Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Tokat-Reşadiye'de çatışma: 7 asker şehit![PKK-ETÖ ORTAK YAPIMI] (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=120832)

ishakyilmaz 12-07-2009 18:17

Tokat-Reşadiye'de çatışma: 7 asker şehit![PKK-ETÖ ORTAK YAPIMI]

http://image.haber7.com/haber/haber7...5112009312.jpg

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak köyü yakınlarında devriye görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu 7 asker şehit olurken, bazı askerler yaralandı.
Çatışmada 1'i ağır 3 asker de yaralandı.
Çatışmada yaralanan askerlerin Reşadiye Devlet Hastanesi'ne getirildiği, çatışmanın devam ettiği bildirildi.
REŞADİYE KAYMAKAMI GÜLER: İLK BELİRLEMELERE GÖRE 5 ASKER ŞEHİT OLDU
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde teröristlerce jandarma ekiplerine düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 5 askerin şehit olduğu bildirildi.
Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sazak Köyü yakınlarında teröristlerce jandarma ekiplerine düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 5 askerin şehit olduğunu kaydetti.
Güler, şehit sayısının artabileceğini de sözlerine ekledi.
Bu arada, bölgeye çok sayıda güvenlik gücünün sevk edildiği belirtildi. Yaralı askerlerin Reşadiye Devlet Hastanesine ve Tokat'a sevk edildiği öğrenildi.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: 5 ASKER ŞEHİT
İçişleri Bakanlığı, Reşadiye'deki çatışmada 5 askerin şehit olduğunu açıkladı. Bakanlığa göre 2'si ağır 4 yaralı var.
AA

KuRSuN21 12-07-2009 18:26

Allah belalarını versin ..

Özgür Çağrı 12-07-2009 18:49

Saldırı milli kardeşlik ve bütünlük projemize bir saldırıdır. Dananın kesilirken son çırpınışları hiddetli olur terörist mihrakların biterken son çırpınışları 7 ailenin daha ocağına ateş atmıştır.

Üç mevsim 12-07-2009 18:56

Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Milletimizin başı sağolsun. Allah yerlerini cennet eylesin.

Bu acı zamanda hepimizin hissiyatı aynı. Duygularımız bir. Yüreğimiz burkuldu. Ülkemiz kan ağlıyor. Gönlümüze akan yaşlar ortak. Acıyı sabra dönüştürmeye çalışmak işimiz.

Bu elemli anda bunları söylemek istemezdim ama vatanın istikbali için herşeye rağmen serinkanlı düşünmek zorundayız. Aklı selimi korumamız lazım.

Türkiye için başlattığımız bu kayıpları önleyecek olan Türkiye'nin en büyük projesi Milli Birlik Hareketinin sağlanması sürecinin zorlu geçeceği muhakkaktı. Açılım denilen bu terörü bitirme, kardeşlik ortamını sağlama çabası hayata geçmeye başlıyordu ki teslim olanların sorumsuzluğuyla süreç durdu, aksama yaşandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletinin selametini düşünen bir biz kaldıık. Ne MHP'si ne CHP'si bu destek verdi.. Seçimleri kaybetmekmiş, iktidardan düşmekmiş hiçbiri umrumuzda olmadı, yeter ki milletimizin birliği sağlansın, şehit haberleri gelmesin artık dedik. Yılmadık yeniden başladık projeyi Meclis'e getirdik ne acı ki şehitlerin kanıyla siyaset oynayan alçaklar yine destek vermedi. Bir DTP samimi görünüyordu. Ancak bu cesaretsiz korkaklar, bu ödlekler örgütün lafından çıkmaya bir türlü cesaret edip bağımsız siyaset yapamadılar. İçlerinde sürekli bir Şahinler-Güvercinler çekişmesi yaşandı. Partilerinin içindeki bir grup aklı selim insan da bir türlü bu terör örgütü yanlısı şahinlere söz geçiremedi. Birkaç gün öncesinden elebaşının hapishane şartlarını bahane eden terörist holiganlar vatan hainleri sokakları yakıp yıkmaya başladılar. Bunlara prim verilmeyecekti tabi ki sadece İstanbul'da 10 DTP'li tutuklandı. Polis, birliğimize kasteden bu hainlere artık daha sert davranmaya başlamıştı. İşte bu sırada DTP'nin bizim için açılım bitrmiştir lafı bir bu eksikti dedirtti. DTP birlik projesinden çekildi. Ama Hükümet yılmadı, yılamazdı da, asla geri adım atmayacaktık.. Bu ülke için.. Başbakan'ın bugün ABD'ye gidişinde Mahmur ve Kandil tasfiye edilecek açıklamaları ümit verdi. Bu açıklama milletimize ümit verirken bazılarına da korku salmıştı.. Birlik beraberlik olduğu zaman statükosunun çökeceğini gören terör örgütü tam da DTP'ye kapatma davasının görüşüleceği günlerde yine ihanete başvurdu..

Şunu bilsinler ki asla yılmayacağız! Terör örgütü çökertilecek ve Milli Birlik Projesi hayata geçirilecek. El mi yaman bey mi yaman göreceğiz! Aslında hiçbir güçleri olmayan bir avuç it olduklarını o zaman anlayacaklar. Mirlik Birlik ve Beraberlik artık Türkiye'nin onur meselesi olmuştur. KCK- Ergenekon-PKK-Masonik baronlar kendilerini de paralasalar bu ülke bunu başaracak.

Bu kutlu yolda vatana canını siper eden aziz şehitlerimize minnettarız. Vatan onlardan razı.

rıfat gökalp 12-07-2009 19:03

Şehitlerimizin ruhu şad olsun !
Milli birlik ve Kardeşlik projesi ile pkk'nın tasfiye sürecinden vazgeçilmeyecektir ama dtp'nin demokratik açılımda apo'yu muhatap alınmasını söylemesi ve etö(pkk-kck) yaptığı şiddet eylemlerine halk tepkisinin tezahürü olarak değerlendirmesi bardağı taşıran son damla olmuştur.
dtp olmayan meşruiyetini kaybetmiştir,2011 seçimlerine sokulmamalı ve vekillere siyasi yasak getirilmelidir.

Üç mevsim 12-07-2009 19:05

Bu sabah uyardı Yusuf Gezgin, kulak ver Başbakan dedi, iş çeviriyorlar dedi, KCK'ya dikkat dedi:

Sayın "Karizmatik" Başbakan Kulak Ver!

