)
-   -   DEV TURBAN HAREKATI (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=11952)

akadam20 10-20-2007 15:57

DEV TURBAN HAREKATI

ESSELAMUN ALEYKUM BUGUNE KADAR TURBAN SORUNU KONULARINA BIZZAT KATILDIM DESTEKCI OLDUM TURBANLI HANIMEFENDILERE YARDIMCI OLMAK AMACIYLA

SIMDI BU KAMPANYAYI INTERNET UZERINDE DEVAM ETTIRMEK ISTIYORUZ BILIYORUZ BIRCOK SITE VAR AMA SIZLER AKGENCLIK OLARAK VE AKPARTILI OLARAK DESTEGINIZI BIZDEN ESIRGEMEYECEKSINIZ

TURBAN KAMPANYASI ADRESLERI

http://www.turbanlilarin.adresi.org

http://www.turbanlilarin.adresiyiz.com

SITEMIZI AKRABALARINIZA DOSTLARINIZA YAKINLARINIZA TAVSIYE ETMEYI UNUTMAYINIZ

SAYGILARIMLA

SERCAN

YAZI YAZMAK DESTEK OLMAK ICIN

ZIYARETCI DEFTERLERI

http://www.turbanadestek.adresi.org

http://www.turbanadestek.adresiyiz.com

Beritan 10-20-2007 16:01

DEV TURBAN HAREKATI

TÜRBAN HAREKATINI herzaman destekliyoruz ama allah yardım etsin.

akgulrafet 10-20-2007 17:22

DEV TURBAN HAREKATI

ALLAH BAŞÖRTÜLÜ KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH.AMA ARKADAŞLAR İNANIN SANAL ALEMDE SESİMİZİ FAZLA DUYURAMAYIZ DUYURSAK BİLE ANLATAMAYIZ.YAPABİLECEĞİMİZ TEK ŞEY JHÜKÜMETİMİZE VE BAŞBAKANIMIZA ÇOK DUA EDİP BU ZÜLMÜN ORTADAN KALDIRILMASINI İSTEYECEĞİZ.

Meftun 10-20-2007 19:27

DEV TURBAN HAREKATI

duyarlılığınız için teşekkürler arkadaşlar...inşallah artık böyle sorunlarımız kalmayacak......

selahattin_ay 10-20-2007 19:30

DEV TURBAN HAREKATI

sonuna kadar destek hep destek

Gölge 01-24-2008 04:24

DEV TURBAN HAREKATI

Tüm başörtülü kardeşlerimizi destekliyoruz ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun ....

kanlıoğlu 01-24-2008 09:30

DEV TURBAN HAREKATI

Türbanlı kardeşlerimize tüm yüreğimizle ve dualarımızla destek oluyoruz.

Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Çıkılan bu yolun dönüşü yoktur.

Yıllardır susan taraf olarak, ezilen taraf olark en doğal hakkımızı geri istiyoruz
.

azize 01-24-2008 10:41

DEV TURBAN HAREKATI

şuna türban demesek..midem kalkıyo..Başörtüsü örtüyorum ben onların tüm simge ve tariflerinden uzağım..
ve konunun tam destekçiyim biiznillah..

HuRReM 01-24-2008 11:13

DEV TURBAN HAREKATI

Türbanlı değil "başörtülüyüm"

AK_Genclik 01-24-2008 13:42

DEV TURBAN HAREKATI

Türban'a Karşıyım!

Ben Başörtüsü'nü desteklerim!

TÜRK EVLADI 01-24-2008 13:45

DEV TURBAN HAREKATI

[i][b]Başörtüsü namusumuzdur...
Hep destek tam destek...

tahir 01-24-2008 18:42

DEV TURBAN HAREKATI

http://www.muhabbetbagi.com/imgaleri...lah_yazisi.jpg
AKP ile BU YASAKLAR KALKACAK İSALLAH

tahir 01-24-2008 18:46

DEV TURBAN HAREKATI

sona doğru geliyoz yasağın kalkmasına az kaldı ama yargı gücünü elinde bulunduranlar ne yapar onu bilemeyiz....

tahir 01-24-2008 18:50

DEV TURBAN HAREKATI

sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır...
er yada geç yasaklar kalkacak

ahmike 01-24-2008 19:33

DEV TURBAN HAREKATI

Bir daha düzelt istersen kardeş...

duman 01-24-2008 19:40

DEV TURBAN HAREKATI

Bu işi bitirmenin zamanı çoktan geldi. İnşallah çözülecek...

