![]() |
Oylamaya ilgi gösterelim arkadaşlar.
|
Anketi canlandıralım bakalım
|
aktif haber,habervaktim,ensonahber ve diğere verdim oyu...
diğere vermemin sebebi sık kullanılamnlarımda olan ama burada olmayan haber siteleri... Haksözhaber... Velfecr... İslamigündem... İsrahaber... Filistin Enformasyon Merkezide işaretlediğim diğer kategorisine giren siteler benim için... |
zaman.com.tr ve samanyoluhaber, aslında bütün ihtiyacımızı karşılayacak nitelikte. Bu iki site hariciden sabah, hürriyet ve ensonhaber'e de bakıyorum.
|
Zaman.com.tr den okurum genelde ben..
|
Alıntı:
Dünya Bülteni'ni de yazmamışım Analiz Merkezi de yok ohooo |
gerçekten haa...
analiz merkezini nasıl koymazın ağabey... |
Habervaktim ve haber7....
Guvendigim haber siteleri... |
Opera kullanıyorum tarayıcı olarak ve açılış olarak 9 sayfa eklenti var.
Bunlardan 6'sı haber sitesi. tevhidhaber,habervaktim,samanyoluhaber,internethab er,timetürk,islamigündem. 1'i ak parti. 1'i resim ekleme sitesi. 1'i zaytung. Ama islamigündem sitesini silip aktif haber yapıcam. http://i1010.hizliresim.com/2010/10/19/667.jpg |
hüdo reyiz...
internet haberi sil islamigündem kalsın... :) |
Yok la internethaber iyi gayet,severim bazen her ne kadar deli etsede ;D
zaytung'da eklenseydi ankete ;D |
Alıntı:
Hüdo reyiz İslami Gündem kalsın, tevhidhaber'i sil :evet: |
Tevhid başköşede yaw silmem asla ;D
Gözardı edilen haberleri öne koyuyor bu yüzden severim.Ayrıca bir haberi bulmak çok kolay o sitede arama bakımından. Bölümleri çok iyi ayarlamışlar. |
hepsini sil zaytung kalsın hüdo reyiz...
|
samanyolu haber ve zaman beğendiğim haber siteleridir..genellikle güncel konuları bu sitelerden takip ederim..
|
Bir aralar internethaber di favorim,ama artık siteleri aşırı kasmaya başlamış,ana sayfa kımıldamıyor çok haberden, şimdi mynet devamlı takip ettiğim haber sitesi.
|
Tabiki HABERVAKTİM... :saygılar:
Seçenekler arasında ROTAHABER'i de görmek isterdim... :) |
Tabi ki EnSonHaber ...
|
Zaman ve Yeni Akit
|
Milliyet yok
|
All times are GMT +3. The time now is 09:46. |