Ertuğrul ÖZGÜL 12-07-2009 19:18

Şehitlerin kimlikleri belli olduTokat'ın Reşadiye ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 7 asker ile 3 yaralı askerin kimlikleri belirlendi.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Sazak köyü yakınlarda teröristlerce pusuya düşürülen askerlerden uzman çavuş Harun Arslanbey (Adana) ile erler Onur Bozdemir (Adıyaman), Kemal Pide (Ordu), Ferit Demir (Muş), Yakup Mutlu (Muş), Cengiz Sarıbaş (Giresun) ve Fatih Yonca'nın (Hatay) şehit olduğu öğrenildi.

Saldırıda Uzman Çavuş Yusuf Öztürk ile erler Emrah Mandıralı ve Arif Temel'in yaralandığı belirtildi.

Yaralı askerlerden uzman çavuş Öztürk ile Mandıralı'nın Niksar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı kaydedildi.

bugün

Kur'ânTalebesi 12-07-2009 19:18

Rahmân'in izniyle bizlerin birsey kaybettigi yok.

"Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma. Bilakis onlar diridirler,Rableri katında Allah'ın, lütfundan kendilerine verdiği nimetlerin sevincini yaşayarak rızıklandırılmaktadırlar. Arkalarından kendilerine ulaşamayan (henüz şehit olmamış) kimselere de hiçbir korku olmayacağına ve onların üzülmeyeceklerine sevinirler." (Al-i Imran, 170)

Peygamberimiz (s.a.v) şöyle bildirmektedir: "Sizden biriniz karınca ısırdığı zaman ne kadar acı duyarsa, şehit olan kimse de ölüm acısını ancak o kadar duyar." (Riyazüs-salihin. C.2, S.558, H.No:1328)

Dünyalarini ve ahirlerini berbâd edenler düsünsün!

Seyyah 12-07-2009 19:37

Neler atlattı bu millet neler...
Burdanda anlıyoruz acılım ne kadar önemli, öyle zora giriyorlarki bu gibi hainlikleri yapıyorlar..
Bu ülkede sehit olmakdan kime cekinmez evelAllah.
Başbakanımızında dediği gibi sonun kadar gideceğiz milletce.
Provakelere gelmeyeceğiz.

Ömer Bekir 12-07-2009 19:42

Rabb'im aziz şehitlerimize Rahmet etsin..Milletimizin Birlik ve Beraberliğini bozmaya çalışan bu hainleri hidayet etsin,hidayete ermeyeceklerse Rabb'im kurdukları planları acil bir şekilde başlarına yıksın ve bu 900 yıldır Birlik ve Beraberlik içinde yaşayan aziz milletimizin Birlik Ve Beraberliğini kıyamet gününe kadar bozmasın,Âmin.!

Özgür Çağrı 12-07-2009 19:44

ölen şehidlerimizin 3-4 tanesi büyük ihtimal kürt kökenli . Burdan anlaşılıyorki Türkü Kürdü Lazı Çerkesi hep omuz omuza mücadele veriyor . Milli Kardeşlik Projemizin önemi burada ortaya çıkıyor !

birisi01 12-07-2009 20:57

bugün haberlerde dtp binasına giren bi abdli sözüm ona diplomat gösterdiler. başbakanın bugün abd ye gitmesi, gitmeden önce abd nin isteklerine olumsuz yanıt vermesi, gittiği günde bugün bu olayların cıkması bu konuşmaların yapılması çok manidar. dtp nin kime hizmet ettiği bugün daha aşikar olmuştur.

Duygu'Seli~ 12-07-2009 21:03

Aman Yarabbi.. Böylesine hassas bir dönemde birde.. Ne kadar kötü..
Belki garip gelecek sebebini bilmezsiniz ama daha öncekilerden daha bir farklı acıdı içim.. Çok üzüldüm.. İnsan yaşamadan kendisini başka kimsenin yerine koyamıyor.. İçi yananlar kadar olmasada çok yandı içim..
Allah yardımcıları olsun..Bütün askerlerimizide korusun..
Ne olur son olsun bu..

depare 12-07-2009 21:10

Nalet köpekler..! Allah kahhar ismiyle kahretsin hepinizi..!
Allah rahmet eylesin ailelerine ve böyle bir dönemde çok hassas olan milletimize sabır ihsan eylesin..

Değirmenci 12-07-2009 21:40

http://img138.imageshack.us/img138/6...tlerolmezm.gif

tolga_09 12-07-2009 21:52

Benim bu noktada tek korkum bundan önce isteklerine yanıt alamayan ABD'nin yine aynı şekilde Pkk kozunu oynayıp oynamayacağı.Bu ziyaretten olumlu bir sonuç alınamazsa yine pkk saldırılarında ve şehit sayımızda artış olacak mı merak ediyorum.

Yukarıdaki mesajı bugün foruma girdiğim ilk anlarda Başbakandan Obamaya 4 mesaj başlığında dile getirmiştim.Saat 14:59 da atmışım.Dün arkadaş grubumla uzun süre tartıştığımız açılım tartışmalarında da dile getirdim.Bugün bu hain saldırıyı arkadaşımın aramasıyla haber aldım.Müneccim değilim ama bundan önceki olayları iyi analiz etmem üzerine böyle bir sonuca vardım.

Bu saldırının gündeme düşme saati 18:30 gibi olmalı ki arkadaşım o anlarda aradı.18:30 ise Obama-Erdoğan Görüşmesinin başlama saatiydi.Bence bu saldırı ile sayın Erdoğana bir mesaj verilmek istendi:"Bak Afganistan'a asker yollamayı kabul et,yoksa pkk saldırıları artar,ülkende seni zor duruma düşürürüz ona göre" niteliğinde bir eylemdi.

Allah yardımcımız olsun ama inanın bana ege bölgesindeki oy kaybımız tahminlerin çok üstünde,Ak partiye oy verdiğini söylemeye çekinen insanlar var artık.Muhalefetin demokratik açılım karşısında partimize yönelik sürdürdüğü ébölücü,imralı ile görüşüyorlar" ithamları aözellikle ege bölgesinde ağır yara almamıza neden oldu.

Bu aşılamayacak bir durum mudur,asla değildir.Yapılacak ilk şey pkk elebaşlarından bir yada birkaçının derhal Türkiye'ye teslim edilmesini sağlamaktır.Bu olayları bir nebze olsun soğutacaktır.