Yasakçılar sizi artık sallayan yok. İşte güç işte meydan. Ya meclis çözer yada refarandum için bize gelir. Sonuç belli zaten. Kendinizi fazla zorlamayın....

amasralii74.5 01-25-2008 02:57

DEV TURBAN HAREKATI

başörtüsü zulmü yapanlara tokat gibi yasa geliyor arkadaşlar. allahın izni ile sonuç yakındır.ama mhp ye muhtaç kalmamız beni çok üzüyor.
bize de akgençler olarak partimiz için daha çok çalışıp birdaha kimseye muhtaç olmayacak şekilde bir meclis tablosu çıkarmak yakışır. 400 ila 410 ideal sayıdır :-)
hadi çalışmalarınızda başarılar

YavuzSultanSelim 01-25-2008 03:01

DEV TURBAN HAREKATI

Alıntı:

amasralii74.5 Nickli Üyeden Alıntı
başörtüsü zulmü yapanlara tokat gibi yasa geliyor arkadaşlar. allahın izni ile sonuç yakındır.ama mhp ye muhtaç kalmamız beni çok üzüyor.
bize de akgençler olarak partimiz için daha çok çalışıp birdaha kimseye muhtaç olmayacak şekilde bir meclis tablosu çıkarmak yakışır. 400 ila 410 ideal sayıdır :-)
hadi çalışmalarınızda başarılar

bu konuda üzüleceğimiz yerine sevinmemiz lazım bence. en azından mhp, chp gibi herşeye muhalif değil

laterna68 01-25-2008 03:05

DEV TURBAN HAREKATI

mhp ye muhtaçlık konusunda katılmıyorum amasralı..evet onların katılımı şart fakat bu muhtaçlık değil beraber hareket etme diyelim...

YavuzSultanSelim 01-25-2008 03:08

DEV TURBAN HAREKATI

Alıntı:

laterna68 Nickli Üyeden Alıntı
mhp ye muhtaçlık konusunda katılmıyorum amasralı..evet onların katılımı şart fakat bu muhtaçlık değil beraber hareket etme diyelim...

evet. meclis bu demektir zaten. ne güzel 2 parti beraber bir konuda anlaşıyor. demokrasi budur

amasralii74.5 01-25-2008 03:13

DEV TURBAN HAREKATI

ok arka
Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

laterna68 Nickli Üyeden Alıntı

evet. meclis bu demektir zaten. ne güzel 2 parti beraber bir konuda anlaşıyor. demokrasi budur

arkadaşlar bu konuyu daha sonra da foruma taşıyalım olur mu?bakın neler oluyor göreceğiz. mhp nin demokrasi anlayışı neymiş?yasa metnindeki anlaşmadan sonra forumda paylaşalım ok?
unutmayın ama olur mu?

ahmike 01-25-2008 03:14

DEV TURBAN HAREKATI

Aslında Ab ' te girme amaçlarının çogu özgürlükler için bence....

YavuzSultanSelim 01-25-2008 03:16

DEV TURBAN HAREKATI

mhp yi biliyoruz ztn. ama burdaki uzlaşma güzel sadece

ahmike 01-25-2008 03:17

DEV TURBAN HAREKATI

Zaten Mhp yaklaşmassa AKP ' ye çok şeyler kaybeder....

amasralii74.5 01-25-2008 03:19

DEV TURBAN HAREKATI

bu arada madem demokrasi diyoruz siz de çok partili sistemlere geri dönmemezi mi isterdiniz yoksa bakın benim 400- yada 410 vekil sayısına ulaşmak gibi bir hayalim var bu gerçekleşirse eğer yasalar daha rahat çıkar, demokratikleşmenin önü açılmaz mı?
o zaman demokrasi olmaz mı?bu partiye oy veren milyonların oyları demokrasiye bir katkı değil mi?
unutmayalım ki ak partinin mecliste olması başlı başına bir demokrasi örneğidir.

laterna68 01-25-2008 03:20

DEV TURBAN HAREKATI

mhp bu tavrından vazgeçerse ya da böyle hareket etmezse bir daha ki seçimlerde barajı geçemez...

YavuzSultanSelim 01-25-2008 03:20

DEV TURBAN HAREKATI

Alıntı:

bu arada madem demokrasi diyoruz siz de çok partili sistemlere geri dönmemezi mi isterdiniz yoksa bakın benim 400- yada 410 vekil sayısına ulaşmak gibi bir hayalim var bu gerçekleşirse eğer yasalar daha rahat çıkar, demokratikleşmenin önü açılmaz mı?
o zaman demokrasi olmaz mı?bu partiye oy veren milyonların oyları demokrasiye bir katkı değil mi?
unutmayalım ki ak partinin mecliste olması başlı başına bir demokrasi örneğidir.

