![]() |
8 Türk askeri elimizde
Danimarka'dan yayın yapan terör örgütü PKK'nın yayın organı Roj Tv'ye bağlanan bir PKK mensubu terörist, kayıp olduğu ileri sürülen askerlerin ellerinde olduğunu söyledi.
|
8 Türk askeri elimizde
Allah korusun yalandır inşallah. öyleyse çok kotu bir durum ???
|
8 Türk askeri elimizde
İnşallah yalandır.
|
8 Türk askeri elimizde
ALLAHım yalan olsun eğer gerçkse hallerini düşünmek bile istemiyorum ALLAHım sen onların yardımcısı ol onları koru
|
8 Türk askeri elimizde
Evet,ben de aldım aynı haberi.Büyük ihtimalle doğrudur...Eğer fırsatları varsa intihar etsinler!
|
8 Türk askeri elimizde
Alıntı:
|
8 Türk askeri elimizde
ORADAKİ 8 ASKERİMİZ 70 MİLYONUN BİR PARÇASI GEREKEN NEYSE ELBETTE YAPILACAKTIR.
AMA BİZEDE İMRALI YOLU BİR KERE DAHA GÖRÜLSÜN ONU BESLEMEYELİM ARTIK |
8 Türk askeri elimizde
Rabbim askerlerimizin yardımcısı olsun inş...
|
8 Türk askeri elimizde
Rabbim inşAllah yalandır.. :'( :'(
Her seçimde bunlar azmak zorundamı yaa.. |
8 Türk askeri elimizde
Nasıl oluyor ben onu anlamıyorum...Nasıl oluyor da üç beş çapulcu Türk Ordusu'nun mensubunu tutsak alabiliyor...Nerede Türk Ordusu,nerede gücümüz...
Yeter artık yaa!!! |
8 Türk askeri elimizde
Alıntı:
|
8 Türk askeri elimizde
Niye kardeşim...Yoksa üyelerimiz hala üstteki üye ile yemeğe mi çıkıyor sözlü oyun bölümünde...
Allah'ım sen bize Kurtuluş Savaşı ruhunu nasip eyle...Ruhumuzu yitirdik Allah'ım,sen yardım et... |
8 Türk askeri elimizde
AMİN
|
8 Türk askeri elimizde
Arkadaşlar birşeyler yapalım böyle boş durmak ağırıma gidiyor..
Bir kişinin bir günde hatim yapması yada 4444 tane Tefriciye çekmesi zor.. Katılıma göre hatim yapalım yada Salat-ı Tefriciye çekelim.. Olmazmı?? |
8 Türk askeri elimizde
Alıntı:
|
8 Türk askeri elimizde
Ruhsuz kalmış bir topluma dünyanın en büyük güçlerini bile verseniz tükenmeye mahkumdur..O teröristlerde bu ruh var...Biz ise oyunda oynaştayız...Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım ben bu uğurda arkadaşım
|
8 Türk askeri elimizde
İlgili bölüme konu açıyorum inşAllah..
Arkadaşlar katılımda bulunalım inşAllah.. |
8 Türk askeri elimizde
ŞEHİTLERDEN BİRİSİ YOZGAT İKİAİ AFYONDAN ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK BİLDİKLERİM BU TELEFON NUMARALARINI NASIL ÖĞRENİRİZ.YARDIMCI OLURMUSUNUZ
|
8 Türk askeri elimizde
Aydınlı vardı bir tane de...
|
8 Türk askeri elimizde
TUNAHAN HİÇ BİRŞEY GELMİYOR AKLIMA. NE YAPACAĞIZ NE EDECEĞİZ BİLMİYORUM. ELİM KOLUM BAĞLI OTURUYORUM BURALARDA.
|
8 Türk askeri elimizde
SÖYLENECEK SÖZ KALMADI ARTIK
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM |
8 Türk askeri elimizde
Biz şimdi Konya'dayız,bir şeyler yapalım diyoruz yoldaşlarımızla...Gösteri filan,bakalım...
|
8 Türk askeri elimizde
Alıntı:
|
8 Türk askeri elimizde
eskıdenmıs TURK ORDUSUnun guclu oldugu...ya sınırlerım tepeme cıkıyor..nasıl oluyorda 17 18yasındakı cocukları egıtımsız bı sekılde bır ıkı komutanla daga cıkarıyorlar....bu cocukların hıc bır savas egıtımı bılgısı yokkı...
dıbımıze kadar gelıyorlar bıze pusu kuruyorlar bızım haberımız yok..nerede bu ordunun ıstıhbaratı...burnumuzun dıbıne gelene kadar ne yapıyor bu ınsanlar... hos cevabı basıt aslında...onlar ıcımızdeler....erler degıl tabıkıde yuksek rutbelı komutanlar var ıcımızde onlar ıcın hareket eden... ve lanet olsunkı elımızden hıc bır sey gelmıyor...kardeslerımız oluyor ve bız hıcbır sey yapamıyoruz....bu benı kahredıyor.. |
8 Türk askeri elimizde
Alıntı:
bugün 16 şehit verdik ama yine elimizden birşey gelmedi sabrımız taştı artık yeter >:( |
8 Türk askeri elimizde
Alıntı:
AMA NERDE BİZDE ÖYLE GENEL KURMAY BAŞKANI İŞİ GÜCÜ MUHTIRA YAYINLAMAK. |
8 Türk askeri elimizde
Allah topunun belasını versin kanı bozuklar insan değiller yaa.acıların en büyüğünü en çekilmezini çeksinler lanet olsun hepsine
|
8 Türk askeri elimizde
dogru sayın genel kurmay baskanı ancak protesto etsın...su benım cumhurbaskanım degıl bu basbakanım degıl ben bu davete katılmam deyıp trıp yapsın...askerlıkten bı haber mahluk!!!!
|
8 Türk askeri elimizde
BİLİYORUM ŞU ANDA PKK NIN SEVDİĞİ BİR OLAYI EDA EDİYORUZ.BİZLERİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEK ANCAK BİZİMKİSİ SİNİR HERKES İŞİNİ YAPSIN .
|
8 Türk askeri elimizde
inş.yalandır.allahım askerlerimizi koru.
|
8 Türk askeri elimizde
o bölüğe operasyon yapolmalı zaman geçmeden
|
8 Türk askeri elimizde
Rabbim yardımcıları olsun inş
|
8 Türk askeri elimizde
bu bir taktiksel bir hareket olabilir.kayıplar evet ama kesin degil.dua etmekten başka care yok
|
8 Türk askeri elimizde
Yalan olabilir.Bunu kullanmak istiyorlardır.
Alıntı:
|
8 Türk askeri elimizde
akılları sıra bize gelin ırağa hadi gelin ırağa diyorlar ama geldiğimiz zaman çok pişman olacaklar....
|
All times are GMT +3. The time now is 22:47. |