İkinci eylem ise terör örgütü yandaşlarının 100-150 kişiyi geçmeyen bu grubun eylemlerinin medyada yayınlamasını bir şekilde sağlamak olmalı.Çünkü medya öyle bir akettiriyor ki,sanki bu adamlar özgürce hareket ediyorlar ve devlet hiçbirşey yapamıyor.

Aklıma gelen acil önlem planlarını hükümet bir an önce uygulamaya koyamazsa üzülerek söylüyorum arkadaşlarım partimizin %30 barajını aşması çok zor olur.

hipermuhafazakar 12-07-2009 22:09

http://img706.imageshack.us/img706/8...1097122975.jpg

Dağ taş ova bayır didik didik aransın o hain kahpeler dış güçlerin köpekleri saklandıkları yerde imha edilsin !!! Ne kadar emniyet mensubu asker varsa alarma geçsin bu köpekler bir daha daha aşağılıkça saldıracaklardır. Her ama her türlü alçaklığın en gözü dönmüşçesini yapacaklar. Şeytanın ordusu saldırıya geçti Allah rabbim milletimizi korusun. Arkadaşlar gece kalkalım teheccüt kılalım dua edelim bunun için ne olur yaa
http://www.facebook.com/photo.php?pi...id=62431317976

ENES_CAN_AK 12-08-2009 02:27

ben malesef bu açılımı birtürlü anlayamadım.burdaki arkadaşlar belki bana kızacaklar ama bu insanlara hiçbişey hak değil.arkadaşlar açılım kime yapılıyor lütfen artık biri bunu açıklasın.bu ülkeyi seven kürtler zaten bizimle aynı haklara sahip değilmi.ben onların hiçbir ayrıcalık istediğine inanmıyorum.ben artık bu işin sonunu göremiyorum malesef.adamlar haddini aştıkça aşmaya başladı.bir öğrenci otübüste yanıyor.bunu yapanlar ne olacak ben merak ediyorum.kim cezasını verecek.bugün giden şehitlerimizin hesabını kim verecek.yoksa açılımdan onlardamı yararlanacak.dağdan inen 34 şerefsiz türkiyede boy gösterip dolaşıp milletin beynini yıkamıyormu.hani bunlar pişmandı.bunları bana kim anlatacak ve hangi sebeple savunacak.lütfen ben gerçekten ak partiye severek oy verdim bunları duyan birileri olacaktır burdan seslenmek istiyorum.çevremdeki insanlarda böyle düşünüyor bu birtek benim düşüncem değil lütfen yalnış anlaşılmasın. Açılım yapılacaksa benim düşüncem sayın başbakanımıza sesleniyorum milletvekillerine sesleniyorum idamı geri getirin.apo şerefsizini asın.TERÖRE DESTEK VERENLERİ YARGILAYIN HATTA TERÖR SUÇUNU İŞLEYENLERİ HALKIN GÖZÜ ÖNÜNDE ASIN.DTP denilen şerefsizleri hepsini yargılayın.iran teröristleri astı ne oldu kim ne diyebildi.biz neden yapamıyoruz bizim ülkemizi kim yönetiyor artık ben bunları bilmek istiyorum.ben bunları yazarken ağlıyorum.ben ya sev ya terk et diyen başbakanımızı istiyorum.ben bugün şehit düşen askerlerimizin kanı kurumadan hesapları sorulsun artık diyorum ben açılım istemiyorum saygılar.....

Ukbâ 12-08-2009 09:41

Şehitlerimizin ruhu şad olsun , Enes kardeşim fevri acı ile hissi düşündüğün mevzular var. Milli birlik projesi DTP veya Pkk ya yaramış olsaydı dün bu saldırı ile yüzyüze gelmeyecektik. Demokratik açılım pkk için değil kürt halkımız için yapılıyor bu hususa dikkat etmemiz gerek. Bu açılım ile pkk nın ve dtp nin kozları bitecek olması onları hainliğe zorluyor zaten. Terörle mücadele etme zaten milli birlik projemizin içinde var , acılım ile terör olaylarını aynı kefede değerlendirmek ülkemizi karıştırmak isteyen odakları memnun edecektir.

Ak_Kelebek 12-08-2009 10:53

Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum.Açılıma tepki olarak yapılan bu saldırıyı kınıyorum.

MaU_95 12-08-2009 12:08

Saldırıların amacı belli arkadaşlar. Açılıma köstek olmak. Açılımın en yaramadığı kişiler PKK'lılar ve onlar gibi terörden rant sağlayan insanlar. Kürtler Türkler ile aynı haklara sahip değil mi? Aslına bakarsanız ne yazık ki değil. Onların ayrı bir dili(hatta bir çok farklı dilli) ve kültürü var. Ancak bu dili ve kültürü yaşatma adına her yolları tıkalı ve yasaklı. Olayın başlangıcı çok çok eskiye dayanıyor. Bugün dile getirilmesi problemin bugün ortaya çıktığı anlamına gelmiyor. Mesele Osmanlıya dayanıyor. En azından bir MESELE haline gelmesi Osmanlı'ya dayanıyor. Osmanlı'nın Kürt eyaletlerini aşiretlerin elinden alarak merkezleştirme çabalarıyla geriliyor ortam. İsyanlar çıkıyor v.s. Cumhuriyet döneminde de kah baskı altına alınıyorlar, kah ordan oraya sürülüyorlar. Hele son dönemde PKK ile Türk Ordusu arasında kalmaları en kötü dönemleriydi sanıyorum. Kürtleri herkes bir TARAFA çekmeye çalışıyor. Osmanlı döneminde İran ile Osmanlı arasında Kürleri paylaşma çabası varmış. Şimdi de batı, orta doğu ve Türkiye arasında aynı mücadele var. Bütün problemlerin kaynağı da bu. Karşı taraftakilerin meseleyi kaşıma ve kanatma çabaları var. PKK da maşaları.

erdemkepenek 12-08-2009 12:14

uzman çavuş Harun Arslanbey (Adana) ile erler Onur Bozdemir (Adıyaman), Kemal Pide (Ordu), Ferit Demir (Muş), Yakup Mutlu (Muş), Cengiz Sarıbaş (Giresun) ve Fatih Yonca'nın (Hatay) Allah rahmet eylesin..Durumun ne kadar manidar olduğu ortada ölen şehitlerimizin 3'ü güneydoğulu...Güneydoğuda askerlik yapmış biri olarak söylüyorum, bu yapılan hain saldırının intikamı en kısa zamanda alıcaktır. Süreç işleyecektir..