400 milletvekili olması gerçekten çok güzel olur. benim de hayalim bu. inşallah o günleride göreceğiz

ahmike 01-25-2008 03:20

DEV TURBAN HAREKATI

Alıntı:

Elbette öyledir.... Ama eger diger partilerde ülke için katkıya destek olursa tam demokrasi olur...

amasralii74.5 01-25-2008 03:25

DEV TURBAN HAREKATI

evet barajı geçemez bence de
bize verdiği destek sadece birdaha meclise girmek için barajı geçmek için
başörtüsüne özgürlük istedikleri için değil.
bakın sayın abdullah gül e de bu şekilde destek verdiler
vermeselerdi ne olurdu?birdahaki seçimde MHP NAKAVT
aynı şekilde bu yasaya da destek veriyor ama gönülsüz
kızlarımız okusun ama başörtülü çalışmasın diyorlar.oy avcıları bunlar oyyyyy
inanın ellerinde fırsat olsa ak partiyi bir kaşık suda boğarlar
ama biz buradayken biz dimdik ayaktayken değil bir bardak suda okyanuslarda bile bizi boğamazlar

YavuzSultanSelim 01-25-2008 03:27

DEV TURBAN HAREKATI

bizi sevdiklerinden değil çıkarları için destek veriyorlar ztn

ahmike 01-25-2008 03:28

DEV TURBAN HAREKATI

Alıntı:

evet barajı geçemez bence de
bize verdiği destek sadece birdaha meclise girmek için barajı geçmek için
başörtüsüne özgürlük istedikleri için değil.
bakın sayın abdullah gül e de bu şekilde destek verdiler
vermeselerdi ne olurdu?birdahaki seçimde MHP NAKAVT
aynı şekilde bu yasaya da destek veriyor ama gönülsüz
kızlarımız okusun ama başörtülü çalışmasın diyorlar.oy avcıları bunlar oyyyyy
inanın ellerinde fırsat olsa ak partiyi bir kaşık suda boğarlar
ama biz buradayken biz dimdik ayaktayken değil bir bardak suda okyanuslarda bile bizi boğamazlar

Ne yapsınlar fırsat buldukça yanımızdalar dısarıda kötülerler mecliste severler....

akgulrafet 01-25-2008 13:46

DEV TURBAN HAREKATI

arkadaşlar bu konuyu açan kardeşimize sesleniyorum. türban kelimesi yakışık değil şiddetle değiştirilmesini yerine başörtüsü yazılmasını tavsiye ediyorum.

Mehmet POLAT 01-25-2008 17:24

DEV TURBAN HAREKATI

Örtünme bir hareket olarak değerlendirilmesin..........

Ürtünme dinimizin bir gereğidir...

Bu da engellenemezzz....

Desteklerimiz herzaman sizlerle.........

Bugün bir yahudi kippasıyla rahatlıkla dolaşabiliyorsa benimde anam bacım eşim rahat bir şekilde

başörtüsüyle dolaşabilmelidir.......

tegizim 01-28-2008 15:57

DEV TURBAN HAREKATI

DAİMA DESTEK ARKADAŞLAR.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

tahir 01-28-2008 16:07

DEV TURBAN HAREKATI

Yasağın kalkmasına bazı devlet kurumlarından tepki gelecektir(yargı,gnlkrmy b...)
zaten bu iki kurum birbirlerinden destek alıyoo buna bazen bazı partiler ve kanallarda katılıyooo.....
yasağın kalkmamasındaki başrol oyuncuları bunlar hepimizin bildiği gibi......
yakında bu baş roldekiler kendilerini dipsiz BİR kuyuda bulacak....
o zaman da kendileri için çok geç olacak.....

AkSa- 34 01-28-2008 23:52

DEV TURBAN HAREKATI

bizler yılmadan yorulmadan bu yolda destekliyeceğiz kardeşlerimizi. kim çıkacaksa çıksın karşımıza da bakalım bizim inancımızın inatlığı karşısında durabilecekler mi? Rabbim herzaman kardeşlerimin yanında onlar kendilerini şimdilik avutsunlar bakalım.
inşallah bu yasaklar da kalkacak... ecmain..

AK_Türk 01-29-2008 04:00

DEV TURBAN HAREKATI

Allah turbanlilarin ve turbana destek verenlerin yardimcisi olsun
+1

Selman(Beylikdüzü) 01-29-2008 20:55

DEV TURBAN HAREKATI

Allah doğruların her zaman yanındadır...ayrıca Milletvekilimiz Sn. Hüsnü TUNA'ya desteklerimizi esirgemeyelim..

ümran 01-29-2008 23:15

DEV TURBAN HAREKATI

bizde çok gözyaşları döktük inşallah bundan sonra ki kardeşlerimiz üzülmez

yildirimdelikanli 01-31-2008 01:27

DEV TURBAN HAREKATI

arkadaslar, sizlerin bu konuda olan hassasiyetinizi sevgi ve heyecan ile karsiliyorum.

akp ve mhp nin ortak almis olduklari karar sonucu, meclise sunulacak olan maddelerin
sizlerin kardeslerimizin ihtiyacini karsiladigina inaniyormusunuz ?

All times are GMT +3. The time now is 03:08.