Akl-ı Selim 12-08-2009 12:25

Artı pkk ile mücadele sonuna kadar süreceğini dün başbakanımız sert bir dille ifade etti

SAyın başkanım başbakanımız bu açıklamayı nerde ve nasıl yaptı kaçırmış olamlıyım.gerçi obama görüşmesi sonrası basın toplantısını sona kadar olmasada takip ettim.

Dengeler gün geçtikçe bozulmaya başlıyor.kantarın topuzu zaman zaman farklı kaçıyor.
Sağduyulu olmak şart,tahriklere her türlü kapalı ve kayıdsız kalmak elzem.Şehitlerimizin acısını sinemize atıp Rabbimizden şehadetlerinin makbul olmasını dua edicez.
Ama artık ayırt etmemiz gereken unsur açılım kürt kökenli kardeşlerimize yönelik icra ediliyor,Yani dtp ve pkk nın öcalan yönlendirmesinde hareket etmelerinden ötürü bu saat itibariyle muhatab olmadıkları tescillenmiş oldu.Bakınız muhatab alınmadıkları demiyor , akp ile muhatab olmadıkları diyorum.
Kanla beslenen nemalanan bu zihni tefessüh etmiş pkk ve dtp zaten insani, ahlaki ve en önemlisi dini değerlerden yoksun hatta dine afyon diyen bir grupsa amaçları dindar kürt kardeşlerimizi türk kardeşlerimizle birbirine kırdırmak...Amaçları bu. Bu oyuna gelmiyeceğiz.....kardeşi kardeşe kırdırmayacağız, Şunu unutmamak geek yalnız dtp grubu ,pkk ve bunların militanlığını yapanlar bu kardeş sınıfına dahil değiller.BİLMEM DEMEK İSTEDİĞİM ANLAŞILIYOR MU

ishakyilmaz 12-08-2009 13:22

http://foto.gazetevatan.com/newpics/...1444192559.jpg

http://foto.gazetevatan.com/newpics/...0260462895.jpg

http://fotograf.gazetevatan.com/foto...08122009_3.jpg
http://fotograf.gazetevatan.com/foto...8122009_11.jpg

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Sazak köyü yakınlarda teröristlerce pusuya düşürülen askerlerden

Uzman Çavuş Harun Arslanbey (Adana) ile erler
Onur Bozdemir (Adıyaman),
Kemal Pide (Ordu),
Ferit Demir (Muş),
Yakup Mutlu (Muş),
Cengiz Sarıbaş (Giresun) ve
Fatih Yonca'nın (Hatay)

şehit olduğu öğrenildi.

Saldırıda Uzman Çavuş Yusuf Öztürk ile erler Emrah Mandıralı ve Arif Temel'in yaralandığı belirtildi.

Yaralı askerlerden uzman çavuş Öztürk ile Mandıralı'nın Niksar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı kaydedildi.

ishakyilmaz 12-08-2009 13:25

İşte bu hain ve menffur saldırının hangi amaç ve niyetle yapıldığını gözler önüne süren çarpıcı bir yazı.Vakit yazarı Ali Karahasanoğlunun tüyler ürpertici yazısı defalarca okunması gerekilen bir yazı...''Şahsen bende saldırının hemen ardından olayın meydana gelişi,zamanı,yeri hatta ve hatta zamanlaması üzerine derin şüpheler yaşadım.Ve kesinlikle diyorum ki,bu saldırı planlanmış bir saldırıdır,daha açıkçası demokratik açılım sürecini baltalamak,AK Parti hükümetini yıkma girişimidir''!!!

PKK-Ergenekon ortak yapım! Daha üç gün önce, iki dindar subayı, irtica gerekçesi ile TSK’dan ihraç ettik.
Alkışlar, komutanlarımıza..
Gerekçeleri ne idi?..
“Aman disiplin bozulmasın!”
Ondan öncesinde de, Albay DursunÇiçek, irtica ile ilgili andıçlar hazırlamıştı..
Onun da hedefi, YAŞ kararı ile atılan iki subay örneğinde olduğu gibi; yine irtica idi..
Generaliyle, albayıyla, “İrticaya karşı teyakkuz halinde” idik..
Ama yine baskını başka yerden yedik.
Dün Tokat-Reşadiye’de, 7 askerimizi birden şehid verdik.
Şu ayrıntıya bakın ki; irticaya karşı uyanık olmamız için, andıçlar hazırlayan, hatta hükümeti devirmek için suçlar işleyip, birilerinin üzerine yıkılması gerektiğine dair yazılar hazırlayan albayımızın ilçesi, Tokat/Reşadiye!
Şimdi insan acaba diyor!
Acaba birileri, birilerine bir mesaj mı veriyor?..
Eğer mesaj veriliyor ise, o mesajın konusu ne? Hedefi ne?
Bir başka soru: TSK şimdi ne yapacak?
Açılım bundan sonra ne olacak?
DTP’nin sonu ne olacak?
Son saldırının, tüm bu aktüel gelişmelerle bağlantısı ne oranda?
Evet, sorular üst üste..
En önemli soru da şu: “Sınırdaki saldırıları bir şekilde izah ediyorduk. Ama sınırdan kilometrelerce uzaktaki bir ilçede yaşanan bu saldırının failleri niye hemen yakalanamıyor?”
Genelkurmay’ın yaptığı açıklama şöyle: “Olayın meydana geldiği bölgeye ilave kuvvetler sevkedilmiş olup, operasyonlara devam edilmektedir.”
Biz bu açıklamayı, kaç yüz defa okuduk? Kaç yüz defa dinledik...
Sonra devamı geldi mi?
Hayır.
Unuttuk. Unutturulduk..
Hakkari’de saldırı olduğunda, hemen cevabı yapıştırıyorlar: “Bölge insanı onlarla yakın ilişki içinde. Köylerden yardım alıyorlar, izlerini kaybettiriyorlar.”
Peki, Tokat’ta nasıl oluyor bu saldırı?
Tokat’taki yerli insanlardan da mı yardım alıyorlar?
Söyleyin beyler...
Yoksa, tüm teşhisleriniz, tüm tesbitleriniz palavra mı?
Olayın arkasında derin güçler mi var?
Olayın çözümü çok basit..
Uçağımız var mı? Var!
Helikopterimiz var mı? Var!
Uydumuz var mı? Var!..
Radarımız var mı? Var!..
Tankımız da var, topumuz da..
Peki teröristler vurup, nasıl kaçabiliyorlar?!
Yok sismiş, yok bilmem ne imiş! Sis bize var da, teröriste yok mu?
Sis bizi ne kadar engelliyorsa, onları da o kadar engellemiyor mu?
Bırakın artık bu bahaneleri.. Bu işten kim sorumlu ise, çıkıp izah etsin bu olayları..
Binbaşı ise binbaşı. Albay ise albay.. Tuğgeneral ise tuğgeneral..
Kim sorumlu ise, hangi rütbeye kadar geliyorsa sorumluluk, “Benim hatam.Gerekli tedbiri alamadık” desin ve istifa etsin..
Kimse bu olayları, açılım üzerinden yorumlamaya da kalkmasın.
Açılım ile bu olayların doğru yönde değil, tam ters yönde ilgisi var!
Bu olayların faili, sadece terör örgütü ise, gerekçe niye açılım olsun ki?..
Açılım olmasaydı, bu saldırıyı yapamayacak durumda olan örgüt, açılım teşebbüsü ile ne kazandı ki; saldırı yapabilecek konuma gelsin?
“Açılım yapıyorsunuz. Biz açılım istemiyoruz.Alın size saldırı” mı diyor terör örgütü? Böyle bir şey; ancak şu ihtimalde mümkün olabilir: “Terör örgütünün derin devlet ile birlikteliğinde!”
İşte bu ihtimalde, örgüt demiş oluyor ki, “Biz derin devlet yapılanmamıza devam edeceğiz.Açılım ile falan, bu yapılanmayı sona erdiremezsiniz!”
Başka ne mânâsı olabilir bu saldırıların?..

ishakyilmaz 12-08-2009 13:56

Başbakanımız Erdoğan'ında sıklıkla üzerinde durduğu önemli bir konu ''Şehit cenazeleri gelsinde biraz daha slogan atalım derdinde olanlar var''

http://www.ensonhaber.com/images/news/204723.jpg

http://www.ensonhaber.com/images/news/204732.jpg

http://www.ensonhaber.com/images/news/204744.jpg

SAVAŞ KUŞLARINA BAKIN HELE!

ishakyilmaz 12-08-2009 13:59

http://www.haberturk.com/2009/12/08/resim/1993.jpg

DTP nin Saldırı ile ilgili yorumu bir hayli ilginç ama kendilerininde ne kadar tutarsız oldukları ayan beyan ortada!

ishakyilmaz 12-08-2009 14:01

http://images.iha.com.tr/i//2009/12/...1208_79695.jpg

ishakyilmaz 12-08-2009 14:01

http://images.iha.com.tr/i//2009/12/...1208_79718.jpg

METİN AKYÜREK / ORDU

İstihbarat kaynaklarından alınan bilgilere göre, geçen yıl Karadeniz'de ortak eylem yapma kararı alan PKK ve TİKKO, 2009 Mayıs ayından itibaren bölgeye yerleşmeye başladı. PKK'lı Celal Başkale adlı terörist öncülüğünde bölgeyi iyi bilen TİKKO militanlarının lojistik desteğiyle Tunceli üzerinden Karadeniz Bölgesi'ne gelen 24 kişilik grup, buradan 3 kola ayrılarak bölgeye dağıldı.

Giresun, Tokat ve Sivas kırsalına geçen gruplar eylem koymaya başladı. Giresun'da bulunan grubun geçen yıl Gümüşhane'nin Şiran ilçesi Karamustafa köyü Çamlık Mahallesi'ndeki evlere girerek vatandaşlardan giyecek ve yiyecek aldıktan sonra ormanlık alana kaçtığı, yine Gümüşhane'nin Şiran ilçesine 10 km mesafedeki Yeşilbük-Aksaray köyü mevkiinde 17 askeri aracın 11. sırasındaki araca silahlı taciz yaptığı ve bu olayda 3 askerin yaralandığı, Giresun'un Dereli ilçesi Kümbet Yaylası Cımbırtlık Ormanları mevkisinde bir astsubay ve bir uzman çavuşun yaralanmasıyla sonuçlanan taciz atışı gerçekleştirdiği bildirildi.

Son olarak, 7 Temmuz 2009'da Tunceli'nin Çemişgezek ilçe merkezine yapılan silahlı saldırıda Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan roketli saldırının da PKK-TİKKO ortak eylemi olduğuna dikkat çekildi.

TERÖR ÖRGÜTLERİ KARADENİZ'DE HEZİMETE UĞRADI

1993 yılından itibaren PKK, DHKP-C ve TİKKO, Karadeniz Bölgesi'nde ortak eylem yapma kararı almış ve 'Karadeniz Birleşik Komünistler Birliği' ittifakı kurarak eylemlere girişmişlerdi. 1998 yılında PKK'nın paravan örgütü olan Türkiye Devrim Partisi'nin (TDP), Resul Kocatürk başkanlığında bölgeye gönderilen 9 kişilik ekipten 3'ü güvenlik güçlerinin ısrarlı istihbarat ve takipleri sonucu çıkan çatışmalarda öldürülürken, 3'ü sağ yakalandı, diğer 3 kişi ise bölgeyi terk ederek izini kaybettirdi.

Bölgede her zaman bir ağırlığı olan DHKP-C ise kabuğuna çekildi. DHKP-C örgütü 1994 yılında bölgeye 9 kişilik bir grup göndermiş, çıkan çatışmalarda bunlardan 6'sı ölü 3'ü sağ ele geçirilmişti. 21 Mart 2002'de Ordu'nun Ünye ilçesi kırsal alanında düzenlenen operasyonda DHKP-C'li 3 teröristin öldürülmesi, ardından 29 Eylül 2005'te Tokat'ın Yağmurlu beldesinde örgütün bölge liderleri Sebahattin Yavuz ile Songül Koçyiğit'in öldürülmeleri üzerine örgüt sessizliğe büründü.

TKPML-TİKKO ise 1990'lı yılların ikinci yarısından itibaren bölgede PKK ile ortak eylemler yaptı. 26 Mayıs 1997'de Tokat Kurtuluş Un Fabrikası'nı TİKKO desteğinde basan bir grup PKK'lı 3 kişiyi öldürdü. 4 Ocak 1999'da Tokat'ın Almus ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 terörist ölü ele geçirildi. 10 Mart 1999'da Tokat kırsalında yaşanan çatışmada TİKKO örgütünün üst düzey üç yöneticisi ölü olarak ele geçirildi.

19 Haziran 2002'de Ordu'nun Mesudiye ilçesi kırsal alanında güvenlik güçleri ile TİKKO üyesi teröristler arasında çatışma çıktı. Teröristler, ormanlık alana kaçarak izlerini kaybettirirken, teröristlere ait silah ve cephane ele geçirildi.

ishakyilmaz 12-08-2009 14:05

Hain saldırı ile ilgili öne çıkan manşetler;

AKŞAM
http://media.samanyoluhaber.com/medi.../12/08/2/1.jpg

BUGÜN

http://media.samanyoluhaber.com/medi.../12/08/2/2.jpg

TARAF

http://media.samanyoluhaber.com/medi.../12/08/2/8.jpg

Terennüm 12-08-2009 14:12

dtpli ahmet türkün açıklamsını izledim.araştırılmalı diyor.ön yargılı ve zanna göre yorum yapmak istemem lakin böyle bir ortamda tamda ergenekoncuların sıkıştığı bir ortamda ne hikmetse sokaklar savaş alanına dönüyor.bayraklar yakılıp milletin değerlerine saldırılıyor.şehit haberleri geliyor.şimdi bu kadar şeyden sonra oturup düşününce söyleyecek çok şey var ama.....

ishakyilmaz 12-08-2009 14:18

http://media.samanyoluhaber.com/medi.../12/08/2/8.jpg

TARAF gazetesinin manşetti herşeyi gözler önüne seriyor aslında!Saldırının zamanlaması o kadar manidar ki..

ishakyilmaz 12-08-2009 14:35

http://image.samanyoluhaber.com/Imag...9128/94535.jpgŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?

Türkiye'nin dar bir tünelden geçtiğini belirten Metin Yıkar, "uzakta ışık görünüyor, ümidimiz tamdır" diyerek kamuoyunun atılmasını beklediği "ilk adımı" yazdı.Yazı Boyutu 10 12 14 16 TÜRKİYE PROFESYONEL ASKERLİĞİ BEKLİYOR

7 Mehmetçiğimizi şehit verdik. 7 eve daha ateş düştü. Analar, babalar, eşler, kardeşler, çocuklar… Artık çok zor durumdalar…

Kanlı ellerin bu saldırısı Türkiye'nin eskisi gibi olmayacağını bir kere daha gösterdi. Artık taşların yerinden oynaması gerektiğini gün yüzüne çıkardı.

Türkiye'nin çokça tartıştığı konuların başında terörle mücadele yöntemleri yer alıyor.

30 yılı aşkın süredir kahraman Mehmetçiğimiz dağlarda mücadele ediyor. Şehitlerimizin sayısı 6 bini buldu.

Son yıllarda yeni ama önemli bir tartışma gündemde. Terörü bitirmeye çalışırken doğru yöntemleri uyguluyor muyuz?

3 ay eğitimden geçen 20 yaşındaki gençler yıllarca dağda yaşayan teröristle mücadele zorlanmıyor mu?

Pek çok olayda gördük ki süregelen uygulamada bir yanlışlık var.

Son 2 örnek çok çarpıcı. Ortalıkta dolaşan iddiaları da düşünürsek durum vahim.

Aktütün ve Dağlıca karakolları baskınları çok taze.

Mehmetçiğimiz belki de teröristi görmeye bile fırsat bulamadı. Aktütün'de 17, Dağlıca'da 12 şehit verdik. Üstüne üstlük 8 askerimizi kaçırıp sınırın ötesine götürdüler.

Ve son olay. Silahlarla konvoya saldırı 7 şehit daha.

Olayların zamanlamasına, hain planlarını işletmek isteyenlerin anaların yüreğini dağlamasına, gencecik fidanları kendi amaçları için devirdiklerine değinmeyeceğim. Diyeceğim şudur. Konuşulanlar artık yapılmalılar.

Tarih: 27 Haziran 2007. Yer: Eğridir Dağ Komando okulu.

Genel Kurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı sıfatıyla şu konuşmayı yapıyor.

“İç güvenlik harekátında özel kuvvetler, jandarma, özel harekát birlikleri, 6 komando tugayı ve iç güvenlik taburları kullanıyoruz. Harekátın bel kemiğini komando tugayları oluşturuyor. 2008'den itibaren komando tugaylarında yedek subaylar görev almayacak. 2009'dan itibaren de er ve erbaşların yerlerini uzman çavuşlar alacak. Yedek subaylarımıza ve kahraman Mehmetçiğimize güvenmediğimizden değil. Terörle mücadelede devamlılık esastır, bu gerekçeyle karar alıyoruz.”

Türkiye, dar bir tünelden geçiyor. Uzakta ışık görünüyor. Ümidimiz tamdır.

Profesyonel askerlik için öngörülen süre geldi de geçiyor. Henüz kamuoyu ile paylaşılan somut bir bilgi bilmiyoruz. Tokat'ta verdiğimiz şehitler bahse konu olan terör bölgesinde değil. Ancak adım adım profesyonelliğe geçilmesi gerektiği pek çok konuşmanın ortak paydası. Kamuoyu toplu bir düzenleme için de ilk adımın atılmasını bekliyor.

Kardeş kavgası, iç kargaşa isteyenler hala zindeler.

24 saat önce 7 baba daha evladını kaybetti. Bir şeyler yapmanın vakti şimdi değilse ne zamandır?

Metin Yıkar
Samanyolu Haber Genel Yayın Yönetmeni

Feyza 12-08-2009 14:43

Öyle yada böyle 7 fidanı, birde gencecik kızı dün kaybettik. Allah hepimize sabır versin çünkü artık taşmak üzere.

ishakyilmaz 12-08-2009 15:09

http://www.ensonhaber.com/images/news/204772.jpg

Şehit olan Jandarma Er Fatih Yonca'nın evinde yas var.
İZİNDEN DÖNDÜĞÜ GÜN ŞEHİT DÜŞTÜ
Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak köyünde teröristler tarafından pusuya düşürülerek şehit edilen Jandarma Er Fatih Yonca'nın memleketi Türk bayrakları ile donatıldı. Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Bekbele beldesi Orhangazi köyünde oturan Fatih Yonca'nın kurban bayramında izine geldiği ve önceki gün sabah birliğine teslim olmasının ardından çıktığı ilk görevinde teröristlerce şehit edildiği belirtildi.

AYLIKLARINI ANNESİNE GÖNDERİYORDU
Jandarma Er Fatih Yonca'nın askeriyeden aldığı aylıkla evinin geçimini sağladığı ve harçlıklarını annesine gönderdiği öğrenildi. Bekbele Beldesi Organgazi köyünde kirada oturan ve maddi durumu yerinde olmayan Yonca Ailesi, oğullarının şehit haberinin gelmesiyle yıkıldı. Sabah saatlerinden itibaren Şehit Yonca'nın Mahallesi ve Bekbele beldesindeki tüm ev ve işyerleri Türk bayrakları ile donatıldı. Kurban bayramı iznine gelen ve evinin bahçesini kendi elleri ile parke taşı ile döşeyen Şehit Fatih Yonca'nın erkek Kardeşi Hakay Yonca, "Ağabeyim bize motosiklet alacağını söylemişti ve evimizin bahçesine çamurda yürümeyelim diye kendi elleri ile parke taşı döşedi. Ne yapalım vatan sağ olsun. Ben de geçen yıl
Rize'de askerdim ve bir yıl önce askerliğimi bitirdim." dedi.
TATİLE GİDİYORUM ANNE
Fatih Yonca'nın acılı annesi ise, "Oğlum dünyada bir taneydi. Yavrum benim ciğerimi yaktın, ablama ne söyleyeceğim. Yanmış ciğerim. Ben oğlum 24 yıl kucağımda yatırdım. Tatile gidiyorum dedi. Beni buradan aşağıya indirmedi. Annem sıkılma buradan seni kurtaracağım dedi. Annem seni buralarda yaşatmam, dedi. Kuzum yaktın beni gittin." diyerek ağıtlar yaktı.

İskenderun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler de şehit yakınlarına başsağlığı dilediler ve şehidin evinin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldılar. Şehit Jandarma Er Fatih Yonca'nın Türk bayrağına sarılı tabutunun Tokat'tan bugün getirileceği ve akşam saatlerinde Hatay'da olacağı belirtildi. Şehit er Fatih Yonca'nın cenazesi, yarın Kaptan Mehmet Paşa Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından İskenderun Şehitliği'nde toprağa verilecek.

ASKER AYLIĞI NE KADAR

JANDARMA ER: 16.80

JANDARMA PİYADE ER: 19.75

ishakyilmaz 12-08-2009 16:20

http://image.samanyoluhaber.com/Imag...1125/93099.jpgAhmet Altan son sözünü söyledi

Tam insafsız bir saldırı sonucunda bir otobüste yanan zavallı Serap’ın ölümüne yanarken Tokat’tan yedi askerin şehit olduğu haberi geldi.Yazı Boyutu 10 12 14 16 Acı, öfkeye döndü.

Belli ki birileri Türkiye’yi yeniden kana bulamak istiyor.

Ama bu sefer geçmişe benzemez bu oyunlar.

Bu sefer, başkalarının hayatlarını rahatça alabileceklerini, insanları kurban edebileceklerini sananlar kendi hayatlarını da koyuyorlar masanın üstüne.

Hepimizi öldürebilirler, Kürtleri Türkleri karşılıklı kışkırtarak sokakları kan bataklığına çevirebilirler.

İstanbul’daki genç kızı da, Diyarbakır’daki delikanlıyı da, Tokat’taki yedi askeri de öldürtebilirler.

Barışın kapısına geldiğimizde, huzura, özgürlüğe parmaklarımızın ucuyla değdiğimizde bizi sokak savaşlarına sürükleyebilirler.

Bin bir türlü kaprisle, siyasi hesapla, çıkarcılıkla bunu yapabilirler.

Diyarbakır’daki genç Kürtleri sokaklara salabilirler, İzmir’de, Çanakkale’de genç Türkleri sokaklara dökebilirler.

Yeniden sıkıyönetimler gelsin, yeniden tanklar yürüsün, yeniden baskılar artsın isteyebilirler.

Barışta kavuşamayacaklarını düşündükleri siyasi güce, savaşta kavuşabileceklerini düşünebilirler.

Ama bugün başkasının hayatını tehlikeye atan herkesin hayatı tehlikeye girer.

Barışı önlemek için “dağa çıkarım” diyen Türk politikacıyla, “dağlara gideriz” diyen Kürt politikacının “zihinsel ortaklığının” ördüğü bela kafesine sadece biz girmeyiz, kendileri de girerler.

Eğer plan, bu ülkenin insanlarını sokaklarda birbirine kırdırmaksa, ne hapisteki lider, ne dağdaki lider, ne yeni bir darbenin hayalini kuran darbeci, yaratılacak bu belanın dışında kalır.

Ergenekon’un, Kafes planının arzuladığı o kanlı kaosun yaratılmasına yardım etmek için hiç beklenmedik yerlerden koşarak gelenler olduğunu görüyoruz.

On iki yıldan beri tek eylem yapılmamış Tokat’ta, tam DTP davasından bir gün önce askerlere tuzak kuruluyor.

Başbakan Erdoğan’ın Obama’yla görüşmesinden bir saat önce patlıyor Tokat’ta silahlar.

Türklerde ve Kürtlerde biriken kızgınlığı birileri iyice tahrik edip kalabalıkları sokaklarda vuruşturmak istiyor.

İzmir’de DTP konvoyunu taşlayan kızla, Diyarbakır’da parti merkezi yakan gencin “ırkçı” öfkelerini siyasi bir çıkara dönüştürmek istiyor belli ki birileri.

“Açılım bitti” diye sevinçli açıklamalar yapanlar, “açılım bittiğinde” onun yerini alacak şiddetin nasıl bir şey olacağını sanıyorlar?

O şiddetin kurbanları sadece İstanbul’da Serap, Diyarbakır’da Aydın, Tokat’ta yedi genç şehit mi olacak?

Yirmi beş yıllık acının biriktirdiği, beslediği o “ırkçı öfke” ya barışçı bir açılımla yatıştırılır ve ülke huzura kavuşur ya da alabildiğine kışkırtılır ve bütün ülke, bütün insanlar tehlikeye atılır.

Bu sefer o şiddetin hedefinde herkesin ismi yazar.

Durum çok açık.

Türkiye ya barışa kavuşacak ya da bu kadar kışkırtmayla kitlesel katliamlar yaşayacak, otobüslerde genç kızlar vahşice yakılacak, sokaklarda çocuklar vurulacak, askerlere pusular kurulacak, büyük kitleler ayaklanacak, katliamlar olacak.

Ama şunu unutmayın, Kürt meselesi artık sadece Türkiye’nin meselesi değil, bütün dünyanın meselesi.

Türkiye’nin karışması bütün bölgeyi karmakarışık eder, Ortadoğu’nun bütün dengeleri altüst olur.

Bunun bedelini herkes öder bu defa.

Bizim gibi sıradan insanlar zaten öder, sokaklarda vurulur gideriz ama “hücresi on beş santim küçüldü” diye ortalığı yakmaya kalkan Apo da, “barış olursa benim siyasi geleceğim ne olacak” diyen Karayılan da, bir kaos planını uygulatıp o karışıklıkta iktidara gelmeyi amaçlayan darbeci de öder, DTP’yi kapatıp Kürtleri siyasetten atmaya çalışan da öder, “dağa çıkarız” diyen Türk ve Kürt politikacı da öder.

“Ortalığı kan gölüne çeviririz” diye babalanıp duranları dinliyoruz günlerdir, kan gölüne çevirirsiniz ama bu sefer o gölde başkalarıyla birlikte siz de boğulursunuz.

Bu katliam Türkiye’de son katliam olur, birçok insanla birlikte katliama destek olanlar da hayatını kaybeder.

Toplumsal kışkırtmalarla şaka olmaz, başlatırsınız ama bitiremezsiniz.

Bu vahşetten vazgeçin, sadece başkalarının kurban olacağını sanmayın, sizin adınızı da yazarlar kurbanların arasına.
Bakın barış için bütün koşullar hazır, hep birlikte yaşayabiliriz, gençlerimiz aydınlık bir gelecekte sürdürürler hayatlarını.

Ama barışa kıyarsanız, barışa kıyana da kıyarlar bu sefer.

Bu sözümü hatırlarsınız ama hatırladığınız son söz olur bu.

Yapmayın, ne başkalarının hayatıyla, ne kendi hayatınızla oynayın.

Bırakın insanlar yaşasın, siz de yaşayın.

AHMET ALTAN-TARAF

Akl-ı Selim 12-08-2009 16:48

Alıntı:

Pembe Patikler Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 691967)
Ahmet Altan'ın taraf(!) gazetesi ile kimin ve neyin tarafı olduğu son derece ortada. Bu ülkenin ordusuna saldırmayı marifet bilen birisinin yazılarına bu ülkenin gerçeklerini gören insanlar itimat etmeyeceklerdir.

Buradaki itimat edilmeyecek yanı söylermisiniz............

depare 12-08-2009 16:57

Alıntı:

Ahmet Altan'ın taraf(!) gazetesi ile kimin ve neyin tarafı olduğu son derece ortada. Bu ülkenin ordusuna saldırmayı marifet bilen birisinin yazılarına bu ülkenin gerçeklerini gören insanlar itimat etmeyeceklerdir.

Hey Allahım cuntacıları ortaya çıkardı diye orduya saldırmış oldu yani :şaşkın:
Yahut çözülemeyen ceylan olayının üzerine gitti diye herhalde..
Yok bende hiç hazzetmem bu gazeteden ama orduya saldırdığına'da hiç şahit olmadım eğer başka bir saldırısından söz ediyorsan onu söylede bilelim..

Ömer Bekir 12-08-2009 17:05

Alıntı:

Doğrulara,doğru demeyi öğrenmemiz gerektiğini düşünüyorum..Ahmet Altan burada;vatan hainleri'nin artık kimseyi görmediğini,kürdünü'de lazını'da iç anadoluluyu'da doğu anadoluluyu'da ölmek veya öldürtmek için kullanmaya kalkacağını belirtmiş..Bu çok doğru bir terimdir,çünkü terör örgütü PKK son kanat çırpınışlarını gösteriyor,bunun için kendi örgütünü bile dağıtmaya göz yumacak kadar asi olmuşlar..

DadaşAkp 12-08-2009 17:34

şehitlerimizin ailerine baş sağlığı dilerim

Sanki devletimizin eli kolu bağlı gibi durur caresiz bicimde duruşu vardır bazı gücler elbette Türkiyeyi gücsüz duruma dürüşmek vede devletimizi eli kolu bağlı gibi herdediğini yaptırmak gayretinde var gibi kişiler gezinirler sayın başbakanım öncelikle AB değil Türkiye ABD değil Türkiye önceliktir herşeyden önce başbakanım döneminde cok zorluklar cıktı cok ta yıpranmalar üzerine gidildi bunları biliyoruz Şehitler dile geldi tokatta eskiye dayalı terör örgütü vardır sol örgüttur oda yasadışı TKPML/TİKKO örgütü vardır bu zamanla askerimize zarar vermiştir belki o ıktımal örgüt yinemi cıktı şüppesi vardır sayın başbakanım artık sadece Türkiye içindekiler olaylara bakmalı Ne ABD ne AB bunların içindekiler saten bizleri yıpratmak isteyenlerdir Yasalar caydırıcı değil yasalar ağırlaştırılmış hapisler olmalı bu günde yarın rahatca malımıza mülkümüze zarar veren kahpe pkk yandaşları hala veriyorlar zarar onlar it sürüsü gibi coğaldıkca pkk yandaşları it gibi yaşamları devam edecektir ülkemizin parasıyla barınırlar ülkemizin parasıyla silah cephane alırlar ülkemiz besledi ülkemize düşman oldular Bunlar Türkiyenin Başına bela belaoldukca zarar da vermeye devam ederler İdamlar Bir ülkede olduğu zamanlar kahpe Terörlerde korktuğu tek ip le asılacak şerefsizlerdir atın hapise sonra af cıkınca bir başbakan geldiğinde tekrar kurşun sıkmaya gayret edecektir Allah Ülkemizi korusun Kötülere fırsat vermesin amin Vatan bir bütündür parcalanamaz her doğan askerse her doğan Genc askerliğini yapmalıdır zenginin züppesi askerden kacsın okuyacam diye aylak aylak gezen üniversiteli zibidilerde devlet ordu bir askerlikten güzael haber verir diye bekleyen ahmaklara yazık diyorum eli silah tutmamış adam gibi askerlik yapmamışlar yazık demekten ne care gelir okuyanlara ülkemizin geleceğinde büyük rol oynarlar haklılar ama askerliği yapamam diyenler ben kısa dönem bana yeterli diğerleri düşünsün diyenler Ahlaksız vede nankörlerdir

All times are GMT +3. The time now is 20:18.